Siirry sisältöön

TsekkaaTIIVISKURSSIT

HiMOssa on normaalien tanssituntien (viikkotuntien) lisäksi melkein joka kuukausi tiiviskursseja, joissa pääset nopeasti lajin sisään ja himomaiseen fiilikseen.

Tulossa ENNAKKOILMOITTAUTUMINEN KEVÄÄLLE 2024! To 7.12. -15% SAVE THE DATE!

Sensual Chair

Maanantai 04.12. - 18.12.
Klo 19:15
Hinta: 54€

Ohjaaja: Diana

UUTUUS!

Tervetuloa Sensuel Chair -tunneille! Riippumatta siitä, oletko vasta-alkaja tai jokokenut tanssija, tämä tunti on avoin kaikille. Voit osallistua korkokengillä tai ilman, ja ilman aikaisempaa kokemusta – lupaamme, että ihastut tähän sensuelliin tanssityyliin!

Tunnilla keskitytään tekniikkaharjoituksiin ja koreografian oppimiseen. Opit hienostuneita liikkeitä, kehonhallintaa ja musiikin tulkintaa. Koreografia yhdistää taitavasti erilaisia tanssi- ja liiketyylejä kuten commercial, latin, twerk ja dancehall.

Tule nauttimaan sensuellista tunnelmasta ja vahvistamaan sisäistä jumalatartasi!

Ilmoittaudu nyt!

Naurujooga

Tiistai 05.12.
Klo 17:00
Hinta: 21€

Ohjaaja: Sveta

Tervetuloa Naurujoogaan – ainutlaatuiseen tapaan edistää terveyttä ja hyvinvointia naurun voimalla! Naurujooga sai alkunsa vuonna 1995, kun intialainen lääkäri Madan Kataria innostui levittämään naurun iloa ympäri maailmaa. Hänen visionaan oli tuoda hymy kasvoille ja iloa sydämeen erilaisten harjoitusten avulla.

Naurujoogassa ei tarvita vitsejä nauramaan päästäkseen – tässä menetelmässä nauru lähtee liikkeelle tietoisesti ja elimistö seuraa perässä. Menetelmän takana on ajatus siitä, että nauru itsessään on terveyttä edistävää, ja sen voi tuoda elämäänsä milloin tahansa. Naurujooga yhdistää pranayaman eli joogisten hengitysharjoitusten voiman naurun iloon, luoden harmonisen kokonaisuuden.

Naurujoogan ytimessä on leikkimielisyys ja heittäytyminen – se on tilaisuus irrottautua arjen stressistä ja antaa itselleen lupa nauttia hetkestä. Harjoituksissa korostuu katsekontakti, liike ja tietoinen hengittäminen, jotka yhdessä luovat positiivisen ja energisen ilmapiirin. Naurujooga ei pelkästään tee hyvää keholle, vaan myös nostaa mielialaa ja yhdistää ihmisiä ilon kautta.

Suomeen naurujooga saapui vuonna 2001, ja siitä lähtien se on valloittanut sydämiä ympäri maata. Liity mukaan Naurujoogan iloiseen joukkoon ja anna naurun virrata vapaasti – terveys ja hyvinvointi odottavat!

Ilmoittaudu nyt!

Xmas Heels

Torstai 07.12. - 14.12.
Klo 17:15
Hinta: 37€

Ohjaaja: Diana

Avoin taso!

Tervetuloa Xmas Heels -tanssitunnille, missä joulun taika kohtaa tanssin loiston! Pakkaa lahjasi ja liity meidän jouluiselle tanssipartylle, jossa voit antaa lahjaksi taitosi ja vastaanottaa ripauksen tanssin taikaa. Tämä tunti on niin huimaa hauskanpitoa, että Joulupukkikin saattaa pyytää tanssiopetusta seuraavaa joulureissua varten! Astu mukaamme ja anna jalkojesi lattarallatella joulun rytmeissä!

Ilmoittaudu nyt!

Joulun Unelma: Charlestonin Taikaa Krampuksen Vauhdissa!

Lauantai 09.12.
Klo 11:45
Hinta: 21€

Ohjaaja: Milla

Oletko kuullut Krampuksesta, joulupukin pahasta versiosta? Tiiviskurssilla tarjoillaan aimo annos vaihtoehtoista joulutunnelmaa hengästyttävän hauskan 1920-luvun charlestonin parissa. Ohjelmassa on lystikäs koreografia Krampuksesta kertovaan kappaleeseen. Avaa ovi charlestonin maailmaan ja ihastu!

Ilmoittaudu nyt!

Eurovision Groove

Lauantai 09.12.
Klo 10:30 - 11:45
Hinta: 21€

Ohjaaja: Alicia

UUTUUS!

Kuvittele itsesi euroviisujen suureen finaaliin, jossa voit tanssia ja loistaa kuin todellinen euroviisutähti. Tämä tiiviskurssi yhdistää viihdemaailman kimaltelevan tyylin ja euroviisuhumun voiman, luoden unohtumattoman tanssielämyksen.
Tämä on tunti, joka tarjoaa mahdollisuuden huvitella, tanssia ja eläytyä euroviisuhulluuteen. Tule mukaan ja koe viisujen taika HiMOn  tahdissa. Oletko valmis laulamaan ja tanssimaan euroviisuhitien tahtiin?

Ilmoittaudu nyt!

Commercial Xmas Groove

Lauantai 16.12.
Klo 10:00 - 11:30
Hinta: 23€

Ohjaaja: Topi

Tämä kurssi yhdistää energisen commercial-tyylin tanssin jouluisiin sävelmiin ja tekee joulutanssista unohtumattoman kokemuksen.

Kurssilla opit tanssimaan niin kuin mainosvideoiden tähdet, yhdistäen sulavat liikkeet ja tunteelliset ilmaisut joulukappaleiden tahtiin. Nauti tunnelmallisesta valaistuksesta, kun sukellamme joulun taikaan energisen musiikin kera.

Kurssi sopii kaikentasoisille tanssijoille, ja olet tervetullut mukaan yksin tai ystäviesi kanssa. Oli tanssitaustasi sitten vahva tai vasta-alkaja, Commercial Xmas Groove antaa sinulle mahdollisuuden loistaa tanssilattialla.

Tervetuloa mukaan, jaetaan iloa joulun hengessä!

Ilmoittaudu nyt!

PILOXING Xmas Edition

Lauantai 16.12.
Klo 10:00 - 11:30
Hinta: 24€

Ohjaaja: Sveta

Kauden viimeisenä viikonloppuna rokataan Piloxing – Xmas Edition -tunnilla, jossa tekniikkaharjoitukset tuovat uutta maustetta treeniin ja päätteeksi pääset nauttimaan kuplivasta herkkutelusta palauttuvien venyttelyjen aikana. Tämä tunti on täydellinen tapa lievittää joulunajan stressiä ja pitää hauskaa samalla kun hikoilet.

Mitä on siis luvassa? Nyrkkeilyä, tanssia ja pilatesta, joiden aikana kehität tasapainoa, liikkuvuutta ja ketteryyttä. Tämä on tehokas intervaaliharjoittelu! Samalla helpot tanssiliikkeet tuovat naisellista pehmeyttä treeniin ja saavat hymyn huulillesi.

Kuten tiedämme, musiikilla on väliä. Siksi HiMO:n PILOXING®-tunnit tunnetaan mahtavasta musiikista, räjähtävästä energiasta ja ohjaajasta, joka on alansa ammattilainen!

Ilmoittaudu nyt!

Beyoncé Styles

Maanantai 08.01. - 29.01.
Klo 19:15 - 20:10
Hinta: 68€

Ohjaaja: Diana

Avoin taso

Beyonce Styles- tunnilla jokainen nainen on queen! Tällä diivamaisen seksikkäällä tunnilla laitetaan lanteet heilumaan, hiukset hulmuamaan ja sisäinen jumalatar hehkumaan itsevarmuutta. Tunnin aikana harjoitellaan naisellista kävelyä ja tanssiliikkeitä, missä otetaan vaikutteita show- ja commercial- tanssityyleistä, hip hopista sekä dancehallista. Lopputunnista tanssitaan Beyoncen musiikkiin rakennettuun koreografiaan. Itsensä ja tuntitovereiden voimaannuttaminen on ykkösjuttu tällä girl poweria täynnä olevalla fiilistelytunnilla!

Ilmoittaudu nyt!

Rumba Cubana

Tiistai 09.01. - 06.02.
Klo 18:15 - 19:10
Hinta: 80

Ohjaaja: Krista

Kuubalaisessa rumbassa yhdistyvät afrikkalaiset ja espanjalaiset elementit. Tärkeintä rumbassa on hauskanpito ja vuorovaikutus tanssin, musiikin ja yleisön välillä. Rumba Cubanaan kuuluu kolme erilaista muotoa: yambu, guaguanco ja columbia, joista tanssimme tällä kurssilla nopeatempoista guaguancoa.
Tanssimme koko tiiviskurssin huivien kanssa, joten ota mukaasi iso ja kevyt huivi sekä rutkasti naisellista rumbaenergiaa! Kurssi sopii erinomaisesti aloittelijoille, tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu nyt!

Charleston tanssin- tiiviskurssi

Keskiviikko 10.01. - 14.02.
Klo 17:15 - 18:10
Hinta: 80€

Ohjaaja: Milla

Charleston on iloisella 1920-luvulla kulta-aikaansa noussut tanssi ja kaikkien swing-tanssien lähtökohta. Villin ja pahamaineisen luonteensa vuoksi monet tanssisalongit kielsivät Charlestonin ja passittivat sen hämyisiin salakapakoihin ja parrasvaloihin. Viime vuosikymmeninä  Charleston on herännyt uudelleen henkiin ja leviää jälleen maailmalla.
Charleston -tiiviskurssilla ilonpito tulee eloisan koreografian parissa! Musiikin tempo pysyy maltillisena, mutta tanssin rytmitys vaatii tarkkaavaisuutta.
Kurssi sopii  kaikille charleston-intoilijoille!

Ilmoittaudu nyt!

Dancehall Queen Style

Keskiviikko 10.01. - 13.03.
Klo 18:15
Hinta: 160€

Ohjaaja: Anja / Netta Puustinen

Tällä tiiviskurssilla dancehallin perusliikkeet tulevat tutuksi ja löytyy oma ihana tyyli. Näillä tunneilla koordinaatio, liikemuisti ja kunto paranee isoin harppauksin.
Dancehall Queen Style – kurssilla keskitytään dancehallin naiselliseen puoleen. Tämä asennetunti sisältää paljon lantion ja bootyn käyttöä. Queen styleen kuuluvat myös akrobaattiset liikkeet ja tulet yllättymään, kuinka nopeasti kehityt! Tämä hikinen ja hauska tunti on täyttä asennetta ja kasvattaa huimasti itsevarmuutta.

Ilmoittaudu nyt!

Kehonhuolto 45 min.

Torstai 11.01. - 15.02.
Klo 19:15 - 20:00
Hinta: 96€

Ohjaaja: Sveta

Tämä on kaikille sopiva monipuolinen ja rauhoittava tunti, jolla huolehditaan sekä vartalosta että mielestä, olit ensikertalainen, istumatyöläinen tai aktiiviliikkuja! Tunti edistää palautumista, liikkuvuutta, koordinaatiota ja ennaltaehkäisee urheiluvammoja. Harjoituksien aikana jokainen osallistuja tekee liikkeet omassa tahdissa, oman kehon rajoja kuunnellen. Tunnin alussa keho herätellään erilaisin kierroin, rullauksin ja tasapainoa vaativin liikkein. Tunnin loppuosa käytetään rauhallisiin venytyksiin. Harjoituksien avulla kehon liikkuvuus kehittyy, lihaksista tulee kimmoisemmat ja tunnet itsesi viisi senttimetriä pidemmäksi!

Ilmoittaudu nyt!

Commercial Latin

Torstai 11.01. - 01.02.
Klo 18:15 - 19:10
Hinta: 68€

Ohjaaja: Krista

Avoin taso

Tällä tiiviskurssilla kuumat lattarirytmit kihelmöivät mielessä ja kropassa! Nimensä mukaisesti “kaupallinen” tanssityyli, joka yhdistelee eri tanssilajien liikkeitä ja tunnelmaa – ottaen vaikutteita erityisesti latinalaisista tansseista, kuten salsa, rumba, bachata ja reggaetón! Commercial Latin -tunneilla tanssitaan niin kuin musiikkivideoilla, keskitytään koreografiaan, heittäytymiseen ja musiikin tulkintaan. Tule nauttimaan sähäkästä ja naisellisesta menosta! Kurssin taso on avoin.

Ilmoittaudu nyt!

Hip Hop Fusion: Cardi B

Torstai 11.01. - 01.02.
Klo 17:15 - 18:10
Hinta: 68€

Ohjaaja: Jacinda

Avoin taso. UUTUUS!

Tämä tanssitunti on täynnä rytmikästä musiikkia ja monipuolisia liikkeitä. Koreografia rakennetaan yhden hip hop -artistin innoittamana, mikä antaa tunnille oman ainutlaatuisen twistin.

Hip Hop Fusion tarjoaa mahdollisuuden oppia uusia tanssiliikkeitä ja kehittää koordinaatiota hiphopin iloisessa ja energisessä ilmapiirissä. Oli tanssitaustasi sitten pitkä tai lyhyt, tervetuloa mukaan nauttimaan hiphopin riemusta ja tekemään musiikin tahdissa upeita liikkeitä! Tällä kurssilla teemana on Cardi B!

Ilmoittaudu nyt!

Tanssimisen Perusteet 75 min.

Keskiviikko 17.01. - 31.01.
Klo 19:15 - 20:30
Hinta: 68€

Ohjaaja: Sveta

So, you think you cannot dance? Ehkä näin, mutta nyt on sitten aika oppia! Tällä tiiviskurssilla Pietarin Kulttuuriakatemian kasvatin Svetan johdolla opit tunnistamaan erilaiset musiikin rytmit ja opit tanssiliikkeitä, jotka antavat varmuutta niin tanssilattialla kuin arkielämässäkin! Et tarvitse minkäänlaista kokemusta tai ennakkotaitoja, aloitetaan ihan tanssin perusteiden opettelusta. Tunneilla opit miten jalat liikkuvat, miten olkapäitä sheikataan, mitä käsillä tehdään tehdääntanssilattialla, miten pysyt pystyssä sekä näytät rennolta ja hyvältä! Tervetuloa mukaan tanssin maagiseen maailmaan – your life is about to change!

Ilmoittaudu nyt!

Bollywood Fusion

Lauantai 03.02.
Klo 11:00 - 13:00
Hinta: 32€

Ohjaaja: Joanna

Tervetuloa HiMOn Bollywood Fusion -tanssitunnille, missä ilon ja energian aalto vie mukanaan Bollywoodin sykkeeseen! Tämä monipuolinen fuusiotanssityyli on kehittynyt Intian Hollywoodissa Mumbaissa, ja se yhdistelee täysillä erilaisia tanssityylejä tuoden esiin kaikkien tunteiden voiman.

Bollywood Fusionissa liikkeet ovat isoja, näyttäviä ja täynnä elämää. Tunnilla käytetään koko kehoa laajasti, ja vaikutteita ammennetaan intialaisista tansseista, vatsatanssista, afrotanssista, discosta ja monista muista tyyleistä. Tämä  tunti saa sykkeesi nousemaan ja hymysi levenemään.

Tunti sisältää myös core-osuuden vahvistaaksesi keskivartaloasi sekä rentoutumishetken, joka täydentää energisen tanssin iloa.

 

Ilmoittaudu nyt!

Sensual Chair

Maanantai 05.02. - 26.02.
Klo 19:15 - 20:10
Hinta: 68€

Ohjaaja: Diana

Avoin taso

Riippumatta siitä, oletko vasta-alkaja tai jo kokenut tanssija, tämä tunti on avoin kaikille. Voit osallistua korkokengillä tai ilman, ja ilman aikaisempaa kokemusta – lupaamme, että ihastut tähän sensuelliin tanssityyliin!
Tunnilla keskitytään tekniikkaharjoituksiin ja koreografian oppimiseen. Opit hienostuneita liikkeitä, kehonhallintaa ja musiikin tulkintaa. Koreografia yhdistää taitavasti erilaisia tanssi- ja liiketyylejä kuten commercial, latin, twerk ja dancehall.
Tule nauttimaan sensuellista tunnelmasta ja vahvistamaan sisäistä jumalatartasi!

Ilmoittaudu nyt!

Latin Styles

Torstai 08.02. - 29.02.
Klo 18:15 - 19:10
Hinta: 68€

Ohjaaja: Krista

Haluaisitko kokeilla kaikkea, mutta et ehdi usealle tunnille viikossa? Tiistaisin Latin Styles taas loppuun myyty kauden loppuun? Sitten tämä tiiviskurssi on just sulle, para ti, guapa!

Lajit ja koreografiat vaihtelevat usein ja pääset kokeilemaan kuubalaisia lajeja ja erilaisia latinalaisia tansseja: räiskyvää reggaetónia, pehmeä bachataa, seksikkästä salsaa, commercial-tyyliä latinotwistillä ja paljon muuta!
Tervetuloa lattareiden aurinkoiseen maalimaan! Sopii aloittelijoille!

Ilmoittaudu nyt!

Sensual Twerk

Torstai 08.02. - 29.02.
Klo 17:15 - 18:10
Hinta: 68€

Ohjaaja: Jasmin

Tällä tiiviskurssilla keskitytään vartalon sensuelleimpiin osiin – peppuun, reisiin, alaselkään ja alavatsaan – tässä vauhdikkaassa ja erityisen seksikkäässä twerkin maailmassa. Liikkeet rytmitetään hip hop -musiikkiin, ja kurssilla harjoitellaan lantion liikuttelua eri asennoissa erilaisten rytmiikkapattereiden tahtiin. Nyt on mahdollisuus oppia sheikkausta ja pakaroiden hallintaa sensuellilla tyylillä, koreografiassa, joka huokuu naisellista energiaa! Tämä kurssi ei vain paranna kuntoasi vaan myös lisää itsevarmuuttasi ja auttaa sinua tuntemaan oman vartalosi paremmin. Oli tanssitaustasi sitten millainen tahansa, tämä kurssi on suunniteltu erityisesti aloittelijoille!

Ilmoittaudu nyt!

Tanssitekniikka: Bodymovements

Tiistai 13.02. - 05.03.
Klo 18:15 - 19:10
Hinta: 68€

Ohjaaja: Krista

UUTUUS!

Tiiviskurssilla harjoitellaan laajasti erilaista vartalonkäyttöä.
Tutuksi tulevat keskivartalon koonnot, eri kehonosien isolaatiot ja vartalon rullaukset.
Oikeanlainen painonsiirto ja kannatus mahdollistaa tanssin rentouden ja samalla eri kehonosien käyttämisen rytmillisesti oikein.
Tiiviskurssilla tehdään liikeharjoituksia ja lyhyitä koreografioita.
Tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu nyt!

Naurujooga

Keskiviikko 14.02.
Klo 19:15 - 20:30
Hinta: 21€

Ohjaaja: Sveta

Naurujooga – löydä sisäinen kikattaja ja räkättäjä. Leikit, rentoutumista ja ihanaa yhdessä oloa! Naurujoogassa ei tarvita vitsejä nauramaan päästäkseen – tässä menetelmässä nauru lähtee liikkeelle tietoisesti ja elimistö seuraa perässä. Menetelmän takana on ajatus siitä, että nauru itsessään on terveyttä edistävää, ja sen voi tuoda elämäänsä milloin tahansa. Naurujooga yhdistää pranayaman eli joogisten hengitysharjoitusten voiman naurun iloon, luoden harmonisen kokonaisuuden.

Naurujooga ei pelkästään tee hyvää keholle, vaan myös nostaa mielialaa ja yhdistää ihmisiä ilon kautta.

Ilmoittaudu nyt!

Lyrical Dance

Keskiviikko 21.02. - 27.03.
Klo 17:15 - 18:10
Hinta:

Ohjaaja: Jasmin / Alicia

Ei tuntia 20.3.!

Lyrical eli lyyrinen tanssi on virtaava tanssityyli, jonka pohjalla on baletin ja jazzin tekniikkaa. Tunneilla heittäydytään herkkään tunnelmaan, jota täydentää aksentit. Lyrical tunnilla luodaan tarinaa tanssin muodossa, täydentämään musiikkia. Tunnin pääpaino on koreografiassa ja tanssimisessa, joita tekniikkaharjoitteet tukevat.
Kurssin opettajina ovat Jasmin (3 t)  ja Alicia (3 t).

Ilmoittaudu nyt!

Burleskitanssi: Femme Fatale 75 min.

Keskiviikko 21.02. - 13.03.
Klo 19:15 - 20:30
Hinta: 80€

Ohjaaja: Jenni "Veda DeCadenza"

Ilmoittaudu nyt!

Vogue Fem

Torstai 22.02. - 28.03.
Klo 19:15 - 20:10
Hinta: 96€

Ohjaaja: Topi

Tällä kurssilla pääset sukeltamaan Vogue-tyyleistä ja kategorioista siihen kaikkein feminiinisempään: Vogue Femiin! Aloitamme tutustumalla ja hiomalla Vogue Femmeen kuuluvaa viiden elementin tekniikkaa. Jokaisella tunnilla käydään läpi muutamaa elementtiä, mutta fokusoidaan aina yhden tutkimiseen ja varioimiseen. Sen jälkeen niitä opetellaan yhdistelemään ja lopulta maustamaan femmen sielulla ja sydämellä: omalla persoonallisuudella!

Ilmoittaudu nyt!

Commercial Reggaetón

Maanantai 04.03. - 25.03.
Klo 19:15 - 20:10
Hinta: 68€

Ohjaaja: Diana

Tämä on reggaetónia parhaimmillaan – kuumimmat rytmit, jotka saavat sinut liikkumaan! Nauti ainutlaatuisista soundeista ja koukuttavista kappaleista, jotka saavat sinut tanssimaan ja unohtamaan hetkeksi arjen kiireet. Commercial Reggaetón – tunnilla opetellaan erilaisia liikeilmaisuja ja saat mahdollisuuden uppoutua reggaetónin tunnelmaan. Koreografiat rakennetaan eri tanssityylien elementtejä hyödyntäen, joten valmistaudu hulvattomaan hikiseen irtiottoon! Tervetuloa nauttimaan musiikista ja liikkeestä tässä ainutlaatuisessa reggaetón-tunnissa!

Ilmoittaudu nyt!

Rumba Cubana

Torstai 07.03. - 11.04.
Klo 18:15 - 19:10
Hinta: 96€

Ohjaaja: Krista

Kuubalaisessa rumbassa yhdistyvät afrikkalaiset ja espanjalaiset elementit. Tärkeintä rumbassa on hauskanpito ja vuorovaikutus tanssin, musiikin ja yleisön välillä. Rumba Cubanaan kuuluu kolme erilaista muotoa: yambu, guaguanco ja columbia, joista tanssimme tällä kurssilla nopeatempoista guaguancoa.
Tanssimme koko tiiviskurssin huivien kanssa, joten ota mukaasi iso ja kevyt huivi sekä rutkasti naisellista rumbaenergiaa! Kurssin taso on 1,5 timanttia, tervetuloa oppimaan ja nauttimaan tanssin iloa!

Ilmoittaudu nyt!

Bachata

Tiistai 12.03. - 16.04.
Klo 18:15 - 19:10
Hinta: 96€

Ohjaaja: Krista

Viikon piristys on täällä! Tämä tiiviskurssi joka piristää mieltä, ravistelee kehoa ja tuo aurinkoa kevääseen!
Tunteikas Bachata – tanssi on alunperin Dominikaanisesta tasavallasta kotoisin oleva tanssilaji, joka on täynnä tunnetta. Bachatan tiiviskurssi koostuu tekniikkaosuudesta ja naisellisesta koreografiasta, jossa yhdistellään Bachatan eri tyylisuuntauksia. Tanssikoreografiaa rakennetaan vähitellen ja kurssilla pääsee varmasti kunnolla tanssimaan. Luvassa on ihania keinuvia rytmejä ja naisellista menoa. Kurssin taso on avoin ja sopii kaikille!

Ilmoittaudu nyt!

Barre Workshop

Keskiviikko 20.03. - 10.04.
Klo 17:15 - 18:10
Hinta: 68€

Ohjaaja: Sveta

Tervetuloa HiMOn Barre Workshopiin, missä yhdistyy baletin kauneus ja pilateksen tehokkuus! Tämä intensiivinen tiiviskurssi tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden sukeltaa syvemmälle tanssin maailmaan samalla vahvistaen kehoa monipuolisesti.

Barre Workshop alkaa energisellä alkulämmittelyllä, joka valmistelee kehon barren äärellä tehtäviin harjoituksiin. Barren avulla luodaan baletinomainen ympäristö, missä keskitymme kehonhallintaan ja liikkuvuuteen. Harjoituksissa yhdistyvät baletin klassiset elementit ja pilateksen lihaskuntoliikkeet, tuoden esiin kehon voimavaroja.

Tunnilla tehdään monipuolisia pilates-harjoituksia, jotka keskittyvät erityisesti keskivartalon lihaksiin. Nämä harjoitukset vahvistavat ja tukevat kehonhallintaa, parantaen samalla ryhtiä ja liikkuvuutta. Venyttelyosuus auttaa palautumaan ja ylläpitämään kehon notkeutta.

Barre Workshopin kruunaa kaunis koreografia, joka ei ainoastaan virkistä mieltä, vaan myös vahvistaa itsetuntoa ja haastaa kehoa monipuolisesti.

Ilmoittaudu nyt!

Piloxing Booty 45 min.

Keskiviikko 03.04. - 24.04.
Klo 17:15 - 18:00
Hinta: 68€

Ohjaaja: Sveta

Sitä kutsutaan PILOXING Bootyksi ja se muuttaa kaiken. Tunneilla käytetään PILOXING Booty (PB) -voimanauhoja (2 eri vastusvoimakkuutta) ja ainutlaatuista Grip Padiä.

Treeni tapahtuu musiikin tahtiin ja koreografioidun harjoituksen avulla useilta tasoilta (seisaaltaan, käsillään, polvillaan, selällään, kyljellään yms.), mikä mahdollistaa koko kehon kokemuksen. Syvennämme polttoa ja rakennamme todellista voimaa ja muotoa sisältä ulospäin – hiki valuu ja hymy leviää!
Tämä tunti saa sinut tuntemaan olosi itsevarmemmaksi muodoissasi ja vartalossasi!

Ilmoittaudu nyt!

Hip Hop Fusion (Chris Brown)

Torstai 04.04. - 25.04.
Klo 17:15 - 18:10
Hinta: 68€

Ohjaaja: Jacinda

Avoin taso. UUTUUS!

Tämä tanssitunti on täynnä rytmikästä musiikkia ja monipuolisia liikkeitä. Koreografia rakennetaan yhden hip hop -artistin innoittamana, mikä antaa tunnille oman ainutlaatuisen twistin.

Hip Hop Fusion tarjoaa mahdollisuuden oppia uusia tanssiliikkeitä ja kehittää koordinaatiota hiphopin iloisessa ja energisessä ilmapiirissä. Oli tanssitaustasi sitten pitkä tai lyhyt, tervetuloa mukaan nauttimaan hiphopin riemusta ja tekemään musiikin tahdissa upeita liikkeitä! Tällä kurssilla teemana on rap-artisti Chris Brown.

Ilmoittaudu nyt!

Sensual Heels

Maanantai 08.04. - 29.04.
Klo 19:15 - 20:10
Hinta: 68€

Ohjaaja: Diana

Avoin taso

Tällä tiiviskurssilla saat varmuutta koroissa olemiseen ja tanssimiseen, olit sitten aloitteleva treenailija tai kokenut konkari.  Luvassa tekniikkaharjoituksia sekä hyvin kaunis ja sensuelli koreografia, jossa panostetaan musikaalisuuteen, kehon hallintaan ja liikkeiden yksityiskohtiin. Tulet oppimaan paljon uutta ja taatusti ihastumaan tähän sensuelliin tanssityyliin!

Korkokengissä tulee olla ehjät korkolaput, jotta lattia ei vaurioidu. Jos kengissäsi on piikkikorot tulee käyttää muovisuojia (saa mm. tanssitarvikeliikkeistä).
Kurssille voi tulla myös ilman korkokenkiä.

Ilmoittaudu nyt!

Bachata

Torstai 18.04. - 23.05.
Klo 18:15 - 19:10
Hinta: 80€

Ohjaaja: Krista

Avoin taso

Viikon piristys on täällä! Tämä tiiviskurssi joka piristää mieltä, ravistelee kehoa ja tuo aurinkoa kevääseen!
Tunteikas Bachata – tanssi on alunperin Dominikaanisesta tasavallasta kotoisin oleva tanssilaji, joka on täynnä tunnetta. Bachatan tiiviskurssi koostuu tekniikkaosuudesta ja naisellisesta koreografiasta, jossa yhdistellään Bachatan eri tyylisuuntauksia. Tanssikoreografiaa rakennetaan vähitellen ja kurssilla pääsee varmasti kunnolla tanssimaan. Luvassa on ihania keinuvia rytmejä ja naisellista menoa. Kurssin taso on avoin ja sopii kaikille!

Ilmoittaudu nyt!

Show Salsa- tiiviskurssi

Tiistai 23.04. - 21.05.
Klo 18:15 - 19:10
Hinta: 80€

Ohjaaja: Krista

Avoin taso

Show Salsa – tiiviskurssilla keskitytään naiselliseen ja sähäkkään menoon. Pääpaino on salsassa, mutta koreografioissa otetaan vaikutteita myös muista lattarilajeista ja kaupallisista tanssityyleistä.
Et tarvitse aikaisempaa kokemusta, mutta kokeneemmalle tanssijallekin on tarjolla haastetta ja edistystä – kurssi taso on avoin.
Tunneilla pysytään vauhdissa ja koreografiaa rakennetaan vähitellen liikkeiden kautta.
Aurinkoinen tanssi odottaa sinua!

Ilmoittaudu nyt!

Slow Swing

Torstai 02.05. - 23.05.
Klo 17:15 - 18:10
Hinta: 68€

Ohjaaja: Milla

UUTUUS!

Uutuus HiMOlla!
Slow swing -tiiviskurssi tarjoaa mahdollisuuden nauttia hitaamman swing-musiikin lumosta ja ilmaista itseään tanssimalla. Reseptinä tähän ovat sulavat mutta hauskat soolojazz-liikkeet rytmisin aksentein maustettuna. Liike pidetään jatkuvana, jolloin lopputulos on herkullisen mehevä. Neljän opetuskerran aikana treenataan soljuva soolokoreografia.

Ilmoittaudu nyt!

Chair & Heels

Maanantai 06.05. - 27.05.
Klo 19:15 - 20:10
Hinta: 68€

Ohjaaja: Diana

Avoin taso

Tällä tunnilla tanssitaan koroilla myös tuolin avulla luoden sensuellin ja voimaannuttavan tunnelman! Olit sitten vasta-alkaja tai kokenut tanssija, tämä tunti on suunniteltu avoimeksi kaikille, jotka haluavat kokeilla jotain uutta ja astua ehkäpä oman mukavuusalueensa ulkopuolelle. Koreografian tyyli on hyvin sensuelli ja tunnin taso on avoin. Mukaan voi tulla myös ilman korkokenkiä. Jos kiinnostaa kokeilla jotain uutta ja ehkäpä jotain oman mukavuusalueen ulkopuolelta – lämpimästi tervetuloa!
Let´s rock the heels (and chair)!

Ilmoittaudu nyt!

Pilates Flow

Tiistai 28.05. - 11.06.
Klo 18:30 - 19:45
Hinta: 80€

Ohjaaja: Sveta

Saavuta kuntotavoitteesi ilman ylikuormitusta ja loukkaantumisen riskiä. Vahvista ja kiinteytä sekä paranna joustavuutta ja hyvinvointia hyvältä tuntuvassa harjoituksessa.
Pilates kehittää kestävyyskuntoa, lihaskuntoa, liikehallintaa, liikkuvuutta ja tasapainoa. Sen avulla voi opettaa kehoa liikkumaan laadukkaammin, kohentaa ryhtiä ja ylläpitää toimintakykyä – tuloksena on kivuton arki! Pilates Flow auttaa myös alentamaan stressitasoja sekä vahvistamaan henkistä hyvinvointia ja itseluottamusta niin, että mieli kevenee!

Ilmoittaudu nyt!

Latin Styles

Torstai 30.05. - 20.06.
Klo 18:15 - 19:10
Hinta: 68€

Ohjaaja: Krista

Haluaisitko kokeilla kaikkea, mutta et ehdi usealle tunnille viikossa? Tiistaisin Latin Styles taas loppuun myyty kauden loppuun? Sitten tämä tiiviskurssi on just sulle, para ti, guapa!

Lajit ja koreografiat vaihtelevat usein ja pääset kokeilemaan kuubalaisia lajeja ja erilaisia latinalaisia tansseja: räiskyvää reggaetónia, pehmeä bachataa, seksikkästä salsaa, commercial-tyyliä latinotwistillä ja paljon muuta!
Tervetuloa lattareiden aurinkoiseen maalimaan! Sopii aloittelijoille!

Ilmoittaudu nyt!

Urban Styles

Keskiviikko 12.06. - 19.06.
Klo 17:15 - 19:10
Hinta: 68€

Ohjaaja: Marianne

Avoin taso

Heittäydy vaihtelevien rytmien ja tunnelmien vietäväksi! Kurssilla tanssitaan perusteellisen lämmittelyn jälkeen koreografioita monenlaisia tanssi- ja musiikkityylejä sekoitellen. Tyypillisiä elementtejä ovat erilaiset streetlajit (mm. reggaeton, dancehall, hip hop, house, funk) sekä salsa, show ja jazz. Yhdistävänä tekijänä on tanssin ja musiikin vahva liitto, ja pääosassa musiikillisuuden ja rytmin syvä ilmentäminen tanssien. Luvassa 2-4 erilaista koreografiaa, joiden vaikeusaste vaihtelee helposta hiukan haastavampaan, ja hiki lentää!

Ilmoittaudu nyt!

Historia