Menneitä tapahtumia 2017:

Urban QueenUrban Queen on asennetta täynnä oleva ja räväkkä fuusiotanssitunti, jolla yhdistellään eri tanssityylejä kuten hip hop, twerk, reggaeton ja dancehall.
Tunnilla tehdään vauhdikkaita koreografioita ja musiikkina soi tietysti parhaat hip hop-, rap- ja r&b-biisit.
Tunti koostuu alkulämmittelystä, tekniikkaosuudesta sekä koreografiasta.
Vauhdikkaasta menosta vastaa HiMOn supersuosittu tähtiohjaaja Emmi (kuva by Laura Karppanen).

Urban Queen ti 7.11. & 14.11. klo 19.15 
Ohjaaja: Emmi
Hinta: 26€
TÄYNNÄ!

 

 

 

Lauantai 18.marraskuuta on huippupäivä HiMOssa!

Meillä on ihanat vieraat, cava-testing, elämänkakku-tarjoilu ja voimauttava valmennus by Psykologipalvelu Auvoinen!

Aloitetaan klo 14.30, ja lopetetaan klo 18.00. Koko tapahtuman hinta on 10€ ja paikkoja on rajatusti! Ilmoittaudu mukaan nyt, et tule katumaan!

Ja tässä meidän vieraiden esittely:

HE destinylogo-roundMKsamppanjalasi
House of Elliot– laadukkaat ja kauniit korutarkeen ja juhlaan, jotka suunnitellaan Suomessa.
Mallit ovat tyylikkäitä ja elegantte- ja, klassisia modernilla tvistillä. Luvassa ohittamattomat hinnat!

Destiny  Store on myymälä kaikille, ikään ja tyyliin katsomatta. Myymälästämme saat parasta asiakaspalvelua, erikoisen ihania sisustustuotteita ja vaatteita. Luvassa uutuuksien esittely, mm. makeat legginsit!

Mary Kay on laadukas ja eläinkokeeton kosmetiikkasarja. Kannattaa tutustua! Luvassa ilmaisia hoitoja päivän aikana.

Cava testing  ja kakkutarjoilu! Fine Brands Oy tuo maahan ja markkinoi laadukkaita viinejä ja muita alkoholijuomia ympäri maailmaa. Tuotevalikoimassa pääpainopiste on Euroopan klassisissa viinialueissa, kuten Toscana, Veneto ja Piemonte Italiassa, Champagne ja Alsace Ranskassa sekä Katalonia ja Ribera del Duero Espanjassa. Fine Brands Oy:n kautta voi tilata myös asiantuntevan ja räätälöidyn viinitastingin tai viinikoulutuksen. Miltä kuulostaisi esimerkiksi supertoscanalaiset herkut, kurkistus samppanjan saloihin, viininmaistamisen tekniikkaa, ruoan ja viinin yhdistäminen, uusi vs vanha maailma? www.finebrands.fi

Tähtivieraana on psykologi Elina Auvinen!

”Olen Elina Auvinen, psykologi ja valmentaja, joka innostuu keskusteluista, uusista ajatuksista, kasvukertomuksista, hyvästä kahvista, luonnossa liikkumisesta ja pienistä arjen hyvistä teoista. Haluan auttaa ihmisiä elämään Täyttä Elämää. Löytämään tavan toteuttaa itseään, elämään oman näköistä elämää ja voimaan hyvin nahoissaan, niin yksityiselämässä kuin työelämässäkin. Sveta kutsui minut pitämään valmennusta HiMOttarille, ja marraskuussa aiheenamme on oman näköisen elämän eläminen arvoja tutkimalla. Arvoista puhuminen saattaa kuulostaa juhlalliselta ja kaukaiselta, mutta lopulta kyse on yksinkertaisista asioista: tiedän, mitkä asiat ovat minulle tärkeitä ja elän niitä todeksi. (Tämän tietäminen auttaa muuten olemaan ihan itse paremmin oman elämän ohjaksissa!) Nähdään studiolla!”

Päivän aikataulu:

14.30-15.30 Cava-testing by Fine Brands Oy ja vaivaton tutustuminen/shoppailu vieraisiin. Saman aikaan pääsee hoitoihin.
15.30-17.00 Valmennus by Psykologipalvelu Auvoinen
17.00-18.00 Elämänkakkutarjoilu by HiMO, hemmotteluhoidot by Mary Kay ja aika shoppailla, kysellä ja vain olla!

Hinta: 10€ (hintaan kuuluu valmennus, cava testing, kakku & kahvi).

 

Let´s dance! Let´s Zumba! Myös lapset mukaan!

 

29.10., 1HiMOn Tanssipäivä su 29.10.!

Sunnuntaina 29.10. kesäaika päättyy, ja HiMO julistaa talviajan alkamisen tanssimalla! Hiki pintaan Zumballa, tanssitekniikan hauska maailma Jumps & Turns-tunnilla ja yökerhon bileet JAMMiNG in da club –tunnilla. DJ:na toimivat Sveta, Milsse ja Tarja!

 Päivän aikataulut:
14.30 Zumba
on aerobicinen fitness-ohjelma, jonka musiikki perustuu pääosin latinalaistansseihin. Zumban tanssiaskeleet perustuvat erilaisiin tanssimuotoihin, joita ovat muun muassa merengue, cumbia, reggaeton, salsa, hip hop, rumba, mambo, calypso ja salsaton ja flamenco. Milssen iloinen energia käynnistää päivän loistavasti ja vie sinut pirskahtelevaan milsselandiin!

15.20 Jumps & Turns on uusi kokeilu HiMOn aikataulussa. Tällä tunnilla yksinkertaisilla ja hikisillä harjoituksilla saadaan piruetit vauhtiin ja hypyt lentoon turvallisesti! Testilennosta vastaa HiMOn oma diplomitanssinopettaja Sveta, joka on tunnettu vauhdikkaasta menosta ja aurinkoisesta ohjaustyylistä.

16.15 JAMMiNG in da club on yksi suosituimmista tunneista HiMOlla. Ei pitkiä sarjoja,monimutkaisia koreografioita, vaan menoa ja meininkiä yökerhojen tyylillä! Tarja Runsten on liikunnan superammattilainen, joka ohjaa tanssia, jumppaa, voimistelua, joogaa ja spinningiä ja vetää ohjaajakoulutuksia. Tarjan positiivisuus ja rento asenne on tarttuvaa!
Yhden tunnin hinta on 10€, kaikki 3 ovat 25€!

Ja maksuton tutustumistunti klo 17.00!

17.00. CORE parantaa tiimalasia, kehittää keskivartaloa ja myös syviä lihaksia, kehonhallintaa, tasapainoa ja ryhtiä.  Tunti ei sisällä askelsarjoja, joten sisäkenkiä ei tarvita.

zumba 2Samana aikana pinkissä salissa on lasten tanssibileet:

SHOW KIDS on tanssi- ja liikuntatunti lapsille.
Lapset kutsutaan löytämään liikkeen vapautta ja iloa luovassa prosessissa, jonka leikillinen tunnelma innostaa pienet tanssijat ilmaisemaan itseään. Tunneilla tehdään opettajan suunnittelemia pikkutansseja, ohjattuja improvisaatioita sekä rytmisiä harjoituksia. Tuntien tarkoituksena on taitojen kehittäminen ja tanssista nauttiminen.

Su 29.10. klo 14.30-15.15 4-6- vuotiaille
Su 29.10. klo 15.30-16.15 6-8- vuotiaille

Lasten tunnit ovat maksuttomia, jos äiti tanssii samana päivänä, muuten 5 €/tunti! Tuo omaa sydänkäpysi ja vinkkaa ystäville!

 

 

 

balletone_HiMOBalletone – ballet for everyone la 23.9. & 30.9.! Balletone® ei ole vaikeaa, vaikkakin vauhdikasta! Balletone® kehittää syvien lihasten käyttöä, parantaa ryhtiä ja koordinaatiota. Tunnilla pidetään hauskaa ja ollaan kauniita (vaikkakin hikisiä!).
Sympaattinen ja huumorintajuinen Johanna Häkkinen on HiMOn uusi vahvistus. Hänen laaja kokemus ja ammattitaito näkyvät hänen tuntiensa suosiossa. Johannan tunneillaan on aina sähäkkä, innostava ja rento meininki!

Balletone la 23.9. & 30.9. klo 11.15
Ohjaaja: Johanna
Hinta: 26€

 

 

keep calm

POUND: rock da club, korkkarit kattoon! ma 18.9.
Pound®  tekee paluun HiMOlle! Tule boostamaan itsesi energialla, tule rokkamaan meidän kanssa!
Pound®– on intervallitreeni, joka vahvistaa sydäntä ja parantaa koordinaatiota, voimaa sekä ketteryyttä.
Tunnilla aktivoimme monipuolisesti koko kehon lihaksistoa – myös vähemmän käytettyjä lihaksia! Hauska musiikki ja kokonaisvaltainen toiminta vie mukanaan, etkä tule ajatelleeksi ajankulua! Kunnon rock-bileet huippuohjaajien tahtiin, tämä maanantai tulee tuntumaan perjantailta!

POUND: rock da club! ma 18.9. klo 18.15
Ohjaaja: Johanna & Leena
Hinta: 10€

 

Emmi HeimolaUrban Queen on asennetta täynnä oleva ja räväkkä fuusiotanssitunti, jolla yhdistellään eri tanssityylejä kuten hip hop, twerk, reggaeton ja dancehall.
Tunnilla tehdään vauhdikkaita koreografioita ja musiikkina soi tietysti parhaat hip hop-, rap- ja r&b-biisit.
Tunti koostuu alkulämmittelystä, tekniikkaosuudesta sekä koreografiasta.
Vauhdikkaasta menosta vastaa HiMOn supersuosittu tähtiohjaaja Emmi (kuva by Laura Karppanen).

Urban Queen ti 5.9. & 12.9. klo 19.15 TÄYNNÄ! Uusi kurssi on tulossa!
Ohjaaja: Emmi
Hinta: 26€

 

 

Bollywood_HiMO_Helsinki_tanssiBollywood Fusion– tunnilla la 26.8. & 2.9. matkataan Intian elokuvamaailman vauhdikkaan ja iloisen bollywood-tanssin pariin. Tunti yhdistelee leikkisästi intialaista klassista ja modernia tanssia sekä Pohjois-Intialaista bhangraa.
Bollywood tanssina on saanut vaikutteita useista eri tanssilajeista, kuten esimerkiksi hip hopista, afrosta ja discotanssista. Koreografioita on myös maustettu klassisen intialaisen tanssin tekniikoilla, minkä vastapainona tunnilla pääsee myös hikoilemaan rytmikkään ja menevän bhangran askelilla.

Bollywood Fusion tunti on menevä ja hauska tunti, missä tanssitaan uusimpien bollywood hittien parissa! Tunti sopii niin aloittelijoille kuin jo pidempään lajia harrastaneille.

Bollywood Fusion la 26.8. & 2.9. klo 11.15
Ohjaaja: Johanna
Hinta: 26€

ARVONTA&KILPAILU - Ole HiMOsi herratar!

Reggaetón Heels– tunnilla tanssitaan musiikkivideoiden ja taustatanssijoiden tyyliin; naisellista, seksikästä ja näyttävää liikettä. Musiikkina esim. Beyonce, Shakira, Rihanna. Tunnilla yhdistellään seksikkäitä ja näyttäviä liikkeitä helpoiksi ja lyhyiksi koreografioiksi, tyyleinä esim. hoppia, salsaa, reggaetonia ja jazzia. Jokaisella tunnilla treenataan lisäksi ”asennekävelyä” koroilla ja erilaisia poseerauksia.Tunnin jälkeen tuntee olevansa oman elämänsä Beyonce! Olo on naisellinen ja itsevarma, ja kehossa on uudenlainen ryhti. Tunnille voi tulla hyvin myös ilman korkokenkiä. Korkokenkien on hyvä olla mukavat jalassa ja nilkasta tuetut Esimerkiksi salsakengät tai korolliset nilkkurit ovat hyvät aloituskengät.

Reggaetón Heels la 19.8.  klo 13.30
Ohjaaja: Jenni
Hinta: 17€

NiaNia – kokonaisvaltainen tanssillinen liikuntamuoto! Nia on fuusiofitnesslaji, jossa yhdistyvät sulavasti tanssi, kamppailulajit ja kehonhallintamenetelmät. Ennen kaikkea kyse on liikkeestä, oman liikkeen aistimisesta, siitä nauttimisesta. Tunnin pohjana on helppo koreografia, mutta mukana on myös vapaampaa liikettä. Nia on hauskaa ja leikittelevää, mutta samalla yleiskuntoa parantavaa liikuntaa. Jokaisella tunnilla harjoitetaan voimaa, tasapainoa, liikkuvuutta, ketteryyttä ja venyvyyttä sekä koordinaatiota.

Meininki on rento, mutta harjoitus on kaiken kaikkiaan laadukas: sen perustana on kokonaisvaltainen terveys, oman kehon kunnioittaminen ja siitä oppiminen.

Nia ti 22.8. & 29.8. klo 19.15
Ohjaaja: Hanna
Hinta: 26€

NIA playshopit ma 22.5 & ma 29.5.!

Nia-harjoituksen fyysinen puoli rakentuu 52 liikkeestä, joita tavallisella Nia-tunnilla yhdistellään yksinkertaiseksi koreografiaksi. Liikkeet perustuvat siihen, että kehoa käytetään sen rakenteelle ja toiminnalle sopivalla tavalla. Liikkeiden harjoittaminen parantaa lihaskuntoa, tasapainoa, ketteryyttä, liikkuvuutta ja venyvyyttä, sekä yleisesti kuntoa ja kehotuntemusta.

Feelgood-liikuntaa parhaimmillaan! Vahva ja tasapainoinen keho luonnollisen liikkeen kautta!

UUTUUS!UUTUUS!UUTUUS!UUTUUS!UUTUUS!UUTUUS!UUTUUS!UUTUUS!UUTUUS!

Move I.T. – tanssillinen intervallitreeni

HiMO_NiaMove I.T. on intervalliharjoitus, jossa jokaiselle Nia Techniquen 52 liikkeelle omistetaan yksi minuutti. Kaikki kehonosat, lihasryhmät ja päänivelet käydään läpi tämän tunnin aikana hauskalla ja tehokkaalla tavalla. Tällä tunnilla pääset myös haastamaan itseäsi hakemaan välillä hieman korkeampaa sykettä, mutta tunti sopii kaikille, sillä jokainen säätelee itse harjoituksen kuormittavuutta. Move I.T. -tunnilla, kuten tavallisellakin Nia-tunnilla, kaiken lähtökohtana on oman kehon ja liikkeen aistiminen sekä luonnollinen koko kehon käyttö.

NIA Move I. T.
Ma 29.5. klo 18.15
Ohjaaja: Hanna
Hinta: 10€

Hanna Uusiprosi

Hanna on vuosien varrella harrastanut monia erilaisia liikuntamuotoja pitääkseen itsestään huolta. Musiikki on aina ollut mukana tärkeänä osana liikuntaa. Niasta Hanna on löytänyt ihan täydellisen tavan liikkua ja pitää huolta terveydestään. Laji on niin monipuolinen, että siinä riittää aina jotain uutta tutkailtavaa. Musiikin ja liikkeen yhdistäminen, oman kehon kunnioittaminen sekä kokonaisvaltaisen terveyden luominen ovat asioita, joita Hanna ihan erityisesti Nia-harjoituksessa arvostaa. Ohjaajana Hanna haluaa johdatella tanssijoita parempaan kehotuntemukseen, läsnäoloon ja liikkeestä nauttimiseen sekä pidemmällä tähtäimellä myös siihen, että hyvä olo saa enemmän ja enemmän tilaa myös tunnilla kävijän arjessa.

Tervetuloa mukaan rullatunnille la 27.5.!

La 27.5. Leena ohjaa HiMOlla rullaus- ja liikkuvuus tunnin, jossa tarjolla on kaikille hyödyllistä tietoa kehonhuollosta!

SkinnyJeans2-1Leena itse on osallistunut ja inspiroitunut Jukka Harjun kehonhuollon koulutuksista. Jukka on todellinen rullatekniikoiden guru ja edelläkävijä Suomessa. Koulutuksista mukaan tarttui monia ahaa-elämyksiä liikkuvuudesta ja oikeista rullaustavoista, joita nyt käsitellään tällä tunnilla. Käytännössä tunti sisältää dynaamisista venyttelyistä koostuvan lämmittelyn, pari liiketestausta ja koko kehon rentouttavan rullauksen. Kipua tällä tunnilla et tunne, sillä rullauksen ei kuulu sattua!

Tunti sopii kaikille, olit sitten paljon istumatyötä tekevä tai himoliikkuja. Oikealla tavalla tehty rullaus vilkastuttaa kehon aineenvaihduntaa, hoitaa lihasjumeja, lisää liikkuvuutta sekä rentouttaa! Tunnilla käytettäviä rullia voit myös ostaa HiMOlta, jos innostut lisää!

Rullatunti (venyttely & kehohuolto) la  27.5. klo 13.15
Ohjaaja: Leena
Hinta: 10€

SSP 2  barre

PILOXING block party in da HiMO Club su 23.4.2017!

Huhtikuun paras sunnuntai on 23.4.! Miksi? Koska HiMOlla on PILOXING block party! Hikimeri, hanskat, tangot, onnelliset naiset, tunnelma katossa ja bonuksena paljon tietoa ja a-haa elämyksiä ravinnosta sekä jokapäiväisistä valinnoista!

Master Classit sisältävät tekniikkaharjoitukset – whoop, whoop! Ja luennon jälkeen sinulla on mahdollisuus aloittaa uusi pirteämpi elämä!

Ketkä ovat party-emännät?

Sveta Pihlman – Suomen PILOXING master trainer

Peppiian Meronen – ravintovalmentaja, life coach ja personal trainer

HiMO Club – ei ole emäntä, vaan hyvä paikka ”bilettää”

Ketkä on kutsuttu? VIP-vieraat! Eli: HiMOttaret, PILOXING- ja PILOXING barre- ohjaajat, pia-jäsenet ja ei-pia jäsenet, sekä kaikki  ystävät, kollegat ja naistuttavat!

Päivä alkaa ravintoluennolla, jossa pääset kuulemaan ravinnon merkityksestä treenaamiseen ja hyvään oloon.

JA JOS OSALLISTUT TIETOISKUUN, JOMPI KUMPI MASTER CLASS- TUNNEISTA ON MAKSUTON!

Tervetuloa kuuntelemaan Ravintovalmentajan, life coachin ja personal trainerin Peppiina Merosen vinkit siitä, miten voit paremmin ravinnon, ravintolisien ja elämäntapojen avulla ja miten pääset elämääsi kuntoon! Koko päivän aikana on ravintolisämaistiaiset (pääset heti testaamaan, auttavatko ne jaksamaan paremmin tunneilla!). Paikan päällä on myös mahdollisuus heti tehdä tilauksen edullisemmalla hinnalla ja ravintolisien tilaajille  teemme myös kehonkoostumusmittaukset (ajasta sovitaan erikseen) ennen ravintolisien aloitusta jha puolissa välissä – mittauksen avulla näet konkreettisesti muutokset!

Päivän aikana:
Ravintovalmentajan tietoisku 11.00-12.00 – ilmainen!

Ilmoittautumiset: info@myhimo.fi

PILOXING Barre-master class tekniikkaharjotuksilla 12.15-13.45

Hinta: 15€ HUOM! Ilmainen jos osallistut tietoiskuun!
Ilmoittautumiset: info@myhimo.fi

PILOXING -master class tekniikkaharjotuksilla 14.00-15.30

Hinta: 15€  HUOM! Tämä tai barre on maksuton jos osallistut tietoiskuun!
Ilmoittautumiset: info@myhimo.fi

Jos et osallistu tietoiskuun ja haluat molemmat master-classit, hinta on 28€.
Jos osallistut tietoiskuun ja haluat molemmat master-classit, hinta on 15€.
Jos osallistut tietoiskuun ja vain toiseen master-classiin, maksat hikipisaroilla 🙂

Sitovat ilmoittautumiset 20.4. mennessä. HUOM! Paikkoja on rajoitetusti!

P.S: Onko paljon vapaita paikkoja vielä? Ei monta!

 

Ilmaiset näytetunnit

24240

HiMO hakee vahvistuksia tiimiin, ja mahdolliset opettaja-starat pitävät ilmaiset näytetunnit HiMOtarille!

Muokkaus ma 3.4. klo 18.15, ohjaaja Katri
Hip Hop ma 10.4. klo 18.15, ohjaaja Maria

HUOM! Lisää tulossa! Ilmoittaudu: info(a)myhimo.fi!

Tervetuloa!

 

Maksuton Hip Hop- näytetunti maanantaina 10.4. klo 18.15!

FB_IMG_1490106631045Pysytään koko 50 minuuttia liikkeessä musiikista nauttien ja Hip Hopin maailmaan tutustuen. Aikaisempaa kokemusta hiphopista et tarvitse, liikkeet ovat yksinkertaisia ryhmäliikunnan tyyliin. Tähän pakettiin mahtuu myös lihaskunto-osio sekä lyhyt koreografia. Hikiliikuntaa hauskimmillaan! Tunnin ohjaajana on Maria. Hän on  positiivinen ja energinen pakkaus, jonka pitkästä tanssitaustasta löytyy mm. Hip Hoppia sekä Dancehallia. Ohjaajana Maria haluaa jakaa liikunnan iloa kannustaen ja rohkaisten!  Ilmoittaudu: info(a)myhimo.fi

Maksuton Muokkaus- näytetunti maanantaina 3.4. klo 18.15!

kpTällä kerta tunnilla on tanssillinen lämmittely, tehokas lihaskunto-osuus ja venyttely lopussa. Ohjajaana Katri Soisalo – pitkän linjan liikunnanohjaaja, joka on rento ja kaikki huomioon ottava. Tunneilla hänelle tärkeintä on liikunnan ilo, tehoa unohtamatta.
Ilmoittaudu: info(a)myhimo.fi

 

Burleskitanssin tekniikoiden tiiviskurssi Sandy Junglen kanssa!

sandy-sohvallaSunnuntaitunneilla keskitymme Burleskitanssissa käytettäviin perusliikkeisiin ja askelluksiin.
Tunneilla käymme huolella läpi liikkeitä ja askelluksia sekä teemme niihin pohjautuvia helpohkoja sarjoja. Teemme joka kerta alkulämmittelyn, tekniikka- ja askellusharjoituksia, sarjoja, Burleskitanssia tukevia lihaskuntoliikkeitä, sekä lopuksi venytellään.

Tunneille voi tulla kertaamaan tekniikkaa tai tutustumaan Burleskitanssiin, jos laji on sinulle uusi.

Sunnuntaisin 5.-26.2. klo 15.30
Opettaja: Sandy Jungle
Hinta: 109€ (8 tuntia, 2 t kerralla)
Ota yhteyttä info(a)myhimo.fi jos haluat mukaan!