Venyttely – kankea, notkea!

Iso-studio2-1


Venyttelytunnilla
pääset rentouttamaan kehosi ja mielesi. Tunti sopii täydellisesti kaikille: ensikertalaisille, istumatyöläisille ja aktiiviurheilijoille. Venytysasennoissa pysytään pidempiä aikoja ja venytykset tehdään rennoilla lihaksilla rauhallisesti hengittäen. Venyttelyn avaava ja liikkuvuutta lisäävä vaikutus tukee erittäin hyvin muuta fyysistä liikuntaa ja auttaa kehoa palautumaan muista liikuntasuorituksista.

30- minuuttinen tunti on täydellinen lopetus päivälle tanssi- tai treenitunnin jälkeen.

Iltavenyttelytunti palauttaa päivän kiireistä ja valmistelee sinua ihaniin yöuniin! Oli päiväsi sitten täynnä toimistotyötä, treenejä tai muuta puurtamista, täällä saat rentoutua! Rauhallisesti hengittäen käymme läpi kehon eri osia palauttaen lihasten suorituskykyä samalla, kun lihaskireydet vähitellen helpottavat. Tunnille voit tulla rennoissa ja mukavissa vaatteissa. Pyjama vapaaehtoinen, ja paljasjalat suotavat! Jos palelet helposti, suosittelemme ottamaan mukaan pitkähihaista.

Tule näille tunneille rennoissa ja joustavissa vaatteissa, missä on helppo liikkua ja venytellä. Paljain jaloin on paras. Ota myös pitkähihaista mukaan, mikäli palelet helposti.
myhimo.fi
Meneillään olevat ja tulevat tunnit: Aikataulut.
Ilmoittautumiset tunneille ja lisätiedot: Ilmoittaudu.