Nia – feel good!

NiaNia on fuusiofitnesslaji, jossa yhdistyvät sulavasti tanssi, kamppailulajit ja kehonhallintamenetelmät. Ennen kaikkea kyse on liikkeestä, oman liikkeen aistimisesta, siitä nauttimisesta. Tunnin pohjana on helppo koreografia, mutta mukana on myös vapaampaa liikettä. Nia on hauskaa ja leikittelevää, mutta samalla yleiskuntoa parantavaa liikuntaa. Jokaisella tunnilla harjoitetaan voimaa, tasapainoa, liikkuvuutta, ketteryyttä ja venyvyyttä sekä koordinaatiota.  Meininki on rento, mutta harjoitus on kaiken kaikkiaan laadukas: sen perustana on kokonaisvaltainen terveys, oman kehon kunnioittaminen ja siitä oppiminen.

Nia-harjoituksen fyysinen puoli rakentuu 52 liikkeestä, joita tavallisella Nia-tunnilla yhdistellään yksinkertaiseksi koreografiaksi. Liikkeet perustuvat siihen, että kehoa käytetään sen rakenteelle ja toiminnalle sopivalla tavalla. Liikkeiden harjoittaminen parantaa lihaskuntoa, tasapainoa, ketteryyttä, liikkuvuutta ja venyvyyttä, sekä yleisesti kuntoa ja kehotuntemusta.

Feelgood-liikuntaa parhaimmillaan! Vahva ja tasapainoinen keho luonnollisen liikkeen kautta!

Nia Move I.T. – tanssillinen intervallitreeni
Move I.T. on intervalliharjoitus, jossa jokaiselle Nia Techniquen 52 liikkeelle omistetaan yksi minuutti. Kaikki kehonosat, lihasryhmät ja päänivelet käydään läpi tämän tunnin aikana hauskalla ja tehokkaalla tavalla. Tällä tunnilla pääset myös haastamaan itseäsi hakemaan välillä hieman korkeampaa sykettä, mutta tunti sopii kaikille, sillä jokainen säätelee itse harjoituksen kuormittavuutta. Move I.T. -tunnilla, kuten tavallisellakin Nia-tunnilla, kaiken lähtökohtana on oman kehon ja liikkeen aistiminen sekä luonnollinen koko kehon käyttö.

Pukeutuminen ja varustautuminen Nia-tunnille

Nia- tunnille kannattaa laittaa mukavat vaattet, missä on helppo liikkua.

dyerware.com

Meneillään olevat ja tulevat tunnit: Aikataulut.
Ilmoittautumiset tunneille ja lisätiedot: Ilmoittaudu.