Liikunta ja hyvinvointi ovat terveen mielen avaimet!

 

Tanssillinen liikunta, naisellinen olo ja hyvä mieli ovat HiMO Clubin perusfilosofia. Oman kehon tunteminen ja hyväksyminen ovat avainasemassa, kun rakennetaan hyvän olon perusteita. Arkipäivän jaksaminen on helpompaa, kun keho ja mieli ovat hyvässä tasapainossa.

 

Meillä on naisellinen ja tanssillinen ote kaikkeen liikuntaan. Useasti kynnys liikunnan harrastamiseen on turhan korkea, sillä monet liikuntamuodot mielletään totiseksi puurtamiseksi yksinään, lenkkipolulla tai kuntosalilla. Mutta eihän liikkumisen tarvitse olla tylsää?! Jumppa, tanssi, mikä tahansa tanssillinen ryhmäliikunta – se on paljon ILOISEMPI tapa liikkua!

Kuntoilu ja laihduttaminen tanssin avulla on hauskaa ja rentoa.

Hauska ja rento tapa liikkua

HiMO Clubin tunneilla ollaan aina hyvällä tuulella ja pilke silmäkulmassa. Tänne voi toki tulla puristamaan viimeisetkin hikipisarat Skinny Jeans Workout:tunnille, tai sitten voi tulla liikkumaan kevyemmin ja naisellisemmin vaikka Burleskitanssin tai Charlestonin parissa. Yhtä kaikki, joka tunnilla tärkeässä asemassa ovat ystävien tapaaminen, arjesta irrottautuminen ja yhteinen hauskanpito. HiMO Clubin motto on: ”Kaikki mikä tekee naiselle hyvää, kuuluu palveluumme!”

Työpaikkaliikuntaa?

HiMO Clubin liikuntamuodot, reipas ja iloinen mieli, sekä muiden ihmisten tapaaminen ovat hyvää vastapainoa stressaavalle työlle. Täällä murheet unohtuvat ja hymy on herkässä. Työporukat ovat ehdottoman tervetulleita mukaan himokkaaseen liikkumiseen.

Työnantajat panostavat nykyaikana entistä enemmän työntekijöiden hyvinvointiin ja jaksamiseen – se on hyvä asia. Mikäli työnantajasi tarjoaa liikuntamahdollisuuden, voit helposti hyödyntää sen HiMO Clubilla. Meillä käyvät kaikki perinteiset kunto- ja liikuntasetelit.

HiMO Clubille on helppo tulla. Sijaintimme Helsingin keskustassa Lönnrotinkadulla on varsin keskeinen, ja esimerkiksi Kampin metroasemalta meille on vain muutaman minuutin kävelymatka.