Siirry sisältöön

Kaipaatko vinkkejä korkokengissä tanssimiseen? Haluaisitko heittäytyä sensuellin koreografian pariin ja unohtaa hetkeksi arjen stressin?

Tule mukaan Heels-tunnille, jossa pääset tutustumaan sensuellin ja sulavan koreografian maailmaan yhdessä Robynin kanssa. Tunnilla paneudumme linjoihin ja lattiatekniikkaan, mutta keskitymme ennen kaikkea ilmaisuun ja oman kehon kuunteluun.

”Heels” on enemmän kuin pelkkä tanssityyli – se on mahdollisuus ilmaista itseään. Tämä avoimen tason tunti sopii niin ensikertalaisille, jotka haluavat kokeilla jotain uutta, kuin myös niille, joilla on jo aikaisempaa tanssitaustaa.

Robyn Vuorela on monitaituri: tanssija, näyttelijä, laulaja, koreografi ja tanssinopettaja, joka tuo mukanaan aurinkoista energiaa ja monipuolista osaamistaan. Hänen opetuksessaan korostuvat jokaisen oppilaan huomioiminen ja positiivinen ilmapiiri.
Robynin tanssitunneilla yhdistyvät lämminhenkinen opetus, liikeilmaisu ja koreografia. Hän näkee tanssin enemmän kuin vain sensuellina liikkeenä – se on intohimoa ja monipuolista ilmaisua.

Tule mukaan tanssin iloon ja anna Robynin opetuksen viedä sinut ainutlaatuiselle matkalle! Tunnille voi osallistua korkokenkien lisäksi myös lattari- tai karaktäärikengillä, lenkkareilla tai avojaloin.

Näytetunti Heels pe 1.3. klo 17:15
Opettaja: Robyn
Hinta: 0€
Tunti on täynnä, ilmoittaudu jonoon: info(a)myhimo.fi