Siirry sisältöön

Volita

Jos haluat mukaan, ota yhteyttä info@myhimo.fi

VOLITA – dance edition!

VOLITA on VOima-, LIikkuvuus- ja TAsapainoharjoittelua, joka on suunnattu kaikille tanssia harrastaville tanssilajista riippumatta.

Tanssi vaatii onnistuakseen voimaa, liikkuvuutta, kehonhallintaa ja tasapainoa! Jotta saat parhaimman lopputuloksen, treenaa näitä myös erillisenä oheisharjoitteluna varsinaisten tanssitreenien lisäksi. VOLITA- tunneilla pääset treenaamaan mm. jalkaterän voimaa ja hallintaa, pyörähdystekniikkaa, ponnistusvoimaa, liikkuvuutta lattiatason liikkeissä, rangan kimmoisuutta jne.

HUOM! Emme tee koreografiaa tai hio minkään tietyn tanssityylin tekniikkaa. Harjoittelu on ns. yleistanssillista ja siitä on hyötyä kaikkiin eri tanssilajeihin.

Jokainen tunti alkaa perinpohjaisella lämmittelyllä, jonka jälkeen seuraa harjoitusosuus, jossa tehtävät liikkeet kehittävät ja haastavat taitojasi monipuolisesti. Osa harjoitteista tehdään musiikin tahtiin, osassa harjoitteista edetään omassa rytmissä harjoitellen ja kokeillen.

Pukeutuminen tunnille

VOLITA -tunnilla treenaat parhaiten mukavissa vaatteissa. Sukat tai joustavat jumppakengät ovat hyvät, mutta myös paljain jaloin pärjää.