Siirry sisältöön

TsekkaaHINNAT

HiMOn tuntien hinta riippuu tuntipaketista. Kertamaksu 19€ on kallein vaihtoehto. Koko kauden tunnit ovat edullisimmat. HiMOlla on myös Kymppikortti (175€)

Tuntikohtaiset hinnat löytyvät kun valitset haluamasi lajin.

Onko HiMO kallis? HiMOn kausi on usein jopa 4-6 viikkoa pidempi kuin muualla, sen takia koko kauden hinta voi vaikuttaa isolta muihin paikkoihin verrattuna. Mutta hinta per tunti onkin 0,50-2€ halvempi jo ennen esim. opiskelija- alennusta.

Poissaolot tunneilta voi korvata, et siis menetä maksettuja tunteja – lue lisää Hyvä tietää-sivuillamme.

Tiiviskurssien hinnat ovat kurssikohtaisia ja riippuvat kurssien kestosta. Ilmoittautuminen on sitova ja tunnit tulee maksaa etukäteen.

MAKSUTAVAT

Voit valita, maksatko tunnin helposti suoraan webshopissamme (yleisimmät luotto-ja pankkikortit)tai vaihtoehtoisesti paikanpäällä käteisellä, pankkikortilla, luottokortilla (Visa, Mastercard), Sporttipassilla, Epassilla, Edenredilla tai Smartum saldolla.

Tunnit voi maksaa myös Sporttipassilla, Epassilla, EazyBreakilla, Edenredilla tai Smartumsaldolla (kaikissa voi maksaa palvelun ennakkoon omassa verkkopalvelussaan).

Ilmoittautuminen on sitova ja tunnit tulee maksaa etukäteen.

ALENNUKSET

Opiskelijat, seniorit, äitiyslomalla olevat ja työttömät saavat tuntipakettien hinnasta alennusta 10% koodilla BattaX.

Alennukset eivät koske kertamaksuja.

Alennuksia tai etuja ei voi yhdistää. Ilmoittautuminen on sitova ja tunnit tulee maksaa etukäteen.

Ajoittain meillä on myös muita tarjouksia ja alennuksia – seuraa nettisivujamme, HiMOa somessa ja tilaa uutiskirjeemme (osoitteesta info(a)myhimo.fi).