Commercial Latin – tiiviskurssi su 1.10.–22.10.(4t), klo 17:15

Kurssin hinta: 72.00 

Commercial myös Latin & Street

We make you want to dance!

Commercial on lajina monen tanssityylin fuusiotanssia. Koreografioiden liikkeet ovat saaneet inspiraationsa musiikkivideoista ja artistien taustatanssijoista. Tunneilla hyödynnetään eri lajien tekniikoita ja liiketyyliä, mutta pääosin keskitytään koreografiaan, esiintymiseen ja vahvan asenteen löytämiseen! Tunnilla pyritään etsimään jokaiselle oma luontainen tapa liikkua ja pitää hauskaa! HiMOn Commercial -tunnit muodostuvat ohjaavan opettajan taustan ja tyylin mukaan - ja kaikki ovat dynaamisia, täynnä positiivista energiaa ja menoa! Tunnit sisältävät alkulämmittelyä, venyttelyä, tekniikkaa ja tanssisarjan. 

Commercial Latin

Commercial Latin -tunnilla kuumat lattarirytmit kihelmöivät mielessä ja kropassa! Nimensä mukaisesti “kaupallinen” tanssityyli, joka yhdistelee eri tanssilajien liikkeitä ja tunnelmaa – ottaen vaikutteita erityisesti latinalaisista tansseista, kuten salsa, rumba, bachata ja reggaetón! Commercial Latin -tunneilla tanssitaan niin kuin musiikkivideoilla, keskitytään koreografiaan, heittäytymiseen ja musiikin tulkintaan. Tule nauttimaan sähäkästä ja naisellisesta menosta!

Commercial Street

Commercial Street on nimensä mukaisesti “kaupallinen” tanssityyli, joka yhdistelee eri tanssilajien liikkeitä ja tunnelmaa – ottaen vaikutteita erityisesti katutanssityyleistä mm. funk, old school-, new school- ja lyrical hip hop. Katutanssityylit kehittyvät ja muuttavat muotoaan jatkuvasti ja näillä tunneilla voi olla vaikutteita myös muista tanssilajeista. Tunneilla tanssitaan täysillä, ja pommin varmasti pääset hikoilemaan, joraamaan ja pitämään hauskaa uusien sekä vanhojen hittien tahtiin!

Girly Hip Hop

Hiphop-kulttuuri syntyi 1970-luvulla Bronxissa New Yorkissa ja katutanssi on vain yksi sen pääelementeista.
Hip hop on täynnä energiaa ja hauskuutta! Tunneilla soi hyvin rytmikäs musiikki ja liikekieli on hyvin monipuollinen: bounceja, isolaatioita, sekä jossain määrin muidenkin tanssilajien liikkeet ja tekniikat. Girly Hip Hop tunnilla saat lisätwistin: jammaillaan naisellisella tyylillä. Opit tanssimaan itsevarmasti ja tunnin intensiivinen treeni parantaa samalla kestävyyttäsi. Nautitaan upeasta ryhmähengestä ja unohtumattomasta kokemuksesta. 
Tule mukaan Girly Hip Hop -tunnille ja tanssi itsesi terveeksi ja iloiseksi, valmistaudunostamaan sykettäsi ja heittäytymään hyvään menoon!

Pukeutuminen commercial -tunneille

Commercial -tunneilla tanssit parhaiten mukavissa vaatteissa. Suosittelemme tunnilla tanssimista sisäkengillä (joustavat tanssilenkkarit, ei perusjumppatossuilla) tai joustavilla jumppakengillä.