Siirry sisältöön

OHJAAJATmeidän starat

Alicia Bärlund

Alicia on valovoimainen ja karismaattinen tanssija, joka uskoo itsensä haastamiseen, varsinkin tanssiessa. Hänelle esiintyminen on kaikki kaikessa ja hän on myös sijoittunut Miss Helsinki kilpailussa toiseksi perintöprinsessaksi 2019. Alicialla on oma tanssiduo nimeltä D Diamonds, joka tekee keikkaa säännöllisesti ympäri Suomea. Duo onkin tuttu kesän festarilavoilta ja mm. Auroran ja Pikku G:n taustoilta.

Alician on klassisen baletin kasvatti, mutta on harrastanut aktiivisesti muitakin lajeja, mm. nykytanssia, showtanssia, charlestonia, hiphopia, dancehallia, twerkkausta ja vogueingia. Tästä lajirikkaudesta on ollut korvaamaton hyöty, ja siksi Alicia haluaa kannustaa kaikkia rohkeasti kokeilemaan eri lajeja.

Alician tanssitunneilla keskitytään liikkeiden sisäistämiseen ja pyritään jättämään kaikki arkipäivän huolet ulkopuolelle. Tyyliltään Alicia on naisellinen, voimakas ja iloinen tanssija, joka kannustaa aina asiakkaita parhaimpaansa. Alicia opettaa torstaisin Beyoncé styles- ja MTV Jam – tunteja, sekä lauantaisin Beyoncé styles ja Twerk it! – tunteja.

Ane ”Pepper Sparkles” Orue-Etxebarria

Ane on ravistellut kimallepölyä lavoille Suomessa ja ulkomailla vuodesta 2009 lähtien. Burleskin lisäksi hän hallitsee Tribal Fusion -vatsatanssin eri tekniikat. Hän on myös vintageasiantuntija, joka on erikoistunut 1910- ja 1920-lukujen pukuihin ja estetiikkaan.

Anella on tarjottavanaan laaja paletti eri tietoja ja ohjausta, mutta vatsatanssitekniikoihin ja lihastenhallintaan perustuvat tunnit ovat keränneet erityistä kiitosta ympäri Suomen. Hän on suomalaisen burleskin art deco primadonna! Opetuskielinä suomi, englanti, espanja ja baski (whoop, whoop!).  

Anesta lisätietoja osoitteesta: www.peppersparkles.com

Anja Cervera (os.Raatikainen)

Anja Raatikainen kokenut pitkänlinjan katutanssija, joka ohjaa useita tanssitunteja ja tiiviskursseja tanssikouluissa eri puolella pääkaupunkiseutua. Anja on tanssinut päätoimisesti dancehallia vuodesta 2011, mutta myös hiphop, twerk ja latinalaiset tanssit ovat aina olleet lähellä sydäntä. Ennen katutanssien pariin siirtymistä Anjalla on pitkä tausta kilpatanssin parista. Anja on kisannut SM tasolla monta vuotta ja hän tekee aktiivisesti tanssikeikkoja sekä kouluttautuu alan workshopeilla. Koulutukseltaan Anja on fysioterapeutti ja alan töitä hän tekee päivisin tanssin opettamisen ohella.

Opettajana Anja on energinen sekä kannustava. Hänelle on tärkeää, että jokainen löytää oman kehonsa rytmit, ja oppii luonnollisen tavan liikkua ja käyttää kehoaan. Anja haluaa auttaa oppilaita saamaan onnistumisen kokemuksia ja ylittämään itsensä jatkuvasti.

Annika Mäkelä

Annika on valmistunut tanssijaksi kesällä 2020 London Studio Centre -nimisestä yliopistosta. Hänen opintoihinsa kuului laajasti eri tanssi tyylejä (mm. baletti, jazz, nykytanssi, street ja sen alalajit) sekä laulun että teatterin kursseja.

Ennen yliopisto-opintojaan Annika suoritti Kuopion Musiikkilukion tanssilinjan ja Millennium Performing Arts -valmennuskurssin. Lisäksi hän on syventänyt alan osaamistaan Berliinissä Studio29 – House of Performing Arts:n kurssilla talvella 2020.

Opettajana Annika on työskennellyt Iisalmessa, Kuopiossa, Helsingissä, Lappeenrannassa sekä Berliinissä. Hän on kannustava, energinen ja inspiroiva opettaja, jolle on tärkeintä että osallistujilla on hauskaa sekä hyvä ja voimaantunut olo tunnin jälkeen! Teknisen ja kaupallisen tanssin ohella hän on kiinnostunut tanssin vaikutuksesta mieleen ja hyvinvointiin, ja haluaa auttaa ihmisiä rakentamaan itsetuntoaan ja kohentamaan minäkuvaansa liikkeen avulla.

Jasmin Kruus

Jasmin on porilainen tanssija ja fysioterapeutti, jonka intohimona on tanssiminen ja esiintyminen. Tanssissa Jasminille on tärkeää päästä nauttimaan liikkeestä, musiikista, sekä oman tyylin löytämisestä. Tanssilajeista lähimpänä sydäntä Jasminilla on Commercial, Heels, Lyrical ja Street, mutta kokemusta löytyy lisäksi mm. nykytanssista, Twerkistä, Reggaetonista ja showtanssista.

Jasminin toiveena on, että hän pääsisi jakamaan oppilailleen tanssin iloa, sekä turvallisen ympäristön olla oma itsensä, kehittää omia taitojaan, sekä ilmaista itseään.

Jasminilla on runsaasti kokemusta esiintymisestä niin näytösten, kilpailuiden, kuin tanssivideoiden osalta – ja hänen tunneillaan jokaisen parhaat puolet ja osaamiset saa tulla esille ja loistaa!

Krista Nyström

Krista on kokenut tanssinopettaja, jolla on monipuolinen tausta latinalaisista tansseista street-lajeihin. Viimeisen kymmenen vuoden aikana hän on kilpaillut ja esiintynyt useissa eri ryhmissä sekä toiminut Tui Nordicin liikunnanohjaajana. Lattarirytmit ovat aina olleet lähellä sydäntä ja viime aikoina erityisesti kuubalainen salsa on vienyt mennessään!

Kristan tavoitteena on oppia ja opettaa jatkuvasti uutta ja tästä syystä matkustaminen tanssin perässä on tuttua puuhaa. Opettajana Krista tunnetaan aurinkoisena ja innostavana, jonka intohimo tanssiin välittyy myös oppilaille!

Lauren Suomalainen

Lauren on fysioterapeutti, tanssija ja äiti. Hänellä on vuosien kokemus sekä kilpailutausta erilaisista tanssilajeista kuten kilpatanssista, streetistä, dancehallista ja twerkistä. Lisäksi hän on ollut tanssinohjaaja useiden vuosien ajan. Laurenin arki pyörii tällä hetkellä tanssin lisäksi alle vuoden ikäisen tyttären ympärillä.

Ohjaajana Lauren on kannustava ja panostaa tanssituntien laatuun. Hänelle on tärkeää nähdä oppilaissaan onnistumisen iloa ja kehittymistä. Tanssi ei ole ikinä ollut Laurenille liian vakavaa puuhaa, joten hän haluaa myös oppilaiden nauttivan täysillä tanssimisesta.

Tärkeää on, että opittaisiin ilmaisemaan itseämme tanssilla kehon sekä ilmeiden ja eleiden kautta. Tanssiessa koettu hyvä olo tulisi välittyä myös ympäröiviin ihmisiin.

Leena Turkki

Liikunta on yksi Leenan suurista intoHiMOista, ja kokemusta on kertynyt eri tanssilajien lisäksi myös itsepuolustuslajeista ja ryhmäliikunnasta. Peruskoulutukseltaan Leena on luokanopettaja ja lastentarhanopettaja, ja nykyään hän tekee HIMOn ohella myös väitöskirjaa työyhteisöjen vuorovaikutuksesta.

Leena on kouluttautunut mm. PILOXING-, PILOXING Barre-, POUND- sekä pilatesrullauksen ohjaajaksi. Suomessa tällä hetkellä on kaksi PILOXING Elite-ohjaajaa ja Leena on toinen heistä!

Leena on vauhdikas ohjaaja, joka tykkää kannustaa ihmiset ylittämään omia rajojaan! Liikunnan hauskuutta unohtamatta, siitä kaiken tulee lähteä!

Maja Andersson

Maja ihastui itämaiseen tanssiin jo yli kymmenen vuotta sitten, ja kun hän löysi Tribal Fusion Bellydancen muutama vuosi myöhemmin, laji vei hänen sydämensä lopullisesti.

Majalla on voimakas halu kehittyä ja hän käy säännöllisesti eri opettajien kursseilla, niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Opettajana Majalle tärkeintä on itseilmaisun tukeminen ja tanssin ilo, jota hän haluaa välittää kaikille. Ja kun hänen tunneilla vallitsee kannustava ilmapiiri, tanssiminen on helppoa ja kaunista!

Maria Prokhorova

Maria aloitti tanssielämän jo 7-vuotiaana klassisella balettilla Petroskoin taidekoulussa Venäjällä. Asteittain hänen kiinnostus tanssista taiteenlajina siirtyi baletista nykytanssiin ja improvisaatioon. Maria tuli Suomeen opiskelemaan Teatterikorkeakouluun ja valmistui tanssitaiteen kandidaatiksi vuonna 2011.

Valmistumisen jälkeen hän on jatkanut taitelijan työtä ja tanssin opettamista Suomessa. 

”Tanssi on sekä kovaa fyysista että henkistä työtä, mutta eniten korostuu ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi. Olen kiinnostunut nykytanssista tekniikkana, koska se avaa orgaanisen liikkeen rajattomia mahdollisuuksia. Tanssitunneillani painotan, että on tärkeä käydä dialogia oman kehon kanssa. Tällainen dialogi tuo iloa ja onnellisuutta tanssiin.”

Marianne Airisniemi

Marianne on kokenut liikunnan ammattilainen, joka on opettanut tanssia ja ohjannut kaikenlaista ryhmäliikuntaa jo kahden vuosikymmenen ajan. ”Kaikilla on oikeus tanssia!” on hänen motto. Parhaimmillaan tanssitunti on kokonaisvaltainen elämys, joka ylevöittää niin kehon kuin mielenkin.

Mariannen esiintymis- ja lajitausta on modernissa tanssissa, tanssiteatterissa ja naisvoimistelussa, mutta sydän on lapsuudesta saakka sykkinyt myös katutanssien rytmeille, afrotanssin syvälle sykkeelle ja latinalaistanssien latautuneelle tunnelmalle.

Hänen tunneilla yhdistellään monipuolisesti erilaisia tapoja tanssia, tuntea ja olla osana musiikkia, jazzista dancehalliin ja hip hopista afroon. Sielukkaasta tunnelmasta päästään riehakkaan röyhkeään ja leiskuvan aistilliseen; ollaan tarkkoja ja huolellisia, keskittyen kehon vahvistamiseen ja parantamiseen!

Milla Leisso

Milla on käyttänyt miltei kaiken vapaa-aikansa swing-tansseihin jo yli kymmenen vuoden ajan.
Häntä sykähdyttävät erityisesti 1900-luvun alkupuoliskolla syntyneet jazz-musiikkiin tanssittavat lajit.
Näistä suosikkeja ovat charleston sekä paritanssit lindy hop ja balboa.

Milla opettaa HiMOlla Charleston-tanssia. ”On hienoa jakaa koreografioihini lataamani musikaalisuus ja tarinat ryhmän kanssa”, hän kertoo opettamisesta.

Lisäksi Milla esiintyy Midnight Follies -vintagetanssiryhmässä. Kaksoisolento K. Kelminski puolestaan viihtyy dj-pöydän takana swing-tanssitapahtumissa.

Hypähdä Charleston-tanssin maailmaan leppoisan ja leikkisän Millan kanssa!

Sveta Pihlman

”Sveta on sydämellinen tanssinopettaja!”

Sveta Pihlman on koulutukseltaan liikuntaneuvoja ja diplomi-tanssinopettaja. Hänellä on pitkä kokemus liikunnanohjaajan ja tanssinopettajan töistä Suomessa, Kreikassa, Virossa, USA:ssa ja Espanjassa. Svetlana on tunnettu ja arvostettu ohjaaja sekä ohjaajien kouluttaja, joka on toiminut liikunta-alan kansainvälisissä konventioissa kouluttajana.

Hän on myös Suomen ensimmäinen ja ainoa PILOXING® Master Trainer.

Svetlana on rautainen liikunnan ammattilainen, jonka tehokkailla tunneilla on aivan ihana tunnelma! Hänen aurinkoinen ja pirteä olemuksensa tarttuu ja motivoi nauttimaan liikkeistä ja hikoilusta tunneilla sekä herkuista ja elämästä salien ulkopuolella!