Salsa Ladies style (1 timantti), to 17.8. – 14.12. (18t), klo 18:15

Kurssin hinta: 252.00 

Salsa

Salsa Ladies styles

Your time to shine!

Salsa on alun perin Kuubasta kotoisin oleva tanssi- ja musiikkilaji. Ladies Style -tunneilla harjoitellaan salsan perusaskeleita, vartalonkäyttöä ja rytmiikkaa. Harjoitusten avulla haetaan jatkuvuutta liikkeisiin ja opitaan, miten omaa tanssia voi maustaa naisellisemmaksi.

Tunneilla pysytään vauhdissa ja koreografiaa rakennetaan vähitellen liikkeiden kautta. Pääpaino on koreografiassa, jossa keskitytään käsien, vartalon ja pään liikkeiden hallintaan. Harjoitellaan heittäytymistä ja musiikin tulkintaa. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta, mutta kokeneemmalle tanssijallekin on tarjolla haastetta ja edistystä!

Show Salsa - tunneilla keskitytään naiselliseen ja sähäkkään menoon. Pääpaino on salsassa, mutta koreografioissa otetaan vaikutteita myös muista lattarilajeista ja kaupallisista tanssityyleistä. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta, mutta kokeneemmalle tanssijallekin on tarjolla haastetta ja edistystä!

Pukeutuminen salsa-tunneille

Tule tunneille mukavissa ja rennoissa vaatteissa, hameet ja lantiohuivit sopivat tälle tunnille ilman muuta. Suosittelemme tanssimista sisäkengillä, pehmeillä jumppa- tai tanssitossuilla tai paljain jaloin.