Dance RUMBITA® – passion for dance!

RUMBITA® Fuerte HiMO Club

Dance RUMBITA® on Suomessa kehitetty UUSI tanssi- ja liikuntamuoto! Lajin on kehittänyt suomalainen flamencotanssija ja espanjan kielen opettaja Kirsi Kannas. Rumbita syntyi, kun Kirsi alkoi hio omaa tanssityyliään, joka sisälsi aineksia flamencosta, discotanssista, itämaisesta tanssista ja salsasta. Näin syntyi Dance RUMBITA® Lue lisää tästä!

RUMBITA®-tunnilla pääset nauttimaan tanssin ilosta ja mukaansa tempaavasta lattarimusiikista! Tunti sopii kaikille, tanssi- tai liikuntataustaan katsomatta!

RUMBITA® Fuerte on tanssillinen lihaskuntotreeni, jonka avulla saadaan näkyviä tuloksia hauskalla tavalla. Sopii kaikille – niin tanssista kuin kuntoilustakin kiinnostuneille.

Iloinen RUMBITA® Fiesta yhdistää tanssin ilon helppoon mutta ilmaisuvoimaiseen liikekieleen ja latinopoppiin. RUMBITA Fiestassa liikekieltä tehostetaan käyttämällä viuhkoja, hameita ja huiveja.  Sopii kaikille – niin tanssista kuin kuntoilustakin kiinnostuneille.

RUMBITA® Show opettaa tanssimaan käyttämällä koko vartaloa. Se on vauhdikas tunti, jossa näyttävä ilmaisu yhdistyy monipuoliseen liikekieleen.
Suuria liikeratoja, nopeita piruetteja, pieniä makeita yksityiskohtia – hansikkaita, hattuja, korkokenkiä, huiveja ja hiuskoruja!
Sopii tanssia aiemmin harrastaneille.

RUMBITA® – tunneista sanottu:
”Oli aivan mahtavan hyvä ope ja tunti todella hyvä ja monipuolinen.”
”Tunti on sopivan raskas, eikä askelkuviot ole kovin vaikeita. Mukana pysyy kyllä!”

Opettajana flamencotanssija, koreografi, Dance RUMBITAN® kehittäjä Kirsi Kannas (www.kirsikannas.fi)

dyerware.com

Meneillään olevat ja tulevat tunnit: Aikataulut.
Ilmoittautumiset tunneille ja lisätiedot: Ilmoittaudu.