Siirry sisältöön

Broadway

Jos haluat mukaan, ota yhteyttä info@myhimo.fi

Broadway in da HiMO – anna itsesi loistaa!

Kaikki tanssin rakastajat yhdistävät Broadwayn Manhattanilla sekoitukseen showta ja viehättävää värikkyyttä. Broadway-musikaalit ovat elämys ja valikoima on laaja. Ja nyt it is here, in da HiMO!

Broadway styles on vahvasti jazztanssin tekniikkaan pohjautuvaa, mutta sisältää vaikutteita myös muista tanssityyleistä. Tunneilla heittäydytään näyttämö- ja elokuvamusikaalien maailmaan. Pääpaino on musikaalisuudessa ja ilmaisullisuudessa. Tunnin alkupuoli koostuu erilaisista tanssiteknisistä perusharjoitteista ja lämmittely- ja liikkuvuusosuuksista. Suuren osan tunnista käytämme pidemmän koreografisen numeron rakentamiseen, harjoitteluun ja hiomiseen. 

Broadway Star-tunnit HiMOlla antaa mahdollisuuden tutustua maailman suosituimpiin musikaaleihin ja tulla hetken aikaa karismaattiseksi esintyjäksi!
Tyylikkäitä tanssisarjoja, paras musiikki, upea teatterispektaakkeli ja ainutlaatuinen juhlan ilmapiiri: kaikki tulee yhdellä kurssilla! Lisäksi tunnilla tehdään dynaamisen venytyksen harjoituksia. Anna itsesi loistaa!

Tämä tunti on vahvasti tanssillinen, hyvin veikeä, takuulla naisellinen ja sopii kaikille, jotka ovat rakastuneita musikaaleihin!

Pukeutuminen Broadway -tunneille

Tule tunneille mukavissa ja rennoissa vaatteissa, hameet sopivat tälle tunnille ilman muuta. Suosittelemme tanssimista sisäkengillä, pehmeillä jumppa- tai tanssitossuilla tai paljain jaloin.