Siirry sisältöön

TsekkaaHINNAT

HiMOn tuntien hinta riippuu tuntipaketista. Kertamaksu 19€ on kallein vaihtoehto. Koko kauden tunnit ovat edullisimmat. Meillä on myös Kausi - ja kuukausikortti.

Esim. 20 vko-paketti (eli kauden aikana 20 tuntia) on 280€ jos tunnin kesto 55 min ja 260€ jos tunnin kesto 45 min. Esim. 6 vko (eli 6 tuntia noin 2 kk. sisällä) on 96€.

Tuntikohtaiset hinnat löytyvät kun valitset haluamasi lajin.

Poissaolot tunneilta voi korvata, et siis menetä maksettuja tunteja – lue lisää Hyvä tietää-sivuillamme.

Tiiviskurssien hinnat ovat kurssikohtaisia ja riippuvat kurssien kestosta. Ilmoittautuminen on sitova ja tunnit tulee maksaa etukäteen.

MAKSUTAVAT

Voit valita, maksatko tunnin helposti suoraan webshopissamme (yleisimmät luotto-ja pankkikortit)tai vaihtoehtoisesti paikanpäällä käteisellä, pankkikortilla, luottokortilla (Visa, Mastercard), Sporttipassilla, Epassilla, Edenredilla tai Smartum saldolla.

Tunnit voi maksaa myös Sporttipassilla, Epassilla, EazyBreakilla, Edenredilla tai Smartumsaldolla (kaikissa voi maksaa palvelun ennakkoon omassa verkkopalvelussaan).

Ilmoittautuminen on sitova ja tunnit tulee maksaa etukäteen.

ALENNUKSET

Opiskelijat, seniorit, äitiyslomalla olevat ja työttömät saavat tuntipakettien hinnasta alennusta 10% koodilla BattaX.

Alennukset eivät koske kertamaksuja.

Alennuksia tai etuja ei voi yhdistää. Ilmoittautuminen on sitova ja tunnit tulee maksaa etukäteen.

Ajoittain meillä on myös muita tarjouksia ja alennuksia – seuraa nettisivujamme, HiMOa somessa ja tilaa uutiskirjeemme (osoitteesta info(a)myhimo.fi).

KAUSI- ja KUUKAUSIKORTTI

Kuukausikortti sopii kaikille, jotka haluavat käydä vähintään kahdella tai useammalla tunnilla viikossa (vaikka joka päivä!), tai niille jotka eivät halua ilmoittautua yhdelle tietylle tunnille. Tällä kortilla voit tulla kaikille VIIKKOTUNNEILLE rajattomasti. Kuukausikortilla saa myös –50 % alennuksen kaikista HiMOn tiiviskursseista. Kuukausikortin pitää olla samaan aikaan voimassa tiiviskurssin/tuntipaketin aikana, eikä alennuksia voi yhdistää. Kuukausikortin hinta on 171€/30 pvä. Kortin voi tilata: info(a)myhimo.fi.