Siirry sisältöön

TsekkaaTIIVISKURSSIT

HiMOssa on normaalien viikkotuntien lisäksi melkein joka kuukausi jotain tiiviskursseja, joissa pääset nopeasti lajin sisään ja himomaiseen fiilikseen.

Barre Workshop

Keskiviikko 23.08. - 13.09.
Klo 17:15
Hinta: 72€

Ohjaaja: Sveta

Tämä workshop on mieletön sukellus tanssitekniikkaan! Hyvä syvennys baletin terminologiaan, joka lisää ymmärrystä oman kehon hallinnasta ja toiminnasta. Luvassa ihania löytyjä lihaksissa ja pirteä mieli plus tanssin taika!

 

Ilmoittaudu nyt!

Twerk It! Basics

Maanantai 12.06. - 19.06.
Klo 18:15
Hinta: 34€

Ohjaaja: Anja

Tervetuloa Twerk It! Basics -tanssikurssille! Tämä kurssi on täydellinen sinulle, joka haluat oppia twerkata vielä ennen kesää!

Twerkkaaminen on tanssilaji, joka saa kehosi (erityisesti pyllysi!) liikkumaan ja antaa sinulle mahdollisuuden ilmaista itseäsi luovasti. Kurssimme opettaa sinulle kaiken tarvittavan twerkkaamisen aloittamiseen ja kehittymiseen. Harjoittelemme perusliikkeitä, joiden avulla saat varmuutta ja taitoa tanssiin. Tämän jälkeen edetään haastavampiin liikkeisiin, sillä mukavuusalueen ulkopuolella tapahtuu kehitys!

Kurssin tärkein tavoite on kuitenkin hauskanpito. Twerkkaus on todella hauskaa, ja haluamme, että nautit jokaisesta hetkestä kurssillamme. Olemme sitoutuneet luomaan ystävällisen ja kannustavan ilmapiirin, jossa voit tanssia ilman huolia. Tämä on paikka, jossa voit olla oma itsesi ja nauttia tanssimisesta yhdessä muiden kanssa. Tule mukaan ja anna kehosi vapautua tanssin tahtiin! Opit uusia taitoja, kohtaat uusia ihmisiä ja saat paljon iloa ja energiaa!

Ilmoittaudu nyt!

Dancehall Queen Style

Keskiviikko 14.06. - 21.06.
Klo 18:45
Hinta: 34€

Ohjaaja: Anja

Haluatko oppia upean tanssityylin, joka parantaa koordinaatiokykyäsi ja kestävyyttäsi samalla kun opit ilmaisemaan itseäsi musiikin kautta? Tule mukaan Dancehall Queen Style – tiiviskurssille!

Tunnit keskittyvät tanssityylin perusteisiin ja perusliikkeisiin, jotka kehittävät ryhtiä ja kehonhallintaa, jotta liikkeesi ovat sulavia ja tanssisi kaunista. Lämmittely auttaa valmistautumaan rankkaan treeniin, ja sen jälkeen tunneilla opetellaan yksinkertaisia ja helppoja koreografioita. Tällä tiiviskurssilla keskitytään erityisesti dancehallin naiselliseen puoleen.
Tervetuloa mukaan!

 

Ilmoittaudu nyt!

Dancehall Queen Style

Torstai 17.08. - 07.09.
Klo 19:15
Hinta: 72€

Ohjaaja: Wilma

Avoin taso

Dancehall on jamaikalainen tanssi- ja musiikkilaji, joka kehittyi reggaesta 70 – 80-lukujen taitteessa, kun digitaaliset rytmit tulivat reggaeartistienkin käyttöön. Tanssityyli on reipas ja rankka! Queen Style on asennetunti, joka sisältää paljon lantion ja bootyn käyttöä. Queen styleen kuuluvat myös akrobaattiset liikkeet ja tulet yllättymään, kuinka nopeasti kehityt! Tämä hikinen ja hauska tunti on täyttä asennetta ja kasvattaa huimasti itsevarmuutta.

Ilmoittaudu nyt!

Rumba Cubana

Tiistai 22.08. - 12.09.
Klo 18:15
Hinta: 72€

Ohjaaja: Krista

Kuubalaisessa rumbassa yhdistyvät afrikkalaiset ja espanjalaiset elementit. Rumba on enemmän kuin tanssi- tai musiikkityyli, se on afrikkalaisten orjien jälkeläisten ja Espanjan siirtomaavallan valkoisen alemman luokan kehittämä kulttuurin muoto ja tapa juhlia. Tärkeintä rumbassa onkin hauskanpito ja vuorovaikutus tanssin, musiikin ja yleisön välillä! Rumbaan kuuluu kolme erilaista muotoa: yambu, guaguanco ja columbia, joista tanssimme tällä kurssilla nopeatempoista guaguancoa.
Tanssimme koko tiiviskurssin huivien kanssa, joten ota mukaasi iso ja kevyt huivi sekä rutkasti naisellista rumbaenergiaa!

Ilmoittaudu nyt!

Heels & Barre

Lauantai 02.09.
Klo 11:30 - 13:30
Hinta: 37€

Ohjaaja: Diana

Heels & Barre – tunnit ovat enemmän kuin vain tanssitunnit. Tämä on mahdollisuus kehittää kehonhallintaa, parantaa ryhtiä ja vahvistaa lihaksia tanssin avulla. Barren tuki auttaa sinua löytämään oikean asennon ja välttämään vammoja. Korkeakorkoiset kengät taas haastavat lihaksiasi entistä enemmän ja kehittävät tasapainoasi. Näiden yhdistelmä auttaa sinua kehittymään tanssijana ja tuntemaan itsesi kauniimmaksi ja itsevarmemmaksi. Tule mukaan Heels & Barre -tunneille ja huomaa, miten tanssi muuttaa elämääsi!

Ilmoittaudu nyt!

Draglicious

Sunnuntai 03.09.
Klo 16:00
Hinta: 42€

Ohjaaja: Xenia

Herätä sisäinen diivasi tai vaikka sinussa asuva Drag Queen! Palkittu drag-artisti Xenian sielu on yhdistelmä show-tanssia, burleskia ja kimaltavaa drag-extravaganzaa. Tuntien tärkein tehtävä on tehdä sinusta oman elämäsi jumalatar. Tiiviskurssilla kopistellaan korkoja, heilutetaan tukkaa ja pyöritetään lannetta opetellen uutta asennetta ja lyhyitä tanssillisia liikesarjoja.

Kurssi sopii kaikille sukupuoleen tai ikään katsomatta, jotka haluavat buustata naisellisuuttaan ja viedä kurssilta mukanaan ripauksen lisää itsevarmuutta.

Come as you are – pukeudu haluamallasi tavalla, jolla tunnet olosi itsevarmaksi!

Ilmoittaudu nyt!

Kehonhuolto Leidit 60+

Maanantai 04.09. - 09.10.
Klo 9:45
Hinta: 96€

Ohjaaja: Leena

Näillä tunneilla huomioimme kehon tarpeet jokaisen leidin omista lähtökohdista käsin. Nivelten liikkuvuus ja tukilihasten herätteleminen ovat keskiössä. Kehon avautuminen ja vahvistaminen sekä liikkumista helpottavat harjoitukset piristävät mieltä ja parantavat mm. ryhtiä.
Tuntien alussa voi esittää myös omia toiveita ❤
Tunnit ovat avoinna kaikille HiMOttarille, mutta erityisesti suunnattu siis yli 60v leideille.

Ilmoittaudu nyt!

Showtanssi 7-10v

Maanantai 04.09. - 30.10.
Klo 16:00
Hinta: 96€

Ohjaaja: Diana

Ei tuntia 23.10.!

Showtanssi on hyvin monipuolinen tanssilaji, jossa yhdistetään erilaisia tanssin tyylejä kuten disco, jazz ja street. Vauhdikkailla tunneilla venytellään, harjoitellaan tanssin perustekniikkaa ja tanssisarjoja, ja tietysti pidetään hauskaa!
Jos lapsi ei pääse jollekin kerralle, voi huoltaja korvata poissaolon viikkotunnilla.

Ilmoittaudu nyt!

Chair & Heels

Maanantai 04.09. - 25.09.
Klo 19:15
Hinta: 72€

Ohjaaja: Diana

Tällä tunnilla tanssitaan koroilla myös tuolin avulla! Koreografian tyyli on hyvin sensuelli. Mukaan voi tulla myös ilman korkokenkiä. Jos kiinnostaa kokeilla jotain uutta ja ehkäpä jotain oman mukavuusalueen ulkopuolelta – lämpimästi tervetuloa! Let´s rock the heels (and chair)!

Ilmoittaudu nyt!

Latin styles Leidit 60+

Tiistai 05.09. - 24.10.
Klo 11:00
Hinta: 128

Ohjaaja: Krista

Latin Styles Leidit 60+ on ihanan iloinen ja pehmeä tunti, joka vetreyttää koko kehoa ja piristää mieltä. Luvassa bachata, salsa, son, cha cha ja paljon muuta. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita ja joka tunnilla tanssitaan uutta. Kaikki tanssit tanssitaan soolona, mutta myös herrasmiehet ovat tervetulleita. Tunnit ovat avoinna kaikille HiMOttarille, mutta erityisesti suunnattu siis yli 60v leideille.

Ilmoittaudu nyt!

Burleskitanssi: Old Hollywood

Tiistai 05.09. - 26.09.
Klo 20:15
Hinta: 72€

Ohjaaja: Jenni "Veda DeCadenza" Järvinen

Ilmoittaudu burleskitanssin tiiviskurssille ja astu todellisen glamourin maailmaan! Burleskitanssi on tanssillinen tunti, joka ammentaa tyylinsä burleskin historian liikekielestä.

Haluatko kokea vanhojen Hollywood-elokuvien tunnelmaa ja showtyttöjen sensuellia liikekieltä? Tämä tiiviskurssi on sinua varten!

Kurssin aikana opit lumoavia liikkeitä, kehität ilmaisukykyäsi ja koet unohtumaton seikkailu burleskin sydämessä. Olipa kyseessä sitten harrastus tai halu astua lavalle, tämä tiiviskurssi tarjoaa sinulle mahdollisuuden tulla osaksi burleskin lumoavaa maailmaa.
Älä jää paitsi tästä ainutlaatuisesta tilaisuudesta!

 

Ilmoittaudu nyt!

Latin Styles beibit & leidit

Tiistai 05.09. - 24.10.
Klo 12:00
Hinta: 128€

Ohjaaja: Krista

Nämä tunnit sopivat naisille (äidit, mummot, kummit) ja 2–9kk vauvoille.
Tunneilla lämmittelyn jälkeen tanssitaan salsaa, bachataa, sonia, reggaetonia ja cha chaa. Kantoreppu on hyvä vaihtoehto sylille ja lopussa vauvat pääsevät studion patjoille, niin avataan yläkropat ja tanssitaan pari hyvää kappaletta loppuun. Tunneilla on iloinen ja rento tunnelma, aikaisempaa tanssikokemusta et tarvitse.
Vaunut voi tuoda sisälle (tilaa rajatusti) tai parkkeerata sisäpihalle lukollisen portin taakse. Tunnin jälkeen studiolle voi jäädä vaihtamaan rauhallisesti vaatteita ja syöttämään pikkuista ❤.
Jos omalle tunnille ei pääse, poissaolon voi korvata millä tahansa viikkotunnilla ilman vauvaa.

Ilmoittaudu nyt!

Showtanssi 11-14v

Tiistai 05.09. - 31.10.
Klo 15:30
Hinta: 96€

Ohjaaja: Diana

Ei tuntia 24.10.!

Showtanssi on hyvin monipuolinen tanssilaji, jossa yhdistetään erilaisia tanssin tyylejä kuten disco, jazz ja street. Vauhdikkailla tunneilla venytellään, harjoitellaan tanssin perustekniikkaa ja tanssisarjoja, ja tietysti pidetään hauskaa!
Jos lapsi ei pääse jollekin kerralle, voi huoltaja korvata poissaolon viikkotunnilla.

Ilmoittaudu nyt!

Girly Hip Hop

Keskiviikko 06.09. - 27.09.
Klo 19:30
Hinta: 72€

Ohjaaja: Alicia

Hiphop-kulttuuri syntyi 1970-luvulla Bronxissa New Yorkissa ja katutanssi on vain yksi sen pääelementeista.
Hip hop on täynnä energiaa ja hauskuutta! Tunneilla soi hyvin rytmikäs musiikki ja liikekieli on hyvin monipuollinen: bounceja, isolaatioita, sekä jossain määrin muidenkin tanssilajien liikkeet ja tekniikat. Girly Hip Hop tunnilla saat lisätwistin: jammaillaan naisellisella tyylillä. Opit tanssimaan itsevarmasti ja tunnin intensiivinen treeni parantaa samalla kestävyyttäsi. Nautitaan upeasta ryhmähengestä ja unohtumattomasta kokemuksesta.
Tule mukaan Girly Hip Hop -tunnille ja tanssi itsesi terveeksi ja iloiseksi, valmistaudunostamaan sykettäsi ja heittäytymään hyvään menoon!

Ilmoittaudu nyt!

Latin Heels

Torstai 07.09. - 05.10.
Klo 17:15
Hinta: 72€

Ohjaaja: Krista

Haluatko lisätä vauhtia tanssiliikkeisiisi samalla kun tunnet itsesi itsevarmaksi ja voimakkaaksi? Latin Heels-tunti on juuri sinua varten! Astu sisään tähän energiseen ja innostavaan tanssimaailmaan, jossa yhdistyy latinalaisen musiikin rytmit ja upea korkeakorkoinen tyyli. Luvassa perustekniikkaa myös eli sopii kaikentasoisille!

Latin Heels-tunnilla opit sulauttamaan latinalaisen tanssin elementtejä ja korkokenkien voimaa yhdeksi näyttäväksi kokonaisuudeksi. Kehität samalla notkeuttasi, koordinaatiotasi ja tanssitekniikkaasi. Tunne tanssin ilo ja itsesi voima, kun rytmien tahti vie sinut mennessään!

Ilmoittaudu nyt!

Charleston - tanssi

Lauantai 09.09.
Klo 12:00
Hinta: 37€

Ohjaaja: Milla

Tiiviskurssilla charlestonin perusteet tulevat tutuiksi niillekin, jotka eivät salakapakoissa yleensä pyöri. Hauskat liikkeet yhdistetään letkeäksi koreografiaksi, jolla voi tehdä lähtemättömän vaikutuksen vaikka säkenöivissä Great Gatsby -juhlissa. Vaikka tanssi on alunperin 1920-luvun hittitanssi, on tiiviskurssin musiikki tätä päivää. Esittäjä on yksi tämän hetken suosituimmista swing- ja jazz-yhtyeistä!

Ilmoittaudu nyt!

Chair & Heels

Lauantai 09.09.
Klo 11:30 - 13:30
Hinta: 38€

Ohjaaja: Diana

Tällä tiiviskurssilla tanssitaan koroilla tuolin avulla! Koreografian tyyli on hyvin sensuelli Naisetn päivän kunniaksi ja tunnin taso on avoin. Jos kiinnostaa kokeilla jotain uutta ja ehkäpä jotain oman mukavuusalueen ulkopuolelta – lämpimästi tervetuloa! Let´s rock the chair!

P.S. Mukaan voi tulla myös ilman korkokenkiä.

Ilmoittaudu nyt!

Twerk & Chair

Sunnuntai 10.09.
Klo 15:15
Hinta: 37€

Ohjaaja: Anja

Chair &Twerk – tanssitunnilla tuoli tuo lisäulottuvuuden tanssiisi! Tämä on hauska ja kekseliäs tapa yhdistää tanssi ja treeni, sillä tuoli tarjoaa monia mahdollisuuksia tanssin liikkeiden lisäämiseksi. Käytämme tuolia taustana, tanssiliikkeissä ja jopa välineenä, jolla lisätä haastetta tanssiin. Tämä tanssitunti sopii kaikille, jotka haluavat kokeilla jotain uutta ja haastaa itseään erilaisella tanssityylillä. Tule mukaan ja ota istumapaikkasi tanssilattialla – lupamme, että tulet nauttimaan tästä energisestä ja hauska tanssitunnista!

Ilmoittaudu nyt!

PILOXING® & Booty

Sunnuntai 10.09.
Klo 18:15
Hinta: 25€

Ohjaaja: Sveta

Tehokas yhdistelmä: hikinen piloxing ja polttava pakaratreeni!
PILOXING®-tunti kehittää tasapainoa ja vartalon kauniita linjoja – pilateksen ansiosta. Se on tehokas intervallitreeni ja yhdellä tunnilla palaa 500-900 kcal; nyrkkeilyliikkeet parantavat koordinaatiota ja kehon hahmotusta. Helpot tanssiliikkeet tuovat hyvää fiilistä ja naisellista pehmeyttä treeniin.

Pakaroiden hyvä kunto auttaa myös lisäämään jousta- vuutta, liikkuvuutta ja tasapainoa. On myös hyvä muistaa, että vahvemmat pakaralihakset minimoivat loukkaantumisriskiä ja paran- tavat kehon linjausta osallistuessasi muihin urheilulajeihin, kuten juoksemiseen ja nostoihin! Joten – nosta, kiristä, vahvista, muotoile, polta!
Hyvä kunto ja liikunta vahvistavat meitä fyysisesti ja henkisesti, antavat itsevarmuutta ja sitä kautta iloa joka päivään! Tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu nyt!

Vogue Fem

Torstai 14.09. - 05.10.
Klo 19:30
Hinta: 72€

Ohjaaja: Topi

Tällä kurssilla pääset sukeltamaan Vogue-tyyleistä ja kategorioista siihen kaikkein feminiinisempään: Vogue Femiin! Aloitamme tutustumalla ja hiomalla Vogue Femmeen kuuluvaa viiden elementin tekniikkaa. Jokaisella tunnilla käydään läpi muutamaa elementtiä, mutta fokusoidaan aina yhden tutkimiseen ja varioimiseen. Sen jälkeen niitä opetellaan yhdistelemään ja lopulta maustamaan femmen sielulla ja sydämellä: omalla persoonallisuudella!

Ilmoittaudu nyt!

Sensual Heels

Lauantai 16.09.
Klo 11:30
Hinta: 37€

Ohjaaja: Diana

Tällä seksikkyyttä tihkuvalla kurssilla saat varmuutta koroissa olemiseen ja tanssimiseen, olit sitten aloitteleva treenailija tai kokenut konkari. Kurssilla luvassa tekniikkaharjoituksia sekä hyvin kaunis ja sensuelli koreografia, jossa panostetaan musikaalisuuteen, kehon hallintaan ja liikkeiden yksityiskohtiin. Tulet oppimaan paljon uutta ja taatusti ihastumaan tähän sensuelliin tanssityyliin!

Kurssille voi tulla myös ilman korkokenkiä.

Ilmoittaudu nyt!

Beyoncé Styles

Lauantai 23.09.
Klo 11:30
Hinta: 37€

Ohjaaja: Diana

Beyonce styles- tunnilla jokainen nainen on queen! Tällä diivamaisen seksikkäällä tunnilla laitetaan lanteet heilumaan, hiukset hulmuamaan ja sisäinen jumalatar hehkumaan itsevarmuutta. Tunnin aikana harjoitellaan naisellista kävelyä ja tanssiliikkeitä, missä otetaan vaikutteita show- ja commercial- tanssityyleistä, hip hopista sekä dancehallista. Lopputunnista tanssitaan Beyoncen musiikkiin rakennettuun koreografiaan. Itsensä ja tuntitovereiden voimaannuttaminen on ykkösjuttu tällä girl poweria täynnä olevalla fiilistelytunnilla!

Ilmoittaudu nyt!

Beyoncé Styles

Lauantai 23.09.
Klo 11:30
Hinta: 37€

Ohjaaja: Diana

Beyonce styles- tunnilla jokainen nainen on queen! Tällä diivamaisen seksikkäällä tunnilla laitetaan lanteet heilumaan, hiukset hulmuamaan ja sisäinen jumalatar hehkumaan itsevarmuutta. Tunnin aikana harjoitellaan naisellista kävelyä ja tanssiliikkeitä, missä otetaan vaikutteita show- ja commercial- tanssityyleistä, hip hopista sekä dancehallista. Lopputunnista tanssitaan Beyoncen musiikkiin rakennettuun koreografiaan. Itsensä ja tuntitovereiden voimaannuttaminen on ykkösjuttu tällä girl poweria täynnä olevalla fiilistelytunnilla!

Ilmoittaudu nyt!

Commercial Street

Torstai 23.09.
Klo 12:00
Hinta: 37€

Ohjaaja: Jacinda

HUOM! Avoin taso!

Commercial Street on nimensä mukaisesti “kaupallinen” tanssityyli, joka yhdistelee eri tanssilajien liikkeitä ja tunnelmaa – ottaen vaikutteita erityisesti katutanssityyleistä mm. funk, old school-, new school- ja lyrical hip hop. Katutanssityylit kehittyvät ja muuttavat muotoaan jatkuvasti ja näillä tunneilla voi olla vaikutteita myös muista tanssilajeista. Tunneilla tanssitaan täysillä, ja pommin varmasti pääset hikoilemaan, joraamaan ja pitämään hauskaa uusien sekä vanhojen hittien tahtiin!
HiMOn Commercial -tunnit muodostuvat ohjaavan opettajan taustan ja tyylin mukaan – ja kaikki ovat dynaamisia, täynnä positiivista energiaa ja menoa! Tunnit sisältävät alkulämmittelyä, venyttelyä, tekniikkaa ja tanssisarjan.

Ilmoittaudu nyt!

Heels & Barre

Maanantai 02.10. - 23.10.
Klo 19:15
Hinta: 72€

Ohjaaja: Diana

Heels & Barre – tunnit ovat enemmän kuin vain tanssitunnit. Tämä on mahdollisuus kehittää kehonhallintaa, parantaa ryhtiä ja vahvistaa lihaksia tanssin avulla. Barren tuki auttaa sinua löytämään oikean asennon ja välttämään vammoja. Korkeakorkoiset kengät taas haastavat lihaksiasi entistä enemmän ja kehittävät tasapainoasi. Näiden yhdistelmä auttaa sinua kehittymään tanssijana ja tuntemaan itsesi kauniimmaksi ja itsevarmemmaksi. Tule mukaan Heels & Barre -tunneille ja huomaa, miten tanssi muuttaa elämääsi!

Ilmoittaudu nyt!

Hatha & Yin Yoga

Maanantai 02.10. - 23.10.
Klo 20:15
Hinta: 72€

Ohjaaja: Gitta

Tunti alkaa dynaamisella Hatha-joogalla ja päättyy restoratiiviseen yin-joogaan.
Hatha-jooga vahvistaa ja avaa, yin-jooga rauhoittaa kehoa ja mieltä.
Aikaisempaa jooga-kokemusta ei tarvita, kaikki ovat tervetulleita tunnille.

Ilmoittaudu nyt!

Bachata

Tiistai 03.10. - 24.10.
Klo 19:15
Hinta: 72€

Ohjaaja: Krista

Viikon piristys on täällä! Uusi tiiviskurssi joka piristää mieltä, ravistelee kehoa ja tuo aurinkoa kevääseen!

Tunteikas Bachata on alunperin Dominikaanisesta tasavallasta kotoisin oleva tanssilaji, joka on täynnä tunnetta. Tiiviskurssi koostuu tekniikkaosuudesta ja naisellisesta koreografiasta, jossa yhdistellään Bachatan eri tyylisuuntauksia. Koreografiaa rakennetaan vähitellen ja kurssilla pääsee varmasti kunnolla tanssimaan. Luvassa on ihania keinuvia rytmejä ja naisellista menoa!

Ilmoittaudu nyt!

Commercial Street

Keskiviikko 04.10. - 25.10.
Klo 17:15
Hinta: 72€

Ohjaaja: Jacinda

HUOM! Avoin taso!

Commercial Street on nimensä mukaisesti “kaupallinen” tanssityyli, joka yhdistelee eri tanssilajien liikkeitä ja tunnelmaa – ottaen vaikutteita erityisesti katutanssityyleistä mm. funk, old school-, new school- ja lyrical hip hop. Katutanssityylit kehittyvät ja muuttavat muotoaan jatkuvasti ja näillä tunneilla voi olla vaikutteita myös muista tanssilajeista. Tunneilla tanssitaan täysillä, ja pommin varmasti pääset hikoilemaan, joraamaan ja pitämään hauskaa uusien sekä vanhojen hittien tahtiin!
HiMOn Commercial -tunnit muodostuvat ohjaavan opettajan taustan ja tyylin mukaan – ja kaikki ovat dynaamisia, täynnä positiivista energiaa ja menoa! Tunnit sisältävät alkulämmittelyä, venyttelyä, tekniikkaa ja tanssisarjan.

Ilmoittaudu nyt!

Heels-koreografia

Keskiviikko 04.10. - 25.10.
Klo 19:30
Hinta: 72€

Ohjaaja: Salla

Tämä on feminine power! Luvassa naisellinen koreografia, erilaisten korkokengillä toteutettavista liikkumisen ja tekniikan harjoituksien jälkeen. Tanssi, joka on täynnä asennetta ja tuo itsevarmuuttasi esiin!
On ihanaa vapautaa sisäinen jumalattaresi ja sulavoittaa liikkumista!

Suositellaan ottamaan mukaan mukavat korkokengät, jotka tukevat hyvin jalkaa. Korkokengissä tulee olla ehjät korkolaput, jotta lattia ei vaurioidu. Jos kengissäsi on piikkikorot tulee käyttää muovisuojia (saa mm. tanssitarvikeliikkeistä).

Ilmoittaudu nyt!

Vintage styles

Lauantai 07.10.
Klo 12:00
Hinta: 37€

Ohjaaja: Milla

Tiedoitus! Viime vuosisadan alun jatsaava tanssikavalkadi alkaa. Turmiollisen twistailevaa 20-luvun charlestonia tanssittiin esim. ragtimeen tai Dixieland-jazziin. Mutta sitten syntyi swing-musiikki! Tanssilattioilla ja estradeilla alkoi näkyä villin vauhdikkaita potkuja. Swingin myötä jazziin voitiin tanssia myös pehmyesti ja sulavasti. Arvoisat ladyt, rohkenen ehdottaa pitämään hapsuista ja helmikaulanauhoista kiinni – tanssiseikkailu jazz-ajalta kohti swing-aikaa alkaa.

Ilmoittaudu nyt!

Dancehall Queen Style Akrobatia

Sunnuntai 08.10.
Klo 15:15
Hinta: 37€

Ohjaaja: Anja

UUTUUS!

Tanssin ystävät, oletteko valmiita heittäytymään tanssin hurjaan maailmaan? Haluatteko oppia taidon, joka saa kaikki silmät tuijottamaan ja suut auki? Tulkaa mukaan Dancehall Queen Style Akrobatia -tiiviskurssille, jossa pääsette kehittämään tanssiosaamistanne äärimmäiseen suorituskykyyn!

Tämä tiiviskurssikurssi on suunniteltu kaikille, jotka ovat valmiita ottelemaan tanssilattialla. Meiltä löytyy kokeneita opettajia, jotka opettavat  kaiken, mitä tarvitaan tullakseen kuningattareksi tanssilattialla. Kurssilla harjoitellaan kaikki tärkeimmät Dancehall Queen Style akrobatia-liikkeet ja -temput, joilla hurmaa yleisön juhlissa tai yökerhossa.

Mutta tämä kurssi ei ole vain tanssin oppimista varten. Tämä on myös mahtava tilaisuus pitää hauskaa ja tavata muita tanssin ystäviä! 

Ilmoittaudu nyt!

PILOXING® & Booty

Sunnuntai 08.10.
Klo 15:30
Hinta: 25€

Ohjaaja: Sveta

Tehokas yhdistelmä: hikinen piloxing ja polttava pakaratreeni!
PILOXING®-tunti kehittää tasapainoa ja vartalon kauniita linjoja – pilateksen ansiosta. Se on tehokas intervallitreeni ja yhdellä tunnilla palaa 500-900 kcal; nyrkkeilyliikkeet parantavat koordinaatiota ja kehon hahmotusta. Helpot tanssiliikkeet tuovat hyvää fiilistä ja naisellista pehmeyttä treeniin.

Pakaroiden hyvä kunto auttaa myös lisäämään jousta- vuutta, liikkuvuutta ja tasapainoa. On myös hyvä muistaa, että vahvemmat pakaralihakset minimoivat loukkaantumisriskiä ja paran- tavat kehon linjausta osallistuessasi muihin urheilulajeihin, kuten juoksemiseen ja nostoihin! Joten – nosta, kiristä, vahvista, muotoile, polta!
Hyvä kunto ja liikunta vahvistavat meitä fyysisesti ja henkisesti, antavat itsevarmuutta ja sitä kautta iloa joka päivään! Tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu nyt!

Commercial Latin

Torstai 12.10. - 02.11.
Klo 17:15
Hinta: 72€

Ohjaaja: Krista

Commercial Latin -tunnilla kuumat lattarirytmit kihelmöivät mielessä ja kropassa! Nimensä mukaisesti “kaupallinen” tanssityyli, joka yhdistelee eri tanssilajien liikkeitä ja tunnelmaa – ottaen vaikutteita erityisesti latinalaisista tansseista, kuten salsa, rumba, bachata ja reggaetón! Commercial Latin -tunneilla tanssitaan niin kuin musiikkivideoilla, keskitytään koreografiaan, heittäytymiseen ja musiikin tulkintaan. Tule nauttimaan sähäkästä ja naisellisesta menosta!

Ilmoittaudu nyt!

Beyoncé styles

Maanantai 30.10. - 20.11.
Klo 19:15
Hinta: 72€

Ohjaaja: Diana

Beyonce styles- tunnilla jokainen nainen on queen! Tällä diivamaisen seksikkäällä tunnilla laitetaan lanteet heilumaan, hiukset hulmuamaan ja sisäinen jumalatar hehkumaan itsevarmuutta. Tunnin aikana harjoitellaan naisellista kävelyä ja tanssiliikkeitä, missä otetaan vaikutteita show- ja commercial- tanssityyleistä, hip hopista sekä dancehallista. Lopputunnista tanssitaan Beyoncen musiikkiin rakennettuun koreografiaan. Itsensä ja tuntitovereiden voimaannuttaminen on ykkösjuttu tällä girl poweria täynnä olevalla fiilistelytunnilla!

Ilmoittaudu nyt!

Pilates Flow by PILOXING®

Tiistai 31.10. - 21.11.
Klo 18:15
Hinta: 72€

Ohjaaja: Sveta

Saavuta kuntotavoitteesi ilman ylikuormitusta ja loukkaantumisen riskiä. Vahvista ja kiinteytä sekä paranna joustavuutta ja hyvinvointia hyvältä tuntuvassa harjoituksessa.

Pilateksen mattoharjoitukset ovat loistava valinta kaikille aloittelijoista edistyneisiin opiskelijoihin, koska jokaista harjoitusta tunneilla muokataan niin, että saadaan sopivasti haastetta ja onnistumisen riemua. Pilates kehittää kestävyyskuntoa, lihaskuntoa, liikehallintaa, liikkuvuutta ja tasapainoa. Sen avulla voi opettaa kehoa liikkumaan laadukkaammin, kohentaa ryhtiä ja ylläpitää toimintakykyä – tuloksena on kivuton arki! Pilates Flow auttaa alentamaan stressitasoja sekä vahvistamaan henkistä hyvinvointia ja itseluottamusta niin, että mieli kevenee!

Ilmoittaudu nyt!

Lyrical Dance

Torstai 09.11. - 30.11.
Klo 17:15
Hinta: 72€

Ohjaaja: Jasmin

Lyrical eli lyyrinen tanssi on virtaava tanssityyli, jonka pohjalla on baletin ja jazzin tekniikkaa. Tunneilla heittäydytään herkkään tunnelmaan, jota täydentää aksentit. Lyrical tunnilla luodaan tarinaa tanssin muodossa, täydentämään musiikkia. Tunnin pääpaino on koreografiassa ja tanssimisessa, joita tekniikkaharjoitteet tukevat.

Ilmoittaudu nyt!

Historia