Siirry sisältöön

Jazz Roots

Myynnissä olevat tunnit

Just swing!

Kuvittele itsesi 1930 – 1940-lukujen juhliin New Yorkin Harlemiin. Kaupungin suosituin big band soittaa swing-musiikkia, ja sinä tanssit ja nautit ystäviesi kanssa tanssilattialla kristallikruunujen alla. Vieressä ehkä tanssitaan aikakauden paritanssia lindy hopia. Musiikki vie sinut mennessään ja ajantaju katoaa.

Jazz rootsilla tarkoitetaan erilaisia 1920 – 1940-lukujen soolotanssityylejä, joita tanssitaan jazz- ja swing-musiikkiin. Jazz Roots -tunneilla keskitytään siihen, millaiseksi soolotanssi kehittyi 1920-luvun muotitanssin charlestonin jälkeen ja käydään läpi leikkisiä jazz roots -liikkeitä alkeista lähtien. Miltä kuulostaisivat esim. fish tails tai apple jacks? Liikkeistä ja ajan rytmeistä kasataan mehevä ja menevä soolokoreografia. Kurssi on nappivalinta sekä vintage-elämän ystäville että sykkeen kohottajille!

Pukeutuminen Jazz Roots-tunneille

Tule tunneille mukavissa ja rennoissa vaatteissa, hameet sopivat tälle tunnille ilman muuta. Suosittelemme tanssimista sisäkengillä, tanssitossuilla tai sukilla (pääasia, että jalat luistaa).