Tykkää meistä täälläf_logo
mekin tykkäämme Sinusta!

Seuraa meitä täälläInsta
mekin seuraamme Sinua!

 

Kaikki uusi ja ihana
sisäpiirikirjeessä!

 

 

Kuulemme myös
mielellämme
palautetta!

 

Asiakasedut
HiMOtar-kortilla

 

 

kopio: ilmoittaudu sivu

Tervetuloa HiMO Club -tunneille!

Voit ilmoittautua tunneille alla olevalla lomakkeella, sähköpostitse (info@myhimo.fi), puhelimitse (050 5702195) tai käymällä studiollamme. Vastaamme aina ilmoittautumiseen mahdollisimman pian! Jos et saa meiltä vastausviestiä vuorokauden sisällä, otathan ystävällisesti yhteyttä info@myhimo.fi.

HiMO Club -tunneille voi ilmoittautua koko kaudeksi tai lyhyemmäksi ajaksi. Tunneille on hyvä ilmoittautua viimeistään viikkoa ennen valitsemaasi ajankohtaa. Ilmoittautuminen on sitova ja paikat tunneilla jaetaan maksujen saapumisjärjestyksessä. Jos et maksamisesta huolimatta mahdu tunneille, koska ne ovat ehtineet  täyttyä, ilmoittautumisen voi siirtää vastaavalle tunnille. Maksu  voidaan myös palauttaa, jos niin haluat.

Tunnit tulee maksaa etukäteen ja suosittelemme maksutapana tilisiirtoa. Ilmoittautuessasi tunneille ilmoitamme sinulle tilinumeron ja maksuohjeet sähköpostitse, sekä vinkkejä onnistuneeseen elämykseen HiMOn tunneilla. Tunnit voi maksaa myös käteisellä, pankkikortilla, luottokortilla (Visa, Mastercard, Diners) tai  liikuntaseteleillä (Smartum, Virikeseteli, Kuntoseteli) studion vastaanotossa. Liikuntasetelit voi myös lähettää postitse osoitteeseen: Lönnrotinkatu 32 D 35, 00180 Helsinki. Maksu tulee suorittaa 3 vuorokauden sisällä.

Tunnit voi korvata 1 kuukauden sisällä poissaolosta. Tunnin voi korvata myös etukäteen. Lue lisää toimintaperiaatteista.

Opiskelijat, seniorit, äitiyslomalla olevat ja työttömät saavat tuntipakettien hinnasta alennusta 10%. Ostaessasi useamman eri tuntipaketin, jotka ovat käynnissä yhtä aikaa saman kauden aikana, saat toisesta tuntipaketista alennusta 5% ja kolmannesta 10%. Ajoittain meillä on myös muita tarjouksia ja alennuksia – seuraa nettisivujamme, Facebook-sivuamme ja tilaa uutiskirjeemme (osoitteesta info@myhimo.fi). Alennukset eivät koske kertamaksuja, tiiviskursseja ja playshoppeja. Alennuksia ei voi yhdistää.

Muistathan lukea HiMO Clubin toimintaperiaatteet. Jos on kysyttävää – otathan yhteyttäinfo@myhimo.fi. Vastaamme mielellämme kysymyksiin!

Ps. Kun ostat 6 viikon tai pidemmän tuntipaketin, olet oikeutettu HiMOtar-korttiin, jolla saa asiakasetuja HiMOn yhteistyökumppaneilta! Lue lisää HiMOtar-kortista.