Siirry sisältöön

TsekkaaHINNAT

HiMOn tuntien hinta riippuu tuntipaketista.
Kertamaksu 19€ on kallein vaihtoehto.
Koko kauden tunnit ovat edullisimmat.

Esim. 20 vko-paketti (eli kauden aikana 20 tuntia) on 280€ jos tunnin kesto 55 min ja 260€ jos tunnin kesto 45 min. Esim. 6 vko (eli 6 tuntia noin 2 kk. sisällä) on 96€.

Tuntikohtaiset hinnat löytyvät kun valitset haluamasi lajin.

Poissaolot tunneilta voi korvata, et siis menetä maksettuja tunteja – lue lisää Hyvä tietää-sivuillamme.

Kuukausikortin hinta on 171€/30 pvä.

Tiiviskurssien hinnat ovat kurssikohtaisia ja riippuvat kurssien kestosta.

MAKSUTAVAT

Voit valita, maksatko tunnin helposti suoraan webshopissamme (yleisimmät luotto-ja pankkikortit)tai vaihtoehtoisesti paikanpäällä käteisellä, pankkikortilla, luottokortilla (Visa, Mastercard), Sporttipassilla, Epassilla, EazyBreakilla,Edenredilla tai Smartum saldolla.

Tunnit voi maksaa myös Sporttipassilla, Epassilla, EazyBreakilla, Edenredilla tai Smartumsaldolla (kaikissa voi maksaa palvelun ennakkoon omassa verkkopalvelussaan).

ALENNUKSET

Opiskelijat, seniorit, äitiyslomalla olevat ja työttömät saavat tuntipakettien hinnasta alennusta 10% koodilla BattaX.

Alennukset eivät koske kertamaksuja.

Alennuksia tai etuja ei voi yhdistää.

Ajoittain meillä on myös muita tarjouksia ja alennuksia – seuraa nettisivujamme, HiMOa somessa ja tilaa uutiskirjeemme (osoitteesta info@myhimo.fi).

Ilmoittautuminen on sitova ja tunnit tulee maksaa etukäteen.

Iloisesti muistutamme, että ilmoittautuminen tunnille ei sido sinua tähän tuntiin, vaan voit käydä omien aikataulujesi mukaan muilla tunneilla. Jos mielenkiinnon tai omien aikataulujen takia haluat käydä tunneilla vaihtelevasti, kannattaa silti ostaa tuntipaketti. Ilmoittautumisen jälkeen voit tulla mille tahansa tunnille (ei tarvitse varata paikkaa etukäteen, jos tunnin kohdalla ei lue ”TÄYNNÄ”. ”TÄYNNÄ””-merkityille tunneille yleensä mahtuu myös, mutta paikka kannattaa varmistaa s-postitse). Eli jos ostit 10 viikon tuntipaketin, voit osallistua mille tahansa 10 tunnille. Myös tunnin siirto kokonaan toiselle tunnille on HiMOttarille helppoa. Siirroissa ole aina yhteydessä meihin suoraan: info@myhimo.fi