Siirry sisältöön

OHJAAJATmeidän starat

Alicia Bärlund

Alicia on valovoimainen ja karismaattinen tanssija, joka uskoo itsensä haastamiseen, varsinkin tanssiessa. Hänelle esiintyminen on kaikki kaikessa ja hän on myös sijoittunut Miss Helsinki kilpailussa toiseksi perintöprinsessaksi 2019. Alicialla on oma tanssiduo nimeltä D Diamonds, joka tekee keikkaa säännöllisesti ympäri Suomea. Duo onkin tuttu kesän festarilavoilta ja mm. Auroran ja Pikku G:n taustoilta.

Alician on klassisen baletin kasvatti, mutta on harrastanut aktiivisesti muitakin lajeja, mm. nykytanssia, showtanssia, charlestonia, hiphopia, dancehallia, twerkkausta ja vogueingia. Tästä lajirikkaudesta on ollut korvaamaton hyöty, ja siksi Alicia haluaa kannustaa kaikkia rohkeasti kokeilemaan eri lajeja.

Alician tanssitunneilla keskitytään liikkeiden sisäistämiseen ja pyritään jättämään kaikki arkipäivän huolet ulkopuolelle. Tyyliltään Alicia on naisellinen, voimakas ja iloinen tanssija, joka kannustaa aina asiakkaita parhaimpaansa.

Ane ”Pepper Sparkles” Orue-Etxebarria

Ane on ravistellut kimallepölyä lavoille Suomessa ja ulkomailla vuodesta 2009 lähtien. Burleskin lisäksi hän hallitsee Tribal Fusion -vatsatanssin eri tekniikat. Hän on myös vintageasiantuntija, joka on erikoistunut 1910- ja 1920-lukujen pukuihin ja estetiikkaan.

Anella on tarjottavanaan laaja paletti eri tietoja ja ohjausta, mutta vatsatanssitekniikoihin ja lihastenhallintaan perustuvat tunnit ovat keränneet erityistä kiitosta ympäri Suomen. Hän on suomalaisen burleskin art deco primadonna! Opetuskielinä suomi, englanti, espanja ja baski (whoop, whoop!).  

Anesta lisätietoja osoitteesta: www.peppersparkles.com

Anja Cervera (os.Raatikainen)

Anja Raatikainen kokenut pitkänlinjan katutanssija, joka ohjaa useita tanssitunteja ja tiiviskursseja tanssikouluissa eri puolella pääkaupunkiseutua. Anja on tanssinut päätoimisesti dancehallia vuodesta 2011, mutta myös hiphop, twerk ja latinalaiset tanssit ovat aina olleet lähellä sydäntä. Ennen katutanssien pariin siirtymistä Anjalla on pitkä tausta kilpatanssin parista. Anja on kisannut SM tasolla monta vuotta ja hän tekee aktiivisesti tanssikeikkoja sekä kouluttautuu alan workshopeilla. Koulutukseltaan Anja on fysioterapeutti ja alan töitä hän tekee päivisin tanssin opettamisen ohella.

Opettajana Anja on energinen sekä kannustava. Hänelle on tärkeää, että jokainen löytää oman kehonsa rytmit, ja oppii luonnollisen tavan liikkua ja käyttää kehoaan. Anja haluaa auttaa oppilaita saamaan onnistumisen kokemuksia ja ylittämään itsensä jatkuvasti.

Anniina Rönkä

Anniinalla on yli 15 vuoden kokemus ryhmänohjauksesta ja tanssin monipuolisista tehtävistä, sekä esiintyjänä että opettajana. Hän on valmistunut tanssinopettajaksi Oulun ammattikorkeakoulusta ja yhteisöpedagogiksi Humanistisesta ammattikorkeakoulusta.

Anniinan repertuaari kattaa laajasti etnolajit, kaupalliset tanssityylit ja taidetanssin. Hän on positiivinen, kannustava ja luova opettaja, jonka tunneilla pääset tanssimaan upeita koreografioita parhaan musiikin tahdissa!

Diana Reinsalu

Diana on osallistunut erilaisiin liikuntamuotoihin kolmen vuoden iästä lähtien. Hänellä on 15 vuoden taitoluistelun ura ja on harjoittanut akrobatiaa 10 vuotta. Lisäksi hän on harrastanut balettia ja yleisurheilua.

Diana aloitti Heels -tanssin neljä vuotta sitten ja hänelle on kehkeytynyt oma tyyli tanssia Heelsiä ja koreografioida sitä. Tunneillaan hän opettaa sinua ilmaisemaan itseäsi vielä enemmän ja haluaa, että sinulla on hyvä olla ja opit jotain uutta.

Dianan Heels -tyyli on mieletön ja harkittu, ja tunneillaan on aina joku mausteinen yllätys! 

Ekaterina ”Kati” Medvedeva

Ekaterina ”Kati” aloitti tanssimisen 6-vuotiaana ja kävi 11 vuotta musiikkikoulua, jossa hän opiskeli koreografiaa (klassinen, historiallinen, kansantanssi, nykytanssi). Lisäksi hän opiskeli Contemporar Dance -teatterissa ja valmistui opettajaksi. Kati on opettanut muun muassa Body Ballet-, Barre-, Erotic Dance -tunteja ja joogaa. Hänen osaamisalueensa kattavat anatomian, fysiologian, biomekaniikan, urheilubiokemian, urheilulääketieteen ja fitness-ravitsemuksen.

Opettajana Kati pitää tärkeänä kehon tuntemista ja kuuntelemista sekä oppilaidensa psykologista hyvinvointia. Hän luo inspiroivan ja positiivisen ilmapiirin, jossa jokainen voi oppia ja kehittyä omassa tahdissaan. Kati rohkaisee liikkumaan ilon kautta ja muistaa, että jokainen harjoitus on askel kohti parempaa hyvinvointia. Liikunnan ilo ja terveyden edistäminen ovat hänelle sydämen asia. Katin tunneilla jokainen liike, hengitys ja harjoitus vahvistaa kehoa ja mieltä. Tule kokemaan Katin ainutlaatuiset tunnit ja löydä liikkumisen riemu!

Emilia Parikka

Emilia on tanssija, tanssinopettaja ja esiintyjä, jonka erikoisala on twerk. Hänen tavoitteenaan on, että opit twerkkaamaan, mutta myös rakastamaan omaa kehoasi ja löytämään oman feminiinisen voimasi. Emilia saavuttaa tämän innostavalla ja kannustavalla ohjauksellaan, joka rohkaisee naisia tuntemaan voimansa ja itseluottamuksensa. Emilia on lempeä ja positiivinen ohjaaja, joka luo turvallisen tilan voimaantumiselle naisellisella energiallaan.

Gitta Eriksson

Gitta on kouluttautunut sekä yin-jooga- että pilates-ohjaajaksi. Tärkeintä hänen tunneilla on, että jokainen nauttii harjoittelusta – sen pitää tuntua hyvältä! Gitta on tunnilla aina 100% läsnä ja kohtelee jokaista tasa-arvoisesti, antamalla samalla henkilökohtaista tukea ja kannustusta jokaiselle. 

Jacinda Vuorinen

Jacinda aloitti tanssin 7-vuotiaana Disco Oriental -tyylillä Tanssitalo Juulialla, ja on tanssinut itämaista tanssia yli 7 vuotta. Englantiin muuttaessa vuonna 2015 Jacindalle tuli tutuksi street-tanssi ja hän onkin kilpaillut 2 vuotta street-ryhmässä. Suomeen palattuaan vuonna 2020 Jacinda jatkoi street-lajeja Helsingissä ja tällä hetkellä treenaa mm. kilpailevan Fleiva Dance Crew:n ja PRPL -ryhmän kanssa.
Tunneilla, koreografioissa hän yhdistää eri lajien tyylejä ja tykkää feminiinisen ja maskuliinisen liikekielen blendaamisesta. Tunneilla pidetään hauskaa, kasvatetaan itsevarmuutta, tsempataan toisia jafiilistellään hyvää musiikkia!

Jasmin Kruus

Jasmin on porilainen tanssija ja fysioterapeutti, jonka intohimona on tanssiminen ja esiintyminen. Tanssissa Jasminille on tärkeää päästä nauttimaan liikkeestä, musiikista, sekä oman tyylin löytämisestä. Tanssilajeista lähimpänä sydäntä Jasminilla on Commercial, Heels, Lyrical ja Street, mutta kokemusta löytyy lisäksi mm. nykytanssista, Twerkistä, Reggaetonista ja showtanssista.

Jasminin toiveena on, että hän pääsisi jakamaan oppilailleen tanssin iloa, sekä turvallisen ympäristön olla oma itsensä, kehittää omia taitojaan, sekä ilmaista itseään.

Jasminilla on runsaasti kokemusta esiintymisestä niin näytösten, kilpailuiden, kuin tanssivideoiden osalta – ja hänen tunneillaan jokaisen parhaat puolet ja osaamiset saa tulla esille ja loistaa!

Jenni ”Veda DeCadenza”

Jenni ”Veda DeCadenza” on burleskiartisti ja -opettaja, joka astui ensi kertaa burleskilavojen kimalteleviin parrasvaloihin vuonna 2015. Siitä lähtien Jenni on viihdyttänyt niin kotimaisilla kuin ulkomaisillakin estradeilla aina Skotlannista Sisiliaan ja Barcelonasta Berliiniin. Hän piipahtanut myös Atlantin toisella puolen Yhdysvalloissa. Jennin monipuoliset esitykset ovat sensuelli sekoitus viehkeää vintage-estetiikkaa ja kiusoittelevaa kujeilevuutta, nautinnollista naisenergiaa unohtamatta. 

Jenni on koulutukseltaan historioitsija, ja hän keskittyi opinnoissaan seksuaalisuuden historiaan. Hänellä on monien vuosien kokemus kouluttajana toimimesta, niin burleskin parissa kuin toisessa ammatissaankin. Opettajana/ohjaajana hän on saanut erityisesti kiitosta innostavuudestaan ja lämminhenkisyydestään. Jennin tavoitteena on, että hänen tunneillaan jokainen osallistuja pääsisi ilmaisemaan itseään ja nauttimaan tanssin riemusta omaa kehoaan kuunnellen ja arvostaen.

Joanna Gefwert

On tanssinut eri tanssilajeja mm. klassista balettia, jazztanssia, moderniatanssia ja flamencoa. Joanna on suorittanut flamenco-opettajan tutkinnon ja opettanut flamencoa lukuisissa eri kouluissa ja opistoissa. Espanjassa olen käynyt moneen eri otteeseen eri opettajien kursseilla. 

Viime vuosina hän on tanssinut ja opettanut Irlantilaista tanssia, Tribal Fusionia että Bollywoodia flamencon ohella ja ohjannut myös eri ryhmäliikuntatunteja.

Opettajana Joanna on teknisesti tarkka, mutta tanssiin ilo ja flow säilyvät aina! 

Karita Juhkam

Karita on hyvin intohimoinen tanssija! Jo reilun kahdeksan vuoden ajan, street- ja reggaeton tanssityylien lisäksi, nykytanssi on lähellä sydäntä. Karita tanssii Urban Performance -kilparyhmän kanssa ja toimii ohjaajana kouluikäisten lasten kanssa katu- ja showtanssissa. Tunneilla Karitalle on tärkeää, että kaikilla on hyvä olla ja päästäisiin mahdollisesti mukavuusalueen ulkopuolelle haastamaan itseään! Karitan tunneilla edetään rauhalliseen tahtiin ja pidetään hauskaa.

Krista Nyström

Krista on kokenut tanssinopettaja, jolla on monipuolinen tausta latinalaisista tansseista street-lajeihin. Viimeisen kymmenen vuoden aikana hän on kilpaillut ja esiintynyt useissa eri ryhmissä sekä toiminut matkatoimiston liikunnanohjaajana. Lattarirytmit ovat aina olleet lähellä sydäntä ja viime aikoina erityisesti kuubalainen salsa on vienyt mennessään!

Kristan tavoitteena on oppia ja opettaa jatkuvasti uutta ja tästä syystä matkustaminen tanssin perässä on tuttua puuhaa. Opettajana Krista tunnetaan aurinkoisena ja innostavana, jonka intohimo tanssiin välittyy myös oppilaille!

Lauren Suomalainen

Lauren on fysioterapeutti, tanssija ja äiti. Hänellä on vuosien kokemus sekä kilpailutausta erilaisista tanssilajeista kuten kilpatanssista, streetistä, dancehallista ja twerkistä. Lisäksi hän on ollut tanssinohjaaja useiden vuosien ajan. Laurenin arki pyörii tällä hetkellä tanssin lisäksi alle vuoden ikäisen tyttären ympärillä.

Ohjaajana Lauren on kannustava ja panostaa tanssituntien laatuun. Hänelle on tärkeää nähdä oppilaissaan onnistumisen iloa ja kehittymistä. Tanssi ei ole ikinä ollut Laurenille liian vakavaa puuhaa, joten hän haluaa myös oppilaiden nauttivan täysillä tanssimisesta.

Tärkeää on, että opittaisiin ilmaisemaan itseämme tanssilla kehon sekä ilmeiden ja eleiden kautta. Tanssiessa koettu hyvä olo tulisi välittyä myös ympäröiviin ihmisiin.

Linda Veijola

Lindalla on pitkä ja laaja tanssitausta jo 15 vuoden ajalta. Hän on opiskellut tanssia niin Suomessa kuin Berliniissä sekä esiintynyt monipuolisesti. Hänellä on vahva nykytanssin tausta, mutta ajan myötä mm. commercial-, jazz- ja hiphop-tanssi  ovat vakiintuneet hänen lajeikseen ja se näkyy vahvasti liikekielessä.

Lindalle on merkityksellistä voida jakaa tanssin iloa ja innostusta oppilaiden kanssa. Tanssitunnilla pääset kehittämään ja haastamaan itseäsi, mutta myös nauttimaan tanssista omana itsenäsi ja hetken irtaantua arjesta!

Marianne Airisniemi

Marianne on kokenut liikunnan ammattilainen, joka on opettanut tanssia ja ohjannut kaikenlaista ryhmäliikuntaa jo kahden vuosikymmenen ajan. ”Kaikilla on oikeus tanssia!” on hänen motto. Parhaimmillaan tanssitunti on kokonaisvaltainen elämys, joka ylevöittää niin kehon kuin mielenkin.

Mariannen esiintymis- ja lajitausta on modernissa tanssissa, tanssiteatterissa ja naisvoimistelussa, mutta sydän on lapsuudesta saakka sykkinyt myös katutanssien rytmeille, afrotanssin syvälle sykkeelle ja latinalaistanssien latautuneelle tunnelmalle.

Hänen tunneilla yhdistellään monipuolisesti erilaisia tapoja tanssia, tuntea ja olla osana musiikkia, jazzista dancehalliin ja hip hopista afroon. Sielukkaasta tunnelmasta päästään riehakkaan röyhkeään ja leiskuvan aistilliseen; ollaan tarkkoja ja huolellisia, keskittyen kehon vahvistamiseen ja parantamiseen!

Miisa Kuoppa

Miisa on lisensioitu Personal Trainer, hyvinvointivalmentaja ja kasvojoogaopettaja. Palava intohimonsa ymmärtää kokonaisvaltaista hyvinvointia ja luonnollisesti vuosien kuluessa myös lihasten toimintaa motivoi häntä jatkuvasti opiskelemaan lisää. Kehon lisäksi hän on erikoistunut edistämään kasvojen lihasten ja ihon terveyttä luonnollisin menetelmin.

Miisa pyrkii luomaan innostavan ja positiivisen ilmapiirin, jossa jokainen voi oppia ja edetä omassa tahdissaan. Hän kannustaa kaikkia liikkumaan ilon kautta kohti omia tavoitteitaan muistuttaen, että jokainen tehty harjoitus on parempi kuin ei harjoitusta ollenkaan!

Milla Leisso

Milla on käyttänyt miltei kaiken vapaa-aikansa swing-tansseihin jo yli kymmenen vuoden ajan.
Häntä sykähdyttävät erityisesti 1900-luvun alkupuoliskolla syntyneet jazz-musiikkiin tanssittavat lajit.
Näistä suosikkeja ovat charleston sekä paritanssit lindy hop ja balboa.

Milla opettaa HiMOlla Charleston-tanssia. ”On hienoa jakaa koreografioihini lataamani musikaalisuus ja tarinat ryhmän kanssa”, hän kertoo opettamisesta.

Lisäksi Milla esiintyy Midnight Follies -vintagetanssiryhmässä. Kaksoisolento K. Kelminski puolestaan viihtyy dj-pöydän takana swing-tanssitapahtumissa.

Hypähdä Charleston-tanssin maailmaan leppoisan ja leikkisän Millan kanssa!

Netta Puustinen

Suomen virallisen Dancehall Queen -kisan vuonna 2012 voittanut Netta on dancehall queen styleen erikoistunut tanssija ja koreografi. Netta on treenannut dancehallia Suomessa ja Jamaikalla lajin tanssijoiden ja kehittäjien opissa ja mm. osallistunut Jamaikan International Dancehall Queen -kisoihin. Netan inspiraationa toimivat jamaikalaiset naistanssijat ja dancehall queenit. 

Opettajana Netta on tunnettu erityisesti kannustavuudestaan ja tyylistään heittäytyä tunnelmaan. Yksi Netan opetuksen lähtökohdista on tarkastella dancehallia eri näkökulmista sekä harjoitella nauttimaan omasta kehosta ja sen mahdollisuuksista treeniä ja oppimista unohtamatta; jokainen oppilas on tunnilla yksilönä ryhmässä. 

Netan tunneista sanottua:

”Oot hyvä opettaja, sun rakkaus lajiin tarttuu.”

“Aivan ihana ja turvallinen fiilis, myös porukan kesken! Kiitos tosi paljon hauskasta ja autenttisesta opetuksesta!”

“Kausi oli superkiva – taas kerran! Koreot oli tosi onnistuneita, hyvä kombo räväkämpää/sensuellisempaa.”

Paula Guillamón

Paula on intohimoinen tanssija, joka on harrastanut monipuolisesti liikuntaa nuoresta saakka. Luistelusta rytmiseen voimisteluun ja siitä pikkuhiljaa hän löysi Reggaetónin. Myöhemmin kuvioihin tuli twerk, mutta Dancehall on vienyt Paulan sydämen kokonaan. Tämä upea ja monipuolinen tanssilaji ja kulttuuri on ollut olennainen osa Paulan elämää vuodesta 2018, ja hän on täysin hurahtanut siihen.

Paulan arvoihin kuuluu autenttisuus ja lajin alkuperän kunnioittaminen. Paula on käynyt jamaikalaisten opettajien tunneilla usean vuoden ajan ja on myös käynyt Jamaikalla tutustumassa Dancehallin juuriin ja kulttuuriin. Hän pyrkii tekemään jokaisesta oppilaastaan anteeksipyytelemättömiä Dancehall-tanssijoita! Paulalle tärkeää elämässä ja tanssissa on itsensä hyväksyminen ja rakastaminen, ja hän pyrkii aina pitämään tilan turvallisena.

Robyn Vuorela

Robyn on monitaituri: tanssija, näyttelijä, laulaja, koreografi ja tanssinopettaja, joka tuo mukanaan aurinkoista energiaa ja monipuolista osaamistaan. Hänen opetuksessaan korostuvat jokaisen oppilaan huomioiminen ja positiivinen ilmapiiri.
Robynin tanssitunneilla yhdistyvät lämminhenkinen opetus, liikeilmaisu ja koreografia. Hän näkee tanssin enemmän kuin vain sensuellina liikkeenä – se on intohimoa ja monipuolista ilmaisua.

Sini Ohtonen

Sini Ohtonen Sini on tanssija, tanssinopettaja, koreografi ja ryhmäliikuntaohjaaja, joka on kouluttautunut Rovaniemellä, Ciudad Quesadassa (Costa Rica), Dublinissa ja Lontoossa. Rovaniemellä hän sai tanssijan tutkinnon, Ciudad Quesadassa ja Dublinissa hän perehtyi latinalaisiin tansseihin ja Lontoossa afrikkalaisiin ja karibialaisiin kansantansseihin.
Sinille tärkeintä on, että jokaisella on tunnilla hauskaa ja saa aivot narikkaan. Hän painottaa itseilmaisua ja oman tyylin etsimistä: ”Jokainen tanssii juuri niin kuin tuntuu hyvältä juuri sillä hetkellä. Meillä kaikilla on erilainen tanssityyli, ja juuri oma tyyli tekee meistä ainutlaatuisia.” Sini luo turvallisen ja lämminhenkisen tilan oppia uutta.
Sini on rohkaiseva, energinen ja motivoiva opettaja, joka kannustaa oppilaitaan kokeilemaan uutta ja joskus astumaan oman mukavuusalueensa ulkopuolelle. Hän huolehtii oppilaidensa toiveista ja tavoitteista, varmistaen, että jokainen tunti on ainutlaatuinen ja palkitseva kokemus.

Sveta ”Svetlis” Pihlman

Sveta Pihlman on sydämellinen ja energinen tanssinopettaja! Koulutukseltaan hän on liikuntaneuvoja ja diplomi-tanssinopettaja, ja hänellä on laaja kokemus liikunnan ja tanssin ohjaamisesta Suomessa, Kreikassa, Virossa, USA:ssa ja Espanjassa. Sveta on tunnettu ja arvostettu ohjaaja sekä ohjaajien kouluttaja, ja hän on toiminut kouluttajana monissa kansainvälisissä liikunta-alan konventioissa.

Sveta on myös Suomen ensimmäinen ja ainoa PILOXING® Master Trainer. Hänen tehokkailla tunneillaan vallitsee ainutlaatuinen, innostava tunnelma! Svetan aurinkoinen ja pirteä olemus tarttuu kaikkiin, ja hän motivoi osallistujia nauttimaan liikkumisesta ja hikoilusta tunneilla sekä elämästä salien ulkopuolella. Tule kokemaan Svetan ainutlaatuiset tunnit ja inspiroidu liikkumaan!

Topi (Juha Viermaa)

Topi ( Tiikeri ) on monipuolinen tanssinammattilainen, opettaja sekä koreografi. 
Tanssin hän aloitti jo 5 vuotiaana ja kilpailu uran jälkeen hän on toiminut opettajana sekä koreografina jo 15 vuoden ajan.
Lisäksi hän on esiintynyt lukuisissa erilaisissa show ja tv tuotannoissa.
Hänen iloinen ja energinen persoona saa jokaisen innostumaan tanssimisesta.
Topin selkeää ja johdonmukaista opetustyyliä on helppo seurata ja opettajana hän on kannustava sekä oppilaat hyvin huomioon ottava.

Vieraileva tähti

HiMOlla järjestetään myös kertaluonteisia ja pidempiäkin tapahtumia, jolloin ohjauspuikossa voi olla super-ammattilainen, joka ei ole HiMOn tiimissä vakinaisesti. Vierailevista tähdistä kerromme tarkemmin tiiviskurssien kuvausteksteissä.

Wilma Saartokoski

Wilma “Wili the Wild” on Suomen Dancehall Queen vuodelta 2016. Wilma on Bubblin’ Movesin kasvatti, mutta sittemmin Wilma on treenannut lajia parhaissa opeissa, niin Suomessa kuin Jamaikalla. Aikaa lajin parissa onkin kulunut jo 12 vuotta. Wilma on Queens of Everything-ryhmän sekä Bubblin’ Crewn jäsen. Molempien ryhmien kanssa esiintymiskokemusta on karttunut niin klubi-keikoilta, kisoista kuin erilaisista tapahtumista. 

Opettamisessa Wilmalle on tärkeää tanssista nauttiminen. Opettajana Wilma on kannustava ja energinen. Harvoin tapaat Wilmaa vakavin naamoin, huumori ja iloisuus on tarttuvaa!