Tiiviskurssit KEVÄT 2020:

HUOM! Jos et pääsekään kurssille, tiivarin tunnit käyttää vapaasti viikkotunneillamme. No hätä, jos elämä yllättää!

Vogue Fem-tiiviskurssi UUTUUS!

NadiaVogue on afroamerikkalaisten ja latinojen LGBTQ+ yhteisössä 70-luvun New Yorkissa syntynyt kulttuuri. Yhteisö aloitti järjestämällä Vogue Balleja – kilpailuja ja perusti turvallisia tiloja, joissa he saivat loistaa vapaasti omina itsenään ja juhlistaa omaa identiteettiään!

Tällä kurssilla pääset sukeltamaan Vogue-tyyleistä ja kategorioista siihen kaikkein feminiinisempään: Vogue Femiin! Aloitamme tutustumalla ja hiomalla Vogue Femmeen kuuluvaa viiden elementin tekniikkaa. Jokaisella tunnilla käydään läpi muutamaa elementtiä, mutta fokusoidaan aina yhden tutkimiseen ja varioimiseen. Sen jälkeen niitä opetellaan yhdistelemään ja lopulta maustamaan femmen sielulla ja sydämellä: omalla persoonallisuudella!

Tunnit ovat avoimia kaikentasoisille: aloitetaan perusteista ja edetään yhdessä haastavampiin harjoituksiin. Vogue Fem -tuntia ei kuitenkaan suositella alle 15-vuotiaille.

Vogue Fem -tiiviskurssi 9.6.-30.6.
TI klo 20.00-20.55, 4 viikkoa
Ohjaaja: Nadia
Hinta: 73€
Ilmoittaudu mukaan!

MTV Jam- tiiviskurssi

SvetaJammingMTV Jam -tiiviskurssilla on kunnon bileet! Kolme viikkoa keskitytään jammailuun, hikoiluun sekä lihasmuistin ja muistin treenaamiseen koreografian kautta. Harjoitellaan mm. kehon hallintaa, koordinaatiota, musikaalisuutta sekä asennetta! MTV-JAM tunnilla hyvä fiilis on taattu!

MTV Jam- tiiviskurssi – Info tulossa!
Ke klo 17.15-18.10, 3 viikkoa
Ohjaaja: Sveta
Hinta: 45€
Ilmoittaudu mukaan!

 

 

Booty-tekniikka 

5d930d87-8dcf-42e0-867c-44057ecec0cdTällä kurssilla keskitytään tanssin syvimpään elementtiin, eli tekniikkaan. Hyvä tekniikka vie sinut uudelle tasolle, olit sitten kokenut tanssin harrastaja tai vasta-alkaja, sekä tuo varmuutta ja turvallisuuden tunnetta myös vaikeampiin liikkeisiin Booty- tekniikan tiiviskurssia on paljon toivottu, ja nyt se on tässä!

Kurssin aikana opetellaan laajasti eri lantionkäytön tekniikoita, joita sovelletaan mm. Twerk-, Dancehall Queen Style- ja Reggaeton- tanssityleissä, mm. isolaatiot, lonkan salaisuudet ja hyllytyksen perusteet. Tunnin pääpaino on koreon sijaan tekniikassa, mitä hiotaan perusteellisesti ja rauhassa. Kurssin opeilla saat omasta pepusta paljon enemmän irti, tanssiminen on nautinnollisempaa ja lisäksi näyttää järkyttävän hyvältä!

Vol 1., vol 2. ja vol. 3 ovat erillisiä kursseja.

Booty-tekniikka  VOL.1.- tiiviskurssi
TI 4.2.-18.2. (3 vko) klo 17.30-18.30
Ohjaaja: Anja
Hinta: 45€
TÄYNNÄ!

Booty-tekniikka  VOL.3 -tiiviskurssi
TI 1.6.-16.6. (3 vko) klo 17.30-18.30
Ohjaaja: Anja
Hinta: 45€
Ilmoittaudu mukaan!

Booty-tekniikka  VOL.2 -tiiviskurssi TÄYNNÄ!
TI  (3 vko) klo 17.30-18.30 siirretty -> 11.8.-25.8.
Ohjaaja: Anja
Hinta: 45€
TÄYNNÄ!