Siirry sisältöön

PILOXING Booty

Jos haluat mukaan, ota yhteyttä info@myhimo.fi

HiMO järjestää ensimmäisten joukossa Suomessa Piloxing Booty-tunteja.
Tunti on Piloxingin lanseeraama laadukas konseptitunti, jossa keskitytään monipuolisesti pakaran seutuun.
Apuna tunnilla käytetään kahta erivahvuista kuminauhaa sekä niitä yhdistävää lenkkiä - Grip Padiä.

Treeni tapahtuu musiikin tahtiin ja koreografioitujen harjoituksen avulla useilta tasoilta (seisaaltaan, käsillään, polvillaan, selällään, kyljellään yms.), mikä mahdollistaa koko kehon kokemuksen. Syvän polton avulla rakennetaan todellista voimaa ja muotoa sisältä ulos- päin - hiki valuu ja hymy leviää! Tämä tunti saa kenet tahansa tuntemaan olonsa itsevarmemmaksi.

Miksi juuri booty?

Koko ihmisvartalo ansaitsee rakkautta, mutta peba, peffa, pakarat ei ole vain (mahdollisesti) suosikkikehonosa - se on koko ihmiske- hon suurin lihas, joka vakauttaa lantiota ja ylläpitää oikeanlaista lantion liikettä. Pakaroiden hyvä kunto auttaa myös lisäämään jousta- vuutta, liikkuvuutta ja tasapainoa. On myös hyvä muistaa, että vahvemmat pakaralihakset minimoivat loukkaantumisriskiä ja paran- tavat kehon linjausta osallistuessasi muihin urheilulajeihin, kuten juoksemiseen ja nostoihin! Joten - nosta, kiristä, vahvista, muotoile, polta! Lisäksi pakaralihaksilla on suuri esteettinen merkitys. Hyvä kunto ja liikunta vahvistavat meitä fyysisesti ja henkisesti, antavat itsevarmuutta ja sitä kautta iloa joka päivään!

Pukeutuminen tunnille

Booty -tunnilla treenaat parhaiten mukavissa vaatteissa. Sisäkengät tai joustavat jumppakengät ovat hyvät, mutta myös paljain jaloin pärjää. Kuntoiluvälineet saat HiMOlta.