Tykkää meistä täälläf_logo
mekin tykkäämme Sinusta!

Seuraa meitä täälläInsta
mekin seuraamme Sinua!

 

Kaikki uusi ja ihana
sisäpiirikirjeessä!

 

 

Kuulemme myös
mielellämme
palautetta!

 

Asiakasedut
HiMOtar-kortilla

 

 

HiMOtar-haasteen voittosuora lähestyy!

SoStylishTänään rummutamme HiMOn uusimman yhteistyökumppanin puolesta – Boutique SoStylish! Se on yhdistetty kauneusstudio sekä vaateliike, joka  tarjoaa mm. meikkauspalveluita, meikkausopastusta, stailausta ja muotikonsultaatiota.   Tämä boutique on yksi tyylikkäimmistä naapureistamme Lönnrotinkadulla. Kauniit korut ja söpöt kengät näyteikkunassa houkuttelevat astumaan sisään! Siisti ja viihtyisä paikka täynnä naisten aarteita! Omistaja Anu hehkuu iloa ja ystävällisyyttä, ja jo muutaman sanan jälkeen tuntuu, että tulee kauniimpi ja energisempi olo!

Anu, mistä sait tälläisen ihanan idean yhdistää meikkaussudion ja vaateliikkeen?

Olen toiminut meikkaajana jo 10 vuotta, mutta työskennellyt sen lisäksi vaateliikkeissä ja tehnyt puvustajan
sekä stailistin töitä. Kun mietin liikeideaa, halusin yhdistää nämä kaksi puolta, jotta voisin tarjota naisille mahdollisimman kattavasti palveluita. Tällaisia yrityksiä ei tietääkseni ole paljon, joten konsepti on sinänsä ainutlaatuinen. Kauneuspalveluiden ohessa halusin tarjota kuluttajille myös laadukkaita meikkejä kohtuulliseen hintaan, joten tuon maahan ammattimeikkisarjaa, joka on hinta-laatu-suhteeltaan loistava. Vaatetarjontani puolestaan pyrin pitämään mahdollisimman uniikkina, joten ostan vaatteita pienissä erissä, usein jopa yksittäiskappaleina ja olen pitänyt niissäkin kohtuulliset Hinnat, jotta kaikilla olisi mahdollisuus ostaa niitä.

SoStylish 2

Olisiko jotain supertehokasta ja nopeasti toteutettavaa vinkkiä meidän liikkuville HiMOttarille?

Erittäin nopea pikameikki on helppo toteuttaa esim. pohjustamalla kasvot meikkipuuterilla joka tasoittaa ihoa kevyesti ja vie kiillon pois. Sen lisäksi ripsiväri ja raikas huulipuna antavat pirteyttä ilmeeseen. Meikkipuuteri on nopea levittää joten tällaisen meikin tekoon kuluu alle 5 minuuttia. 🙂

Mitä suosittelet erityisesti teidän palveluista?

Suosittelen palveluistamme lämpimästi meikkiopastusta! Siitä on hyötyä vuosiksi eteenpäin ja se sopii kaikenikäisille sekä kaikenlaisille meikkaajille. Monesti ihmiset ovat tottuneet meikkaamaan aina samalla tavalla, ja varsinkin erilaisten silmämeikkien teko on monelle vaikeaa. Meikkiopastus on todella kattava ja käymmekin aina kohta kohdalta läpikaiken mahdollisen täydellisen meikin teosta. Asiakas pääsee myös itse tekemään toisen puolen kasvoista opastuksellani ja käymme läpi opastettavalle sopivia värejä, meikkisiveltimien käyttöä sekä erilaisia tekniikoita, joilla korostaa hyviä puolia ja häivyttää niitä ei niin hyviä. 🙂 Tämä onkin ollut yksi suosituimmista palveluistani ja olen saanut niistä onnekseni paljon positiivista palautetta.
Make-up studio & Boutique So Stylish ja Anu kannustavat HiMOttaria haasteessa, ja arvonnassa palkintona on meikkausopastus (arvo 80€)!