PILOXING Master Class la 18.4.!

PILOXING-HiMO Club

PILOXING & PILOXING BARRE Master Trainer Suomi Sveta Pihlmanin ohjauksella PILOXING-liikkeet tutuksi. PILOXING on valloittanut koko maailman ja on yksi suosituimmista tunneista kaikkialla, myös HiMOlla. Tunti kehittää tasapainoa ja vartalon kauniita linjoja – pilateksen ansiosta. Se on tehokas intervallitreeni ja yhdellä tunnilla palaa 500-900 kcal; nykkeilyliikkeet parantavat koordinaatiota ja kehon hahmotusta. Helpot tanssiliikket tuovat hyvää fiilistä ja naisellista pehmeyttä treeniin. Svetan tunnit -niin kuin kaikki HiMOn tunnit- ovat  tunnettuja hyvästä musiikista ja todella piristävästä energiasta. Master class on paras mahdollisuus tutustua lajiin, parantaa tekniikkaa ja ensimmäisten joukossa kokeilla uutta ohjelmaa!

PILOXING  Master Class
la 18.4. klo 14.00
Hinta: 15€

PILOXING BARRE Master Class la 24.1.!

PILOXING-HiMO Club

kuva

PILOXING & PILOXING BARRE Master Trainer Suomi Sveta Pihlmanin ohjauksella PILOXING-liikkeet tutuksi.
PILOXING BARRE on uutuuslaji ja me olemme Suomessa ainoa paikka, missä tätä nyt voi harrastaa – hyvä HiMO! Tunti yhdistää parhaat harjoitukset nyrkkeilystä, baletista ja pilateksesta!

PILOXING BARRE Master Class
la 24.1. klo 11.30
Hinta: 15€

PILOXING Master Class la 29.3.!

PILOXING-HiMO Club

PILOXING Master Trainer Suomi Sveta Pihlmanin ohjauksella PILOXING-liikkeet tutuksi.
PILOXING® on huippuyhdistelmä pilatesta, nyrkkeilyä ja tanssia! PILOXING®ssa tuodaan notkeus ja upea keskivartalo pilateksella, nopeus ja ketteryys nyrkkeilyliikkeillä sekä naisellisuus ja ilo tanssilla. Tämä treeni on enemmän kuin tehokas: näillä tunneilla hiki lentää ja kroppa kaunistuu silmissä!

PILOXING Master Class
la 29.3. klo 15.00-16.30
Hinta: 19€

 

 

SEURAAVA ON TULOSSA ELOKUUSSA, stay tuned!