Kaikki palaute on meille äärimmäisen arvokasta ja auttaa meitä tekemään HiMOsta unelmiesi tanssi- ja treenipaikan. Voit antaa palautetta lomakkeen kautta tai puhelimitse (050 5702195) tai sähköpostilla (info@myhimo.fi).

Miksi HiMOlle? Tässä palautteita:

”Aivan mahtavat ohjaajat ja ’spiritti’, jotka vaativat että tehdään, mutta oman kunnon ja taidon mukaan!”

”HiMOn tunneilla on aina ollut ilo tanssia ja oppia uutta sekä kehittyä hitaasti mutta varmasti.”

”Olen käynyt tunneilla tosi monissa tanssikouluissa ja HiMO on ensimmäinen, missä on oikeasti ihana tsemppaava ryhmähenki – puhumattakaan monipuolisesta tuntivalikoimasta!”

”HiMOn valitsin, koska siellä on hyvät tuntivaihtoehdot, mukavat ja osaavat opettajat, ystävällinen ilmapiiri, joustavat tuntienkorvauskäytännöt vuorotyöntekijälle ja lähellä kotiani.”

”HiMOssa yhdistyvät minulle loistava sijainti, inspiroiva tuntivalikoima, innostavat opet, aikuiset kanssatanssijat, joustavat osallistumismahdollisuudet sekä symppis meininki!”

”Liikunta on onnellisuuteni ja hyvinvointini perusta. Liikkumalla saan paremman mielen, jaksan enemmän ja tunnen itseni upeaksi.”

”Liikunnasta tulee super-hyvä fiilis – jopa niinäkin päivinä kun KAIKKI muu menee pieleen 🙂 Olo on energisempi, positiivisempi ja sitä nukkuu paremmin. Herkkujakin voi syödä paremmalla omatunnolla kun käy vähän hikoilemassa 🙂 Vanhenemista ajatellen on liikunta vähän niin kuin laittaisi rahaa pankkiin – ei sitten nitise ja natise joka paikka jo viisikymppisenä!”

”Nyt mennään HiMOlla jo varmaankin kolmatta vuotta eikä loppua näy 🙂 HiMOlla unohtuu kaikki tyhmät vartalokompleksit ja ”en mä kehtaa”-jutut ; ja se vasta on todella hieno fiilis! Kiitokset teille siitä – keep up the good work :)”

”HiMO on kannustava, monipuolinen, ainutlaatuinen, meininki ja tunnelma on hyvä, tuntee kuuluvansa porukkaan. :)”

”Piloxing on niin mun juttu, hyvät vetäjät, mukava tunnelma, helppo tulla!”

”HiMOn valitsin koska ystäväni suositteli sitä ja sanoi, että HiMO on ainoita paikkoja missä on kunnon Piloxing-tunnit. Aivan mahtava paikka.”

”HiMO:n valitsin hyvän energian, porukan ja laadukkaiden tuntien vuoksi. HiMolle on ollut alusta asti helppo tulla ja olo oli tervetullut, kun nimeni on muistettu heti ensikäynnistä asti.
Himottaret ja ohjaajat ovat samaa porukkaa 🙂 Tykkään helposta korvaustavasta ja tuntien monipuolisuudesta. HiMOlta lähtee aina hyvällä tuulella, kiitos siitä!”

”Mukava tunnelma, eikä suurten ketjujen tuntua, tuntee myös kuuluvansa joukkoon. Vain joukkueurheilua harrastaneena, suurten kuntosalien ja  aeropic-tuntien meininki ahdistaa minua, mutta täällä tuntee kuuluvansa samaan tiimiin ja tämmöinen kömpelö jääkiekkoilijakin pysyy mukana.”

”HiMOn valitsin monipuolisen tanssitarjonnan ja keskeisen sijainnin vuoksi, myös henkilökunnan ammattitaidosta olen kuullut hyvää palautetta.”

”Valitsin HiMon ensin sattuman kautta. Sveta vaikutti kaikissa kuvauksissa ihanalta ihmiseltä. Huhut olivat 100% oikeassa ja se energia minkä Sveta siirtää oppilaisiinsa, oli hän opettamassa tai ei, on jotain niin ihanaa, että en ole törmännyt moiseen missään muualla!”

”Ihana, persoonallinen, riittävän pieni, äärimmäisen mukavaa porukkaa!”

”HiMOlla saa olla oma itsensä, siellä on paras meininki ja mahtavat mukaansa tempaavat ohjaajat!”

Kiitos <3 !!!

Ja kuvassa terveiset HiMOttarilta:

kuva[4]

 

kuva[2]kuvakuva[3]kuva[1]

 

Kaikki uusi ja ihana Facebookissa ja uutiskirjeessä

Tykkää meistä Facebookissa – mekin tykkäämme Sinusta! Facebookista saat uusimmat tiedot HiMOn tunneista. Jos haluat nähdä päivityksemme, klikkaa HiMO-sivun tykkäyspainikkeen valikosta kohta ”näytä uutisissa”. Näin pysyt aina perillä HiMO:n kuulumisista!

HiMOn sisänpiirikirjeessä kaikki uusi ja ihana! Näin voit tilata HiMOttarien uutisia: lähetä pyyntö osoitteeseen info@myhimo.fi. Postia tulee sähköisesti 1-2 kertaa kuukaudessa. Siinä on mm. tarjouksia, arvontoja ja muuta kivaa!