Reggaetón Fusionti ti 21.11.- 19.12. (4t), klo 18:15

Kurssin hinta: 68.00 

Reggaetón

Shake it baby!

Reggaetón on Kuuban kuumien katujen tanssi, jossa yhdistyy jamaikalainen reggae ja dancehall amerikkalaiseen hiphoppiin. Reggaetón on tyylikästä, seksikästä ja täynnä asennetta.

Näillä tunneilla keskivartalo saa kyytiä: sheikataan selkä ja ryhti kuntoon ja tanssilattia pyörryksiin!

Reggaetón Fusion

Reggaetón Fusion -sukella lattarirytmien vietäväksi tällä hauskalla ja fyysisellä tunnilla! Reggaeton Fusion- tunnilla sekoitetaan lattareiden suosituinta klubitanssia reggaetonia muihin Latinalaisen Amerikan ja Karibian tanssi/musiikkityyleihin. Tunnilla opetellaan erilaisia vartalonkäyttötekniikoita sekä haastetaan rytmillistä osaamista. Koreografiat rakennetaan eri tanssityylien elementtejä hyödyntäen, joten valmistudu hulvattomaan hikiseen irtiottoon!

Commercial Reggaetón

Tämä on reggaetónia parhaimmillaan - kuumimmat rytmit, jotka saavat sinut liikkumaan! Nauti ainutlaatuisista soundeista ja koukuttavista kappaleista, jotka saavat sinut tanssimaan ilman huolta maailman murheista. Tämä on musiikkia, joka yhdistää ihmisiä kaikkialta maailmasta ja saa jokaisen unohtamaan arkiset murheet! Tule mukaan ja koe Reggaetónin mahtava maailma, nauti sen ainutlaatuisesta energiasta.

Sensuel Reggaettòn 

Näillä tunneilla yhdistetään reggaettonin sheikkaavaa ja hoppimaista liikekieltä lattarimaiseen pehmeään ja viettelevään tyyliin! Haastetaan kehoa eri tavalla, kun keskitytään liikkeen terävyyteen ja sulavuuteen, mukaan tsemppaavaan menoon ja pehmeyteen, cooliuteen ja kuumaan. Luvassa lyhyt ja tyylikäs koreografiaa, fiilis katossa ja iloinen mieli! 

Pukeutuminen ja varustautuminen Reggaetón-tunnille

Tälle tunnille kannattaa laittaa mukavat ja rennot vaatteet. Suosittelemme tanssimista sisäkengillä/jumppakengillä, mutta myös paljain jaloin pärjäät!