Charleston Christmas Party

Talvinen rekiretki kulkusten kilistessä alkaa HiMOn ovelta!
Tiiviskurssilla soi hurmaava joulujatsi, johon tanssitaan veikeää ja vauhdikasta charlestonia. Vaikka ulkona olisi viimaa tai pakkasta, tiiviskurssin jälkeen mieli on lämmin ja keho höyryää. Aiempaa charleston-kokemusta ei tarvita!

To 2.12.&9.12. klo 17.15
Juhlan houstaa Milla
Hinta 30€

Burleskitanssin Joulupaja!

Burleskitanssin Joulupajassa Ane opettaa käyttämään oikein pipoa, lapasia ja huivia!

Tällä tiiviskurssilla opitaan hauska jouluhenkinen koreo, missä harjoitellaan myös riisumista ja vaatekappaleiden käyttöä rekvisiittana.

Mukaan tarvitset pipon, lapaset ja huivin sekä huumoria! Tervetuloa mukaan!

Burleskitanssin Joulupaja
Ke 18.11. ja 25.11. klo 17.15
Opettajana Ane
Hinta 30€

Booty-tekniikka 


Tällä kurssilla keskitytään tanssin syvimpään elementtiin, eli tekniikkaan. Hyvä tekniikka vie sinut uudelle tasolle, olit sitten kokenut tanssin harrastaja tai vasta-alkaja, sekä tuo varmuutta ja turvallisuuden tunnetta myös vaikeampiin liikkeisiin Booty- tekniikan tiiviskurssia on paljon toivottu, ja nyt se on tässä!

Kurssin aikana opetellaan laajasti eri lantionkäytön tekniikoita, joita sovelletaan mm. Twerk-, Dancehall Queen Style- ja Reggaeton- tanssityleissä, mm. isolaatiot, lonkan salaisuudet ja hyllytyksen perusteet. Tunnin pääpaino on koreon sijaan tekniikassa, mitä hiotaan perusteellisesti ja rauhassa. Kurssin opeilla saat omasta pepusta paljon enemmän irti, tanssiminen on nautinnollisempaa ja lisäksi näyttää järkyttävän hyvältä!

Vol 1.  ja vol. 2 ovat erillisiä kursseja.

Booty-tekniikka  VOL.2 -tiiviskurssi TÄYNNÄ!
TI klo 17.15-18.10 11.8.-25.8., 3 vkoOhjaaja: Anja
Hinta: 45€
TÄYNNÄ!

Booty-tekniikka  VOL.1.- tiiviskurssi
Ke 21.10.-4.11. klo 17.15-18.10, 3 vkoOhjaaja: Anja
Hinta: 45€
TÄYNNÄ!

Pilates pallolla -tiiviskurssi 

pilatespallot

Pallo on erinomainen väline pilatesharjoitteluun – se tehostaa, monipuolistaa ja syventää harjoittelua ja opastaa tekemään liikkeet paremmin, tehokkaammin ja puhtaammin.

Kurssi sopii sinulle varsinkin jos pilateksen perustekniikat ovat sinulle jo tuttuja ja haluat hiukan lisähaastetta tekemiseen! Mutta myös aloittelijat ovat lämpimästi tervetulleita! Liikkeitä voi muokata itselleen sopiviksi, ja opettaja kertaa myös hiukan perusasioita ensimmäisellä kurssikerralla.

Tämä kurssi sopii loistavasti yhdistettäväksi HiMOn Pilates-tuntien kanssa. Ne täydentävät toisiaan ja lisäksi kaksi kertaa pilatesta viikossa kehittää jo taitotasoasi huomattavasti! HUOM! VOL. 1.  ja VOL. 2 ovat erillisiä kursseja.

Pilates pallolla-tiiviskurssi VOL. 2
Ti 6.10.-20.10. klo 18.45-19.40
Ohjaaja: Marianne
Hinta: 45€

Beyoncé styles- tiiviskurssi SOLD OUT!

Dancehallfever2

Beyonce styles- tunnilla jokainen nainen on queen! Tällä diivamaisen seksikkäällä tunnilla laitetaan lanteet heilumaan, hiukset hulmuamaan ja sisäinen jumalatar hehkumaan itsevarmuutta. Tunnin aikana harjoitellaan naisellista kävelyä ja tanssiliikkeitä, missä otetaan vaikutteita show- ja commercial- tanssityyleistä, hip hopista sekä dancehallista. Lopputunnista tanssitaan Beyoncen musiikkiin rakennettuun koreografiaan ja tällä kurssilla se on Upgrade U.
Itsensä ja tuntitovereiden voimaannuttaminen on ykkösjuttu tällä girl poweria täynnä olevalla fiilistelytunnilla!

Beyoncé styles- tiiviskurssi
Ke 4.3.-18.3. (3 vko) klo 17.15-18.10
Ohjaaja: Sveta
Hinta:45€
TÄYNNÄ!

BUUSTi-tiiviskurssi

Tämä on ihana perustunti pienellä twistillä – kautta aikojen suosituin, koska on tehokas! Helpon ja piristävän alkulämmittelyn jälkeen tehdään tehokkaita lihaskuntoliikkeitä koko vartalolle. Välineinä käytetään mm. käsipainoja, kuminauhoja ja omaa kehoa. Lopuksi lyhyet venyttelyt. Parasta on, että tuloksia tulee (tunti kiinteyttää, kehittää lihaskestävyyttä ja kohentaa ryhtiä). Ei monimutkaisia askelsarjoja ja aidosti sopii kaikille lihaskuntoharjoittelusta pitäville sekä myös aloitteleville kuntoilijoille.

Buusti- tiiviskurssi
ti 11.8.-25.8.klo 18.30-19.15, 3 vkoOhjaaja: Sveta
Hinta: 45€

Show Ballet-tiiviskurssi

ballet_HiMO

Show Ballet on monipuolinen kurssi! Tämä on tyylikäs, boheemi, rohkea, sähäkkä, värikäs ja kiinnostava pläjäys! Tunneilla yhdistetään ”glamour-night-city-life” -energia  ja baletin kauneus ja voimakkuus. Baletin harjoitukset kehittävät liikkeiden sulavuutta, parantavat erityisesti jalkalihaksien työskentelyä ja -kuntoa sekä vahvistavat myös keskivartaloa.

Show-tanssin ansiosta kehittyvät lihaskunto, tasapaino ja notkeus. Koreografian opettelu parantaa muistia ja tuo sopivasti haastetta! Show Ballet sopii kaikille tanssialoittelijoille ja  tanssitaitelijoille; tarvitset vaan halua tulla hieman itsevarmemmaksi ja ilmaisevammaksi liikunnan ja tanssin avulla.

Show Ballet -tiiviskurssi
ke 12.8.-26.8. klo 17.00-18.10, 3 vko
Ohjaaja: Maria
Hinta: 45€

Tribal Fusion Bellydance BOOTCAMP

Onko Tribal Fusion vatsatanssi houkutellut aiemminkin, mutta et ole uskaltanut hypätä puolentoista timantin tunnille? Kaipaatko sellaista tekniikkaa, joka olisi omalle lajillesi hyödyksi? Tai oletko kesällä keskittynyt rentoutumaan ja nauttimaan auringosta, ja haluaisit kunnon tekniikka-bootcampin, ennen kuin kausi alkaa? Jos vastasit yhteenkään kyllä, tämä tiiviskurssi on juuri sinulle!

Tribal Fusion vatsatanssi on moderni laji, missä otetaan vaikutteita monesta muustakin tanssilajista, mm. hip hopista. Tälle lajille on tyypillistä todella tarkka lihashallinta ja kauniit käsiliikkeet, sekä hauskat “effektit” (esim. slow-mo ja glitchit).

Hips don’t lie!: keskitytään lantioon ja kaikenlaisiin liikkeisiin, mitä lantiolla tehdään. Kokeillaan myös kerrostamista (useampi liike samaan aikaan)
Pop that chest!: keskitytään rintakehään ja liikkeisiin, mitä rintakehällä tehdään. Kokeillaan myöskin kerrostamista.
Groove it!:  tutustutaan kokovartaloliikkeisiin, mihin kuuluu esim. bodywave (tribalin versio madosta), arabic ja erilaisia undulaatioita

Tribal Fusion Bellydance BOOTCAMP
Ma 27.7.-3.8. klo 17.00-18.10, 2 x 70 min
Ohjaaja: Ane
Hinta: 45€

Commercial Heels- tiiviskurssi

Gyf kengät

Commercial Heels- tiiviskurssilla hyödynnetään eri lajien tekniikkaa ja liiketyyliä, keskitytään koreografiaan, esiintymiseen ja vahvan, naisellisen asenteen löytämiseen.

Tunneilla harjoitellaan korkokengillä kävelyä ja työskentelemistä, ja samalla löydämme oman kehon sensuaalisen puolen vauhdikkaalla commercial tyylillä – rohkeutta, hauskaa menoa, loistava asenne – nämä kaikki luvassa tällä kurssilla!

Commercial Heels- tiiviskurssi
Ke 5.2.-26.2. (4 vko) klo 17.15-18.10
Ohjaaja: Alicia
Hinta: 60€

Naughty Queens – tiiviskurssi 14.12.!

IMG_2651__01

Naughty Queens with Anja & Henriika: tällä tunnilla ei häpeillä vaan annetaan mennä!

Joulutiivarilla juhlitaan pienten joulujen lisäksi seksikkäitä, rohkeita ja upeita naisia! Tunti on koreopohjainen jossa vaikutteita otetaan mm. Dancehallista, Reggaetonista ja Commercial-tanssista. Molemmat ohjaajat vetävät oman osionsa, minkä jälkeen opettavat yhdessä naisellisen seksikkään koreografian. Villiä menoa, hikeä ja pikkutuhmaa joulutunnelmaa upean Anjan kanssa!

Naughty Queens  – tiiviskurssi 14.12. klo 14.30-16.30
Ohjaajat: Anja
Hinta: 32€
TÄYNNÄ!

Commercial Dance with Topi the Tiger –
tiiviskurssi 14.12.!

5

Commercial Dance- tiiviskurssilla otetaan vaikutteita mm. heels, voguing, street sekä show-tanssin elementeistä. Kurssi sisältää kunnon alkulämpän sekä koreografiaosuuden. Tekniikka – ja liikeharjoituksissa keskitytään mm. kehon hallintaan, käsien käyttöön sekä ilmaisuun.
Luvassa on vahvaa energiaa, säteilyä ja voimaantumista!

Commercial Dance  – tiiviskurssi 14.12. klo 16.45-18.15
Ohjaaja: Topi the Tiger
Hinta: 29€

Commercial Dance with Topi the Tiger- tiiviskurssi

Mirror

Commercial on lajina monen tanssityylin fuusiotanssia. Tunneilla hyödynnetään eri lajien tekniikkaa ja liiketyyliä, ja pääosin keskitytään koreografiaan, esiintymiseen ja vahvan asenteen löytämiseen! Tunnilla pyritään etsimään jokaiselle oma luontainen tapa liikkua ja pitää hauskaa!

HiMOn tiiviskurssi Commercial Dance with Topi the Tiger on mieletön elämys!

Tällä tiiviskurssilla koreografioiden sisältö vaihtelee tyylistä toiseen, ja vaikutteet mm. heels, voguing, street sekä show-tanssin elementeistä sulautuvat yhteen. Koreografiat vaihtuvat parin viikon välein, ja näin tutustutaan sekä ihastutaan moneen eri tyyliin. Näin ollen kurssille voi tulla mukaan myös kesken kauden– kysy lisää info(a)myhimo.fi, kun haluat liittyä seuraan!

Tunnit sisältävät kunnon alkulämpän sekä koreografiaosuuden. Osalla tunneista hyödynnetään korkokenkiä, mutta ilmankin pärjää! Tekniikka – ja liikeharjoituksissa keskitytään mm. kehon hallintaan, käsien käyttöön sekä ilmaisuun.Nämä tunnit säteilevät vahvaa energiaa, viehättävää liikekieltä ja saavat sinut voimaantumaan!

HUOM! Tunnin taso on 1,5 timanttia. Tule ja hullaannu tanssin lumoavaan maailmaan!

Barre – tiiviskurssi 10.11.!

Barre_HIMO

Barre on maailmalla huippusuosion saavuttanut treenimuoto eikä syyttä; se on supertehokasta, mukaansatempaavaa ja tuloksia syntyy nopeasti. Jos kaipaat monipuolista ja innostavaa treeniä, joka vahvistaa etenkin pakaroita, reisiä ja keskivartaloa, barre on sinua varten. Monet barren harjoituksista pohjautuvat balettiin ja ne tehdään musiikin mukana balettitangon eli barren äärellä. Barre kehittää kestävyysvoimaa ja sytyttää ryhtiä kohottavat syvät lihakset. Tunnilta saat mukaasi voimaantuneen ja ryhdikkään olon!

Tanssi vei Nooran mukanaan ja pienenä lapsena ja suureksi ilokseen hän on saanut jo usean vuoden ajan työskennellä tanssin parissa. Monista kokeilemistaan tanssilajeista hänelle mieluisimpia ovat baletti, nyky- sekä showtanssi. Tanssin opettamisen lisäksi Noora opiskelee viimeistä vuotta sosionomiksi.

Tanssitaustansa vuoksi Noora innostui barre-ryhmäliikuntamuodosta, mutta lajia kannattaa testata myös ilman tanssitaustaa! Noora kävi keväällä 2019 Barre Academyn ohjaajakoulutuksen ja ohjaa nyt tunteja nimikkeellä Barre Academy Instructor Trainee.

Nooran tanssioppilaat ovat kuvailleet hänen olevan rento, muttta tavoitteellinen sekä inspiroiva opettaja. Hän on tarkka siitä, että liikkuminen tapahtuu jokaisen oman kehon ehdoilla ja terveys edellä. Nooralle tärkeintä on, että liikunnasta tulee hyvä olo ja treenaaminenkin voi olla hauskaa!

Barre – tiiviskurssi 10.11. & 17.11. klo 17.00-18.00
Ohjaaja: Noora
Hinta: 29€

Winter is coming – viikko!

wintr pink

HiMOssa nautitaan aurinkoisen syksyn alusta, mutta tiesitkö, että WINTER IS COMING?
Ennen kun laitetaan päälle toppahaalarit, juhlistetaan helmoja, korkkareita, aurinkoa ja meitä naisia! Tule hemmottelemaan sisäistä kuningatarta ja ilmoittaudu seuraaville tunneille 5 € hintaan:

Ma 2.9.

Charleston-tanssi klo 17.15
Burleskitanssi klo 18.15
Tribal Fusion Bellydance klo 19.15

Ti 3.9.

PILOXING klo 18.15

Ke 4.9.

Core klo 17.45

To 5.9.

Vatsa-Peppu Muokkaus klo 17.15
MTV Jam klo 19.30

Pe 6.9.

Twerk It klo 16.30

La 7.9.

Beyoncé Styles klo 11.00
Twerk It! klo 12.00
Heels klo 13.00

Ilmoittatumiset info(a)myhimo.fi!

HiMOlla maksuton näytetunti ke 4.9. klo 19.15!

HiMO

Naisellista salsaa! Salsa on alun perin Kuubasta kotoisin oleva tanssi- ja musiikkilaji, jonka sähäkkä meininki sopii kaikille. Tunnilla harjoitellaan perusaskeleita, naisellista vartalonkäyttöä ja rytmiikkaa. Tavoitteena on, että jokainen pääsee ylittämään omia rajojaan ja löytämään omasta liikkuvuudestaan ja tanssistaan jotain uutta.
Tunnin aluksi lämmitellään, pyöritellään ja sheikataan. Harjoitusten avulla haetaan jatkuvuutta liikkeisiin ja opitaan, miten omaa tanssia voi maustaa naisellisemmaksi. Koreografiaa rakennetaan vähitellen ja askelkuviot saavat lisämaustetta street-lajeista ja reggaetonista.

Tule, kokeile, ihastu!  – tämä tunti ei vaadi aiempaa kokemusta.
Tunnin ohjaa energinen Krista Nyström (kuvassa).

Ilmoittaudu mukaan: info(a)myhimo.fi

Ennakkomyynti syksylle 2019!

Tsekkaa Syksyn 2019 aikataulu! 
Ilmoittaudu ensimmäisten joukossa ja varmista paikkasi mille tahansa tunnille,
säästä rahaa ja nauti HiMOn menosta!

ENNAKKOMYYNTI VOL 1. on to 6.6. klo 10.00 – pe 7.6. klo 10.00 eli 24H!

Miksi kannattaa ilmoittautua silloin?

1. Jos ilmoittaudut vain yhdelle koko kauden tunnille, saat 4 tuntia kaupan päälle mille tahansa viikkotunnille
(HUOM! Ei tiiviskurssille.)

2. Jos ilmoittaudut kahdelle koko kauden kestävälle tunnille, saat toisesta tuntipaketista –20 % alennusta!

3. Koko kauden kuukausikortit vain tässä ennakkomyynti vol 1.:ssä huippuhintaan 499€ (norm. 576€)
Ennakkomyynnissä 6.6. on VAIN 10 kpl koko kauden kortteja myynnissä – ole siis nopea!

4. Tiiviskurssit -10%!

huutomerkki 2

Jos missaat VOL.1, tulee vielä VOL. 2!

ENNAKKOMYYNTI VOL 2. on la 8.6. – su 16.6.

Ilmoittaudu yhdelle koko kauden tunnille, ja saat 2 tuntia kaupan päälle miltä tahansa viikkotunnilta (ei tiiviskurssit).

Jos ilmoittaudut kahdelle koko kauden kestävälle tunnille, saat toisesta tuntipaketista -15 % alennusta!

Tämä hyvää tietää:

Ennakkoalennuksia ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Ilmoittaudu-sivulla näkyy normaalit hinnat.
Kun ostat enemmän kun 1 tuntipaketin,  kirjoita muut ilmoittautumisesi KOMMENTIkenttään – laskemme sinulle alennukset!
Ennakkoalennuksista huolimatta sinulla on kaikki hienot HiMOtar- edut ja korvausoikeudet. Tuntia voit vaihtaa toiseen missä vaiheessa tahansa.

Jos haluaa maksaa ns. osamaksulla, meillä on MASH-lasku mahdollisuus! Mashiin voit tutustua TÄSTÄ 

Liikuntarahaa työpaikalta voidaan odottaa, no hätä! Mutta silloin ilmoittautumista ei voi perua.
Muista ilmoittaa liikuntarahasta ilmoittautumisen yhteydessä.

Jos suunnitelmissasi on käydä vähintään kahdella tunnilla viikossa, suosittelemme koko kauden Kuukausikorttia,
joka on alennuksessa ennakkomyynnissä!

Mietitkö, miten se toimii?

Kuukausikortilla käyt rajattomasti kaikilla viikkotunneilla – tasolla ja tunnin pituudella ei ole merkitystä.
Tiiviskursseista saat kk-korttilaisena -50 % alennuksen.

Tunneille otetaan ilmoittautumisia sen verran, että kuukausikortilla mahdut aina myös TÄYNNÄ-merkityille tunneille.
Tunneille ei tarvitse erikseen ilmoittautua, ja sen takia kk-korttieja myydän rajattu määrä!

Be ready, ilmoittautuminen alkaa torstaina 6.6. tasan 10.00 nettisivuillamme!

Ma 17.6. alkaen voi ilmoittautua myös lyhyemmille jaksoille niille tunneille, missä on tilaa.

Varmista siis paikkasi myös viimeksi loppumyydyille tunneille ja säästä rahaa! Jos et toimi ajoissa,

emme voi taata, että mahdut tunneille ja jos mahdut, joudut maksamaan täyden hinnan ilman etuja!

Laita muistutus itsellesi, seuraa meidät IG ja FB ja ei muuta kun tervetuloa meidän huippujengiin syyskaudella!

bets price


SYKSYN 2019 HINNASTO

Ma- tunnit 20 vko 5.8. – 16.12.

55 min 232€, 45 min 212€

Ti – tunnit 20 vko 6.8. – 17.12.

55 min 232€, 45 min 212€

Ke- tunnit 20 vko 7.8. – 18.12.

55 min 232€, 45 min 212€

To- tunnit 19 vko 8.8. -19.12. (ei tuntia 5.12.)

55 min 221€, 45 min 204€

Pe- tunnit 19 vko 9.8. – 20.12. (ei tuntia 6.12.)

55 min 221€, 45 min 204€

La- tunnit 18 vko 10.8. – 14.12. (ei tuntia 2.11.)

55 min 211€, 45 min 188€

Koko kauden kuukausikortti 5.8.-20.12. 576€, ennakkomyynnissä 499€

XVAGANZA-tiiviskurssi!

XTRAVAGANZA

Xvaganza –  tunti sisältää HiMOn ja jumppauniversumin parhaat biisit ja huikeat muuvit!

Tanssia ja treeniä noviisille ja konkarille sekä lihaskuntoa ja tasapainoa.
Sinusta tulee tanssilattian partaveitsi, notkea ja vahva kuin rytminen voimistelija ja hikinen,
iloinen punainen nainen, kuin mansikka!
Tunti on helppo ja tanssillinen,  mutta pitkä sarja tarjoaa sopivasti haasteita. Syke nousee ja kalorit palaa!

XVAGANZA-tiiviskurssi to 16.5.-23.5. klo 17.45-19.00
Ohjaaja: Sveta
Hinta: 30€

Ilmainen NÄYTETUNTI: Barre – to 23.5. klo 19:00!

Barre_HIMO

Barre on maailmalla huippusuosion saavuttanut treenimuoto eikä syyttä; se on supertehokasta, mukaansatempaavaa ja tuloksia syntyy nopeasti. Jos kaipaat monipuolista ja innostavaa treeniä, joka vahvistaa etenkin pakaroita, reisiä ja keskivartaloa, barre on sinua varten. Monet barren harjoituksista pohjautuvat balettiin ja ne tehdään musiikin mukana balettitangon eli barren äärellä. Barre kehittää kestävyysvoimaa ja sytyttää ryhtiä kohottavat syvät lihakset. Tunnilta saat mukaasi voimaantuneen ja ryhdikkään olon!

Tanssi vei Nooran mukanaan ja pienenä lapsena ja suureksi ilokseen hän on saanut jo usean vuoden ajan työskennellä tanssin parissa. Monista kokeilemistaan tanssilajeista hänelle mieluisimpia ovat baletti, nyky- sekä showtanssi. Tanssin opettamisen lisäksi Noora opiskelee viimeistä vuotta sosionomiksi.

Tanssitaustansa vuoksi Noora innostui barre-ryhmäliikuntamuodosta, mutta lajia kannattaa testata myös ilman tanssitaustaa! Noora kävi keväällä 2019 Barre Academyn ohjaajakoulutuksen ja ohjaa nyt tunteja nimikkeellä Barre Academy Instructor Trainee.

Nooran tanssioppilaat ovat kuvailleet hänen olevan rento, muttta tavoitteellinen sekä inspiroiva opettaja. Hän on tarkka siitä, että liikkuminen tapahtuu jokaisen oman kehon ehdoilla ja terveys edellä. Nooralle tärkeintä on, että liikunnasta tulee hyvä olo ja treenaaminenkin voi olla hauskaa!

Barre 23.5. klo 19:00
Ohjaaja: Noora
Hinta: 0€
Ilmoittaudu: info@myhimo.fi

K-pop räjähtää uudestaan HiMOlla!

Tiiviskurssi pidetään huhti-toukokuun vaihteessa kahtena peräkkäisenä lauantaina 27.4. – 4.5!

K-pop

HiMOn K-pop tiiviskurssilla tutustutaan kattavasti eri kappaleiden liikkeisiin, ja lisäksi päästään harjoittelemaan eri k-pop koreografioita. K-pop koreografiat ovat nopeatempoisia, hauskoja sekä mukaansatempaavia, ja sekoittavat useita tanssilajeja aina streetistä nykytanssimaisiin liikkeisiin. Workshopit on suunniteltu aloittelijaystävällisiksi, eli ihan kaikki pääsevät mukaan taustasta riippumatta. Jos k-pop on sinulle uusi tuttavuus, kannattaa ehdottomasti tulla kokeilemaan! Vaikka k-pop olisi sinulle jo tuttua, on tunnilla takuuvarmasti hauskaa ja myös uusia juttuja. Tule mukaan nauttimaan, hikoilemaan, oppimaan uutta ja pitämään hauskaa yhdessä!


K-pop-tiiviskurssi la 27.4. klo 13.00-14.00 & la 4.5. klo 13.00-14.30
Ohjaaja: Jaana
Hinta: 32€

Pääsiäinen HiMOlla!

Bunny twerk – tiiviskurssi la 20.4. TÄYNNÄ!

Pääsiäispuput pääsevät pian on pomppimaan HiMOlla niin että töpöhäntä värisee! Tämä tarkoittaa vain yhtä asiaa: Bunny Twerk – tiiviskurssi pääsiäisenä HiMOlla! Tiedossa bootyn sheikkausta, hulvatonta pupuilua ja tipuilua sekä tietenkin mieletöntä mimmivoimaa! Tunnilla mennään eikä meinata, mutta niin, että kaikki pysyvät mukana ja kaikilla on hauskaa. Tule siis mukaan heiluttamaan töpöhäntääsi pääsiäisen kuumimpaan tiiviskurssille!

Bunny twerk – tiiviskurssi la 20.4. klo 11.00-12.00 TÄYNNÄ!
Ohjaaja: Henriika
Hinta: 15€
Tämä tiiviskurssi HiMOn kuukausikortilla -50%
Bunny Twerk + Easter Queens pakettihinta 25€!

Easter Queens – tiiviskurssi la 20.4. TÄYNNÄ!

Beyonce, Rihanna, Jennifer Lopez, Lady Gaga… you name it! Mitä heillä ja sinulla on yhteistä? Jokainen on QUEEN! Tällä tunnilla laitetaan hiukset hulmuamaan ja sisäinen diiva huokumaan seksikkyyttä. Tunnin aikana harjoitellaan naisellista kävelyä ja tanssiliikkeitä sekä rakennetaan sähäkkä koreografia.  Voimaantuminen, itsevarmuuden lisääminen ja hauskan pitäminen ovat tärkeimmät asiat Easter Queens- tiivarilla!

Easter Queens – tiiviskurssi la 20.4. klo 12.00-13.00 TÄYNNÄ!
Ohjaaja: Henriika
Hinta: 15€
Tämä tiiviskurssi HiMOn kuukausikortilla -50%
Bunny Twerk + Easter Queens pakettihinta 25€!

Korealainen pop- tiiviskurssi! UUTUUS!

K_POP_HiMO_Club

K-pop tai korealainen pop on Suomessa cover-muodossa toteutettu laji, eli tanssiryhmät harjoittelevat koreografioita suoraan musiikkividoeoilta ja ottavat inspiraatiota lempiartisteiltaan. K-pop- tanssit pohjautuvat pitkälti hiphoppiin ja muihin street tyylisiin tanssilajeihin, mutta esim. nyky- ja showtanssistakin tuttua liikekieltä on nähtävissä.

Suomessa laji on kasvattanut suosiotaan viimeisen muutaman vuoden aikana isolla rytinällä, ja harrastajia on n. 2000 ympäri Suomea. Vuoden aikana järjestetään useita kilpailuja. K-popin ja korealaisen kulttuurin leviämisen takana on Hallyu-liike, joka on alkanut 2000-luvun alussa sosiaalisen median palveluiden yleistyessä. Mikä tekee K-popista erityisen, on sen moniulotteisuus sekä sen saavuttama maailmanlaajuinen suosio.

Tiiviskurssin ohjaa Jaana Miettinen, jolle tanssi on jo pitkään ollut tapa ilmaista itseään. Tanssin kieli on kaunista, moniulotteista ja se antaa kaikille mahdollisuuden yksilölliseen ilmaisuun. Jaanan kokemus tanssilajeista on laaja, ja historiaan kuuluu muun muassa showtanssi, street ja dancehall. Tällä hetkellä Jaana on hurahtanut streettiin ja k-pop tanssiin. Tällä hetkellä Jaana toimii k-pop covertanssikisoja järjestävän XpressEvents ry:n puheenjohtajana ja osallistuu erinäisiin tanssiprojekteihin ja kilpailuihin.

HiMOn K-pop tiiviskurssilla käsitellään laaja kattaus kyseistä musiikkilajia eri aikakausilta. K-pop koreografiat sekoittavat useita tanssilajeja aina streetistä nykytanssimaisiin liikkeisiin. Pääkoreografiana  keskitymme yhden K-popin huippuartisteista tänä vuonna julkaistuun kappaleeseen. Liikekieli tulee olemaan naisellista ja viehkeää. Tule mukaan nauttimaan, oppimaan uutta ja pitämään hauskaa!

K-pop-tiiviskurssi la 30.3. klo 11.00-13.00
Ohjaaja: Jaana
Hinta: 26€
TÄYNNÄ!