Vuosi 2021-going stronger!

Female Dancehall-tiiviskurssi 

Female Dancehall on naisellinen, energinen ja menevä tanssityyli, johon kuuluu afrokaribialaisille tansseille ominainen lantion käyttö. Female Dancehall -kurssilla opetellaan liikkeitä – eli moveja tai stepsejä, jotka ovat peräisin jamaikalaisilta naistanssijoilta ja -tanssiryhmiltä ja tehdään niiden pohjalta koreografiaa. Toisin kun Dancehall Queen Stylessa, Female Dancehallissa ei tehdä akrobatiaa tai lattialiikkeitä – tämä on siis upea mahdollisuus sukeltaa tähän tanssimaailmaan ilman aikaisempaa kokemusta tai ylimääräisiä temppuja!

Opettajasta: Anna on Helsinkiläinen tanssija, joka on tanssinut Dancehallia vuodesta 2009 ja opettanut viikkotunteja sekä workshopeja vuodesta 2013 eri tanssikouluissa ympäri Suomea, mm. Helsingissä, Turussa ja Tampereella. Anna on matkustanut viimeisen kymmenen vuoden aikana lukuisia kertoja säännöllisesti Jamaikalle treenaamaan lajin huippujen oppiin, sekä osallistunut erilaisiin tanssitapahtumiin ympäri Eurooppaa. Vuonna 2017 hän työskenteli tanssijana House of Dancehallissa, Kingstonissa. 

Female Dancehall-tiiviskurssi
TO 11.11.-2.12. klo 20.15-21.10
Ohjaaja: Anna
Hinta: 72€
Taso
Ilmoittaudu tästä!

Tanssiakrobatia-tiiviskurssi 

Oletko valmis haastaamaan itsesi ja viemään tanssisi seuraavalle tasolle? Tanssiakrobatian tiiviskurssilla perehdymme erilaisten akrobaattisten elementtien yhdistämiseen tanssissa. Käymme läpi erilaisten temppujen tekniikkaa ja pääset opettelemaan vaihe vaiheelta mm. päälläseisontaa, splittiä ja kärrynpyöriä, sekä näiden erilaisia variaatioita ja yhdistämistä osaksi tanssia. Mukaan tarvitset avoimen mielen ja ripauksen rohkeutta heittäytyä. Mitään taitotasovaatimuksia kurssilla ei ole ja jokainen työskentelee oman kehon sallimissa rajoissa.

Tanssiakrobatia-tiiviskurssi
MA 15.11.-20.12. klo 17.15-18.10
Ohjaaja: Anja
Hinta: 90€
Taso

Booty-tekniikka 

Tällä kurssilla keskitytään tanssin syvimpään elementtiin, eli tekniikkaan. Hyvä tekniikka vie sinut uudelle tasolle, olit sitten kokenut tanssin harrastaja tai vasta-alkaja, sekä tuo varmuutta ja turvallisuuden tunnetta myös vaikeampiin liikkeisiin Booty-tekniikan tiiviskurssia on paljon toivottu, ja nyt se on tässä!

Kurssin aikana opetellaan laajasti eri lantionkäytön tekniikoita, joita sovelletaan mm. Twerk, Dancehall Queen Style ja Reggaeton tanssityleissä, mm. isolaatiot, lonkan salaisuudet ja hyllytyksen perusteet. Tunnin pääpaino on koreon sijaan tekniikassa, mitä hiotaan perusteellisesti ja rauhassa. Kurssin opeilla saat omasta pepusta paljon enemmän irti, tanssiminen on nautinnollisempaa ja lisäksi näyttää järkyttävän hyvältä!

Booty-tekniikka
Ma 4.10.-1.11. klo 17.15-18.10
Ohjaaja: Anja
Hinta: 90€
Taso
Ota yhteyttä info(a)myhimo.fi

Beyoncé styles – tiiviskurssi

Beyonce styles- kurssilla jokainen nainen on queen! Tällä diivamaisen seksikkäällä kurssilla laitetaan lanteet heilumaan, hiukset hulmuamaan ja sisäinen jumalatar hehkumaan itsevarmuutta.
Tuntien aikana harjoitellaan naisellista kävelyä ja tanssiliikkeitä, missä otetaan vaikutteita show- ja commercial- tanssityyleistä, hip hopista sekä dancehallista. Lopputunnista tanssitaan Beyoncen musiikkiin rakennettuun koreografiaan.
Itsensä ja tuntitovereiden voimaannuttaminen on ykkösjuttu tällä girl poweria täynnä olevalla fiilistelytunnilla!

Beyoncé styles -tiiviskurssi
La 18.9. klo 13.30-15.30
Ohjaaja: Jasmin
Hinta: 34€
Taso  

IloLeipomo – hallitse stressia ja elämä hymyilee 🙂 

Arki vie usein mennessään. Siellä saattaa olla paljon kuormittavia tekijöitä ja tasapainoa on vaikea löytää. Tai arjen ihanat ja iloa tuovat asiat täyttävät kalenterin liiaksi. Oli tilanne kumpi tahansa, kehollemme se on sama asia. Ylikuormitustila.

Liian pitkään kestänyt kuormitustila aiheuttaa kumuloitunutta stressiä, jota voisi rinnastaa urheilijan ylikuntoon. Jotain pitää muuttaa, jotta toimintakykyisyys säilyy. 

Ilo Leipomossa muistelemme ja muistuttelemme itsellemme jälleen mitä on ne syvimmät ja rakkaimmat perusarvomme, johon koko elämämme nojaa. Pohdimme ja työstämme tapoja, miten voisimme muokata arkeamme lempeästi ja pienin askelin kohti tätä arvojamme ja toiveittemme mukaista elämää. 

Parilla harjoituksella saamme aikaiseksi selkeyttä, realistisia suuntaviivoja tulevaisuuteen, sekä hallinnan tunnetta omaan elämään. Mikä voisikaan olla palkitsevampaa, kuin kyetä itse tekemään muutoksia elämänlaadun parantamiseksi. 

IloLeipomo-workshop 
La 25.9. klo 13.15-16.15
Ohjaaja: Kati 
Hinta: 49€
Taso

Shuffle – tiiviskurssi 

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on Shuffle_Jennie-1-201x300.jpeg

Shuffle in da HiMO!
Kurssilla pärjää, jos on käynyt alkeet-kurssin läpi tai osaa ilman kertausta shufflen perusaskeleet (runningman ja t-step). Tunnilla käydään läpi uusia liikkeitä ja pieni koreografia. Koreografian tempo on hidas. Tällä kurssilla hiki on taattu ja fiilis loistava.
Shuffle on monille tuttu tanssityyli festareilta ja erilaisista tapahtumista. Shufflen juuret kantautuvat Australiaan, Melbourneen, jossa laji syntyi 1980-luvun lopussa.
Edm-kulttuurin ja sosiaalisen median avulla Shufflen suosio on viime vuosina kasvanut. Tule loistavana tähtenä, niin kuin HiMOttaret aina. Tarvitset vain lenkkarit messiin!

Kurssin ohjaaja Jennie K, joka on aloittanut shufflen alkeet 2016 ja 2019 vuodesta lähtien lähti kehittämään omaa tyyliänsä, josta lähimmäiseksi on muodostunut shufflen alalaji, cutting shapes. Opettajana Jennie on energinen ja hyväntuulinen, jolta ei into lopu kesken tunnin.

Shuffle-tiiviskurssi
Ma 16.8.-30.8. klo 17.15-18.10
Ohjaaja Jennie K.
Hinta 51€

Commercial Latin-tiiviskurssi

Commercial on lajina monen tanssityylin fuusiotanssia. Tunneilla hyödynnetään eri lajien tekniikkaa ja liiketyyliä, ja pääosin keskitytään koreografiaan, esiintymiseen ja vahvan asenteen löytämiseen.

Commercial Latin -tunnilla kuumat lattarirytmit kihelmöivät mielessä ja kropassa!
Tanssitaan niin kuin  musiikkivideoilla, keskitytään koreografiaan, heittäytymiseen ja musiikin tulkintaan. 
Tule nauttimaan sähäkästä ja naisellisesta menosta!

Commercial Latin
Ti 10.8.-31.8. klo 18.30-19.25
Ohjaaja Krista
Hinta 72€


SKiNNY jeans workout – tiiviskurssi

SKiNNY jeans workout on tiukkaakin tiukempi treeni!
Konseptin takana on Svetlana Pihlman. Tällä treenillä keskivartalo vahvistuu, selkä suoristuu, tasapaino kehittyy, jaksat paremmin päivän läpi ja tanssit aamuun asti! Kaikki paikat rintakehästä alaspäin saavat kovaa kyytiä! SKiNNY jeans workout on hauska, menevä, hikinen ja helppo  lihaskuntotreeni sykkeen nostoa unohtamatta!

SKiNNY jeans workout
Ti 17.8.-7.9. klo 18.15-19.00
Ohjaaja: Sveta
Hinta 64€
Taso


MTV Jam- tiiviskurssi – enää 1 paikka!

MTV Jam -tiiviskurssilla on kunnon bileet! Kolme viikkoa keskitytään jammailuun, hikoiluun sekä lihasmuistin ja muistin treenaamiseen koreografian kautta. Harjoitellaan mm. kehon hallintaa, koordinaatiota, musikaalisuutta sekä asennetta! MTV-JAM tunnilla hyvä fiilis on taattu!

MTV Jam- tiiviskurssi
Ke 5.5.-19.5. klo 17.15,  3 vkoOhjaaja: Sveta
Hinta: 49€


Salsa Ladies Style-tiiviskurssi 

Salsa on alun perin Kuubasta kotoisin oleva tanssi- ja musiikkilaji. Ladies Style -tiiviskurssilla harjoitellaan salsan perusaskeleita, vartalonkäyttöä ja rytmiikkaa. Harjoitusten avulla haetaan jatkuvuutta liikkeisiin ja opitaan, miten omaa tanssia voi maustaa naisellisemmaksi.
Kurssilla pysytään vauhdissa ja koreografiaa rakennetaan vähitellen liikkeiden kautta. Pääpaino on koreografiassa, jossa keskitytään käsien, vartalon ja pään liikkeiden hallintaan – kokeneemmalle tanssijallekin on tarjolla haastetta ja edistystä! Tunneilla harjoitellaan heittäytymistä ja musiikintulkintaa.  

Salsa Ladies Style-tiiviskurssi
La 8.5. klo 11.30-13.30
Ohjaaja: Krista
Hinta: 28€


BUUSTi-tiiviskurssi

Tämä on ihana perustunti pienellä twistillä – kautta aikojen suosituin, koska on tehokas! Helpon ja piristävän alkulämmittelyn jälkeen tehdään tehokkaita lihaskuntoliikkeitä koko vartalolle. Välineinä käytetään mm. käsipainoja, kuminauhoja ja omaa kehoa. Lopuksi lyhyet venyttelyt. Parasta on, että tuloksia tulee (tunti kiinteyttää, kehittää lihaskestävyyttä ja kohentaa ryhtiä). Ei monimutkaisia askelsarjoja ja aidosti sopii kaikille lihaskuntoharjoittelusta pitäville sekä myös aloitteleville kuntoilijoille.

Buusti- tiiviskurssi
ti 16.3.- 6.4. klo 16.15 Ohjaaja: Sveta
Hinta: 60€
Ota yhteyttä info(a)myhimo.fiVogue Fem-tiiviskurssi

Vogue on osa afro- ja latinalaisamerikkalaisten LGBTIQ+ yhteisössä 1970-luvun New Yorkissa syntynyttä Ballroom-kulttuuria. Ballroom-kulttuurissa Houset kilpailevat toisiaan vastaan Balleissa, jotka ovat sekä kilpailuja että turvallisia tiloja kyseiselle yhteisölle juhlia omaa identiteettiään.

Tällä kurssilla pääset sukeltamaan Vogue-tyyleistä ja kategorioista siihen kaikkein feminiinisempään: Vogue Femmeen! Aloitamme tutustumalla ja hiomalla Vogue Femmen viiden elementin tekniikkaa. Jokaisella tunnilla käydään läpi muutamaa elementtiä, mutta fokusoidaan aina yhden tutkimiseen ja varioimiseen. Sen jälkeen niitä opetellaan yhdistelemään ja lopulta maustamaan femmen sielulla ja sydämellä: omalla persoonallisuudella! Tunneilla harjoitellaan Vogueta pääasiassa koreografian, mutta myös hieman freestylen kautta.

Tunnit ovat avoimia kaikentasoisille: aloitetaan perusteista ja edetään yhdessä haastavampiin harjoituksiin. Vogue Fem -tuntia ei kuitenkaan suositella alle 15-vuotiaille.

Vogue Fem HUOM! Vielä 1 paikka vapaana!
Ti 2.2.-23.2.21 klo 20.00Ohjaaja: Lydia
Hinta: 59€
TÄYNNÄ!


Tanssiakrobatia – tiiviskurssi

Oletko valmis haastaamaan itsesi ja viemään tanssisi seuraavalle tasolle? Tanssiakrobatian tiiviskurssilla perehdymme erilaisten akrobaattisten elementtien yhdistämiseen tanssissa. Käymme läpi erilaisten temppujen tekniikkaa ja pääset opettelemaan vaihe vaiheelta mm. pälläseisontaa, splittiä ja kärrynpyöriä, sekä näiden erilaisia variaatioita ja yhdistämistä osaksi tanssia. Mukaan tarvitset avoimen mielen ja ripauksen rohkeutta heittäytyä. Mitään taitotasovaatimuksia kurssilla ei ole ja jokainen työskentelee oman kehon sallimissa rajoissa.

Tanssiakrobatia-tiiviskurssi
Pe 26.2.-19.3. klo 19.00
Ohjaaja: Anja
Hinta: 65€
TÄYNNÄ!


Stressihallinta – workshop 16.1. TÄYNNÄ!

Mitä on Stressinhallintavalmennus?

Stressi on ulkoinen tai sisäinen ärsyke, jota mieli tulkitsee. Stressi on osa meitä, jota ei ole mahdollista poistaa. Sen sijaan stressinhallintaa on mahdollista oppia esimerkiksi informaation, kokemusten ja toistojen kautta.

Stressinhallintavalmennuksessa on tarkoitus tutkiskella turvallisessa ympäristössä valmentajan kanssa tämänhetkistä tilannetta ja mahdollisia syitä stressiin. Valmennuksen aikana tehdään konkreettisia harjoituksia, jotka auttavat prosessissa eteenpäin. Valmentaja on koko matkan ajan tukena ja turvana, joten sinun ei tarvitse enää yksin lipua aallokossa etsien turvasatamaa. 

Tsekkaa Katista lisää:
https://www.personal-trainer-kati-haapala.com/
https://www.facebook.com/personaltrainerKati/

Stressihallinta-workshop
La 16.1. klo 11-14
Ohjaaja: Kati 
Hinta: 49€
TÄYNNÄ!


Salsa Ladies Style-tiiviskurssi TÄYNNÄ!

Salsa on alun perin Kuubasta kotoisin oleva tanssi- ja musiikkilaji. Ladies Style -tiiviskurssilla harjoitellaan salsan perusaskeleita, vartalonkäyttöä ja rytmiikkaa. Harjoitusten avulla haetaan jatkuvuutta liikkeisiin ja opitaan, miten omaa tanssia voi maustaa naisellisemmaksi.

Kurssilla pysytään vauhdissa ja koreografiaa rakennetaan vähitellen liikkeiden kautta . Pääpaino on koreografiassa, jossa keskitytään käsien, vartalon ja pään liikkeiden hallintaan. Tunneilla harjoitellaan heittäytymistä ja musiikintulkintaa. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta, mutta kokeneemmalle tanssijallekin on tarjolla haastetta ja edistystä.

Salsa Ladies Style-tiiviskurssi
Ti 12.1.-9.2. klo 17.45
Ohjaaja: Krista
Hinta: 73€


Xmas Heels 13.2.21! TÄYNNÄ!

Xmas Heels powered by Anja – Joulupukki will be amazed!

Tällä tyylikkäällä tiiviskurssilla harjoitellaan korkokengillä työskentelemistä ja tanssimista. Koko kehon herättävät moovit vaihtelevat sensuellista vauhdikkaaseen tyyliin!
Jos haluat olla kaikkien bileiden supertähti – tämä tiivari on sinua varten!

La 13.2. klo 13-15
Bilettäjänä Anja
Hinta 30€
TÄYNNÄ!