Tietoja tanssi – ja treenitunneistamme saa helpoiten Aikataulut-sivulta, jossa on aina ajantasainen tieto tunneista ja niiden paikkatilanteesta. Lue myös lisää meidän lajeistamme ja ohjaajistamme. Ilmoittautua mukaan voit nettisivuilla tai sähköpostilla.

Muista myös tykätä HiMOsta Facebookissa, niin kuulet uusimmat uutiset, tarjoukset ja fiilikset.  Voit myös tilata HiMOn uutiskirjeen: lähetä pyyntö uutiskirjeestä osoitteeseen info@myhimo.fi. Uutiskirje tulee sähköpostilla 1-2 kertaa kuukaudessa. Facebookissa ja uutiskirjeessä myös tarjouksia, arvontoja ja muuta kivaa!

Sijainti

HiMO, tanssi- ja treenistudio sijaitsee keskeisellä paikalla ja meille on helppo tulla! Olemme Lönnrotinkadulla Hietaniemessä, vain 7 minuutin kävelymatkan päässä Kampin metroasemalta. HiMOn studio sijaitsee osoitteessa Lönnrotinkatu 28 A, katutasolla.

HIMO -katuMeille pääsee myös raitiovaunulla ja busseilla. Ratikka 6 kulkee Bulevardia pitkin ja pysähtyy kulman takana HiMOsta. Ratikka 3B tulee myös lähelle Albertinkadun ja Fredrikinkadun kulmaan. Bussi 14 kulkee Albertinkatua pitkin ja bussi 20 Bulevardia pitkin. Metro ja raitiovaunut kulkevat myöhempäänkin illalla, joten HiMOn viimeisiltäkin tunneilta ehtii julkisilla kulkuvälineillä kotiin.

Hietaniemi on viihtyisää ja valoisaa aluetta ja HiMOn läheisyydestä löytyy useita kiinnostavia kauppoja ja yrityksiä – kannattaa tsekata matkalla tunnille!

HiMO
Lönnrotinkatu 28 A (katutaso)
00180 Helsinki
puh. 050 5702195 (klo 11-14)
Vastaanotto:
olemme paikalla tuntien aikana ja 30min ennen tunteja ja jälkeen tuntien.
Kirjoita meille: info@myhimo.fi