Reggaetón Sensuel – tiiviskurssi 1.10.-8.10., 2 vko, klo 11:00

Kurssin hinta: 36.00 

Reggaetón

Shake it baby!

Reggaetón on Kuuban kuumien katujen tanssi, jossa yhdistyy jamaikalainen reggae ja dancehall amerikkalaiseen hiphoppiin. Reggaetón on tyylikästä, seksikästä ja täynnä asennetta.

Näillä tunneilla keskivartalo saa kyytiä: sheikataan selkä ja ryhti kuntoon ja tanssilattia pyörryksiin!

Reggaetón Fusion

Reggaetón Fusion -sukella lattarirytmien vietäväksi tällä hauskalla ja fyysisellä tunnilla! Reggaeton Fusion- tunnilla sekoitetaan lattareiden suosituinta klubitanssia reggaetonia muihin Latinalaisen Amerikan ja Karibian tanssi/musiikkityyleihin. Tunnilla opetellaan erilaisia vartalonkäyttötekniikoita sekä haastetaan rytmillistä osaamista. Koreografiat rakennetaan eri tanssityylien elementtejä hyödyntäen, joten valmistudu hulvattomaan hikiseen irtiottoon!

Reggaetton Sensuel

Näillä tunneilla yhdistetään reggaettonin sheikkaavaa ja hoppimaista liikekieltä lattarimaiseen pehmeään ja viettelevään tyyliin! Haastetaan kehoa eri tavalla, kun keskitytään liikkeen terävyyteen ja sulavuuteen, mukaan tsemppaavaan menoon ja pehmeyteen, cooliuteen ja kuumaan. Luvassa lyhyt ja tyylikäs koreografiaa, fiilis katossa ja iloinen mieli!

Perjantaille Kian Heels-tunnin lisäksi, aikatauluun on tulossa mahdollisesti vielä Reggaetón Perreo -tunti, joka tulee olemaan sähäkkä ja hyvin energinen pläjäys makeita liikkeitä ja hyvää musiikkia!  Maksuton tutustumistunti järjestetään jo ensi viikolla 23.9. klo 18.00 - haluatko ilmoittautua kokeilemaan? 

Reggaetón Perreo - UUTUUS!


Reggaeton on väliamerikasta kotoisin oleva katutanssilaji. Alunperin Reggae-musiikista lähtöisin oleva laji on saanut paljon vaikutteita Jamaikalta Dancehallista, street lajeista ja latinalaistansseista kuten salsasta ja bachatasta. Menevään lajiin kuuluvat olennaisena osana energisen tyylin lisäksi voimakas yläkropan ja lantion käyttö. Reggaeton Perreo fuusioi mukaan myös twerkkiä, joten hauskuus on taattu. Tunnilla on luvassa asennetta, monipuolista lantion käyttöä ja vauhtia. Tällä tunnilla haastat keskivartalon lihaksia, lantion alueen lihaksia ja opit liikuttamaan koko kroppaa monipuolisesti!

Pukeutuminen ja varustautuminen Reggaetón-tunnille

Tälle tunnille kannattaa laittaa mukavat ja rennot vaatteet. Suosittelemme tanssimista sisäkengillä/jumppakengillä, mutta myös paljain jaloin pärjäät!