Polttaritunnit – Tilaustunnit

”HiMOlla ehdottomasti parhain valikoima tarjolla ja polttaribudjettiin sopivaan hintaan!
Ja kiitokset myös nopeasta ja kattavasta vastauksesta tiedusteluun!”

HiMO polttaritPolttarit ovat morsiamen elämässä melkoinen virstanpylväs, ja siksi polttareiden ohjelman onkin hyvä olla ikimuistoinen. Mukavat polttarit painuvat polttarisankarin mieleen, ja yleensä koko muukin polttariporukka on ollut innoissaan järjestämistämme tapahtumista.

Hauskat ja ikimuistoiset polttarit ja tilaustunnit!

Polttareiden ja bileiden timanttinen huipennus! HiMO tarjoaa hauskat ja menevät tunnit polttareihin ja muihin bileisiin ja tapahtumiin! HiMOlla on jänniä lajeja ja ihana valoisa sali, jossa tunnelma nousee kattoon osaavien ohjaajien johdolla. Tunneilla ei tarvita aiempaa tanssikokemusta.

Charleston-tanssi – Kannat kattoon glamöröösin 20-luvun malliin!

Heels– korkokengillä tanssimista! Koreografiat vaihtelevat sensuellista liikekielestä vauhdikkaaseen commercial tyyliin!

Burleskitanssi – Glamouria, asennetta ja pilke silmäkulmassa! Yksi kysytyimpiä polttari- ja tilaustuntejamme ja hyvästä syystä.

Tribal Fusion Bellydance – Bileet eksoottiseen itämaiseen tapaan! Vatsatanssia maustettuna mustalaistanssilla, hiphopilla ja showtanssilla.

Dancehall (Dancehall, Queen Style) – Kuumat jamaikalaiset bileet!

PILOXING®– Reipas yhdistelmä pilatesta, nyrkkeilyä ja tanssia. Sleek, Sexy, Powerful!

Balettia – Ballerina-fiilistelyä ripauksella joogaa ja pilatesta.

Reggaetón – kuuban katutanssien sheikkausta pohjoisen auringon alla.

Beyoncé Styles  – girls, we run this world! Tällä diivamaisen seksikkäällä tunnilla harjoitellaan naisellista kävelyä ja tanssiliikkeitä, missä otetaan vaikutteita commercial-, show- ja street- tansseista. Itsensä ja kavereiden voimaannuttaminen on ykkösjuttu tällä tunnilla!

Vogue Fem – naisellisin voguetyyli on valloittava, voimauttava ja inspiroiva! New Yorkin kaduilla ja klubeilla 70 – 80- luvuilla syntynyt kulttuuri ja tanssityyli korostaa vahvaa itseilmaisua ja asennetta!

Twerk It! –  on alavartalopainotteinen huippusuosittu laji tällä hetkellä, joka tanssitaan hip hop-musiikkiin. Pääsette harjoittelemaan sheikkausta ja pakaroiden hallintaa aivan uudella tasolla!

HiMOlla aina: 

– tunnit suunnitellaan aina ryhmällenne sopivaksi!
– tunneilla ei tarvita aiempaa tanssikokemusta.
– tunti kestää tyypillisesti 45-60 min. Myös muu kuin yllä mainitut lajit ovat mahdollisia,
mm. JAMMiNG in da club, Latin Jam, Salsa Ladies Style jne.

Katso lisää Lajikuvauksista.

Meillä myös tarjolla nämä:

Herkkupaketti (karkit koko ryhmälle), Juhlapaketti (alkoholitonta kuplivaa ja karkit koko ryhmälle), ja ohjelmanumeroita juhliin!

Ota yhteyttä  info@myhimo.fi ja pyydä tarjous, kerromme mielellämme lisää!