Siirry sisältöön

TsekkaaTIIVISKURSSIT

HiMOssa on normaalien tanssituntien (viikkotuntien) lisäksi melkein joka kuukausi tiiviskursseja, joissa pääset nopeasti lajin sisään ja himomaiseen fiilikseen.

StressDetox Workshop

Tiistai 13.08.
Klo 19:15 - 20:45
Hinta: 29€

Ohjaaja: Sveta / Miisa

UUTUUS!

Kesälomat ovat takana ja työkiireet painavat päälle? Tervetuloa rentoutumaan ja palautumaan kanssamme! Tämä workshop tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden oppia rentoutumistekniikoita, kuten Feldenkrais-keinuntaa, jotka alentavat kortisolitasoja kehossa. Saat nauttia lymfaharjoituksista, jotka tehostavat lymfakiertoa ja edistävät kehon parempaa palautumista.
Lisäksi pääset kokeilemaan ihastuttavaa kasvojoogaa.
Puhdas+ on mukana tarjoamassa maistiaisia, kuten matchadrinkkejä ja kollageenia, jotka lisäävät kasvojen luonnollista hehkua.

Ilmoittautumisen jälkeen saat alekoodin, jolla Puhdas+ tuotteet ovat -25% alennuksella osoitteessa: www.puhdasplus.fi.

Lähde mukaan tälle matkalle kohti sisäistä tasapainoa ja hyvinvointia!

Ilmoittaudu nyt!

Dancehall Queen Choreography - tiiviskurssi 75 min.

Perjantai 16.08. - 06.09.
Klo 18:15 - 19:30
Hinta: 87€

Ohjaaja: Paula

Avoin taso. UUTUUS!

Dancehall Queen -koreografiatunneilla keskitytään aina näyttäviin koreografioihin ja dynaamisiin sarjoihin. Tunteiden ilmaisu on keskiössä, ja tavoitteena on tuoda esiin jokaisen sisäinen, anteeksipyytelemätön Dancehall Queen! Tunneilla painotetaan erityisesti Dancehallin naisellista puolta, joten lantion ja bootyn käyttö on olennainen osa tanssia. Tule mukaan, vapauta sisäinen kuningattaresi ja anna tunteidesi loistaa!

Ilmoittaudu nyt!

Beyoncé Styles - tiiviskurssi

Maanantai 19.08. - 23.09.
Klo 19:15 - 20:10
Hinta: 105€

Ohjaaja: Diana

Avoin taso

Beyonce Styles- tunnilla jokainen nainen on queen! Tällä diivamaisen seksikkäällä tunnilla laitetaan lanteet heilumaan, hiukset hulmuamaan ja sisäinen jumalatar hehkumaan itsevarmuutta. Tunnin aikana harjoitellaan naisellista kävelyä ja tanssiliikkeitä, missä otetaan vaikutteita show- ja commercial- tanssityyleistä, hip hopista sekä dancehallista. Lopputunnista tanssitaan Beyoncen musiikkiin rakennettuun koreografiaan. Itsensä ja tuntitovereiden voimaannuttaminen on ykkösjuttu tällä girl poweria täynnä olevalla fiilistelytunnilla!

Ilmoittaudu nyt!

Charleston tanssin- tiiviskurssi

Tiistai 20.08. - 10.09.
Klo 17:15 - 18:10
Hinta: 72€

Ohjaaja: Milla

Charleston on iloisella 1920-luvulla kulta-aikaansa noussut tanssi ja kaikkien swing-tanssien lähtökohta. Villin ja pahamaineisen luonteensa vuoksi monet tanssisalongit kielsivät Charlestonin ja passittivat sen hämyisiin salakapakoihin ja parrasvaloihin. Viime vuosikymmeninä  Charleston on herännyt uudelleen henkiin ja leviää jälleen maailmalla.
Charleston -tiiviskurssilla ilonpito tulee eloisan koreografian parissa! Musiikin tempo pysyy maltillisena, mutta tanssin rytmitys vaatii tarkkaavaisuutta.
Kurssi sopii  kaikille charleston-intoilijoille!

Ilmoittaudu nyt!

Kasvojooga - tiiviskurssi

Tiistai 20.08. - 19.09.
Klo 19:00
Hinta: 72€

Ohjaaja: Miisa

Hemmotteluhetki itsellesi odottaa – antaudu ihanan keveään kasvojoogaan! Unohda arjen kiireet ja anna tilaa itsellesi. Kokeile kasvojoogaa, joka on täydellinen tapa piristää ja nuorentaa ihoa luonnollisesti. Tämä innovatiivinen harjoitusmuoto yhdistää joogan rentouttavuuden ja kasvojen lihasharjoitusten tehon, antaen ihollesi terveen hehkun.

Kasvojoogan helppojen harjoitusten avulla vahvistat ja kohotat kasvojen ja kaulan lihaksia, lisäten samalla kollageenin ja elastaanin tuotantoa. Lopputuloksena on säteilevämpi ja nuorekkaampi iho, joka hehkuu terveyttä ja hyvinvointia.

 

Ilmoittaudu nyt!

Barre Workshop

Perjantai 23.08. - 11.10.
Klo 17:15 - 18:10
Hinta: 132€

Ohjaaja: Sveta / Kati

UUTUUS!

Syvennä tanssitaitojasi ja koe kokonaisvaltainen kehon ja mielen kohotus Barre Workshop -kurssillamme! Tämä intensiivinen koko kehon treeni ammentaa inspiraationsa klassisen baletin tankoharjoittelusta, yhdistäen tanssin ja lihaskunnon parhaat puolet. Kurssilla luvassa ovat pienet mutta tehokkaat liikkeet, jotka vahvistavat syviä tukilihaksiasi, erityisesti pakaroita, reisiä ja keskivartaloa. Isometrinen lihastyö kehittää lihasten kestävyysvoimaa ja ryhtiä, mikä auttaa parantamaan kehon asentoa ja lievittämään mahdollisia kiputiloja.

Ja sitten me tanssimme! Kauniit koreografiat ja tanssin ilo vievät mukaansa, tarjoten samalla tehokasta treeniä ja mahdollisuuden ilmaista itseäsi liikunnan avulla. Tule mukaan ja koe tanssin ja lihaskunnon yhdistelmä, joka antaa sinulle vahvan, elastisen kehon ja iloisen mielen​

 

Ilmoittaudu nyt!

Commercial Dance - tiiviskurssi

Torstai 29.08. - 19.09.
Klo 19:15 - 20:10
Hinta: 72€

Ohjaaja: Robyn

Commercial Dance on lajina monen tanssityylin fuusiotanssia. Koreografioiden liikkeet ovat saaneet inspiraationsa musiikkivideoista ja artistien taustatanssijoista. Tanssitunneilla hyödynnetään eri lajien tekniikoita ja liiketyyliä, mutta pääosin keskitytään koreografiaan, esiintymiseen ja vahvan asenteen löytämiseen! Tunnilla pyritään etsimään jokaiselle oma luontainen tapa liikkua ja pitää hauskaa! HiMOn Commercial Dance-tunnit muodostuvat ohjaavan opettajan taustan ja tyylin mukaan – ja kaikki ovat dynaamisia, täynnä positiivista energiaa ja menoa! Tunnit sisältävät alkulämmittelyä, venyttelyä, tekniikkaa ja tanssisarjan.

Ilmoittaudu nyt!

Dancehall Female - tiiviskurssi

Torstai 29.08. - 19.09.
Klo 17:15 - 18:10
Hinta: 72€

Ohjaaja: Netta

Avoin taso

Female Dancehall – on naisellinen, energinen ja menevä tanssityyli, johon kuuluu afrokaribialaisille tansseille ominainen lantion käyttö. Female Dancehall – tunneilla opetellaan liikkeitä – eli moveja tai stepsejä, jotka ovat peräisin jamaikalaisilta naistanssijoilta ja -tanssiryhmiltä ja tehdään niiden pohjalta koreografiaa. Toisin kun Dancehall Queen Stylessa, Female Dancehallissa ei tehdä akrobatiaa tai lattialiikkeitä – tämä on siis upea mahdollisuus sukeltaa tähän tanssimaailmaan ilman aikaisempaa kokemusta tai ylimääräisiä temppuja!

Ilmoittaudu nyt!

Late Night Heels - tiiviskurssi

Keskiviikko 04.09.
Klo 20:15 - 21:15
Hinta: 20€

Ohjaaja: Diana

UUTUUS!

Tällä kurssilla astut sisään sensuellin ja kiehtovan maailman porteista. Kutsumme sinut löytämään sisäisen voimasi ja ilmaisemaan sen rohkeasti korkokengissä. Sulavan liikkeen ja elegantin ryhdin ohella tunnin tunnelma hehkuu salaperäistä vetovoimaa.

Kurssilla sukellamme syvälle musiikin sykkeeseen ja annamme kehomme liikkeiden kertoa tarinaa intohimon ja itseluottamuksen voimalla. Late Night Heels ei ole vain tanssitunti; se on matka itseesi, missä löydät uuden, kiehtovan puolen itsestäsi, joka odottaa vain päästäkseen loistamaan.

Ilmoittaudu nyt!

Bachata - tiiviskurssi

Lauantai 07.09.
Klo 12:00 - 13:30
Hinta: 27€

Ohjaaja: Krista

Avoin taso

Viikon piristys on täällä! Tämä tiiviskurssi joka piristää mieltä, ravistelee kehoa ja tuo aurinkoa kevääseen!
Tunteikas Bachata – tanssi on alunperin Dominikaanisesta tasavallasta kotoisin oleva tanssilaji, joka on täynnä tunnetta. Bachatan tiiviskurssi koostuu tekniikkaosuudesta ja naisellisesta koreografiasta, jossa yhdistellään Bachatan eri tyylisuuntauksia. Tanssikoreografiaa rakennetaan vähitellen ja kurssilla pääsee varmasti kunnolla tanssimaan. Luvassa on ihania keinuvia rytmejä ja naisellista menoa. Kurssin taso on avoin ja sopii kaikille!

Ilmoittaudu nyt!

Rumba Cubana - tiiviskurssi

Lauantai 07.09.
Klo 13:30 - 15:00
Hinta: 27€

Ohjaaja: Krista

Kuubalaisessa rumbassa yhdistyvät afrikkalaiset ja espanjalaiset elementit. Tärkeintä rumbassa on hauskanpito ja vuorovaikutus tanssin, musiikin ja yleisön välillä. Rumba Cubanaan kuuluu kolme erilaista muotoa: yambu, guaguanco ja columbia, joista tanssimme tällä kurssilla nopeatempoista guaguancoa.
Tanssimme koko tiiviskurssin huivien kanssa, joten ota mukaasi iso ja kevyt huivi sekä rutkasti naisellista rumbaenergiaa! Kurssin taso on 1,5 timanttia, tervetuloa oppimaan ja nauttimaan tanssin iloa!

Ilmoittaudu nyt!

Vintage Styles

Lauantai 07.09.
Klo 13:30 - 15:00
Hinta: 25€

Ohjaaja: Milla

Tiedotus! Viime vuosisadan alun jatsaava tanssikavalkadi alkaa. Turmiollisen twistailevaa 20-luvun charlestonia tanssittiin esim. ragtimeen tai Dixieland-jazziin. Mutta sitten syntyi swing-musiikki! Tanssilattioilla ja estradeilla alkoi näkyä villin vauhdikkaita potkuja. Swingin myötä jazziin voitiin tanssia myös pehmyesti ja sulavasti. Arvoisat ladyt, rohkenen ehdottaa pitämään hapsuista ja helmikaulanauhoista kiinni – tanssiseikkailu jazz-ajalta kohti swing-aikaa alkaa.

Ilmoittaudu nyt!

Dance Blast - tiiviskurssi

Lauantai 07.09.
Klo 12:00 - 13:30
Hinta: 27€

Ohjaaja: Sveta

Avoin taso

Tämä on ainutlaatuinen tanssitunti, jossa sukellamme syviin biitteihin ilman sääntöjä. Yllättävät yhdistelmät ja vapaus hallitsevat – musiikki, keho ja yhteys ovat kaiken ydin.
Keskitymme yhteen pitkään koreografiaan, joka tuo esiin parhaat kappaleet 80-luvun Madonnasta viimeisimpiin K-POP-hitteihin, ranskalaiseen ja saamelaisen hip hopiin, sekä jopa joitain kappaleita, joita et ole ehkä koskaan kuullutkaan. Emme tee perinteisiä ”kulmasta kulmaan” -harjoituksia, vaan keskitymme intensiivisiin tekniikkaharjoituksiin ja kehoa haastaviin liikkeisiin jo lämmittelystä lähtien.
Tunti on täynnä joraamista, hikoilua ja tunteiden ilmaisua. Harjoittelemme eri tyylilajien liikkeitä, musikaalisuutta ja asennetta – hyvän fiiliksen takuu!

Ilmoittaudu nyt!

KuohariTwerk - tiiviskurssi

Perjantai 13.09.
Klo 18:15 - 19:45
Hinta: 31€

Ohjaaja: Emilia

Avoin taso

It’s party time! Tule mukaan nauttimaan twerkin pyörteistä ja luomaan unohtumattomia hetkiä tanssilattialla!

Luvassa twerkkausta ja kuohuvan tarjoilua! Otetaan lasi kuohuvaa ennen twerkkauksen aloittamista nostattamaan tunnelmaa ja mahdollistamaan hauskan ja rennon twerkkauksen. Twerkataan lasi kädessä, turvallisuutta ja hauskuutta unohtamatta!

Huom! Tunti on K21. Ota polvisuojat mukaan.

Ilmoittaudu nyt!

Latin Blast- tiiviskurssi

Tiistai 17.09. - 08.10.
Klo 17:15 - 18:10
Hinta: 72€

Ohjaaja: Anniina

UUTUUS!

Tervetuloa tanssitunnille, jossa lattarirytmit valtaavat salin! Tämä ainutlaatuinen fuusiotunti yhdistää samban, rumban, boleron ja jiven – kaikki soolona. Valmistaudu energiseen, hikiseen ja piristävään tanssielämykseen, joka saa sydämesi sykkimään ja hymyn kasvoillesi.
Jokainen tunti vie sinut matkalle läpi lattaritanssien intohimon ja ilon, ilman paria. Tämä tunti on suunnattu naisille, jotka haluavat liikkua, tanssia ja pitää hauskaa samalla kun treenaavat kehoaan. Jokainen tanssihetki on täynnä liikettä, rytmiä ja iloa, joka vapauttaa kehosi ja mielesi arjen paineista.
Tule mukaan ja koe, kuinka tanssi voi olla paras tapa treenata ja pitää hauskaa!

Ilmoittaudu nyt!

Contemporary Fusion - tiiviskurssi

Tiistai 17.09. - 08.10.
Klo 19:15 - 20:10
Hinta: 72€

Ohjaaja: Linda

UUTUUS!

Tämä kurssi tarjoaa yhdessä paketissa monipuolisen ja nautinnollisen tanssikokemuksen. Contemporary Fusion -tunti on nykytanssiin nojaava tanssilaji, joka saa rutkasti vaikutteita urbaaneista lajeista. Tanssitunnilla korostetaan ilmaisua, dynamiikan vaihteluita sekä musikaalisuutta. Tanssitunti koostuu tanssillisesta lämmittelystä, kehittävistä harjoituksista sekä koreografiasta – omaa tanssityyliä unohtamatta.

Ilmoittaudu nyt!

Sensual Chair - tiiviskurssi

Lauantai 21.09.
Klo 13:30 - 15:00
Hinta: 25€

Ohjaaja: Diana

Riippumatta siitä, oletko vasta-alkaja tai jo kokenut tanssija, tämä tunti on avoin kaikille. Voit osallistua korkokengillä tai ilman, ja ilman aikaisempaa kokemusta – lupaamme, että ihastut tähän sensuelliin tanssityyliin!
Tunnilla keskitytään tekniikkaharjoituksiin ja koreografian oppimiseen. Opit hienostuneita liikkeitä, kehonhallintaa ja musiikin tulkintaa. Koreografia yhdistää taitavasti erilaisia tanssi- ja liiketyylejä kuten commercial, latin, twerk ja dancehall.
Tule nauttimaan sensuellista tunnelmasta ja vahvistamaan sisäistä jumalatartasi!

Ilmoittaudu nyt!

Chair: Basics - tiiviskurssi

Lauantai 21.09.
Klo 12:00 - 13:30
Hinta: 27€

Ohjaaja: Diana

Tervetuloa Chair -tunneille, joissa tanssimme tuolin kanssa luoden sensuellin ja voimaannuttavan tunnelman! Kurssi on suunniteltu aloittelijoille chair-tanssissa.

Tunneilla keskitymme tekniikkaharjoituksiin ja koreografian oppimiseen. Koreografioiden tyylit yhdistävät taitavasti erilaisia tanssi- ja liiketyylejä, kuten commercial, latin, twerk ja dancehall. Opit eleganteja liikkeitä, kehonhallintaa ja musiikin tulkintaa. Tämä on tilaisuutesi nauttia sensuellista tunnelmasta, vahvistaa sisäistä jumalatartasi ja samalla kokea iloa liikkeen maailmasta.
Tule mukaan luomaan kaunista liikettä tuolin äärellä!

Tanssia voi myös korkkarit jalassa.

Ilmoittaudu nyt!

Lyrical Twerk - tiiviskurssi

Lauantai 21.09.
Klo 13:30 - 15:00
Hinta: 27€

Ohjaaja: Emilia

Avoin taso

Vauhtia ja asennetta! Nämä kaksi sanaa kuvaavat täydellisesti tunnin tunnelmaa. Lyrical-tunnilla uppoudumme musiikin maailmaan ja pureudumme sen sanomaan, sillä koreografia on rakennettu lyriikoiden ympärille. Tunnin aluksi teemme energisen alkulämmittelyn, harjoittelemme käytettäviä tekniikoita ja opimme asennetta tihkuvan Twerk-koreografian. Olitpa vasta-alkaja tai kokeneempi tanssija, tämä tunti tarjoaa sinulle mahdollisuuden ilmaista itseäsi musiikin kautta ja nauttia vauhdikkaasta menosta!

Ilmoittaudu nyt!

Twerk It! Basics

Lauantai 21.09.
Klo 12:00 - 13:30
Hinta: 27€

Ohjaaja: Emilia

Anna voiman virrata Twerk-tanssin maailmassa! Keskitymme peppuun, reisiin, alaselkään ja alavatsaan tässä vauhdikkaassa ja äärimmäisen sensuellissa lajissa. Uppoudut sheikkauksen ja pakaroiden hallinnan maailmaan aivan uudella tasolla. Kuntosi kohoaa samalla, kun kasvatat itsevarmuuttasi ja opit tuntemaan oman vartalosi paremmin. Tällä tiiviskurssilla harjoittelemme twerkin perusteita, joten aiempaa kokemusta et tarvitse. Oletko valmis astumaan Twerkin maailmaan? K16.

Ilmoittaudu nyt!

Afro Heels - tiiviskurssi

Lauantai 21.09.
Klo 10:30 - 12:00
Hinta: 27€

Ohjaaja: Sini

UUTUUS! Avoin taso

Tämä on energinen, ilmaisullinen ja rytmikäs tanssitunti, joka yhdistelee perinteistä ja modernia afrikkalaista tanssia sensuellimpaan heels-tyyliin. Tunnilla käydään läpi afrobeats-tanssin perusteita, liikkeitä ja tekniikkaa. Keskitymme koreografiaan, jonka avulla pyrimme löytämään omaa asennetta ja ilmaisua liikkeeseen. Tärkeintä on kuitenkin pitää hauskaa!

Tunti sisältää alkulämmittelyn, venyttelyä, tekniikkaa ja koreografian. Korkokengillä tanssimisesta on hyvä olla hieman kokemusta, mutta tunnille saa tulla myös ilman korkokenkiä.

 

Ilmoittaudu nyt!

Jazz Funk - tiiviskurssi

Torstai 26.09. - 17.10.
Klo 19:15 - 20:30
Hinta: 87€

Ohjaaja: Robyn

Jazz Funk -tanssitunnilla soi rytmikäs musiikki, joka kutsuu liikkumaan. Musiikkia seurataan tanssiliikkein jazz-tanssille ominaisella tavalla. Tämän tyylin tärkein elementti on fiilis!
Jazz Funkin tunnusmerkkeihin kuuluvat liikkeiden dynaamiset vaihtelut, joissa yhdistyvät nopeat, terävät liikkeet ja hitaammat, joustavat liikkeet. Tunti alkaa alkulämmittelyillä ja jazztanssin tekniikan perusteilla, minkä jälkeen keskitytään koreografian tanssimiseen.

75 minuutin tunti mahdollistaa koreografian omaksumisen ja tanssimisen kunnolla. Liike, joka tuntuu hyvältä, myös näyttää hyvältä! Tunnille voi osallistua matalalla kynnyksellä, eikä aikaisempaa kokemusta jazztanssista tai tanssista yleensä tarvita. Perusteet käydään läpi rauhalliseen tahtiin, kannustavassa ja sallivassa ilmapiirissä.
Tule mukaan ja löydä tanssin ilo Jazz Funkin rytmeissä!

Ilmoittaudu nyt!

Sensual Heels - tiiviskurssi

Maanantai 30.09. - 28.10.
Klo 19:15 - 20:10
Hinta: 85€

Ohjaaja: Diana

Avoin taso

Tällä tiiviskurssilla saat varmuutta koroissa olemiseen ja tanssimiseen, olit sitten aloitteleva treenailija tai kokenut konkari.  Luvassa tekniikkaharjoituksia sekä hyvin kaunis ja sensuelli koreografia, jossa panostetaan musikaalisuuteen, kehon hallintaan ja liikkeiden yksityiskohtiin. Tulet oppimaan paljon uutta ja taatusti ihastumaan tähän sensuelliin tanssityyliin!

Korkokengissä tulee olla ehjät korkolaput, jotta lattia ei vaurioidu. Jos kengissäsi on piikkikorot tulee käyttää muovisuojia (saa mm. tanssitarvikeliikkeistä).
Kurssille voi tulla myös ilman korkokenkiä.

Ilmoittaudu nyt!

Dance Party: Disco - tiiviskurssi

Torstai 03.10. - 24.10.
Klo 17:15 - 18:10
Hinta: 72€

Ohjaaja: Anniina

UUTUUS!

Discotanssi juontaa juurensa 70-luvulta, ja on kehittynyt vauhdikkaaksi tanssityyliksi, jossa näyttävät käsiliikkeet ovat keskeisessä roolissa. Tunnilla nautitaan klassisista 70-luvun hiteistä kuten ”Night Fever”, ”Staying Alive” ja ”I Will Survive”, sekä 90-luvun suosikeista kuten ”Cotton Eye Joe”, ”Pump Up the Jam” ja ”Barbie Girl”. Nykypäivän pop-musiikki tarjoaa myös laajan valikoiman vauhdikkaita hittibiisejä.

Disco on paitsi tanssiurheilulaji, myös erinomainen liikuntamuoto kaikille tanssin harrastajille. Dance Party: Disco -tunneilla tanssitaan lajinomaisen musiikin tahdissa mielekkäisiin koreografioihin, jotka pitävät energian korkealla ja hymyn huulilla. Tule mukaan ja anna discohuuman viedä mukanaan!

Ilmoittaudu nyt!

Commercial Dance

Lauantai 05.10.
Klo 11:00 - 12:30
Hinta: 27€

Ohjaaja: Linda

Commercial Dance on lajina monen tanssityylin fuusiotanssia. Koreografioiden liikkeet ovat saaneet inspiraationsa musiikkivideoista ja artistien taustatanssijoista. Tanssitunneilla hyödynnetään eri lajien tekniikoita ja liiketyyliä, mutta pääosin keskitytään koreografiaan, esiintymiseen ja vahvan asenteen löytämiseen! Tunnilla pyritään etsimään jokaiselle oma luontainen tapa liikkua ja pitää hauskaa! HiMOn Commercial Dance-tunnit muodostuvat ohjaavan opettajan taustan ja tyylin mukaan – ja tällä kurssilla on luvassa energinen meno, hyvä biitti ja tanssin ilo!

Ilmoittaudu nyt!

Hip Hop Heels - tiiviskurssi

Lauantai 05.10.
Klo 12:45 - 14:15
Hinta: 27€

Ohjaaja: Alicia

UUTUUS!

Vapauta sisäinen diivasi ja kohota tanssitaitojasi Hip Hop Heels -tunnillamme! Tämä tunti on suunniteltu kaikentasoisille tanssijoille, jotka haluavat oppia tanssimaan koroissa itsevarmasti ja tyylikkäästi. Kokeile dynaamisia ja seksikkäitä koreografioita, jotka yhdistävät hip hopin energisen tyylin koroissa tanssimiseen. Rutiinit ammentavat vaikutteita kaupallisesta tanssista sekä latinalaisista, twerk- ja dancehall-genreistä. Tämä on elinvoimainen ja energinen tunti, täydellinen niille, jotka rakastavat tanssia ja haluavat ylittää omat rajansa tukevassa ja hauskanpitoon keskittyvässä ympäristössä!

Ilmoittaudu nyt!

Kehonhuolto: Terve Selkä - tiiviskurssi

Lauantai 05.10.
Klo 12:45 - 14:15
Hinta: 27€

Ohjaaja: Kati

UUTUUS!

Super suosittu uutuus on täällä! MFR – myofaskiaalinen vapautus (myofascial release) on kasvattamassa suosiotaan vauhdilla ympäri maailmaa. MFR on itsehierontatekniikka, jossa käytetään erityisiä vaahtorullia ja muita välineitä.
Harjoituksissa käsitellään tiettyjä kehon pisteitä rullien avulla, mikä lievittää kipua ja parantaa hyvinvointia, terveyttä ja kehon kuntoa.
Arjessa istumme paljon ja seisomme väärissä asennoissa, mikä voi aiheuttaa kipua, sillä lihaksillemme kohdistuu jatkuvaa kuormitusta. MFR sopii kaikille! Liikunnan ei tarvitse olla täynnä tuskaa ja hikeä tuodakseen hyviä tuloksia. Tule mukaan tälle uutuus tiiviskurssille ja varmista, että olet elämäsi kunnossa!

Ilmoittaudu nyt!

Lyrical Dance - tiiviskurssi

Tiistai 15.10. - 05.11.
Klo 17:15 - 18:10
Hinta: 72€

Ohjaaja: Jasmin

Lyrical eli lyyrinen tanssi on virtaava tanssityyli, jonka pohjalla on baletin ja jazzin tekniikkaa. Tunneilla heittäydytään herkkään tunnelmaan, jota täydentää aksentit. Lyrical tunnilla luodaan tarinaa tanssin muodossa, täydentämään musiikkia. Tunnin pääpaino on koreografiassa ja tanssimisessa, joita tekniikkaharjoitteet tukevat.

Ilmoittaudu nyt!

Burleskitanssin Basics - tiiviskurssi

Tiistai 15.10. - 05.11.
Klo 19:15 - 20:10
Hinta: 68€

Ohjaaja: Jenni "Veda DeCadenza"

Tervetuloa Burleskitanssin Basics -kurssille! Tämä tanssikurssi sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita liikunnasta ja kehollisuudesta, ikään tai kokoon katsomatta. On tärkeää huomata, että Burleskitanssi ei sisällä lavalla nähtävää stripteasea, ja sen tavoitteena on lisätä tietoisuutta burleskista, tuoda iloa oman kehon liikkeisiin ja kehittää samalla lihaskuntoa, tasapainoa ja ilmaisua. Kurssin opettaja on aktiivisesti mukana esittävän burleskin parissa ja tuo autenttista tietoa lajin eri osa-alueista. Burleskitanssi ei ole vain tanssitunti, se on matka lumoavan burleskin maailmaan, missä opit nauttimaan kehostasi ja tuomaan siihen pilkettä silmäkulmaan ja liikettä lantioon!

Ilmoittaudu nyt!

Kehonhuolto: MFR (Terve Selkä) - tiiviskurssi

Torstai 24.10. - 14.11.
Klo 19:15 - 20:10
Hinta: 72€

Ohjaaja: Kati

UUTUUS!

Super suosittu uutuus on täällä! MFR – myofaskiaalinen vapautus (myofascial release) on kasvattamassa suosiotaan vauhdilla ympäri maailmaa. MFR on itsehierontatekniikka, jossa käytetään erityisiä vaahtorullia ja muita välineitä.
Harjoituksissa käsitellään tiettyjä kehon pisteitä rullien avulla, mikä lievittää kipua ja parantaa hyvinvointia, terveyttä ja kehon kuntoa.
Arjessa istumme paljon ja seisomme väärissä asennoissa, mikä voi aiheuttaa kipua, sillä lihaksillemme kohdistuu jatkuvaa kuormitusta. MFR sopii kaikille! Liikunnan ei tarvitse olla täynnä tuskaa ja hikeä tuodakseen hyviä tuloksia. Tule mukaan tälle uutuus tiiviskurssille ja varmista, että olet elämäsi kunnossa!

Ilmoittaudu nyt!

Chair & Heels

Lauantai 26.10.
Klo 13:30 - 15:00
Hinta: 25€

Ohjaaja: Diana

Tällä tiiviskurssilla tanssitaan koroilla tuolin avulla! Koreografian tyyli on hyvin sensuelli Naisetn päivän kunniaksi ja tunnin taso on avoin. Jos kiinnostaa kokeilla jotain uutta ja ehkäpä jotain oman mukavuusalueen ulkopuolelta – lämpimästi tervetuloa! Let´s rock the chair!

P.S. Mukaan voi tulla myös ilman korkokenkiä.

Ilmoittaudu nyt!

Beyonce Styles

Lauantai 26.10.
Klo 12:00 - 13:30
Hinta: 27€

Ohjaaja: Diana

Beyonce Styles- tunnilla jokainen nainen on queen! Tällä diivamaisen seksikkäällä tunnilla laitetaan lanteet heilumaan, hiukset hulmuamaan ja sisäinen jumalatar hehkumaan itsevarmuutta. Tunnin aikana harjoitellaan naisellista tanssiliikkeitä, missä otetaan vaikutteita show- ja commercial- tanssityyleistä, hip hopista sekä show-tanssista. Lopputunnista tanssitaan Beyoncen musiikkiin rakennettuun koreografiaan. Itsensä ja tuntitovereiden voimaannuttaminen on ykkösjuttu tällä girl poweria täynnä olevalla fiilistelytunnilla!

Ilmoittaudu nyt!

Bachata - tiiviskurssi

Lauantai 26.10.
Klo 13:30 - 15:00
Hinta: 27€

Ohjaaja: Krista

Viikon piristys on täällä! Tämä tiiviskurssi joka piristää mieltä, ravistelee kehoa ja tuo aurinkoa kevääseen!
Tunteikas Bachata – tanssi on alunperin Dominikaanisesta tasavallasta kotoisin oleva tanssilaji, joka on täynnä tunnetta. Bachatan tiiviskurssi koostuu tekniikkaosuudesta ja naisellisesta koreografiasta, jossa yhdistellään Bachatan eri tyylisuuntauksia. Tanssikoreografiaa rakennetaan vähitellen ja kurssilla pääsee varmasti kunnolla tanssimaan. Luvassa on ihania keinuvia rytmejä ja naisellista menoa. Kurssin taso on avoin ja sopii kaikille!

Ilmoittaudu nyt!

Rumba Cubana - tiiviskurssi

Lauantai 26.10.
Klo 12:00 - 13:30
Hinta: 27€

Ohjaaja: Krista

Avoin taso

Kuubalaisessa rumbassa yhdistyvät afrikkalaiset ja espanjalaiset elementit. Rumba on enemmän kuin tanssi- tai musiikkityyli, se on afrikkalaisten orjien jälkeläisten ja Espanjan siirtomaavallan valkoisen alemman luokan kehittämä kulttuurin muoto ja tapa juhlia. Tärkeintä rumbassa onkin hauskanpito ja vuorovaikutus tanssin, musiikin ja yleisön välillä! Rumbaan kuuluu kolme erilaista muotoa: yambu, guaguanco ja columbia, joista tanssimme tällä kurssilla nopeatempoista guaguancoa.
Tanssimme koko tiiviskurssin huivien kanssa, joten ota mukaasi iso ja kevyt huivi sekä rutkasti naisellista rumbaenergiaa!

Ilmoittaudu nyt!

Urban Styles - tiiviskurssi

Lauantai 26.10.
Klo 10:30 - 12:00
Hinta: 27€

Ohjaaja: Karita

Avoin taso

Urban Styles, Karita

Ilmoittaudu nyt!

Bellydance- tiiviskurssi

Lauantai 26.10.
Klo 10:30 - 12:00
Hinta: 25€

Ohjaaja: Laura Z.

UUTUUS!

Bellydance: Itämaisen tanssin perustekniikkaa ja lyhyt koreografia

Tämä tiiviskurssi tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden oppia tämän kehoa hellivän ja haastavan tanssityylin perusteet. Kurssi sopii kaikille tasosta riippumatta. Perehdymme itämaisen tanssin perustekniikkaan ja opettelemme viehättävän ja helpon koreografian.
Tule mukaan ja koe itämaisen tanssin lumo!  Yalla, yalla!

Ilmoittaudu nyt!

Burleskitanssi: Boudoir Style - tiiviskurssi

Keskiviikko 30.10. - 20.11.
Klo 20:15 - 21:10
Hinta: 72€

Ohjaaja: Jenni "Veda DeCadenza"

Astu sisään aistilliseen burleski buduaariin! Burleski on lavataiteen muoto, jossa keskiössä ovat kiusoittelu (tease) ja luova striptease. Tällä kurssilla perehdytäänkin peittämisen ja paljastamisen vuorotteluun viekottelevan aamutakin riisumiskoreografian kautta.
Kurssilla kerrataan lyhyesti burleskin peruslikkeet (shimmy, shake, bump n’ grind) sekä tehdään kannustavassa ja rennossa ilmapiirissä erilaisia pieniä kävely- ja ilmaisuharjoituksia.
Tunnille tarvitset aamutakin, jossa on solmittava vyö.

Ilmoittaudu nyt!

Afro-Latin Commercial - tiiviskurssi

Torstai 31.10. - 21.11.
Klo 17:15 - 18:10
Hinta: 72€

Ohjaaja: Sini

UUTUUS!

Commercial on nimensä mukaisesti ‘’kaupallinen’’ tanssityyli, joka yhdistelee eri tanssilajeja ja -tyylejä. Afro-Latin Commercial -tunti saa vaikutteita afrikkalaisesta ja latinalaisesta kulttuurista. Tunneilla yhdistellään perinteisiä liikkeitä modernimpiin, hyödyntäen useita eri tanssilajeja ja -tyylejä, kuten naija fusion, amapiano, reggaeton, salsa ja nykytanssi.

Tunneilla keskitytään koreografiaan sekä tekniikkaan, musikaalisuuteen ja ilmaisuun. Oman tyylin esille tuominen on enemmän kuin sallittua! Tärkeintä on hauskanpito. Tule nauttimaan energisistä tunneista juuri sellaisena kuin olet.

Ilmoittaudu nyt!

Haunted Hustle in da club - tiiviskurssi

Perjantai 01.11.
Klo 17:15 - 18:10
Hinta: 20€

Ohjaaja: Sveta

Haunted Hustle in da Club on tanssin ja hauskanpidon riemukas, mutta hieman karmiva yhdistelmä. Tällä tunnilla bailataan sydämen kyllyydestä ja weivataan eri tanssityylien ja musiikkien tahdissa – lattareista hiphoppiin, reggaesta dancehalliin, ja popista kaikkeen siltä väliltä. Nosta kannat kattoon ja käynnistä itsesi hikisellä ja hauskalla bilefiiliksellä, jossa mikään ei ole mahdotonta!

Erityisbonuksena: pelottava pukeutuminen tuo sinulle ylimääräisiä pisteitä! Näytä meille parhaat kummitus-, noita- tai zombie-asusi ja saat ekstrahuomiota ja -kannustusta.

Tule mukaan ja koe tanssin ilo sekä hauskanpidon pelottava puoli!

Ilmoittaudu nyt!

Wikced Dancehall Queens - tiiviskurssi

Perjantai 01.11.
Klo 18:15 - 19:10
Hinta: 20€

Ohjaaja: Wilma

asenteen!

Dancehall Queen Style -tunnilla keskitytään dancehallin naiselliseen puoleen, jossa korostetaan lantion ja bootyn käyttöä. Tämä tunti on täynnä asennetta ja rohkeutta!

Halloween-teema tuo tähän tuntiin lisäjännitystä ja hauskuutta. Pukeudu pelottavimpiin ja upeimpiin asuihisi, ja anna itsesi loistaa lavalla! Tämä hikinen ja energinen tunti kasvattaa huimasti itsevarmuutta ja tarjoaa täydellisen tavan juhlia Halloweenia tanssin kautta.

Ilmoittaudu nyt!

Heels of Horror - tiiviskurssi

Perjantai 01.11.
Klo 19:15 - 20:10
Hinta: 20€

Ohjaaja: Diana

Astutko tanssilattialle vai kauhujen näyttämölle? Tämä Halloween-teemainen tunti on täynnä mystiikkaa ja jännitystä – valmistaudu kohtaamaan oma sisäinen jumalattaresi, joka tanssii koroissa pelottomasti ja itsevarmasti.
Tunti koostuu erilaisista korkokengillä tehtävistä liikkumisen ja tekniikan harjoitteista sekä koreografiasta, joka haastaa sinut soveltamaan näitä tekniikoita käytännössä.
Tunnilla sukellamme karmiviin tarinoihin ja loihdimme liikkeet kuin noidat taikojaan. Tule pukeutuneena teemaan sopivasti –  tämä on täydellinen tilaisuus astua ulos mukavuusalueeltasi ja nauttia Halloweenin jännityksestä.

Ilmoittaudu nyt!

Vogue Fem Spooktacular - tiiviskurssi

Perjantai 01.11.
Klo 19:15 - 20:10
Hinta: 20€

Ohjaaja: Topi

Astu synkän loiston maailmaan ja vapauta sisäinen kuningattaresi Halloweenin hengessä! Vogue Fem Spooktacular -tanssitunnilla pääset sukeltamaan Vogue-tyyleistä siihen kaikkein feminiinisimpään: Vogue Femiin, mutta nyt pelottavalla twistillä. Valmistaudu hiomaan Vogue Femmeen kuuluvaa viiden elementin tanssitekniikkaa karmivassa ilmapiirissä, joka tuo tanssiin sekä mystiikkaa että juhlatunnelmaa.
Tunnille on suositeltavaa pukeutua Halloween-teeman mukaisesti. Parhaat asut palkitaan bonuspisteillä!

Ilmoittaudu nyt!

Commercial Reggaetón - tiiviskurssi

Maanantai 04.11. - 25.11.
Klo 19:15 - 20:10
Hinta: 72€

Ohjaaja: Diana

Tämä on reggaetónia parhaimmillaan – kuumimmat rytmit, jotka saavat sinut liikkumaan! Nauti ainutlaatuisista soundeista ja koukuttavista kappaleista, jotka saavat sinut tanssimaan ja unohtamaan hetkeksi arjen kiireet. Commercial Reggaetón – tunnilla opetellaan erilaisia liikeilmaisuja ja saat mahdollisuuden uppoutua reggaetónin tunnelmaan. Koreografiat rakennetaan eri tanssityylien elementtejä hyödyntäen, joten valmistaudu hulvattomaan hikiseen irtiottoon! Tervetuloa nauttimaan musiikista ja liikkeestä tässä ainutlaatuisessa reggaetón-tunnissa!

Ilmoittaudu nyt!

Dancehall Queen Style - tiiviskurssi

Perjantai 08.11. - 29.11.
Klo 17:15 - 18:10
Hinta: 72€

Ohjaaja: Wilma

Avoin taso

Dancehall on jamaikalainen tanssi- ja musiikkilaji, joka kehittyi reggaesta 70 – 80-lukujen taitteessa, kun digitaaliset rytmit tulivat reggaeartistienkin käyttöön. Tanssityyli on reipas ja rankka! Queen Style on asennetunti, joka sisältää paljon lantion ja bootyn käyttöä. Queen styleen kuuluvat myös akrobaattiset liikkeet ja tulet yllättymään, kuinka nopeasti kehityt! Tämä hikinen ja hauska tunti on täyttä asennetta ja kasvattaa huimasti itsevarmuutta.

Ilmoittaudu nyt!

PILOXING® Booty - tiiviskurssi

Lauantai 09.11.
Klo 11:00 - 12:30
Hinta: 27€

Ohjaaja: Sveta

Pakaroiden hyvä kunto auttaa  lisäämään joustavuutta, liikkuvuutta ja tasapainoa koko keholle. Tämä bootytreeni tapahtuu musiikin tahtiin ja koreografioidun harjoituksen avulla useilta tasoilta (seisaaltaan, käsillään, polvillaan, selällään, kyljellään yms.), mikä mahdollistaa koko kehon kokemuksen. Syvennämme polttoa ja rakennamme todellista voimaa ja muotoa sisältä ulospäin – hiki valuu ja hymy leviää!
Tämä tunti saa sinut tuntemaan olosi itsevarmemmaksi muodoissasi ja vartalossasi!

Ilmoittaudu nyt!

Lyrical Show - tiiviskurssi

Tiistai 12.11. - 03.12.
Klo 17:15 - 18:10
Hinta: 72€

Ohjaaja: Jasmin

UUTUUS!

Lyrical Show -tyylissä yhdistyvät sulavat liikkeet ja energinen ilmaisu showtanssin maailmasta. Tämä tanssityyli tuo esiin Lyrical-tanssin herkän ilmaisun ja sulavan liikekielen, samalla tuoden mukaan showtanssin dynaamisen ja voimakkaan ilmaisun. Koreografiassa käytetään luovasti elementtejä, jotka tuovat esiin sekä Lyrical-tanssin että showtanssin parhaat puolet.

Musiikkina Lyrical Show -tunneilla saattaa soida tuttuja sävelmiä musikaaleista, mikä lisää tunneilla tunnelmaa ja tarinankerrontaa. Tämä antaa tanssijoille mahdollisuuden tuoda esiin monipuolisesti erilaisia tunnetiloja ja ilmaisua musiikin avulla.

Lyrical Show -tunnit tarjoavat tanssijoille tilaisuuden tutustua kahden eri tanssityylin parhaisiin puoliin ja luoda ainutlaatuista tanssia, joka yhdistää näiden kahden maailman parhaat ominaisuudet.

Ilmoittaudu nyt!

Bollywood Fusion - tiiviskurssi

Tiistai 12.11. - 17.12.
Klo 19:15 - 20:10
Hinta: 105€

Ohjaaja: Joanna

UUTUUS!

Tervetuloa HiMOn Bollywood Fusion -tanssitunnille, missä ilon ja energian aalto vie mukanaan Bollywoodin sykkeeseen! Tämä monipuolinen fuusiotanssityyli on kehittynyt Intian Hollywoodissa Mumbaissa, ja se yhdistelee täysillä erilaisia tanssityylejä tuoden esiin kaikkien tunteiden voiman.

Bollywood Fusionissa liikkeet ovat isoja, näyttäviä ja täynnä elämää. Tunnilla käytetään koko kehoa laajasti, ja vaikutteita ammennetaan intialaisista tansseista, vatsatanssista, afrotanssista, discosta ja monista muista tyyleistä. Tämä  tunti saa sykkeesi nousemaan ja hymysi levenemään.

Tunti sisältää myös core-osuuden vahvistaaksesi keskivartaloasi sekä rentoutumishetken, joka täydentää energisen tanssin iloa.

 

Ilmoittaudu nyt!

Commercial Dance - tiiviskurssi

Lauantai 16.11.
Klo 12:00 - 13:30
Hinta: 27€

Ohjaaja: Alicia

Avoin taso

Tervetuloa Commercial Danceen – kurssille! Tämä laji yhdistelee monipuolisesti eri tanssityylejä! Liikkeet saavat inspiraationsa musiikkivideoista ja artistien taustatanssijoista. Tanssitunneilla hyödynnetään erilaisten tanssilajien tekniikoita ja liiketyylejä, mutta keskitytään pääasiassa koreografiaan, esiintymiseen ja vahvaan asenteeseen. Tunnilla kannustetaan jokaista löytämään oma luontainen tapa liikkua ja pitämään hauskaa!

HiMOn Commercial Dance -tunnit ovat dynaamisia, täynnä positiivista energiaa ja menoa. Tunnit sisältävät alkulämmittelyä, venyttelyä, tekniikkaa ja tanssisarjan. Ke 14.2. alkaa uusi koreografia eli nyt on paras hetki kokea musiikin ja liikkeen ilo! 💃✨

Ilmoittaudu nyt!

Dancehall Queen Choreography - tiiviskurssi 75 min.

Lauantai 16.11.
Klo 10:30 - 12:00
Hinta: 27€

Ohjaaja: Paula

Avoin taso. UUTUUS!

Dancehall Queen -koreografiatunneilla keskitytään aina näyttäviin koreografioihin ja dynaamisiin sarjoihin. Tunteiden ilmaisu on keskiössä, ja tavoitteena on tuoda esiin jokaisen sisäinen, anteeksipyytelemätön Dancehall Queen! Tunneilla painotetaan erityisesti Dancehallin naisellista puolta, joten lantion ja bootyn käyttö on olennainen osa tanssia. Tule mukaan, vapauta sisäinen kuningattaresi ja anna tunteidesi loistaa!

Ilmoittaudu nyt!

Hip Hop Heels - tiiviskurssi

Lauantai 16.11.
Klo 13:30 - 15:00
Hinta: 27€

Ohjaaja: Alicia

UUTUUS!

Vapauta sisäinen diivasi ja kohota tanssitaitojasi Hip Hop Heels -tunnillamme! Tämä tunti on suunniteltu kaikentasoisille tanssijoille, jotka haluavat oppia tanssimaan koroissa itsevarmasti ja tyylikkäästi. Kokeile dynaamisia ja seksikkäitä koreografioita, jotka yhdistävät hip hopin energisen tyylin koroissa tanssimiseen. Rutiinit ammentavat vaikutteita kaupallisesta tanssista sekä latinalaisista, twerk- ja dancehall-genreistä. Tämä on elinvoimainen ja energinen tunti, täydellinen niille, jotka rakastavat tanssia ja haluavat ylittää omat rajansa tukevassa ja hauskanpitoon keskittyvässä ympäristössä!

Ilmoittaudu nyt!

Twerk Tekniikka - tiiviskurssi

Lauantai 16.11.
Klo 12:00 - 13:30
Hinta: 27€

Ohjaaja: Emilia

Tervetuloa tutustumaan twerkkaukseen!

Twerk – tanssitunneilla peppu, reidet, alaselkä ja alavatsa voimistuvat tässä vauhdikkaassa ja superseksikkäässä lajissa. Tanssitaan hip hop-musiikkiin liikutellen lantiota eri asennoissa erilaisiin rytmeihin. Twerk – tunnilla pääset harjoittelemaan sheikkausta ja pakaroiden hallintaa aivan uudenlaisella tasolla. Twerk on tanssina seksuaalisesti provosoivaa, täynnä asennetta sekä naisellista energiaa. Kuntosi kohenee samalla kun saat lisää itsevarmuutta ja opit tuntemaan oman vartalosi paremmin. Tunneilla harjoitellaan erilaisia twerk-tekniikoita sekä tehdään koreografioita.

Tällä kurssilla harjoitellaan twerkkauksen alkeita, joten aiempaa kokemusta et tarvitse.

Ilmoittaudu nyt!

Twerk It!- Choreography - tiiviskurssi

Lauantai 16.11.
Klo 13:30 - 15:00
Hinta: 27€

Ohjaaja: Emilia

Avoin taso

Opi sheikkausta ja pakaroiden hallintaa täysin uudella tasolla! Twerk Choreography -tunnilla vahvistat peppua, reisiä, alaselkää ja alavatsaa tämän vauhdikkaan ja superseksikkään tanssilajin avulla. Tanssimme hip hop -musiikkiin, liikuttaen lantiota eri asennoissa ja rytmeissä.
Harjoittelemme erilaisia twerk-tekniikoita ja yhdistelemme niitä koreografioiksi. Pääset hiomaan sheikkaustaitojasi ja hallitsemaan pakaroitasi aivan uudella tavalla.
Kurssin intensiivinen treeni parantaa kuntoa samalla kun opit tuntemaan oman vartalosi paremmin ja lisäät itsevarmuuttasi.
Huom! K16

Ilmoittaudu nyt!

Late Night Heels - tiiviskurssi

Keskiviikko 20.11.
Klo 20:15 - 21:15
Hinta: 20€

Ohjaaja: Diana

UUTUUS!

Tällä kurssilla astut sisään sensuellin ja kiehtovan maailman porteista. Kutsumme sinut löytämään sisäisen voimasi ja ilmaisemaan sen rohkeasti korkokengissä. Sulavan liikkeen ja elegantin ryhdin ohella tunnin tunnelma hehkuu salaperäistä vetovoimaa.

Kurssilla sukellamme syvälle musiikin sykkeeseen ja annamme kehomme liikkeiden kertoa tarinaa intohimon ja itseluottamuksen voimalla. Late Night Heels ei ole vain tanssitunti; se on matka itseesi, missä löydät uuden, kiehtovan puolen itsestäsi, joka odottaa vain päästäkseen loistamaan.

Ilmoittaudu nyt!

Urban Styles - tiiviskurssi

Torstai 28.11. - 19.12.
Klo 17:15 - 18:10
Hinta: 72€

Ohjaaja: Karita

Avoin taso

Urban Styles, Karita

Ilmoittaudu nyt!

Slow Swing - tiiviskurssi

Lauantai 30.11.
Klo 12:00 - 13:30
Hinta: 27€

Ohjaaja: Milla

Slow Swing -tiiviskurssi tarjoaa mahdollisuuden nauttia hitaamman swing-musiikin lumosta ja ilmaista itseään tanssimalla. Reseptinä tähän ovat sulavat mutta hauskat soolojazz-liikkeet rytmisin aksentein maustettuna. Liike pidetään jatkuvana, jolloin lopputulos on herkullisen mehevä.
Tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu nyt!

Dance Blast - tiiviskurssi

Lauantai 30.11.
Klo 13:30 - 15:00
Hinta: 27€

Ohjaaja: Sveta

Avoin taso

Tämä on ainutlaatuinen tanssitunti, jossa sukellamme syviin biitteihin ilman sääntöjä. Yllättävät yhdistelmät ja vapaus hallitsevat – musiikki, keho ja yhteys ovat kaiken ydin.
Keskitymme yhteen pitkään koreografiaan, joka tuo esiin parhaat kappaleet 80-luvun Madonnasta viimeisimpiin K-POP-hitteihin, ranskalaiseen ja saamelaisen hip hopiin, sekä jopa joitain kappaleita, joita et ole ehkä koskaan kuullutkaan. Emme tee perinteisiä ”kulmasta kulmaan” -harjoituksia, vaan keskitymme intensiivisiin tekniikkaharjoituksiin ja kehoa haastaviin liikkeisiin jo lämmittelystä lähtien.
Tunti on täynnä joraamista, hikoilua ja tunteiden ilmaisua. Harjoittelemme eri tyylilajien liikkeitä, musikaalisuutta ja asennetta – hyvän fiiliksen takuu!

Ilmoittaudu nyt!

Burleskitanssi: Femme Fatale - tiiviskurssi

Maanantai 30.11.
Klo 13:30 - 15:00
Hinta: 27€

Ohjaaja: Jenni "Veda DeCadenza"

Ilmoittaudu nyt!

Dancehall Female - tiiviskurssi

Lauantai 30.11.
Klo 12:00 - 13:30
Hinta: 27€

Ohjaaja: Netta

Avoin taso

Female Dancehall – on naisellinen, energinen ja menevä tanssityyli, johon kuuluu afrokaribialaisille tansseille ominainen lantion käyttö. Female Dancehall – tunneilla opetellaan liikkeitä – eli moveja tai stepsejä, jotka ovat peräisin jamaikalaisilta naistanssijoilta ja -tanssiryhmiltä ja tehdään niiden pohjalta koreografiaa. Toisin kun Dancehall Queen Stylessa, Female Dancehallissa ei tehdä akrobatiaa tai lattialiikkeitä – tämä on siis upea mahdollisuus sukeltaa tähän tanssimaailmaan ilman aikaisempaa kokemusta tai ylimääräisiä temppuja!

Ilmoittaudu nyt!

Xmas Chair - tiiviskurssi 75 min.

Maanantai 02.12. - 16.12.
Klo 19:15 - 20:30
Hinta: 72€

Ohjaaja: Diana

UUTUUS!

Tervetuloa Sensuel Chair -tunneille! Riippumatta siitä, oletko vasta-alkaja tai jokokenut tanssija, tämä tunti on avoin kaikille. Voit osallistua korkokengillä tai ilman, ja ilman aikaisempaa kokemusta – lupaamme, että ihastut tähän sensuelliin tanssityyliin!

Tunnilla keskitytään tekniikkaharjoituksiin ja koreografian oppimiseen. Opit hienostuneita liikkeitä, kehonhallintaa ja musiikin tulkintaa. Koreografia yhdistää taitavasti erilaisia tanssi- ja liiketyylejä kuten commercial, latin, twerk ja dancehall.

Tule nauttimaan sensuellista tunnelmasta ja vahvistamaan sisäistä jumalatartasi!

Ilmoittaudu nyt!

Commercial Heels - tiiviskurssi

Lauantai 14.12.
Klo 12:00 - 13:30
Hinta: 27€

Ohjaaja: Diana

Avoin taso

Tule nostamaan tunnelmaa kattoon ja koe tanssin taikaa kuin parhaissa musiikkivideoissa tai pop-konserteissa! Commercial Heels -tunnilla aloitamme lämmittelyllä, jonka jälkeen harjoittelemme tanssimista korkokengillä. Kurssilla opit kauniin commercial-tyylisen koreografian, joka on täynnä naisellisuutta ja kiinnostavia liikeyhdistelmiä.

Huom! Ota mukaan tanssiin tarkoitettuja korkokenkiä tai tolppakorkoisia kenkiä. Ei ulkojalkineita. Ilman kenkiä pärjäät myös!

Dianan koreografiat ovat tunnettuja naisellisesta tyylistään ja luovista liikeyhdistelmistä, joten valmistaudu kokemaan jotain erityistä!

 

Ilmoittaudu nyt!

Xmas PILOXING® & Booty - tiiviskurssi

Lauantai 14.12.
Klo 12:00 - 13:30
Hinta: 25€

Ohjaaja: Sveta

Tehokas yhdistelmä: hikinen piloxing ja polttava pakaratreeni!
PILOXING®-tunti kehittää tasapainoa ja vartalon kauniita linjoja – pilateksen ansiosta. Se on tehokas intervallitreeni ja yhdellä tunnilla palaa 500-900 kcal; nyrkkeilyliikkeet parantavat koordinaatiota ja kehon hahmotusta. Helpot tanssiliikkeet tuovat hyvää fiilistä ja naisellista pehmeyttä treeniin.

Pakaroiden hyvä kunto auttaa myös lisäämään jousta- vuutta, liikkuvuutta ja tasapainoa. On myös hyvä muistaa, että vahvemmat pakaralihakset minimoivat loukkaantumisriskiä ja paran- tavat kehon linjausta osallistuessasi muihin urheilulajeihin, kuten juoksemiseen ja nostoihin! Joten – nosta, kiristä, vahvista, muotoile, polta!
Hyvä kunto ja liikunta vahvistavat meitä fyysisesti ja henkisesti, antavat itsevarmuutta ja sitä kautta iloa joka päivään! Tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu nyt!

Commercial Reggaetón - tiiviskurssi

Lauantai 14.12.
Klo 12:45 - 14:15
Hinta: 27€

Ohjaaja: Diana

Avoin taso

Tämä on reggaetónia parhaimmillaan – kuumimmat rytmit, jotka saavat sinut liikkumaan! Nauti ainutlaatuisista soundeista ja koukuttavista kappaleista, jotka saavat sinut tanssimaan ja unohtamaan hetkeksi arjen kiireet. Tunnilla opetellaan erilaisia liikeilmaisuja ja saat mahdollisuuden uppoutua reggaetónin tunnelmaan. Koreografiat rakennetaan eri tanssityylien elementtejä hyödyntäen, joten valmistaudu hulvattomaan hikiseen irtiottoon! Tervetuloa nauttimaan musiikista ja liikkeestä tässä ainutlaatuisessa reggaetón-tunnissa!

Ilmoittaudu nyt!

Xmas StressDetox Workshop

Lauantai 14.12.
Klo 12:45 - 14:15
Hinta: 29€

Ohjaaja: Sveta

Tervetuloatunnille, jossa pääset rentoutumaan joulukiireiden keskellä. Tämä monipuolinen ja rauhoittava tunti sopii kaikille, olit sitten tanssija, istumatyöläinen tai aktiiviliikkuja! Tunnin aikana huolehdimme sekä kehosta että mielestä. Nautimme yhdessä glögiä, joka johdattaa meidät rentoutumisen maailmaan. Keskitymme rauhallisiin venytyksiin, jotka parantavat liikkuvuutta ja tekevät lihaksista kimmoisampia. Jokainen osallistuja tekee liikkeet omaan tahtiin, kuunnellen oman kehon rajoja. Harjoitusten avulla tunnet itsesi viisi senttimetriä pidemmäksi ja kevyemmäksi! Syvennymme hengitysharjoituksiin, kasvojoogaan ja lymfaharjoituksiin, jotka rauhoittavat mieltä ja opettavat stressinhallintaa.
Kurssi ei ainoastaan edistä palautumista ja paranna liikkuvuutta, vaan tarjoaa myös konkreettisia työkaluja hyvinvointiin ja stressinhallintaan.

 

Ilmoittaudu nyt!

Xmas Sensual Twerk: The Naughty List - tiiviskurssi

Lauantai 21.12.
Klo 12:00 - 13:30
Hinta: 27€

Ohjaaja: Emilia

Avoin taso

Oletko ollut tuhma vai kiltti tänä vuonna? Jos kallistuit ensimmäiseen, tämä tunti on joululahja, jonka ansaitset tänä jouluna. Ei hätää, pukilla ei ole sinulle risuja, vaan tarjolla on ihanaa ja sensuellia joulufiilistelyä. Tunnilla tanssitaan jouluteemaista koreografiaa, jossa on sensuelli vivahde.
Nappaa mukaan tonttulakkisi ja säteilevän upea itsesi! Ho-ho-ho!

Ilmoittaudu nyt!

Fun Xmas: Bouncing Christmas Bells - tiiviskurssi

Lauantai 21.12.
Klo 13:30 - 15:00
Hinta: 27€

Ohjaaja: Emilia

Avoin taso

Mikä olisikaan hauskempaa kuin Twerk? No JOULUTWERK! 🎁 Tällä tunnilla tanssitaan jouluteemaista koreografiaa, jossa pylly pääsee pomppimaan kulkusten tahtiin.
Nappaa mukaan tonttulakki, sisäinen tonttusi ja tule pitämään hauskaa jouluhulinoissa. Ho-ho-ho!

Ilmoittaudu nyt!

Xmas Burleskitanssi: Winter Wonderland -tiiviskurssi

Lauantai 21.12.
Klo 13:30 - 15:00
Hinta: 25€

Ohjaaja: Jenni "Veda DeCadenza"

Avoin taso

Astutko kanssamme taianomaiseen talven ihmemaahan? Xmas Bu: Winter Wonderland -tunnilla yhdistämme burleskin elegantin ja sensuellin tanssityylin joulun taianomaiseen tunnelmaan. Tunnilla tanssitaan upeita koreografioita, jotka huokuvat joulun glamouria ja kimallusta. Harjoittelemme erilaisia burleskin liikkeitä ja ilmeitä, jotka saavat sinut tuntemaan itsesi todelliseksi talven kuningattareksi.

Tämä tunti on täydellinen tapa kohottaa itsevarmuutta ja juhlistaa joulun aikaa hauskalla ja vapauttavalla tavalla!

Ilmoittaudu nyt!

Latin Heels: Santa's Stilettos- tiiviskurssi

Lauantai 21.12.
Klo 12:00 - 13:30
Hinta: 27€

Ohjaaja: Krista

Avoin taso

Ota joulukauden kuumin tanssiaskel haltuusi Latin Heels: Santa’s Stilettos -kurssilla! Tämä sähäkkä ja seksikäs tanssitunti yhdistää latinalaisten tanssien intohimon ja koroissa tanssimisen itsevarmuuden. Kurssin aikana harjoittelemme erilaisia liikkeitä ja tekniikoita, jotka korostavat naisellisuutta ja antavat sinulle varmuutta liikkua koroissa. Tanssimme jouluteemaisia koreografioita, jotka tuovat ripauksen joulun taikaa ja lämpöä tanssisaliin. Jokainen askel ja liike saa sinut tuntemaan itsesi kuin tanssilattian kuningattareksi!

Ilmoittaudu nyt!