00e87e26-08a7-428b-a905-173f8a05d0bd

Erja Huttunen

Erjalla on useiden vuosien kokemus charlestonin ja muiden swing tanssilajien opettajana.
Swing tanssit hurmasivat Erjan jo yli 10 vuotta sitten ja hän onkin hankkinut oppia tanssitapahtumissa ympäri maailmaa.

Erja keskittyy tunneilla erityisesti tanssitekniikkaan ja itseilmaisuun. Jokainen saa tuoda tanssiin oman tyylinsä ja elämäntarinansa.
Tanssinopettajana Erja on rento ja kannustava, jonka tunneilta jokainen lähtee voittajana

Jenni Virtanen

Jenni on harrastanut aktiivisesti niin lattaritansseja, reggaetonia kuin salsaakin. Vuonna 2011 dancehallin rytmi ja koko kulttuuri tanssin taustalla imi mukaansa. Jenni tanssii ja esiintyy Unleash Crew- tanssiryhmässä ja käy sännöllisesti Jamaikalla opettelemassa dancehallin uusia tuulia. Jenni pyrkii olemaan mahdollisimman monipuolinen tanssija, ja lattareiden ja dancehallin lisäksi opiskelee street- ja jazz-lajeja. Tanssijana hänelle on tärkeää itseilmaisu ja intohimon välittyminen tanssin kautta. Tunneilla korostuu tanssin ilo, ei otsa kurtussa treenaaminen. Hauskanpito ja oman luonnollisen liikekielen löytäminen ovat tärkeimmät jutut Jennin tunneilla, eikä hän usko ”oikeaan” tai ”väärään” tapaan tanssia.

Petra ”Bettie Blackheart” Innanen

”Petra tietää varmaan ihan kaiken burleskista mitä tiedettävää on!
”Petran tunnit on NIIN kokonaisvaltaisia, tehokasta liikuntaa ja ennenkaikkea loisteliasta asennetta ja hyvää mieltä! ”
”Petra on kiva ohjaaja ja tunnilla on hauskaa ja pilkettä silmäkulmassa.”

Petra Innanen aka Bettie Blackheart on ollut eturivin burleskinimiä Suomessa ja ulkomailla jo vuodesta 2007. Hän on Helsinki Burlesque Festivalin ja Burleskinstituutin perustaja, Burleskitanssin toinen kehittäjistä sekä arvostettu tapahtumatuottaja, jonka ansiosta burleski on saanut vahvan jalansijan Suomessa. Tulitasseleiden kuningatar tekee vuosittain useita esiintymismatkoja ulkomaille ja on urallaan esiintynyt estradeilla mm. Italiassa, USAssa, Virossa ja Ranskassa. Burleskiopettajana Petra on toiminut jo usean vuoden ajan ja on jakanut lukuisille oppilaille laajaa tietämystään burleskin eri aikakausista ja tyyleistä. Lisäksi opetuskokemusta on kerääntynyt parinkymmenen vuoden ajalta kuvataideopetuksen parista, joka on Petran toinen ammatti ja intohimo. Petra on kannustava ja rohkaiseva opettaja, joka tunneilla hän pyrkii tuomaan jokaisen oppilaan parhaimmat puolet esiin!

Laura ”Laukki” Kuvaja

Laukki on kansainvälisen tason tanssija ja opettaja, jonka mielestä tanssin pitää ilmentää tunteita ja olla hauskaa! Laukki on opettanut ja esiintynyt eri kokoonpanoissa Islannissa, Intiassa, Ruotsissa ja Suomessa. Tanssihistoriasta kandidaatin työnsä kirjoittanut Laukki on erikoistunut 20-60-luvun amerikkalaiseen jazziin, steppiin ja showtanssiin ja on saanut tanssioppinsa suoraan vanhoilta Hollywood-legendoilta, kuten Mabel Leeltä, Sugar Sullivanilta, Barbara Billupsilta ja Chester Whitmorelta! Laukki keskittyy tunneilla riemuisiin ja dramaattisiin Hollywood-klassikoihin, joista ei puutu huumoria tai luonnetta!
HiMOttarien kommentteja Laukin tunneista:” Minulla on yli kymmenen vuotta ollut tapana ahdistua tanssitunneilla lajista riippumatta, kun joudun kohtaaman sen, etten synnynnäisesti osaa ihan kaikkea! Täällä olen vihdoin päässyyt traumoista yli!”