Heels (1 timantti) ma 20.11.- 18.12. (5t), klo 17.15

Kurssin hinta: 85.00 

Heels

Heels: ready, steady, action!

Seksikyyttä tihkuvalla Heels -tunnilla saat varmuutta koroissa olemiseen ja tanssimiseen, olit sitten aloitteleva treenailija tai kokenut konkari. Tunti koostuu erilaisista korkokengillä toteutettavista liikkumisen ja tekniikan harjoitteista sekä koreografiasta, joka haastaa sinut harjoittelemaan tekniikoita käytännössä. Tällä tunnilla on tarkoitus vapautaa sisäinen jumalattaresi ja sulavoittaa liikkumista, sekä tanssimista koroissa hauskanpitoa unohtamatta! Koreografiat ovat pääsääntöisesti commercial tyyliä, jossa mausteena eri vaikutteita niin latin-, twerk- kuin dancehall-maailmasta.

Chair & Heels

Tällä tunnilla tanssitaan koroilla myös tuolin avulla! Koreografian tyyli on hyvin sensuelli ja tunnin taso on avoin. Mukaan voi tulla myös ilman korkokenkiä. Jos kiinnostaa kokeilla jotain uutta ja ehkäpä jotain oman mukavuusalueen ulkopuolelta - lämpimästi tervetuloa! Let´s rock the heels (and chair)!

Heels & Barre

Heels & Barre - tunnit ovat enemmän kuin vain tanssitunnit. Tämä on mahdollisuus kehittää kehonhallintaa, parantaa ryhtiä ja vahvistaa lihaksia tanssin avulla. Barren tuki auttaa sinua löytämään oikean asennon ja välttämään vammoja. Korkeakorkoiset kengät taas haastavat lihaksiasi entistä enemmän ja kehittävät tasapainoasi. Näiden yhdistelmä auttaa sinua kehittymään tanssijana ja tuntemaan itsesi kauniimmaksi ja itsevarmemmaksi. Tule mukaan Heels & Barre -tunneille ja huomaa, miten tanssi muuttaa elämääsi!

Sensual Heels

Kurssilla luvassa tekniikkaharjoituksia sekä hyvin kaunis ja sensuelli koreografia, jossa panostetaan musikaalisuuteen, kehon hallintaan ja liikkeiden yksityiskohtiin. Tulet oppimaan paljon uutta ja taatusti ihastumaan tähän sensuelliin tanssityyliin!

Kurssille voi tulla myös ilman korkokenkiä.

Heels - koreografia


Tämä on feminine power! Luvassa naisellinen koreografia, erilaisten korkokengillä toteutettavista liikkumisen ja tekniikan harjoituksien jälkeen. Tanssi, joka on täynnä asennetta ja tuo itsevarmuuttasi esiin!
On ihanaa vapautaa sisäinen jumalattaresi ja sulavoittaa liikkumista!

Suositellaan ottamaan mukaan mukavat korkokengät, jotka tukevat hyvin jalkaa. Korkokengissä tulee olla ehjät korkolaput, jotta lattia ei vaurioidu. Jos kengissäsi on piikkikorot tulee käyttää muovisuojia (saa mm. tanssitarvikeliikkeistä).

AcroDance On Heels

Tunti on suunnattu kaikentasoisille tanssijoille, jotka haluavat kehittyä ja saada monipuolista harjoittelua!

Tunnilla opetellaan akrobaattisia elementtejä (esim. silta, kuperkeikkoja, spagaatteja, "waves", tasapainoa ja muuta) ja käytetään opittuja elementtejä tanssillisessa sarjassa.

Korkokengät eivät ole pakolliset. Huom! Valtaosan ajasta ollaan lattiatasossa - jos et pysty tanssimaan lattiatasossa, emme suosittele tuntia. Ei tarvitse kuitenkaan säikähtää, lattiasta tulee tuttu ja varmempi paikka, emmekä tee siellä voltteja! ?

Twerk & Heels

Rohkeutta, hauskaa menoa ja loistava asenne!
Tunneilla sekoitetaan tanssielementtejä twerkistä korkokengillä tehtävään tanssiin. Voit myös tanssia ilman korkokenkiä, mutta suosittelemme, että kaivat korot kaapista, sillä korkokengät eivät ainoastaan tuo sinulle lisää pituutta, vaan myös useasti lisää itsevarmuutta ja korostavat naisellisuutta. Tunnilla harjoitellaan perusteellisesti itsensä kantamista tanssimalla korkokengillä, ja samalla löydetään oman kehon sensuaalisen puolen. Tunti sopii ensikertalaisille tai enemmän korkojen kanssa tanssineille.

Pukeutuminen Heels-tunnille

Heels-tunnilla tanssit parhaiten mukavissa vaatteissa. Suositellaan ottamaan mukaan mukavat korkokengät, jotka tukevat hyvin jalkaa. Korkokengissä tulee olla ehjät korkolaput, jotta lattia ei vaurioidu. Jos kengissäsi on piikkikorot tulee käyttää muovisuojia (saa mm. tanssitarvikeliikkeistä).