Rakkaudesta Vartaloon

Kurssin hinta:

Rakkaudesta vartaloon-tunti edistää palautumista, liikkuvuutta, koordinaatiota ja ennaltaehkäisee vammoja. Huomaat hyvän olo jo yhden harjoituksen jälkeen. Tunti on kaikille sopiva ja rauhoittava tunti, missä keskitytään erityisesti liikkuviin, dynaamisiin venytyksiin.
Jokainen tekee liikkeet omassa tahdissa, oman kehon rajoja kuunnellen.

Lyhyessä ajassa ehditään käsitellä kaikki isot lihasryhmät ja avata kroppaa monipuolisesti.

Koska keho pidetään liikkeessä ja aktiivisena, tunti sopii sekä palautteluksi treenin jälkeen että kehon aktivointina ennen treeniä.
Pääset rentouttamaan kehosi ja mielesi. Tunti sopii täydellisesti kaikille: ensikertalaisille, istumatyöläisille ja aktiiviurheilijoille. Venyttelyn avaava ja liikkuvuutta lisäävä vaikutus tukee erittäin hyvin muuta fyysistä liikuntaa ja auttaa kehoa palautumaan muista liikuntasuorituksista.

30-minuuttinen tunti on täydellinen kokonaisuus.

Tule tunnille rennoissa ja joustavissa vaatteissa, missä on helppo liikkua ja venytellä. Paljain jaloin on paras. Ota myös pitkähihaista mukaan, mikäli palelet helposti.

Rakkaudesta Vartaloon

Rakkaudesta vartaloon-tunti edistää palautumista, liikkuvuutta, koordinaatiota ja ennaltaehkäisee vammoja. Huomaat hyvän olo jo yhden harjoituksen jälkeen. Tunti on kaikille sopiva ja rauhoittava tunti, missä keskitytään erityisesti liikkuviin, dynaamisiin venytyksiin. Jokainen tekee liikkeet omassa tahdissa, oman kehon rajoja kuunnellen. Lyhyessä ajassa ehditään käsitellä kaikki isot lihasryhmät ja avata kroppaa monipuolisesti. Koska keho pidetään liikkeessä ja aktiivisena, tunti sopii sekä palautteluksi treenin jälkeen että kehon aktivointina ennen treeniä. Pääset rentouttamaan kehosi ja mielesi. Tunti sopii täydellisesti kaikille: ensikertalaisille, istumatyöläisille ja aktiiviurheilijoille. Venyttelyn avaava ja liikkuvuutta lisäävä vaikutus tukee erittäin hyvin muuta fyysistä liikuntaa ja auttaa kehoa palautumaan muista liikuntasuorituksista. 30-minuuttinen tunti on täydellinen kokonaisuus. Tule tunnille rennoissa ja joustavissa vaatteissa, missä on helppo liikkua ja venytellä. Paljain jaloin on paras. Ota myös pitkähihaista mukaan, mikäli palelet helposti.