Snowflake gifSnowflake gifSnowflake gif

Joulukuussa HiMO juhlistaa talven taikaa ja koko studio muuttuu Joulumaaksi 1.12.- 15.12.!

Burleskitanssi Surprise for Santa la 1.12. klo 13.15-14.15
Ohjaaja: Ane
Hinta: 10€
Ilmoittaudu TÄSTÄ!13.15 , Ane

Lauantaina 1.12. alkaa myös Ennakkoilmoittautuminen ensi kaudelle ja luvassa huikeat alennukset, whoop, whoop!

Ane

Burleskitanssi – Surprise for Santa on tunnin workshop, jossa tiivistyy sensuaalisuus, huumori, showgirl-asenne ja joulun tunnelma!

Workshopin aikana harjoitellaan hauska, jouluhenkinen koreografia sekä treenataan showgirl-asentoja ja boa(puuhka)työskentelyä. Ota oma pitkä villahuivi mukaan, käytetään sitä boana! Burleskitanssi Surprise for Santa- workhopissa saa ja kannattaa pukeutua teeman mukaisesti! Kaiva siis omat naiselliset jouluasusteesi ja ilmoittaudu mukaan joulun hauskimpaan ja naisellisimpaan workshoppiin Anen johdolla! Tunti on la 1.12. klo 13.15-14.30, hinta 10€, ilmoittaudu TÄSTÄ!

 

Lauantaina 8.12. on naisellisuuden aika: Anjan johdolla on Xmas Heels tunti!

Gyf kengätXmas Heels la 8.12. klo 13.15-14.45
Ohjaaja: Anja
Hinta: 21€ (HUOM! Kuukausikortilla -50%)
Ilmoittaudu TÄSTÄ!

Tule hakemaan itsellesi lisää itseluottamusta, voimaantumaan ja pitämään hauskaa korkkarit jalassa! Tällä tunnilla harjoitellaan oman kehon keskustan löytämistä myös koroilla liikkuessa. Teemme harjoituksia linjauksen ja kävelyn kehittämiseksi ja pääset haastamaan itsesi myös koreografiaa opetellen. Tällä Heels -tiiviskurssilla otetaan vaikutteita niin dancehall queen stylesta, twerkistä kuin hiphopista. Korkkareiden tulee olla tukevat, remmillä tai nilkkurimalliset, niin ettei kantapää pääse nousemaan. Valitse korkeus sen mukaan, että sinulla on mukava liikkua. Osallistuminen ei vaadi aiempaa tanssikokemusta. Tiiviskurssilla on avoin taso ja ikäraja 18 -vuotta.

Opettajasta: Anja on aloittanut tanssimisen kilpatanssista, josta siirtynyt katutanssien pariin 13 -vuoden jälkeen. Tanssi -ja kilpailukokemusta katulajeista, joista lähimpänä sydäntä ovat dancehall, hiphop ja twerk on kertynyt jo 10 -vuotta. Tanssin harjoittelun ohella Anja on esiintynyt erilaisissa tapahtumissa, tanssiproduktoissa ja artistien kanssa. Tanssin opettamisen lisäksi Anja on ammatiltaan fysioterapeutti, joka tekee työtä aina pieni pilke silmäkulmassa.

La 8.12. Ennakkoilmoittautuminen jatkuu, hyvät alennukset luvassa, mutta älä missaa 1.12. HUIKEAT alennukset!

Lauantaina 15.12. joulumaa twerkkaa täysillä!

Polttareiden kuningatar Henriika ohjaa Xmas Twerk It!- tuntia afrikan auringon voimalla – Henriika vietti vapaaehtoistöissä koko syksyn Aasiassa ja nyt hän on back – tule, ihastu, twerkkaa, hikoile ja herkuttele meidän kanssa!

Xmas Twerk It! la 15.12. klo 13.15-14.30
Ohjaaja: Henriika
Hinta: 18€ (HUOM! Kuukausikortilla -50%)
Ilmoittaudu TÄSTÄ!

La 15.12. Ennakkoilmoittautuminen jatkuu, viimeisiä paikkoja viedään ja tuntuvat tarjoukset voimassa enää klo 24:00 asti!