Keijuviikkon aikana! Stay tuned!

Viime vuona oli mm. näin:

Jammingindaclub6sydän ja perhonenIMG_6402

Samba Reggae –  on rento brasilialainen tanssi, jossa on vaikutteita niin afrosta, sambasta kuin funk-tanssistakin. Samba-reggae- tunnilla päästään nauttimaan pehmeistä, isoista liikkeistä sekä elämäniloisesta, mukaansatempaavasta rytmistä. Samba-reggae- tunneilla tutustutaan tanssin ja musiikin eri tyyleihin ja tehdään helppoja ja monipuolisia askelsarjoja. Luvassa on hikinen ja hauska treeni!
Flirttitanssi – pieni kurkistus flirtin maailmaan. Flirt, Flört, viekottelu, silmäpeli,
iskutekniikka…rakkaalla lapsella on monta nimeä. HiMOlla sitä kutsutaan nyt Flirttitanssiksi! Tunnilla harjoitellaan katsekontaktia ja kehonkieltä. Mitä tehdä, jos haluaa ottaa tilanteen haltuun astuessaan tilaan? Miten kulkea huoneen poikki rauhallisesti, mutta niin, että sinusta ei saa katsetta irti? Miten saada kontakti huoneen toisella puolella olevaan, tai pitää mielenkiinto yllä lähikontaktissa ilman että on liian päällekäyvä? Pientä liikuntaa ja PALJON asennetta.

JAMMiNG in da club – tykkäätkö tanssia, mutta inhoat koreografioiden junnaamista ja pitkien liikesarjojen muistamista? Sitten tämä tunti on sinun juttusi!JAMMiNG in da club on pirskahteleva ilotulitus, hauskaa pidetään kuuhun ja takaisin! Tunnilla tanssitaan vaihdellen lajeja ja musiikkeja laidasta laitaan, mm. lattareita, hiphoppia, reggaeta, dancehallia, poppia- tällä tunnilla mikään ei ole mahdotonta! Ei lihaskuntoa, ei  pitkien koreografioiden opettelua! Nosta kannat kattoon ja käynnistä itseä hikisellä ja hauskalla bilefiiliksellä!

Groove-A-Go-Go – tällä tunnilla saat varmasti hien pintaan ja hymyn huulille veikeiden ja vauhdikkaiden go-go-liikkeiden tahdittamina. Go-go on 1960-luvulta peräisin oleva ”kaikkien klubitanssien esiäiti”. Tunnilla tehdään hauskoja ja reipastahtisia sarjoja 1950- ja –60–lukujen surfin, garage rockin, tyttöpopin ja electro swingin tahtiin. Tältä burleskin railakkaammalta pikkusisarelta saat varmasti lisäpotkua treeniin ja tanssiin! Pilke silmäkulmassa ja suu naurussa ovat ihastuttavat lisämausteet tunnille.