Heels – we make you feel like dancing…

Näillä tunneilla harjoitellaan korkokengillä kävelyä ja työskentelemistä. Opitut tekniikat otetaan käyttöön tunneilla koreografiaan yhdistettynä. 

Heels: ready, steady, action!
Seksikyyttä tihkuvalla Heels -tunnilla saat varmuutta koroissa olemiseen ja tanssimiseen, olit sitten aloitteleva treenailija tai kokenut konkari. Tunti koostuu erilaisista korkokengillä toteutettavista liikkumisen ja tekniikan harjoitteista sekä koreografiasta, joka haastaa sinut harjoittelemaan tekniikoita käytännössä. Tällä tunnilla on tarkoitus vapautaa sisäinen jumalattaresi ja sulavoittaa liikkumista, sekä tanssimista koroissa hauskanpitoa unohtamatta! Koreografiat ovat pääsääntöisesti commercial tyyliä, jossa mausteena eri vaikutteita niin latin-, twerk- kuin dancehall-maailmasta.

Heels Sensual Edition tunnilla sekoitetaan tanssielementtejä twerkistä sensuelliin korkokengillä tehtävään tanssiin. Tunnilla voi myös tanssia ilman korkokenkiä, mutta suosittelemme, että kaivat korot kaapista, sillä korkokengät eivät ainoastaan tuo sinulle lisää pituutta, vaan myös useasti lisää itsevarmuutta ja korostavat naisellisuutta. Tunnilla harjoitellaan esiintymistä ja samalla itsensä kantamista tanssimalla korkokengillä. Tunti sopii ensikertalaisille tai enemmän korkojen kanssa tanssineille.

Pukeutuminen Heels-tunnille

Heels-tunnilla tanssit parhaiten mukavissa vaatteissa. Suositellaan ottamaan mukaan mukavat korkokengät, jotka tukevat hyvin jalkaa.

dyerware.com

Meneillään olevat ja tulevat tunnit: Aikataulut.
Ilmoittautumiset tunneille ja lisätiedot: Ilmoittaudu.