SONY DSC

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ideal Strength kehittää kehonhallintaa, liikkuvuutta ja voimaa. Harjoittelussa sekoitetaan  tekniikoita capoeirasta, joogasta ja katutansseista. Tunnilla treenaat itsellesi jäntevän, vahvan  ja liikkuvan kehon. Jos annat kehosi liikkua jo nyt laajasti, niin liikut koko elämän. Tunnilla annetaan haastetta jokaisen tason mukaisesti. Ole rohkea, ja kehosi pystyy!

Tunnin kehittäjä on Anniina Ala-Mattinen. Anniina on pitkän linjan tanssinopettaja ja ryhmäliikunnan ohjaaja ja -kouluttaja niin Suomessa kun ulkomailla.  Anniinan päälajit tanssissa ovat house, hip hop ja dancehall. Lisäksi hän taitaa mm. afrikkalaisia tansseja, jazz-tanssia ja latinalaisia.  Anniina on treenannut pääosin ulkomailla mm. New Yorkissa ja Pariisissa. Anniina onkin house-tanssin pioneeri ja ensimmäisiä opettajia Suomessa. Hänellä on vahva kehonhuollon osaaminen ja tuo sen esiin niin tanssissa kuin ryhmäliikunnassa.
Anniina toimii koreografina ja tanssijana mm. artisteille ja muotinäytöksiin. Hän kilpailee edelleen aktiivisesti ja toimii lisäksi virallisena (FDO) tuomarina  Street- ja Art perform-lajeissa. Opettajana Anniina on innostava, tarkka ja energinen. Anniina korostaa tunneillaan kehoystävällistä harjoittelua ja tunnetta.