Menneet tapahtumat

Ja arvonnassa voittivat…!

”HiMOssa yhdistyvät rento fiilis, aitous, toisten arvostaminen ja tehokkaat + superhauskat tunnit. Paras paikka!”

”Kiitos ihanasta kevät kaudesta! : ) Himo clubin tunnit piristävät jokaisen päivän, tunneilta saa paljon super energiaa sekä hyvää mieltä!

”Himolla on todella hyvä tunnelma ja olen ihastunut paikkaan täysin! Tykkään siitä, että ilmapiiri on läheinen ja tunneilla kaikilla on hauskaa. Tunnit ovat myös todella tehokkaita, varsinkin Piloxing. Itse olen ihminen, joka kyllästyy hyvin nopeasti, mutta nyt olen löytänyt liikuntapaikan, jonka tunteja suorastaan himoitsen.”

Kiitos kaikille kevään ja kesän 2012 aikana meille palautetta antaneet! Olemme kiitollisia ja iloisia kaikesta palautteesta, ja myös kehittämisehdotuksista! Palautteen antaneiden kesken arvottiin HiMO-kasseja ja voittajat olivat Katariina, Nora ja Milla.

Onnea voittajille! Jättäkäähän palautetta jatkossakin – joka kausi arvotaan palkintoja palautteen jättäneiden kesken!

Asiakaskyselyn tulokset

HiMOn asiakaskysely toteutettiin loppukeväästä ja kesällä ja tulokset ovat tässä!
Vastanneiden mukaan parasta HiMOlla on:
– Mielenkiintoinen tuntivalikoima
– Rento fiilis
– Kivat, ihanat, ammattitaitoiset ohjaajat
– Laadukkaat tunnit, huolellisesti koottuja ja vaihtuvat usein
– Intiimi ja kotoisa tunnelma
– Mukava ja kiva ilmapiiri
– Joustava korvaussysteemi

Asiakkaat toivoivat lisää jazz-, flamenco-, charleston-  ja hip hop-tunteja, kolmen timantin tunteja ja aamu- ja päivätunteja.

Kiitos vielä kerran kyselyyn osallistuneille ja tervetuloa HiMOn syksyyn 2012!

Piruetin HiMOtar-ilta 26.5.12

Lauantaina 26.5.12 klo 16-18
Piruetti, Yrjönkatu 31, Forum, 00100 Helsinki

HiMOttarien oma ilta Piruetissa:  myymälän ovien takana HiMOttarille oli tarjolla huikeat -40% vaatemallistoista ja -20% kengistä ja muista tuotteista. Piruetti on Suomen johtavia liikunta- ja tanssiasujen valmistaja, maahantuoja ja myyjä. Oman la Pirouette -malliston lisäksi Piruetti maahantuo lukuisia kansainvälisiä merkkejä. Lue lisää: www.piruetti.fi.

Eikö Sinulla ole vielä HiMOtar-korttia? Saat kortin, jos olet ostanut HiMOlta 6 viikon tai pidemmän tuntipaketin kevään aikana. Tule hakemaan omasi studiolta! Lisää HiMOtar-yllätyksiä tulossa!

HiMO GoExpo-messuilla 2.-4.3.12

HiMO oli mukana GoExpossa: esiinnyimme Sportti-lavalla, esittelimme lajeja Hyvän Olon Huoneessa ja pidimme hauskaa osastolla läpi viikonlopun! Sporttilavalla nähtiin viikonlopun kovimmat lavashot – jäätävän lahjakkaat HiMOttaret vetivät Burleskia, Charlestonia, Hoopdancea, Dancehall Feveria ja Oriental Poppia. Hyvän Olon Huoneessa esiteltiin Hoopdancea, Paratiisisaarten tanssia, Burleskitanssia ja Piloxingia. Valtavan iso KIITOS kaikille mukana olleille HiMOttarille – olette parhaita!

Rakkaudesta Vartaloon 11.2.12

HiMOn helmikuu on omistettu HiMOttarille!
Lauantaina 11.2. klo 11-13.30 oli kaikkien HiMOttarien oma päivä Rakkaudesta Vartaloon – joka naisen unelmapaketti!
Klo 11 Suklaa&vihreä tee-tarjoilu
Klo 11.15 Body&Mind rauhallinen stressiä poistava tunti
Klo 12.15 Intialainen päähieronta
Klo 13-13.30 Suklaa&punaviini-tarjoilu
Päivän aikana myynnissä hemmottelukamaa (mm. Frantsilan luomukosmetiikkaa, kylpysuolaa, suklaakuorintaa, löylytuoksuja, ravintolisiä ja detox-teetä!)

HiGH FiVE 14.1.12 !!!

HiMO Clubin kevätkausi lähti liikkeelle vauhdikkaasti: HiGH FiVE -päivä täynnä HiGH-energiaa, hikeä ja hymyjä! Tarjolla oli tutustumistunteja HiMOn suosituista lajeista huippu-ohjaajien johdolla. Mukana oli vanhoja tuttuja lajeja ja uusia ihanuuksia!

5 tuntia tiukkaa treeniä ja uusia lajeja!
*1 tunti 5€ (valitse mitkä tahansa 2 lajia!)
*Kun ostat kevään tuntipaketteja (22 vko tai 7 vko paketit) päivän aikana, saat 5% alennusta!

HiGH FiVE 14.1.2012
Klo 11.30 Nia
Klo 12.00 Piloxing
Klo 12.45 TLB
Klo 13.15 Hip Hop
Klo 13.45 Havaijilainen Hula
Klo 14.30 Pilates
Klo 15.15 Hip Hop Yoga

Dance Rumbita 17.12.11

HiMO Clubilla nähtiin lauantaina 17.12. jotain aivan erityistä: Dance RUMBITAn tutustumistunti, jonka veti itse lajin kehittäjä, flamenco-opettaja Kirsi Kannas! Ohjelmassa oli tunti RUMBITA® Fuertea ja tämän jälkeen lyhyt ja hauska RUMBITA® Fiesta -koreografia. HiMOttaret kokivat yhdistelmän flamencoa, itämaista tanssia ja salsaa – tunnelma katossa ja naiseus pursusi esiin joulukiireiden keskellä!

Ja arvonnassa voittivat…

”Ekan kerran jälkeinen mielipide : ) Tosi tiukka tunti ja tiukka vetäjä, oli mahtavaa ja tehokasta!”
”Kiitos mahtavista tunneista, ihan huippua!”

Kiitos kaikille syksyn 2011 aikana meille palautetta antaneet! Palaute on ollut todella sydäntälämmittävää ja meille valtavan arvokasta. Palautteen antaneiden kesken arvottiin kevään tuntipaketteja ja voittajat ovat:

Koko kauden tuntipaketti: Maarit Nyqvist
6 viikon tuntipaketti: Päivi Lisakka ja Johanna Aho
2 x kokeilutunnit: Tuulia Puustinen ja Nea Helenius

Onnea voittajille! Jättäkäähän palautetta jatkossakin – arvonta on tiedossa myös kevätkaudella!

HiMO went Terveysmessut!

HiMO Club oli mukana Terveys/Kauneus/Muoti-messuilla Helsingin messukeskuksessa 21.-23.10.11. Messut menivät loistavasti – lämmin kiitos kaikille HiMOn ohjaajille ja esiintyjille mukanaolosta <3 ! Kiitos kaunis kaikille tutuille asiakkaille, oli mukava nähdä teitä  messuilla, ja lämpimästi tervetuloa mukaan joukkoon kaikki uudet!

Herkuttele ja hikoile 21.8.11!

HiMO Club oli mukana Ravintolapäivä-karnevaaleilla! Kiitos kaikille mahtaville asiakkaille osallistumisesta HiMOn ensimmäiseen Herkuttele ja hikoile -buffaan! Väkeä oli enemmän kuin odotettiinkaan ja iltapäivän aikana salissa puolella sheikattiin niin että hiki lensi ja salin ulkopuolella herkuteltiin vähintään yhtä antaumuksella. Kiitos Chef K:lle, La Sarrielle ja Lennille herkuttelupuolen tarjoiluista ja upeille ohjaajillemme tuntien vetämisestä! Lue lisää Ravintolapäivästä nettisivuilla ja Facebookissa.

Ilmaiset tutustumistunnit olivat:
15.00-15.20 Pilates / Riikka
15.20-15.40 Zumba / Riikka
15.40-16.00 Jungle Fever / Tanja
16.00-16.20 Piloxing / Sveta
16.20-16.40 Sizzling Salsa / Tanja
16.40-17.00 Balletone / Sveta
17.00-17.20 Bellydance / Marinka
17.20-17.40 SpicyBelly / Marinka
17.40-18.00 Dancehall Fever / Sveta
18.00-18.20 Street Vibes / Isabella

Herkku-buffassa tarjolla oli:
Herkku-buffassa naisille mm. La Sarrien syntisiä suklaamakeisia, Chef K:n terveellisiä suolaisia herkkuja, raikkaita limehimoja jäällä, valko-suklaa muffinsseja, Girly- kasvispiirakka, Lenni- lihapiirakka alk. 3 €/herkku!

Hinnat olivat:
Buffa “Vain hikoile” 0 € – pakollinen ilmoittautuminen tunneille  info@myhimo.fi
Buffa “Vain Herkuttele” alk. 3
Buffa “Herkuttele ja hikoile all inclusive” sis. tunnit ja kaikki herkut 12

HiMO oli mukana Slut Walkissa 6.8.11!

Helsingissä marssittiin lauantaina 6.8.11 henkilökohtaisen koskemattomuuden puolesta ja raiskauksen uhrien syyllistämistä vastaan. Marssi oli osa kansainvälistä liikettä – marsseja on järjestetty muun muassa Torontossa, Lontoossa ja Berliinissä. HiMOn tiimi otti osaa marssiin ja oli ylpeänä mukana tukemassa tärkeää asiaa!

Lisätietoa SlutWalkista: http://slutwalkhelsinki.wordpress.com