Tiiviskurssit kevät 2018

Ilmoittautuminen on sitova ja paikat jaetaan maksujen saapumisjärjestyksessä. Poissaolon korvausaika on 1 kk:n sisällä poissaolosta. Tunnin voi korvata myös etukäteen. Alennukset: Opiskelijat, seniorit, äitiyslomalla olevat ja työttömät – 10%, kk-kortilla -50%.

VIP 1

UUTUUS from Los Angeles: THE MIX by PILOXING!

THE MIX by PILOXING – tiiviskurssi

The Mix by PILOXING – UUTUUS! la 17.3. ja 24.3. klo 12.00
Ohjaaja: Sveta
Hinta: 26€
Ilmoittaudu nyt!

Suomen PILOXING Master Trainer eli meidän Sveta tuo maailmalta uutuustunnin HiMOlle! ”They call it dancing. We call it living.” Tarvitaan vain yhden musan biitti, ja sydämesi palaa! Tunnilla sukellat suoraan Los Angelesiin, Commercial-tanssin mekkaan! Joka ikinen liike tunnilla on suoraan musavideoista! Loose yourself and be superstar!

Jos olet tanssinut – tämän jälkeen muistat miksi!
Jos et ole – nyt saat tanssin kipinän syttymään!

THE MIX by Piloxing – musavideoista ja rock- ja popkonserteista (tai… MTV-videoilta ja stadionkeikoilta) ammentava koreografia suoraan tanssin mekasta Los Angelesista. Irrotellaan sekä viimeisimmillä soittolistan kärjillä että ikonisilla ”throwbackeilla” jotka kaikki (tai varmasti muistetaan) varmasti tuntee ja muistaa – ja opitaan parhaat gruuvit ja muuvit Losista – ja syke huutaa hoosiannaa! THE MIX sopii kaiken ikäisillä ja taitoisille – tunnilla tanssitaan ja hullutellaan ihan täysillä. Tanssi huippubiiseillä leikitellen – maailma on meidän sali ja näyttämö – THE MIX – tule mukaan!

Yin & Nia – tiiviskurssi

yin_yogaYin & Nia – tiiviskurssi 3/3 su 25.3. klo 12.00-14.00
Teema 25.3. Upper extremities
Ohjaaja: Hanna
Hinta: 26€
Ilmoittaudu nyt!

Yin-jooga on irtipäästämisen joogaa. Asanoissa viivytään muutaman minuutin ajan mahdollisimman rentona ja passiivisena. Harjoitus kohdistuu kehon syvempiin kerroksiin, kyseessä ei siis ole lihasvenyttelytunti. Yin-harjoitus kohdistuu erityisesti lantion ja alaselän alueelle, jossa on paljon sidekudosta ja usein myös jäykkyyttä. Yin-jooga rauhoittaa, pakottaa pysähtymään ja on siksi erittäin hyvää vastapainoa aktiivisemmalle liikunnalle. Sinun ei tarvitse olla ennestään notkea, oleellisinta Yin-harjoituksessa on oman kehon tuntemusten aistiminen, hengitys ja rauhoittuminen.

Yin-joogan jälkeen nautiskelemme Nia-tunnin, jonka aikana koko kehomme saa liikettä. Nia on tanssillista liikettä ja tunti on erittäin hyvä vastapari passiiviselle Yinille. Niassa oleellisinta on liikkumisen ilo ja oman liikkeen aistiminen. Selkeä koreografia yhdistyy vapaampaan liikkeeseen, Nia-tunnilla kaikki tyylit käyvät.

Urban Queen –tiiviskurssi

Urban QueenUrban Queen –tiiviskurssi ti 6.3. & 13.3. klo 19.15
Ohjaaja: Emmi
Hinta: 26€
Ilmoittaudu nyt!

Urban Queen on asennetta täynnä oleva ja räväkkä fuusiotanssitunti, jolla yhdistellään eri tanssityylejä kuten hip hop, twerk, reggaeton ja dancehall.

Tunnilla tehdään vauhdikkaita koreografioita ja musiikkina soi tietysti parhaat hip hop-, rap- ja r&b-biisit.

 

 

 

 

Huhtikuussa:

Jumps & Turns – tiiviskurssi

tanssisu 29.10.
Jumps & Turns & Stretching!
La 14.4. klo 12.15-14.15

Hinta: 26€
Ohjaaja: Sveta
Ilmoittaudu nyt!

Tällä tunnilla yksinkertaisilla ja hikisillä harjoituksilla saadaan piruetit vauhtiin ja hypyt lentoon turvallisesti! Lopussa pitkät venyttelyt, rentoutta keholle ja mielelle. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta, tervetuloa!

 

 

Toukokuussa:

Burleskitanssi: viuhkat – tiiviskurssi UUTUUS!

AneBurleskitanssi: viuhkat – tiiviskurssi TULOSSA!
Ohjaaja: Ane
Hinta: 26€

Tällä tiiviskursilla opit burleskin viuhkatanssin perusteet. Opitaan, miten viuhkoja pidellään, mitkä ovat käytetyimmät asennot ja liikkeet. Tunnin lopussa harjoitellaan opittua hauskan koreon muodossa. Opettaja tuo pieniä paperiviuhkoja lainaksi sekä pari isompaa, jotta pystyy näkemään, miltä liikkeet näyttävät isojen viuhkojen kanssa. Kurssille suositellaan mukavia vaatteita, joiden kanssa on kiva liikkua, ja joiden kanssa erottuu lantion liikkeitä. Mutta tyyli on vapaata! Kuva © Jirina Alanko

 

Hip Hop  Double Trouble – tiiviskurssi perjantaina UUTUUS!

SvetaJamming

Hip Hop  Double Trouble – tiiviskurssi – STAY TUNED!
Ohjaaja: Sveta & Isabella
Hinta: 26€
Ilmoittaudu nyt!

Tervetuloa oppimaan parhaat muuvit  Hip Hop Double Trouble -tunnille! Tunnilla pistetään jalat, keskivartalo, pakarat rap-musavideokuosiin! Paljon isoja, sykettä nostattavia liikkeitä ja helppoja yhdistelmiä. Tehokasta ja hauskaa! Musiikkina rap, hiphop ja funk – hip to the hop & never stop!  Sveta ja Isabella eli Double Trouble is back! Viimeksi X-dance sai huipun vastaanoton ja nyt tanssitaan kaksikon johdolla uudestaan! Aloita viikonloppu ja bileet in da HiMO Club, yo!