Go Flow & Go Flow: rullat – venyttelyn iloa!


Pilates rullat_kehohuolto_venyttelyGo Flow on makea rauhallinen yhdistelmä kehohuoltoa, venyttelyä ja rentoutumista. 
Kehoon ja mieleen kertyy  monenlaista stressiä, väsymystä ja jännityksiä. Venyttely on tärkeä osa mitä tahansa treenia tai tanssia. Tutkimuksessa on todettu, että venyttelyn avulla jopa sydän vahvistuu! Tällä tunnilla erilaisten pehmeiden harjoituksien avulla parannetaan lihastasapainoa, venyttelemällä saadaan koko keho notkeammaksi ja  verenkiertoa terveemmäksi. Tunnilla soi kaunis musiikki  ja tuloksena on ihana olo. Tulet olemaan rentoutunut, sulavaliikkeinen nainen, joka on ilo silmille!

Go Flow: rullat – tämä tunti sisältää ihanaa kehonhuoltoa ja palautumista.
Tunnilla käytetään aika pehmeitä pilatesrullia – niiden avulla avataan lihaskalvoja, venytellään ja rentoutetaan lihaksia sekä  poistetaan kireyksiä ja väsymystä. Tunti parantaa nivelten ja lihasten liikkuvuutta ja tuloksena on, että koko vartalo voi paremmin. Rullaharjoitus ehkäisee mahdollisia vammoja ja ylläpitää hyvää kuntoa. Maailmalla tämä menetelmä on ollut tiedossa jo vuosia, ja nyt vihdoin se rantautuu myös meille! Tunti toimii ihan itsekseen, lenkin jälkeen tai voit yksinkertaisesti jäädä toisen HiMOn tunnin jälkeen, esim. PILOXINGin, JAMMiNGin, Burleskitanssin tai Hip Hopin perään palauttelemaan!

Go Flow: kehonhuolto & venyttely

Tässä Go Flow- tunnissa on vaikutteita yin- ja astangajoogasta sekä afrosta ja modernista tanssista. Sisältää myös joogan ja pilateksen tasapainoa lisääviä ja koko kehoa avaavia liikkeitä.
Ihana ja rentouttava tunti, joka kehittää liikkuvuutta, notkeutta ja  keskittymistä.
Sopii niin urheileville, tanssiville, liikuntaa harrastamattomille sekä selkä- ja niska-hartia- kivuista kärsiville.

Go Flow: core & rullat

Tässä Go Flow- tunnissa  keskitytään keskivartaloa vahvistaviin lihaskuntoharjoituksiin ja sen jälkeen pilatesrullien  avulla avataan lihaskalvoja, venytellään ja rentoutetaan lihaksia sekä  poistetaan kireyksiä ja väsymystä.
Ihana ja rentouttava tunti, joka kehittää liikkuvuutta, notkeutta ja  keskittymistä. Tunti toimii ihan itsekseen, lenkin jälkeen tai voit yksinkertaisesti jäädä toisen HiMOn tunnin jälkeen, esim. PILOXINGin tai Burleskitanssin perään palauttelemaan!

Näille tunneille voi tulla milloin vaan, ja etukäteen ei tarvitse tietää tai osata mitään.

Tule näille tunneille rennoissa ja joustavissa vaatteissa, missä on helppo liikkua ja venytellä. Paljain jaloin on paras. Ota myös pitkähihaista mukaan, mikäli palelet helposti.

myhimo.fi
Meneillään olevat ja tulevat tunnit: Aikataulut.
Ilmoittautumiset tunneille ja lisätiedot: Ilmoittaudu.