Siirry sisältöön

Selfie – tiiviskurssi

Myynnissä olevat tunnit

Se, että sinulla on maailman kaunein selfie ei tarkoita sitä, että olet onnellinen. Mutta - jos et ikinä ota hyvää kuvaa itsestäsi, se voi lisätä epävarmuutta. Kuulostaako tutulta: "en ole kaunis, en ole valokuvauksellinen ja en osaa ilmaista itseäni"?

Selfieiden/kuvien otto ei ole taidetta - se on tiede, jota kukaan ei opettanut meille koulussa. Lopeta somen selaaminen ja paha mieli loppuu myös!
Tule 90 minuutin tiiviskurssille ymmärtääksesi tieteen selfieiden takana ja saadaksesi itseluottamusta, jota tarvitset ilmaisemaan itseäsi aidosti.

Kurssin ohjaajana on Shanshan Gong - kansainvälisesti palkittu muotokuvaaja, joka on koulutukseltaan rahoituksen maisteri, toimi aikoinaan AIESEC Suomi ry:n johtajana ja haastatteli johtajia elantonsa vuoksi. Hän ei vain opeta sinulle vinkkejä kauniiden valokuvien saamiseen, vaan inspiroi tuntemaan rauhaa, kauneutta ja arvoa sydämessäsi.

Having the most beautiful selfie doesn’t mean you are happy on the inside. But if you never get a good photo of yourself, it could sure add insecurities such as “I am not beautiful, I am not photogenic and I can not express myself”.

Taking selfies/photos is not art, it is a science that no one taught us in school. Stop browsing social media and feeling bad about yourself.
Come to the 90min workshop to know the science behind looking & feeling good in selfies (and in other areas of your life) to get the confidence you need to express yourself authentically.

Your instructor is Shanshan Gong, an internationally awarded portrait photographer who has a Msc in Finance, once was a leader for Finnish youth NGO & interviewed executives for a living. She will not only teach you the tips & tricks behind beautiful photos, she will also inspire you to feel peace, beautiful and worthy at heart.