Zoom-tunnit  17.1.-24.1.2022

Ainutlaatuinen HiMO-tunnelma vierailee sinun kotonasi!

*ZOOM-tunnit 17.1.-24.1. vain virtuaalisesti Zoomin kautta, hinta on á 10€. Ilmoittaudu tästä!
*
Pidätämme oikeuden aikataulumuutoksiin.
*Jos haluat mukaan, mutta et tiedä mille tunnille tulisit – tästä vinkit!
*HUOM! Jos olet ostanut tavallisen tuntipaketin kevätkaudelle, ZOOM-tunnit ajalla 17.1.-24.1. ovat sinulle ilmaisia. Ja ainakin 25.1.-28.2. voit valita, osallistutko tunnille paikan päältä vai kotoa käsin.

Ma 17.1. ja 24.1.
klo 17.00 Charleston, Milla
klo 18.00 Twerk It!, Anja
klo 19.00 Dancehall Queen Style, Anja

Ti 18.1.
klo 17.15 PILOXING, Sveta
klo 18.15 Reggaetón Fusion, Lauren
klo 19.15 Twerk It!, Lauren

Ke 19.1.
klo 17.30 Pilates, Marianne
klo 17.15 SKiNNY jeans workout, Leena
klo 18.30 Kehonhuolto, Leena

To 20.1.
klo 17.15 JAMMiNG in da club, Sveta
klo 18.15 PILOXING BARRE, Sveta
klo 19.15 Burleskitanssi, Ane

ZOOM-aikataulu 25.1.-28.2. 

Aikataulu löytyy tästä. HUOM! ZOOMaataan vain viikkotunnit, ei tiiviskursseja!
ZOOM-tunti 25.1.-28.2. á 14€. Ilmoittaudu tästä!

Lunasta tunnit ja ilmoittaudu meilitse (info@myhimo.fi) osallistuaksesi virtuaalitunneille sähköpostin kautta viimeistään samana päivänä ennen klo 15, paitsi lauantaisin ennen klo 10. Jos aikataulusi muuttuu, etkä pysty osallistumaan tunnille – no hätä! Ilmoita se meille, ja voit osallistua myöhemmin niin pitkään kuin zoom-tunteja on tarjolla, maksusi ei siis mene hukkaan.

Saat noin 15 min ennen tuntia linkin sähköpostiisi, josta pääset Zoomin kautta osallistumaan virtuaalitunnille.
Zoom ei vaadi sisäänkirjautumista ja voit käyttää sitä selaimessa tai asentaa työpöytäsovelluksen.

 
Poissaoloja voi korvata Toimintaperiaatteiden mukaisesti.
HiMOn hinnat ja tuntipaketit näet tästä.

Ilmoittautuminen on sitova ja tunnit tulee maksaa etukäteen. Ilmoittautuessasi tunneille ilmoitamme sinulle maksuohjeet sähköpostitse, sekä vinkkejä onnistuneeseen elämykseen HiMOn tunneilla.
Tervetuloa mukaan! We will rock u!

Yhden timantin tunnit sopivat erinomaisesti aloittelijoille lajissa tai liikunnassa ylipäänsä – nämä tunnit sopivat kaikille naisille varmasti. Tästä alkaa timantit hioutua!

Kahden timantin tunnit ovat hyviä hieman enemmän harrastaneille: mikä tahansa kokemus tanssista, jumpista tai liikunnasta takaa onnistumisia ja kehittymistä näillä menevillä ja hauskoilla tunneilla. Tunneilla tehdään pidempiä koreografioita ja muistikin kehittyy! Opit uutta ja löydät uusia lihaksia omassa kehossasi. Täällä saat timantit loistamaan ja karaattikoko kasvaa!

Kolmen timantin tunnit ovat unelma kaikille naisille, jotka kaipaavat haasteita ja tykkäävät edistyä kaikin puolin liikunnan avulla. Aikaisempi kokemus erityisesti ko. lajista takaa elämyksiä ja hyvää fiilistä. Opit paljon uutta, muistat kuinka paljon osaat jo, ja varmasti nautit! Täällä timantit häikäisevät ja saatat tarvita tunnille Ray Banit tai vastaavat!

Ja muista: jos ilmoittaudut ja toteat, että timanttien määrä tai laji ei sovikaan Sinulle – voit siirtää tuntimaksusi toisille tunneille tai käydä korvaamassa maksetut kerrat eri tunneilla. Niin kuin kaikessa elämässä, ei oteta timanttejakaan liian vakavasti – meillä HiMO nauttia elämästä on kuitenkin pääasia! Stay tuned – Tervetuloa!