Siirry sisältöön

TsekkaaTIIVISKURSSIT

HiMOssa on normaalien viikkotuntien lisäksi melkein joka kuukausi jotain tiiviskursseja, joissa pääset nopeasti lajin sisään ja himomaiseen fiilikseen.

Draglicious

Tiistai 31.01. - 07.02.
Klo 19:15
Hinta: 48€

Ohjaaja: Xenia

Herätä sisäinen diivasi tai vaikka sinussa asuva Drag Queen! Palkittu drag-artisti Xenian sielu on yhdistelmä show-tanssia, burleskia ja kimaltavaa drag-extravaganzaa. Tuntien tärkein tehtävä on tehdä sinusta oman elämäsi jumalatar. Tiiviskurssilla kopistellaan korkoja, heilutetaan tukkaa ja pyöritetään lannetta opetellen uutta asennetta ja lyhyitä tanssillisia liikesarjoja.

Kurssi sopii kaikille sukupuoleen tai ikään katsomatta, jotka haluavat buustata naisellisuuttaan ja viedä kurssilta mukanaan ripauksen lisää itsevarmuutta.

Come as you are – pukeudu haluamallasi tavalla, jolla tunnet olosi itsevarmaksi!

Ilmoittaudu nyt!

Commercial Street

Torstai 02.02. - 23.02.
Klo 17:15
Hinta: 72€

Ohjaaja: Jacinda

HUOM! Avoin taso!

Commercial Street on nimensä mukaisesti “kaupallinen” tanssityyli, joka yhdistelee eri tanssilajien liikkeitä ja tunnelmaa – ottaen vaikutteita erityisesti katutanssityyleistä mm. funk, old school-, new school- ja lyrical hip hop. Katutanssityylit kehittyvät ja muuttavat muotoaan jatkuvasti ja näillä tunneilla voi olla vaikutteita myös muista tanssilajeista. Tunneilla tanssitaan täysillä, ja pommin varmasti pääset hikoilemaan, joraamaan ja pitämään hauskaa uusien sekä vanhojen hittien tahtiin!
HiMOn Commercial -tunnit muodostuvat ohjaavan opettajan taustan ja tyylin mukaan – ja kaikki ovat dynaamisia, täynnä positiivista energiaa ja menoa! Tunnit sisältävät alkulämmittelyä, venyttelyä, tekniikkaa ja tanssisarjan.

Ilmoittaudu nyt!

Heels – floorwork

Perjantai 03.02. - 24.02.
Klo 17:30
Hinta: 72€

Ohjaaja: Salla

Tällä tunnilla on tarkoitus vapautaa sisäinen jumalattaresi ja sulavoittaa liikkumista, sekä tanssimista koroissa hauskanpitoa unohtamatta! Koreografiat ovat pääsääntöisesti commercial tyyliä, jossa mausteena eri vaikutteita niin latin-, twerk- kuin dancehall-maailmasta.

Ollaan lattiatasossa – jos et pysty tanssimaan lattiatasossa, emme suosittele tuntia. Ei tarvitse kuitenkaan säikähtää, lattiasta tulee tuttu ja varmempi paikka! Tervetuloa!

Ilmoittaudu nyt!

Vintage styles

Lauantai 04.02. - 18.02.
Klo 11:00
Hinta: 72€

Ohjaaja: Milla

Tiedoitus! Viime vuosisadan alun jatsaava tanssikavalkadi alkaa. Turmiollisen twistailevaa 20-luvun charlestonia tanssittiin esim. ragtimeen tai Dixieland-jazziin. Mutta sitten syntyi swing-musiikki! Tanssilattioilla ja estradeilla alkoi näkyä villin vauhdikkaita potkuja. Swingin myötä jazziin voitiin tanssia myös pehmyesti ja sulavasti. Arvoisat ladyt, rohkenen ehdottaa pitämään hapsuista ja helmikaulanauhoista kiinni – tanssiseikkailu jazz-ajalta kohti swing-aikaa alkaa.

Ilmoittaudu nyt!

Rumba Cubana

Maanantai 06.02. - 27.02.
Klo 18:15
Hinta: 72€

Ohjaaja: Krista

Kuubalaisessa rumbassa yhdistyvät afrikkalaiset ja espanjalaiset elementit. Rumba on enemmän kuin tanssi- tai musiikkityyli, se on afrikkalaisten orjien jälkeläisten ja Espanjan siirtomaavallan valkoisen alemman luokan kehittämä kulttuurin muoto ja tapa juhlia. Tärkeintä rumbassa onkin hauskanpito ja vuorovaikutus tanssin, musiikin ja yleisön välillä! Rumbaan kuuluu kolme erilaista muotoa: yambu, guaguanco ja columbia, joista tanssimme tällä kurssilla nopeatempoista guaguancoa.
Tanssimme koko tiiviskurssin huivien kanssa, joten ota mukaasi iso ja kevyt huivi sekä rutkasti naisellista rumbaenergiaa!

Ilmoittaudu nyt!

Bachata

Maanantai 06.02. - 27.02.
Klo 19:15
Hinta: 72€

Ohjaaja: Krista

Viikon piristys on täällä! Uusi tiiviskurssi joka piristää mieltä, ravistelee kehoa ja tuo aurinkoa kevääseen!

Tunteikas Bachata on alunperin Dominikaanisesta tasavallasta kotoisin oleva tanssilaji, joka on täynnä tunnetta. Tiiviskurssi koostuu tekniikkaosuudesta ja naisellisesta koreografiasta, jossa yhdistellään Bachatan eri tyylisuuntauksia. Koreografiaa rakennetaan vähitellen ja kurssilla pääsee varmasti kunnolla tanssimaan. Luvassa on ihania keinuvia rytmejä ja naisellista menoa!

Ilmoittaudu nyt!

Lyrical Dance

Keskiviikko 08.02. - 01.03.
Klo 17:15
Hinta: 79€

Ohjaaja: Jasmin

Lyrical eli lyyrinen tanssi on virtaava tanssityyli, jonka pohjalla on baletin ja jazzin tekniikkaa. Tunneilla heittäydytään herkkään tunnelmaan, jota täydentää aksentit. Lyrical tunnilla luodaan tarinaa tanssin muodossa, täydentämään musiikkia. Tunnin pääpaino on koreografiassa ja tanssimisessa, joita tekniikkaharjoitteet tukevat.

Ilmoittaudu nyt!

Twerk It! - Basics

Lauantai 11.02. - 18.02.
Klo 12:00
Hinta: 34€

Ohjaaja: Alicia / Lauren

Kolme ohjaajaa varmistavat etto twerkkauksen perusteet tulevat  tutuksi!
Twerk – tunneilla peppu, reidet, alaselkä ja alavatsa voimistuvat tässä vauhdikkaassa ja superseksikkäässä lajissa. Tanssitaan hip hop-musiikkiin liikutellen lantiota eri asennoissa erilaisiin rytmeihin. Kuntosi kohenee samalla kun saat lisää itsevarmuutta ja opit tuntemaan oman vartalosi paremmin.
Tiiviskurssilla harjoitellaan kunnolla twerkkauksen alkeita, joten aiempaa kokemusta et tarvitse.

Ota mukaan polvisuojat.
Huom! Tunti on K16.

Ilmoittaudu nyt!

Kehonhuolto

Sunnuntai 12.02. - 18.06.
Klo 16:15
Hinta: 90€

Ohjaaja: Sveta

HUOM! 5 krt x su

Tämä on tanssin harrastajille ja kaikille muillekin liikkujille sopiva monipuolinen ja rauhoittava tunti, jolla huolehditaan sekä vartalosta että mielestä, olit ensikertalainen, istumatyöläinen tai aktiiviliikkuja! Tunti edistää palautumista, liikkuvuutta, koordinaatiota ja ennaltaehkäisee urheiluvammoja. Harjoituksien aikana jokainen osallistuja tekee liikkeet omassa tahdissa, oman kehon rajoja kuunnellen. Tunnin alussa keho herätellään erilaisin kierroin, rullauksin ja tasapainoa vaativin liikkein. Tunnin loppuosa käytetään rauhallisiin venytyksiin. Harjoituksien avulla kehon liikkuvuus kehittyy, lihaksista tulee kimmoisemmat ja tunnet itsesi viisi senttimetriä pidemmäksi!

Ilmoittaudu nyt!

Perhejooga

Sunnuntai 12.02.
Klo 14:30
Hinta: 37€

Ohjaaja: Vieraileva tähti

HiMOn mahtava UUTUUS – Perhejooga! Nauti yhdessäolosta joogaamalla!

Jooga vanhemmille ja lapsille (4-8 v) on luotu perheille, jotka haluavat viettää yhdessä aikaa joogan parissa.

Perhejooga tarjoaa loistavan mahdollisuuden viettää terveellistä ja iloista laatuaikaa yhdessä. Aikuiset saavat tehdä asanoita, käyttää mielikuvitustaan ja muodosta yhteys sisäiseen lapseensa. Samalla lapsille esitellään joogan maailma hauskalla ja leikkisällä tavalla. Ohjaajna toimi ihana ja kokenut perhejopoga-ohjaaja Paola, joka erikoistunut 1-16 -vuotiaiden lasten kanssa työskentelyyn.

Fyysinen aktiivisuus, rentoutuminen ja läheisyys tekevät tästä tunnista erityisen!

Joogassa on paljon hyvää, mutta TOP 3 hyötyjä on tässä:

  • Syventää yhteyttä perheenjäsenten välillä
  • Edistää parempia kommunikointitaitoja perheenjäsenten kesken
  • Antaa tilan positiiviselle ja nautinnolliselle perhetoiminnalle

Tunnille voi tulla aikuisen mukaan 1 lapsi.
Lisää Paolasta ja perhejoogasta on tässä.

Ilmoittaudu nyt!

Pilates Flow by PILOXING®

Tiistai 14.02. - 07.03.
Klo 18:15
Hinta: 72€

Ohjaaja: Sveta

Saavuta kuntotavoitteesi ilman ylikuormitusta ja loukkaantumisen riskiä. Vahvista ja kiinteytä sekä paranna joustavuutta ja hyvinvointia hyvältä tuntuvassa harjoituksessa.

Pilateksen mattoharjoitukset ovat loistava valinta kaikille aloittelijoista edistyneisiin opiskelijoihin, koska jokaista harjoitusta tunneilla muokataan niin, että saadaan sopivasti haastetta ja onnistumisen riemua. Pilates kehittää kestävyyskuntoa, lihaskuntoa, liikehallintaa, liikkuvuutta ja tasapainoa. Sen avulla voi opettaa kehoa liikkumaan laadukkaammin, kohentaa ryhtiä ja ylläpitää toimintakykyä – tuloksena on kivuton arki! Pilates Flow auttaa alentamaan stressitasoja sekä vahvistamaan henkistä hyvinvointia ja itseluottamusta niin, että mieli kevenee!

Ilmoittaudu nyt!

PILOXING® & Booty

Keskiviikko 15.02.
Klo 18:15
Hinta: 25€

Ohjaaja: Sveta

Tehokas yhdistelmä: hikinen piloxing ja polttava pakaratreeni!
PILOXING®-tunti kehittää tasapainoa ja vartalon kauniita linjoja – pilateksen ansiosta. Se on tehokas intervallitreeni ja yhdellä tunnilla palaa 500-900 kcal; nyrkkeilyliikkeet parantavat koordinaatiota ja kehon hahmotusta. Helpot tanssiliikkeet tuovat hyvää fiilistä ja naisellista pehmeyttä treeniin.

Pakaroiden hyvä kunto auttaa myös lisäämään jousta- vuutta, liikkuvuutta ja tasapainoa. On myös hyvä muistaa, että vahvemmat pakaralihakset minimoivat loukkaantumisriskiä ja paran- tavat kehon linjausta osallistuessasi muihin urheilulajeihin, kuten juoksemiseen ja nostoihin! Joten – nosta, kiristä, vahvista, muotoile, polta!
Hyvä kunto ja liikunta vahvistavat meitä fyysisesti ja henkisesti, antavat itsevarmuutta ja sitä kautta iloa joka päivään! Tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu nyt!

Dancehall Queen Style

Torstai 23.02. - 16.03.
Klo 19:15
Hinta: 72€

Ohjaaja: Wilma

Dancehall on jamaikalainen tanssi- ja musiikkilaji, joka kehittyi reggaesta 70 – 80-lukujen taitteessa, kun digitaaliset rytmit tulivat reggaeartistienkin käyttöön. Tanssityyli on reipas ja rankka! Queen Style on asennetunti, joka sisältää paljon lantion ja bootyn käyttöä. Queen styleen kuuluvat myös akrobaattiset liikkeet ja tulet yllättymään, kuinka nopeasti kehityt! Tämä hikinen ja hauska tunti on täyttä asennetta ja kasvattaa huimasti itsevarmuutta.

Ilmoittaudu nyt!

FysicTwerk

Lauantai 04.03. - 25.03.
Klo 11:00
Hinta: 72€

Ohjaaja: Lauren

FysicTwerk- tunneilla opetellaan twerkkauksen perustekniikoita yhdistellen fysiikka- ja lihaskuntoharjoitteita, joista on hyötyä twerkkauksessa. Kiinnostavat ja erilaiset liikkuvuusharjoitteet, erityisesti lonkkien avaukset, vievät sinut to the next level kun twerkkausasennot luonnistuvat helpommin ja tuntuvat hyvältä! Luvassa fyysisesti rankkaa twerkkausta (polvisuojat kannattaa ottaa mukaan) ja uusia ulottuvuuksia kehossa!

Yksi mahtava juttu on se, että tunneilla tehdään myös selkä, niska- ja hartiaseudun terveyttä edistävää ja kipuja lievittävää täsmäharjoittelua, jota ohjeistetaan asiaan perehtyneen ohjaajan toimesta, joka on koulutukseltaan fysioterapeutti – Lauren osaa!

Ilmoittaudu nyt!

Reggaetón Sensual

Lauantai 04.03. - 25.03.
Klo 12:00
Hinta: 72€

Ohjaaja: Lauren

Näillä tunneilla yhdistetään reggaettonin sheikkaavaa ja hoppimaista
liikekieltä lattarimaiseen pehmeään ja viettelevään tyyliin! Haastetaan kehoa eri tavalla, kun keskitytään liikkeen terävyyteen ja sulavuuteen, mukaan tsemppaavaan menoon ja pehmeyteen, cooliuteen ja kuumaan. Luvassa lyhyt ja tyylikäs koreografiaa, fiilis katossa ja iloinen mieli!

Ilmoittaudu nyt!

Beyoncé Styles

Maanantai 06.03. - 27.03.
Klo 18:15
Hinta: 72€

Ohjaaja: Diana

Beyonce styles- tunnilla jokainen nainen on queen! Tällä diivamaisen seksikkäällä tunnilla laitetaan lanteet heilumaan, hiukset hulmuamaan ja sisäinen jumalatar hehkumaan itsevarmuutta. Tunnin aikana harjoitellaan naisellista kävelyä ja tanssiliikkeitä, missä otetaan vaikutteita show- ja commercial- tanssityyleistä, hip hopista sekä dancehallista. Lopputunnista tanssitaan Beyoncen musiikkiin rakennettuun koreografiaan. Itsensä ja tuntitovereiden voimaannuttaminen on ykkösjuttu tällä girl poweria täynnä olevalla fiilistelytunnilla!

Ilmoittaudu nyt!

Heels

Maanantai 06.03. - 27.03.
Klo 19:15
Hinta: 72€

Ohjaaja: Diana

Seksikyyttä tihkuvalla Heels -tunnilla saat varmuutta koroissa olemiseen ja tanssimiseen, olit sitten aloitteleva treenailija tai kokenut konkari. Tunti koostuu erilaisista korkokengillä toteutettavista liikkumisen ja tekniikan harjoitteista sekä koreografiasta, joka haastaa sinut harjoittelemaan tekniikoita käytännössä. Tällä tunnilla on tarkoitus vapautaa sisäinen jumalattaresi ja sulavoittaa liikkumista, sekä tanssimista koroissa hauskanpitoa unohtamatta! Koreografiat ovat pääsääntöisesti commercial tyyliä, jossa mausteena eri vaikutteita niin latin-, twerk- kuin dancehall-maailmasta.

Ilmoittaudu nyt!

Commercial Street

Keskiviikko 08.03. - 29.03.
Klo 17:15
Hinta: 72€

Ohjaaja: Jacinda

HUOM! Avoin taso!

Commercial Street on nimensä mukaisesti “kaupallinen” tanssityyli, joka yhdistelee eri tanssilajien liikkeitä ja tunnelmaa – ottaen vaikutteita erityisesti katutanssityyleistä mm. funk, old school-, new school- ja lyrical hip hop. Katutanssityylit kehittyvät ja muuttavat muotoaan jatkuvasti ja näillä tunneilla voi olla vaikutteita myös muista tanssilajeista. Tunneilla tanssitaan täysillä, ja pommin varmasti pääset hikoilemaan, joraamaan ja pitämään hauskaa uusien sekä vanhojen hittien tahtiin!
HiMOn Commercial -tunnit muodostuvat ohjaavan opettajan taustan ja tyylin mukaan – ja kaikki ovat dynaamisia, täynnä positiivista energiaa ja menoa! Tunnit sisältävät alkulämmittelyä, venyttelyä, tekniikkaa ja tanssisarjan.

Ilmoittaudu nyt!

Show Salsa

Tiistai 14.03. - 04.04.
Klo 18:15
Hinta: 72€

Ohjaaja: Krista

Show Salsa – tunneilla keskitytään naiselliseen ja sähäkkään menoon. Pääpaino on salsassa, mutta koreografioissa otetaan vaikutteita myös muista lattarilajeista ja kaupallisista tanssityyleistä. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta, mutta kokeneemmalle tanssijallekin on tarjolla haastetta ja edistystä!

Ilmoittaudu nyt!

Rumba Cubana

Tiistai 14.03. - 04.04.
Klo 19:15
Hinta: 72€

Ohjaaja: Krista

Kuubalaisessa rumbassa yhdistyvät afrikkalaiset ja espanjalaiset elementit. Rumba on enemmän kuin tanssi- tai musiikkityyli, se on afrikkalaisten orjien jälkeläisten ja Espanjan siirtomaavallan valkoisen alemman luokan kehittämä kulttuurin muoto ja tapa juhlia. Tärkeintä rumbassa onkin hauskanpito ja vuorovaikutus tanssin, musiikin ja yleisön välillä! Rumbaan kuuluu kolme erilaista muotoa: yambu, guaguanco ja columbia, joista tanssimme tällä kurssilla nopeatempoista guaguancoa.
Tanssimme koko tiiviskurssin huivien kanssa, joten ota mukaasi iso ja kevyt huivi sekä rutkasti naisellista rumbaenergiaa!

Ilmoittaudu nyt!

Barre Workshop

Keskiviikko 15.03. - 05.04.
Klo 18:15
Hinta: 72€

Ohjaaja: Sveta

Tämä  tiiviskurssi on mieletön sukellus tekniikkaan! Hyvä syvennys baletin ja pilateksen terminologiaan, joka lisää ymmärrystä oman kehon hallinnasta ja toiminnasta, luvassa ihania löytyjä lihaksissa ja pirteä mieli!
Kurssi tukee PILOXING- ja PILOXING Barre-tunteja, mutta on täynnä oivalluksia myös muihin lajeihin!

Ilmoittaudu nyt!

Commercial Street

Torstai 16.03. - 30.03.
Klo 17:15
Hinta: 54€

Ohjaaja: Jasmin

Commercial Street on nimensä mukaisesti “kaupallinen” tanssityyli, joka yhdistelee eri tanssilajien liikkeitä ja tunnelmaa – ottaen vaikutteita erityisesti katutanssityyleistä mm. funk, old school-, new school- ja lyrical hip hop. Katutanssityylit kehittyvät ja muuttavat muotoaan jatkuvasti ja näillä tunneilla voi olla vaikutteita myös muista tanssilajeista. Tunneilla tanssitaan täysillä, ja pommin varmasti pääset hikoilemaan, joraamaan ja pitämään hauskaa uusien sekä vanhojen hittien tahtiin!
HiMOn Commercial -tunnit muodostuvat ohjaavan opettajan taustan ja tyylin mukaan – ja kaikki ovat dynaamisia, täynnä positiivista energiaa ja menoa! Tunnit sisältävät alkulämmittelyä, venyttelyä, tekniikkaa ja tanssisarjan.

Ilmoittaudu nyt!

Commercial Latin

Maanantai 03.04. - 24.04.
Klo 18:15
Hinta: 54€

Ohjaaja: Krista

Ei tuntia 10.4.!

Commercial Latin -tunnilla kuumat lattarirytmit kihelmöivät mielessä ja kropassa! Nimensä mukaisesti “kaupallinen” tanssityyli, joka yhdistelee eri tanssilajien liikkeitä ja tunnelmaa – ottaen vaikutteita erityisesti latinalaisista tansseista, kuten salsa, rumba, bachata ja reggaetón! Commercial Latin -tunneilla tanssitaan niin kuin musiikkivideoilla, keskitytään koreografiaan, heittäytymiseen ja musiikin tulkintaan. Tule nauttimaan sähäkästä ja naisellisesta menosta!

Ilmoittaudu nyt!

Tanssitekniikka

Maanantai 03.04. - 24.04.
Klo 19:15
Hinta: 54€

Ohjaaja: Krista

Ei tuntia 10.4.

Ilmoittaudu nyt!

Dancehall Queen Style

Torstai 07.04. - 27.04.
Klo 19:15
Hinta: 72€

Ohjaaja: Wilma

Dancehall on jamaikalainen tanssi- ja musiikkilaji, joka kehittyi reggaesta 70 – 80-lukujen taitteessa, kun digitaaliset rytmit tulivat reggaeartistienkin käyttöön. Tanssityyli on reipas ja rankka! Queen Style on asennetunti, joka sisältää paljon lantion ja bootyn käyttöä. Queen styleen kuuluvat myös akrobaattiset liikkeet ja tulet yllättymään, kuinka nopeasti kehityt! Tämä hikinen ja hauska tunti on täyttä asennetta ja kasvattaa huimasti itsevarmuutta.

Ilmoittaudu nyt!

Tanssimisen perusteet

Tiistai 11.04. - 02.05.
Klo 18:15
Hinta: 72€

Ohjaaja: Sveta

So, you think you cannot dance? Ehkä näin, mutta nyt on sitten aika oppia! Tällä tiiviskurssilla Pietarin Kulttuuriakatemian kasvatin Svetan johdolla opit tunnistamaan erilaiset musiikin rytmit ja opit tanssiliikkeitä, jotka antavat varmuutta niin tanssilattialla kuin arkielämässäkin! Et tarvitse minkäänlaista kokemusta tai ennakkotaitoja, aloitetaan ihan tanssin perusteiden opettelusta. Tunneilla opit miten jalat liikkuvat, miten olkapäitä sheikataan, mitä käsillä tehdään tehdääntanssilattialla, miten pysyt pystyssä sekä näytät rennolta ja hyvältä! Tervetuloa mukaan tanssin maagiseen maailmaan – your life is about to change!

Ilmoittaudu nyt!

Heels - floorwork

Perjantai 14.04. - 05.05.
Klo 17:30
Hinta: 72€

Ohjaaja: Salla

Tällä tunnilla on tarkoitus vapautaa sisäinen jumalattaresi ja sulavoittaa liikkumista, sekä tanssimista koroissa hauskanpitoa unohtamatta! Koreografiat ovat pääsääntöisesti commercial tyyliä, jossa mausteena eri vaikutteita niin latin-, twerk- kuin dancehall-maailmasta.

Ollaan lattiatasossa – jos et pysty tanssimaan lattiatasossa, emme suosittele tuntia. Ei tarvitse kuitenkaan säikähtää, lattiasta tulee tuttu ja varmempi paikka! Tervetuloa!

Ilmoittaudu nyt!

Beyoncé styles

Torstai 27.04. - 11.05.
Klo 17:15
Hinta: 54€

Ohjaaja: Jasmin

Beyonce styles- kurssilla jokainen nainen on queen! Tällä diivamaisen seksikkäällä kurssilla laitetaan lanteet heilumaan, hiukset hulmuamaan ja sisäinen jumalatar hehkumaan itsevarmuutta.

Tuntien aikana harjoitellaan naisellista kävelyä ja tanssiliikkeitä, missä otetaan vaikutteita show- ja commercial- tanssityyleistä, hip hopista sekä dancehallista.
Lopputunnista tanssitaan Beyoncen musiikkiin rakennettuun koreografiaan.

Itsensä ja tuntitovereiden voimaannuttaminen on ykkösjuttu tällä girl poweria täynnä olevalla fiilistelytunnilla!

Ilmoittaudu nyt!

VOLITA

Tiistai 09.05. - 30.05.
Klo 18:15
Hinta: 72€

Ohjaaja: Marianne

VOLITA on VOima-, LIikkuvuus- ja TAsapainoharjoittelua, joka on suunnattu kaikille tanssia harrastaville tanssilajista riippumatta.

Tanssi vaatii onnistuakseen voimaa, liikkuvuutta, kehonhallintaa ja tasapainoa! Jotta saat parhaimman lopputuloksen, treenaa näitä myös erillisenä oheisharjoitteluna varsinaisten tanssitreenien lisäksi. VOLITA- tunneilla pääset treenaamaan mm. jalkaterän voimaa ja hallintaa, pyörähdystekniikkaa, ponnistusvoimaa, liikkuvuutta lattiatason liikkeissä, rangan kimmoisuutta jne.

HUOM! Emme tee koreografiaa tai hio minkään tietyn tanssityylin tekniikkaa. Harjoittelu on ns. yleistanssillista ja siitä on hyötyä kaikkiin eri tanssilajeihin.

Jokainen tunti alkaa perinpohjaisella lämmittelyllä, jonka jälkeen seuraa harjoitusosuus, jossa tehtävät liikkeet kehittävät ja haastavat taitojasi monipuolisesti. Osa harjoitteista tehdään musiikin tahtiin, osassa harjoitteista edetään omassa rytmissä harjoitellen ja kokeillen.

Ilmoittaudu nyt!

Jazz

Tiistai 09.05. - 30.05.
Klo 19:15
Hinta: 72€

Ohjaaja: Marianne

Jazz on afro-amerikkalaisesta tanssiperinteestä kehittynyt monipuolinen esittävän tanssin laji, joka nojaa mm. vahvaan rytmisyyteen, voimakkaaseen keskivartalon käyttöön, puhtaisiin käsien ja jalkojen linjoihin sekä musiikin luovaan ilmaisuun. Jazztanssi voidaan jaotella moneen erilaiseen alalajiin (classical jazz, afrojazz, latin jazz, commercial jazz jne.).

Jokainen tunti aloitetaan perusteellisella lämmittelyllä ja tekniikkaharjoituksilla. Kurssin aikana harjoittelemme ja hiomme yhden pidemmän koreografisen kokonaisuuden.

Ilmoittaudu nyt!

HIIT

Sunnuntai 28.05.
Klo 15:15
Hinta: 19€

Ohjaaja: Lauren

HIIT – tehokas ja laadukas intervalliharjoittelu!

HIIT treeni lyhennelmä tulee sanoista High Intensity Intervall Training eli korkeatehoinen intervalliharjoittelu. Tunti aktivoi suuret lihasryhmät yhtä aikaa ja kuormittaa elimistöä räväkästi polttaakseen rasvaa myös treenin jälkeen.

Sykkeennosto osuuden jälkeen tulee aina palautuminen, jotta jaksat varmasti. Monipuoliset lihaskuntoliikkeet tuo mukavasti vaihtelua kehonhahmottamiseen – uusia lihaksia löytyy ja oma tekniikka paranee. Lyhyessä ajassa et vaan nosta aineenvaihduntaa, vaan saat myös endorfiiniryöpyn ja mielesi täyttyy hyvästä olosta!

Ilmoittaudu nyt!

Historia