Hoopdance – hoop like no-one’s watching!

HoopDance

Hoopdance-tunneilla pyörivät vanteet ja lanteet! Kaikilla on hauskaa yhdessä ja tunnin jälkeen on hyvä ja sporttinen olo.

Vannetanssi eli ”hoopdance” on saanut alkunsa Yhdysvalloissa 90-luvulla, josta se on sittemmin levinnyt ympäri maailmaa. Vannetanssi on nimensä mukaisesti tanssia vanteen kanssa ja jokainen tekee tanssistaan oman näköisensä – mitään sääntöjä tai rajoituksia ei tässä lajissa ole!

Vannetanssi on oiva tapa pitää huolta niin kehostaan kuin mielestään. Se on hauskaa ja leikkisää, siinä jokainen on yksilö. Laji kehittää koordinaatiokykyä, tasapainoa ja rytmiä.

Vannetanssi on ottanut vaikutteita sirkuksesta, rytmisestä voimistelusta ja muista tanssilajeista. Vannetanssin aloittaminen on helppoa, mitään aikaisempaa tanssitaustaa tai vanteen käsittelyn osaamista ei tarvita!

 

 

 

 

Pukeutuminen ja varustautuminen Hoopdance-tunnille

Hoopdancessa käytetään erityistä tanssivannetta. Ensimmäisellä tunnillasi voit lainata vannetta ilmaiseksi. Kun hurahdat lajiin, suosittelemme että ostat oman vanteen, joita voi tilata kätevästi ohjaajalta. Voit vaihtoehtoisesti myös vuokrata vannetta tunneilla hintaan 3€/tunti.

Tule tunnille joustavissa ja mukavissa vaatteissa. Liian löysiä vaatteita kannattaa välttää, sillä tällöin vanne tarttuu herkästi vaatteisiin, ja sitähän me emme halua. Paljain jaloin on hyvä.

Asiakkaiden kommentteja Hoopdancesta:

“Eipä olisi uskonut, mutta huuppi (hoopdance) on koukuttanut täysin. Eikä olisi uskonut sitäkään, että vannetta oppii niin nopeasti käsittelemään (tosi hyvä ope)!

Hoopdance

Meneillään olevat ja tulevat tunnit: Aikataulut.
Ilmoittautumiset tunneille ja lisätiedot: Ilmoittaudu.