Beyoncé styles – tiiviskurssi ma 6.3.–27.3.

Kurssin hinta: 72.00 

Beyonce styles

”Girls, we run this world”

Beyonce styles- tunnilla jokainen nainen on queen! Tällä diivamaisen seksikkäällä tunnilla laitetaan lanteet heilumaan, hiukset hulmuamaan ja sisäinen jumalatar hehkumaan itsevarmuutta. Tunnin aikana harjoitellaan naisellista kävelyä ja tanssiliikkeitä, missä otetaan vaikutteita show- ja commercial- tanssityyleistä, hip hopista sekä dancehallista. Lopputunnista tanssitaan Beyoncen musiikkiin rakennettuun koreografiaan. Itsensä ja tuntitovereiden voimaannuttaminen on ykkösjuttu tällä girl poweria täynnä olevalla fiilistelytunnilla!

Beyoncé styles Xmas Special

"Doesn't it feel like Christmas (It feels lovely)
Doesn't it feel like Christmas (Feels so lovely)
Doesn't it feel like Christmas (Whoa)"

Tämä tiiviskurssi on täynnä itsevarmuutta ja naisellista poweria! Joulufiilis, maagisen kaunis koreografia ja hyvä olo tanssiessa tuntitovereiden kanssa tulevat kaupan päälle! Tunneilla harjoitellaan erilaisia kävelyjä ja tanssiliikkeitä, missä otetaan vaikutteita show ja commercial tanssityyleistä, hip hopista sekä dancehallista ja tietysti tanssitaan Beyoncen musiikkiin!

Pukeutuminen Beyonce styles-tunnille

Beyonce styles tunnilla tanssit parhaiten mukavissa vaatteissa. Sisäkengät tai joustavat jumppakengät ovat hyvät, mutta myös paljain jaloin pärjää!