Muokkaus – pidä itsestäsi huolta!

coreTämä on ihana perustunti – kautta aikojen suosituin, koska on tehokas!  Mukavan alkulämmittelyn jälkeen tehdään tehokkaita lihaskuntoliikkeitä koko vartalolle. Välineinä käytetään mm. käsipainoja, kuminauhoja ja omaa kehoa. Lopuksi lyhyet venyttelyt.Parasta on, että tuloksia tulee (tunti kiinteyttää, kehittää lihaskestävyyttä ja kohentaa ryhtiä), se  ei sisällä monimutkaisia askelsarjoja ja aidosti sopii kaikille lihaskuntoharjoittelusta pitäville sekä myös aloitteleville kuntoilijoille.

Tutustumistunti ti 7.6. klo 17.15
Hinta: 5€
Ohjaaja: Sveta
Ilmoittaudu: info(a)myhimo.fi

 

RUMBITA® Show  – olé!

Vauhdikas, näyttävä ilmaisu yhdistyy monipuoliseen liikekieleen. RUMBITA Show opettaa tanssimaan käyttämällä koko vartaloa. Suuria liikeratoja, nopeita piruetteja, pieniä makeita yksityiskohtia – hansikkaita, hattuja, korkokenkiä ja hiuskoruja!  Kaikki voi osallistua!

Tutustumistunti ti 14.6. klo 17.15
Hinta: 0€
Ohjaaja: Joanna
Ilmoittaudu: info(a)myhimo.fi

 

Broadway Star!

Broadwat_Star_tanssiKaikki tanssin rakastajat yhdistävät Broadwayn Manhattanilla sekoitukseen showta ja viehättävää värikkyyttä. Broadway-musikaalit ovat elämys ja valikoima on laaja. Ei haittaa, että Broadway on kaukana! Uusi ”Broadway Star!”-kurssi HiMOlla antaa mahdollisuuden tutustua maailman suosituimpiin musikaaleihin ja tulla hetken aikaa karismaattiseksi esintyjäksi!Tyylikkäitä tanssisarjoja, paras musiikki, upea teatterispektaakkeli ja ainutlaatuinen juhlan ilmapiiri: kaikki tulee yhdellä kurssilla! Lisäksi tunnilla tehdään dynaamisen venytyksen harjoituksia. Anna itsesi loistaa!

Tutustumistunti ma 6.6. klo 18.15
Hinta: 5€
Ohjaaja: Maria
Ilmoittaudu: info(a)myhimo.fi

 

Taiji ja tee – bliss!

Taiji_HiMO_tanssi_treeni”Taiji ja tee” on ainutlaatuinen työpaja, jossa opitaan löytämään sisäinen rauha meditatiivisen liikkeen kautta. Taiji on perinteinen kiinalainen taistelutaito, joka nykyisin tunnetaan terveyttä edistävänä liikuntana. Työpajassa pyritään käyttämään kehoa kokonaisvaltaisesti ja liikkeen avulla rentouttamaan kehoa ja mieltä. Tutustutaan hitaisiin ja pehmeihin Qigong- harjoituksiin. Taijin perussarjojen kautta päästään liikkeen luonnolliseen virtaukseen. Työpajan lopussa on tarjolla teetä. Bliss!

Tutustumistunti ti 21.6. klo 17.00
Hinta: 5€
Ohjaaja: Maria
Ilmoittaudu: info(a)myhimo.fi