Siirry sisältöön

TsekkaaTIIVISKURSSIT

HiMOssa on normaalien viikkotuntien lisäksi melkein joka kuukausi jotain tiiviskursseja, joissa pääset nopeasti lajin sisään ja himomaiseen fiilikseen.

MTV Jam-tiiviskurssi

Maanantai 23.05. - 13.06.
Klo 17:15 - 18:15
Hinta: 72€

Ohjaaja: Sveta

MTV Jam -tiiviskurssilla on kunnon bileet! Kurssilla keskitytään jammailuun, hikoiluun sekä lihasmuistiin ja muistin treenaamiseen koreografian kautta. Harjoitellaan mm. kehon hallintaa, koordinaatiota, musikaalisuutta sekä asennetta!

Hyvä musiikki ja makea biitti tekevät lämmittelystä hauskan ja tehokkaan. Tunneilla opitaan mm. hyppyjen- ja piruettien tekniikkaa ja tutustutaan erilaisiin tanssityyleihin koreografian kautta – hip hopista baletin kautta nykytanssiin! Jätä ennakkoajatukset kotiin ja pidä hatusta kiinni kun tulet kurssille!  Lämpimästi tervetuloa!

Ilmoittaudu nyt!

Commercial – tiiviskurssi

Tiistai 31.05. - 21.06.
Klo 18:30 - 19:30
Hinta: 72

Ohjaaja: Annika

Commercial on lajina monen tanssityylin fuusiotanssia (hip hop, twerk, dancehall, jazz- ja showtanssi), ja saa innoituksensa mm. musiikkivideoista! Tunneilla hyödynnetään eri lajien tekniikkaa ja liiketyyliä, musiikki vaihtelee myös koreografioiden tyylien mukaan. Pääosin keskitytään koreografiaan, esiintymiseen ja vahvan asenteen löytämiseen! Tunnilla pyritään etsimään jokaiselle oma luontainen tapa liikkua ja pitää hauskaa! Aikaisempaa kokemusta ei tarvita. Tule rohkeasti oppimaan ja nauttimaan tanssimisesta!

Ilmoittaudu nyt!

Historia

House- tiiviskurssi

Ohjaaja: Anja

House on HiMOn uutuuslaji!

House on yksi katutanssien tyylisuuntauksista, vaikkakin sen alkuperä ei ole kaduilla vaan klubeilla. Luonteeltaan improvisaatiollinen House on täynnä nopeita jalkaliikeitä, hyviä biittejä ja makeaa sulavaa vartalon bouncea/groovea.

Tällä kurssilla opetellaan Housen perustekniikkaa ja askelluksia, sekä näiden käyttöä freestyle tanssissa ja koreografiassa.

Charleston-tanssin (koreografia) tiiviskurssi

Ohjaaja: Milla

Charleston-tanssi on alunperin afro-amerikkalainen tanssi 1920-luvulta, josta kaikki swing-tanssit ovat kehittyneet. Charleston on tanssina varsinainen ilopilleri, joka piristää synkimmänkin päivän irrottelulla ja hauskanpidolla.

Tunnit ovat vauhdikkaita, hengästyttäviä ja takuuvarmoja kunnonkohottajia. Sukella Charlestonin samettisen hämyisään ja säkenöivän glamouriseen maailmaan, nosta kannat kattoon ja hullaannu autenttisen jazzin tahdissa – aiempaa charleston-kokemusta ei tarvita!

Tällä tiiviskurssilla charleston-ilonpito tulee eloisan koreografian parissa! Musiikin tempo pysyy maltillisena, mutta tanssin rytmitys vaatii tarkkaavaisuutta.
Kurssi sopii  kaikille charleston-intoilijoille!

FysicTwerk

Ohjaaja: Lauren

FysicTwerk -tunneilla opetellaan twerkkauksen perustekniikoita yhdistellen fysiikka- ja lihaskuntoharjoitteita, joista on hyötyä twerkkauksessa. Kiinnostavat ja erilaiset liikkuvuusharjoitteet, erityisesti lonkkien avaukset, vievät sinut to the next level kun twerkkausasennot luonnistuvat helpommin ja tuntuvat hyvältä! Luvassa fyysisesti rankkaa twerkkausta (polvisuojat kannattaa ottaa mukaan) ja uusia ulottuvuuksia kehossa!

Yksi mahtava juttu on se, että tunneilla tehdään myös selkä, niska- ja hartiaseudun terveyttä edistävää ja kipuja lievittävää täsmäharjoittelua, jota ohjeistetaan asiaan perehtyneen ohjaajan toimesta, joka on koulutukseltaan fysioterapeutti – Lauren osaa!

SKiNNY jeans workout – tiiviskurssi

Ohjaaja: Leena

SKiNNY jeans workout on tiukkaakin tiukempi treeni!
Tällä treenillä keskivartalo vahvistuu, selkä suoristuu, tasapaino kehittyy, jaksat paremmin päivän läpi ja tanssit aamuun asti!

Kaikki paikat rintakehästä alaspäin saavat kovaa kyytiä! SKiNNY jeans workout on hauska, menevä, hikinen ja helppo  lihaskuntotreeni sykkeen nostoa unohtamatta!

Draglicious: Sassy & Fierce with Xenia -tiiviskurssi

Ohjaaja: Xenia

Herätä sisäinen diivasi tai vaikka sinussa asuva Drag Queen! Palkittu drag-artisti Xenian sielu on yhdistelmä show-tanssia, burleskia ja kimaltavaa drag-extravaganzaa. Tuntien tärkein tehtävä on tehdä sinusta oman elämäsi jumalatar. Tiiviskurssilla kopistellaan korkoja, heilutetaan tukkaa ja pyöritetään lannetta opetellen uutta asennetta ja lyhyitä tanssillisia liikesarjoja.

Kurssi sopii kaikille sukupuoleen tai ikään katsomatta, jotka haluavat buustata naisellisuuttaan ja viedä kurssilta mukanaan ripauksen lisää itsevarmuutta.

Come as you are – pukeudu haluamallasi tavalla, jolla tunnet olosi itsevarmaksi!

Barre-workshop – UUTUUS!

Ohjaaja: Sveta

Tämä lyhyt tiiviskurssi on mieletön sukellus tanssitekniikkaan! Hyvä syvennys baletin terminologiaan, joka lisää ymmärrystä oman kehon hallinnasta ja toiminnasta, luvassa ihania löytyjä lihaksissa ja pirteä mieli!

Kurssi tukee PILOXING- ja PILOXING Barre-tunteja, mutta on täynnä oivalluksia myös muihin lajeihin!

Heels – tiiviskurssi

Ohjaaja: Annika

Seksikyyttä tihkuvalla Heels -tunnilla saat varmuutta koroissa olemiseen ja tanssimiseen, olit sitten aloitteleva treenailija tai kokenut konkari.

Tunti koostuu erilaisista korkokengillä toteutettavista liikkumisen ja tekniikan harjoitteista sekä koreografiasta, joka haastaa sinut harjoittelemaan tekniikoita käytännössä.

Tällä tunnilla on tarkoitus vapautaa sisäinen jumalattaresi ja sulavoittaa liikkumista, sekä tanssimista koroissa hauskanpitoa unohtamatta!

Koreografiat ovat pääsääntöisesti commercial tyyliä, jossa mausteena eri vaikutteita niin latin-, twerk- kuin dancehall-maailmasta.

Lyrical Dance – tiiviskurssi

Ohjaaja: Jasmin

Lyrical eli lyyrinen tanssi on virtaava tanssityyli, jonka pohjalla on baletin ja jazzin tekniikkaa. Tunneilla heittäydytään herkkään tunnelmaan, jota täydentää aksentit.

Lyrical tunnilla luodaan tarinaa tanssin muodossa, täydentämään musiikkia. Tunnin pääpaino on koreografiassa ja tanssimisessa, joita tekniikkaharjoitteet tukevat.

Reggaetón Fusion-tiiviskurssi

Ohjaaja: Anja

Reggaetón Fusion -sukella lattarirytmien vietäväksi tällä hauskalla ja fyysisellä tunnilla! Reggaeton Fusion- tunnilla sekoitetaan lattareiden suosituinta klubitanssia reggaetonia muihin Latinalaisen Amerikan ja Karibian tanssi/musiikkityyleihin.

Tunnilla opetellaan erilaisia vartalonkäyttötekniikoita sekä haastetaan rytmillistä osaamista. Koreografiat rakennetaan eri tanssityylien elementtejä hyödyntäen, joten valmistudu hulvattomaan hikiseen irtiottoon!

Shooting Dancevideo – tiiviskurssi

Ohjaaja: Krista

Haluatko nostaa tanssisi seuraavalle tasolle?

Tällä uutuustunnilla tanssitaan tyylikästä ja naisellista salsaa show elementeillä ja kuvataan tanssivideo!
Koreografian lisäksi tunneilla harjoitellaan tekniikkaa, esiintymistä, heittäytymistä ja kameran kanssa työskentelyä. Viimeisellä kerralla kuvataan tanssivideo, jonka kaikki osallistujat saavat omaan käyttöön ja muistoksi kurssista. Tavoitteena olisi myös esiintyä kaikkien halukkaiden kanssa kurssin jälkeen!

Heittäydy mukaan – become a STAR!

Barre-workshop – UUTUUS!

Ohjaaja: Sveta

Tämä lyhyt tiiviskurssi on mieletön sukellus tanssitekniikkaan! Hyvä syvennys baletin terminologiaan, joka lisää ymmärrystä oman kehon hallinnasta ja toiminnasta, luvassa ihania löytyjä lihaksissa ja pirteä mieli!

Kurssi tukee PILOXING- ja PILOXING Barre-tunteja, mutta on täynnä oivalluksia myös muihin lajeihin!

Beyoncé styles – tiiviskurssi

Ohjaaja: Jasmin

Beyonce styles- kurssilla jokainen nainen on queen! Tällä diivamaisen seksikkäällä kurssilla laitetaan lanteet heilumaan, hiukset hulmuamaan ja sisäinen jumalatar hehkumaan itsevarmuutta.

Tuntien aikana harjoitellaan naisellista kävelyä ja tanssiliikkeitä, missä otetaan vaikutteita show- ja commercial- tanssityyleistä, hip hopista sekä dancehallista.
Lopputunnista tanssitaan Beyoncen musiikkiin rakennettuun koreografiaan.

Itsensä ja tuntitovereiden voimaannuttaminen on ykkösjuttu tällä girl poweria täynnä olevalla fiilistelytunnilla!