Siirry sisältöön

TsekkaaTIIVISKURSSIT

HiMOssa on normaalien tanssituntien (viikkotuntien) lisäksi melkein joka kuukausi tiiviskursseja, joissa pääset nopeasti lajin sisään ja himomaiseen fiilikseen.

Lyrical Dance

Keskiviikko 21.02. - 27.03.
Klo 17:15 - 18:10
Hinta: 96€

Ohjaaja: Jasmin / Alicia

Lyrical eli lyyrinen tanssi on virtaava tanssityyli, jonka pohjalla on baletin ja jazzin tekniikkaa. Tunneilla heittäydytään herkkään tunnelmaan, jota täydentää aksentit. Lyrical tunnilla luodaan tarinaa tanssin muodossa, täydentämään musiikkia. Tunnin pääpaino on koreografiassa ja tanssimisessa, joita tekniikkaharjoitteet tukevat.
Kurssin opettajina ovat Jasmin (3 t)  ja Alicia (3 t).

Ilmoittaudu nyt!

Burleskitanssi: Femme Fatale 75 min.

Keskiviikko 21.02. - 13.03.
Klo 19:15 - 20:30
Hinta: 80€

Ohjaaja: Jenni "Veda DeCadenza"

Ilmoittaudu nyt!

Hip Hop Fusion Basics

Lauantai 02.03.
Klo 12:30 - 14:30
Hinta: 32€

Ohjaaja: Karita

Tämä tanssikurssi on täynnä rytmikästä musiikkia ja monipuolisia liikkeitä.

Hip Hop Fusion Basics tarjoaa mahdollisuuden oppia uusia tanssiliikkeitä ja kehittää koordinaatiota tanssin iloisessa ja energisessä ilmapiirissä!

Kurssilla käydään läpi mm. hiphop-tanssin tekniikkaa ja perusaskeleita, jonka jälkeen tehdään koreografiaa.
Tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu nyt!

Commercial Dance

Lauantai 02.03.
Klo 11:00 - 12:30
Hinta: 23€

Ohjaaja: Linda

Commercial Dance on lajina monen tanssityylin fuusiotanssia. Koreografioiden liikkeet ovat saaneet inspiraationsa musiikkivideoista ja artistien taustatanssijoista. Tanssitunneilla hyödynnetään eri lajien tekniikoita ja liiketyyliä, mutta pääosin keskitytään koreografiaan, esiintymiseen ja vahvan asenteen löytämiseen! Tunnilla pyritään etsimään jokaiselle oma luontainen tapa liikkua ja pitää hauskaa! HiMOn Commercial Dance-tunnit muodostuvat ohjaavan opettajan taustan ja tyylin mukaan, mutta aina on luvassa energinen meno, hyvä biitti ja tanssin ilo!

Ilmoittaudu nyt!

Vintage Styles

Lauantai 02.03.
Klo 11:00 - 12:30
Hinta: 23€

Ohjaaja: Milla

Tiedotus! Viime vuosisadan alun jatsaava tanssikavalkadi alkaa. Turmiollisen twistailevaa 20-luvun charlestonia tanssittiin esim. ragtimeen tai Dixieland-jazziin. Mutta sitten syntyi swing-musiikki! Tanssilattioilla ja estradeilla alkoi näkyä villin vauhdikkaita potkuja. Swingin myötä jazziin voitiin tanssia myös pehmyesti ja sulavasti. Arvoisat ladyt, rohkenen ehdottaa pitämään hapsuista ja helmikaulanauhoista kiinni – tanssiseikkailu jazz-ajalta kohti swing-aikaa alkaa.

Ilmoittaudu nyt!

PILOXING® Booty

Lauantai 02.03.
Klo 12:30 - 13:30
Hinta: 19€

Ohjaaja: Sveta

Pakaroiden hyvä kunto auttaa  lisäämään joustavuutta, liikkuvuutta ja tasapainoa koko keholle. Tämä bootytreeni tapahtuu musiikin tahtiin ja koreografioidun harjoituksen avulla useilta tasoilta (seisaaltaan, käsillään, polvillaan, selällään, kyljellään yms.), mikä mahdollistaa koko kehon kokemuksen. Syvennämme polttoa ja rakennamme todellista voimaa ja muotoa sisältä ulospäin – hiki valuu ja hymy leviää!
Tämä tunti saa sinut tuntemaan olosi itsevarmemmaksi muodoissasi ja vartalossasi!

Ilmoittaudu nyt!

Commercial Reggaetón

Maanantai 04.03. - 25.03.
Klo 19:15 - 20:10
Hinta: 68€

Ohjaaja: Diana

Tämä on reggaetónia parhaimmillaan – kuumimmat rytmit, jotka saavat sinut liikkumaan! Nauti ainutlaatuisista soundeista ja koukuttavista kappaleista, jotka saavat sinut tanssimaan ja unohtamaan hetkeksi arjen kiireet. Commercial Reggaetón – tunnilla opetellaan erilaisia liikeilmaisuja ja saat mahdollisuuden uppoutua reggaetónin tunnelmaan. Koreografiat rakennetaan eri tanssityylien elementtejä hyödyntäen, joten valmistaudu hulvattomaan hikiseen irtiottoon! Tervetuloa nauttimaan musiikista ja liikkeestä tässä ainutlaatuisessa reggaetón-tunnissa!

Ilmoittaudu nyt!

Rumba Cubana

Torstai 07.03. - 11.04.
Klo 18:15 - 19:10
Hinta: 96€

Ohjaaja: Krista

Kuubalaisessa rumbassa yhdistyvät afrikkalaiset ja espanjalaiset elementit. Tärkeintä rumbassa on hauskanpito ja vuorovaikutus tanssin, musiikin ja yleisön välillä. Rumba Cubanaan kuuluu kolme erilaista muotoa: yambu, guaguanco ja columbia, joista tanssimme tällä kurssilla nopeatempoista guaguancoa.
Tanssimme koko tiiviskurssin huivien kanssa, joten ota mukaasi iso ja kevyt huivi sekä rutkasti naisellista rumbaenergiaa! Kurssin taso on 1,5 timanttia, tervetuloa oppimaan ja nauttimaan tanssin iloa!

Ilmoittaudu nyt!

Commercial Dance

Torstai 07.03. - 28.03.
Klo 17:15 - 18:15
Hinta: 68€

Ohjaaja: Linda

Commercial Dance on lajina monen tanssityylin fuusiotanssia. Koreografioiden liikkeet ovat saaneet inspiraationsa musiikkivideoista ja artistien taustatanssijoista. Tanssitunneilla hyödynnetään eri lajien tekniikoita ja liiketyyliä, mutta pääosin keskitytään koreografiaan, esiintymiseen ja vahvan asenteen löytämiseen! Tunnilla pyritään etsimään jokaiselle oma luontainen tapa liikkua ja pitää hauskaa! HiMOn Commercial Dance-tunnit muodostuvat ohjaavan opettajan taustan ja tyylin mukaan – ja tällä kurssilla on luvassa energinen meno, hyvä biitti ja tanssin ilo!

Ilmoittaudu nyt!

Burleskitanssi: Tropicana

Perjantai 08.03.
Klo 17:00 - 18:15
Hinta: 21€

Ohjaaja: Jenni "Veda DeCadenza"

UUTUUS!

Naisten päivän kunniaksi – trooppinen piristys kevättalven keskelle!
Tropicana – kurssilla perehdytään burleskin liikekieleen viekoittelevan viehkeän, pin-up-henkisen koreografian kautta.
Teemme myös helppoja tekniikka- ja ilmaisuharjoitteita sekä tilassa liikkuvia harjoituksia turvallisessa ja kannustavassa ilmapiirissä.

Hyvää Naisten Päivää! Tervetuloa tanssimaan!

Ilmoittaudu nyt!

Pilates Flow

Lauantai 09.03.
Klo 11:00 - 12:30
Hinta: 23€

Ohjaaja: Sveta

Pilates Flow by PILOXING® -tunnilla nautit flow-twististä, kun harjoittelet kehosi vahvistamista ja kiinteyttämistä sekä samalla parannat liikkuvuutta ja hyvinvointia. Pilates tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittää kestävyyskuntoa, lihaskuntoa, liikehallintaa ja tasapainoa, samalla kun keskityt syvien lihasten voimistamiseen. Tämä tiiviskurssi ei ainoastaan auta sinua saavuttamaan kuntotavoitteesi, vaan myös alentaa stressitasojasi ja vahvistaa henkistä hyvinvointiasi. Tule mukaan ja koe, miten jokainen askel ja solu täyttyvät flow’hun! Tervetuloa tunnille!

Ilmoittaudu nyt!

Heels Basics

Lauantai 09.03.
Klo 11:00 - 12:30
Hinta: 23€

Ohjaaja: Diana

Nyt  on tarjolla ainutlaatuinen mahdollisuus yhdistää tanssin ilo, itsevarmuuden kasvu ja naisellinen voima Heels Basics -tunnilla. Tämä ei ole vain korkokengissä tanssimista; se on matka kohti itsesi ilmaisemista ja oman tanssityylisi löytämistä.
Tule mukaan nauttimaan ainutlaatuisesta kokemuksesta, joka yhdistää liikkumisen, tekniikan ja hauskanpidon tanssin maailmassa!
Kurssilla perusteet tulevat tutuiksi, löydät tasapainoa ja opit korkokengillä tanssimisen salaisuudet.

Ilmoittaudu nyt!

Bachata

Tiistai 12.03. - 16.04.
Klo 18:15 - 19:10
Hinta: 96€

Ohjaaja: Krista

Viikon piristys on täällä! Tämä tiiviskurssi joka piristää mieltä, ravistelee kehoa ja tuo aurinkoa kevääseen!
Tunteikas Bachata – tanssi on alunperin Dominikaanisesta tasavallasta kotoisin oleva tanssilaji, joka on täynnä tunnetta. Bachatan tiiviskurssi koostuu tekniikkaosuudesta ja naisellisesta koreografiasta, jossa yhdistellään Bachatan eri tyylisuuntauksia. Tanssikoreografiaa rakennetaan vähitellen ja kurssilla pääsee varmasti kunnolla tanssimaan. Luvassa on ihania keinuvia rytmejä ja naisellista menoa. Kurssin taso on avoin ja sopii kaikille!

Ilmoittaudu nyt!

Barre Workshop

Keskiviikko 20.03. - 10.04.
Klo 18:15 - 19:10
Hinta: 68€

Ohjaaja: Sveta

Tervetuloa HiMOn Barre Workshopiin, missä yhdistyy baletin kauneus ja pilateksen tehokkuus! Tämä intensiivinen tiiviskurssi tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden sukeltaa syvemmälle tanssin maailmaan samalla vahvistaen kehoa monipuolisesti.

Barre Workshop alkaa energisellä alkulämmittelyllä, joka valmistelee kehon barren äärellä tehtäviin harjoituksiin. Barren avulla luodaan baletinomainen ympäristö, missä keskitymme kehonhallintaan ja liikkuvuuteen. Harjoituksissa yhdistyvät baletin klassiset elementit ja pilateksen lihaskuntoliikkeet, tuoden esiin kehon voimavaroja.

Tunnilla tehdään monipuolisia pilates-harjoituksia, jotka keskittyvät erityisesti keskivartalon lihaksiin. Nämä harjoitukset vahvistavat ja tukevat kehonhallintaa, parantaen samalla ryhtiä ja liikkuvuutta. Venyttelyosuus auttaa palautumaan ja ylläpitämään kehon notkeutta.

Barre Workshopin kruunaa kaunis koreografia, joka ei ainoastaan virkistä mieltä, vaan myös vahvistaa itsetuntoa ja haastaa kehoa monipuolisesti.

Ilmoittaudu nyt!

Kasvojooga Workshop

Keskiviikko 20.03.
Klo 19:15 - 20:45
Hinta: 25€

Ohjaaja: Vieraileva tähti

UUTUUS!

Kasvojoogan Workshop sinulle, joka haluat pitää itsestäsi huolta ja kiinteyttää kasvojasi luonnollisella tavalla. Workshopin harjoitusten avulla kiinteytät ja kohotat kasvojen ja kaulan lihaksia, joka lisää kollageenin ja elastaanin muodostusta, ja tuo iholle ihanan loisteen.

Kasvojooga on innovatiivinen harjoittelumuoto, joka yhdistää joogan periaatteita ja kasvojen lihasharjoituksia. Se on luonnollinen ja holistinen lähestymistapa kasvojen hyvinvointiin, joka tarjoaa sekä ulkoista että sisäistä kauneutta. Kasvojooga on todellinen kasvojen kuntouttaja, joka auttaa vahvistamaan kasvolihaksia, parantamaan verenkiertoa ja lisäämään ihon elastisuutta.

Puhdas+ on mukana maistattamassa tuotteita (mm. tarjotaan matchadrinkit ja kollageeni maistiaiset), joilla lisäät luonnollista hehkua kasvoille.

Ilmoittautumisen jälkeen saat alekoodi ja Puhdas+ tuotteet -20% osoitteessa: www.puhdasplus.fi

Ilmoittaudu nyt!

Dance Party: Attitude

Perjantai 22.03.
Klo 17:15 - 19:15
Hinta: 32€

Ohjaaja: Lauren

Avoin taso

Tämä tunti ei ole vain tanssitunti, se on juhla! Dance Party on suunniteltu saamaan sinut liikkumaan, ilmaisemaan itseäsi ja nauttimaan musiikista täysillä. Ei ole väliä, oletko tanssinut vuosia vai vasta aloittelija – tervetuloa mukaan kaikki tanssin ystävät.

Attitude -tiiviskurssilla tulee tutuksi bosslady -asenne, kuumaa itsevarmuutta ja seksikkyyttä kumpuavan koreografian muodossa. Tiivarilla harjoitellaan tanssin, ilmeiden ja eleiden avulla, mitä tarkoittaa olla bosslady! When we are done, tulet poistumaan studiolta täynnä itsevarmuutta ja uutta intoa soveltaa bosslady -asennetta omassa arjessasikin!

Ilmoittaudu nyt!

Piloxing Booty 45 min.

Keskiviikko 03.04. - 24.04.
Klo 17:15 - 18:00
Hinta: 68€

Ohjaaja: Sveta

Sitä kutsutaan PILOXING Bootyksi ja se muuttaa kaiken. Tunneilla käytetään PILOXING Booty (PB) -voimanauhoja (2 eri vastusvoimakkuutta) ja ainutlaatuista Grip Padiä.

Treeni tapahtuu musiikin tahtiin ja koreografioidun harjoituksen avulla useilta tasoilta (seisaaltaan, käsillään, polvillaan, selällään, kyljellään yms.), mikä mahdollistaa koko kehon kokemuksen. Syvennämme polttoa ja rakennamme todellista voimaa ja muotoa sisältä ulospäin – hiki valuu ja hymy leviää!
Tämä tunti saa sinut tuntemaan olosi itsevarmemmaksi muodoissasi ja vartalossasi!

Ilmoittaudu nyt!

Hip Hop Fusion (Chris Brown)

Torstai 04.04. - 18.04.
Klo 17:15 - 18:10
Hinta: 51€

Ohjaaja: Jacinda

Avoin taso. UUTUUS!

Tämä tanssitunti on täynnä rytmikästä musiikkia ja monipuolisia liikkeitä. Koreografia rakennetaan yhden hip hop -artistin innoittamana, mikä antaa tunnille oman ainutlaatuisen twistin.

Hip Hop Fusion tarjoaa mahdollisuuden oppia uusia tanssiliikkeitä ja kehittää koordinaatiota hiphopin iloisessa ja energisessä ilmapiirissä. Oli tanssitaustasi sitten pitkä tai lyhyt, tervetuloa mukaan nauttimaan hiphopin riemusta ja tekemään musiikin tahdissa upeita liikkeitä! Tällä kurssilla teemana on rap-artisti Chris Brown.

Ilmoittaudu nyt!

Sensual Heels

Maanantai 08.04. - 29.04.
Klo 19:15 - 20:10
Hinta: 68€

Ohjaaja: Diana

Avoin taso

Tällä tiiviskurssilla saat varmuutta koroissa olemiseen ja tanssimiseen, olit sitten aloitteleva treenailija tai kokenut konkari.  Luvassa tekniikkaharjoituksia sekä hyvin kaunis ja sensuelli koreografia, jossa panostetaan musikaalisuuteen, kehon hallintaan ja liikkeiden yksityiskohtiin. Tulet oppimaan paljon uutta ja taatusti ihastumaan tähän sensuelliin tanssityyliin!

Korkokengissä tulee olla ehjät korkolaput, jotta lattia ei vaurioidu. Jos kengissäsi on piikkikorot tulee käyttää muovisuojia (saa mm. tanssitarvikeliikkeistä).
Kurssille voi tulla myös ilman korkokenkiä.

Ilmoittaudu nyt!

Bachata

Torstai 18.04. - 23.05.
Klo 18:15 - 19:10
Hinta: 80€

Ohjaaja: Krista

Avoin taso

Viikon piristys on täällä! Tämä tiiviskurssi joka piristää mieltä, ravistelee kehoa ja tuo aurinkoa kevääseen!
Tunteikas Bachata – tanssi on alunperin Dominikaanisesta tasavallasta kotoisin oleva tanssilaji, joka on täynnä tunnetta. Bachatan tiiviskurssi koostuu tekniikkaosuudesta ja naisellisesta koreografiasta, jossa yhdistellään Bachatan eri tyylisuuntauksia. Tanssikoreografiaa rakennetaan vähitellen ja kurssilla pääsee varmasti kunnolla tanssimaan. Luvassa on ihania keinuvia rytmejä ja naisellista menoa. Kurssin taso on avoin ja sopii kaikille!

Ilmoittaudu nyt!

KuohariTwerk

Perjantai 19.04.
Klo 17:15 - 19:15
Hinta: 34€

Ohjaaja: Lauren

Avoin taso

It’s party time! Tule mukaan nauttimaan twerkin pyörteistä ja luomaan unohtumattomia hetkiä tanssilattialla!

Luvassa twerkkausta ja kuohuvan tarjoilua! Otetaan lasi kuohuvaa ennen twerkkauksen aloittamista nostattamaan tunnelmaa ja mahdollistamaan hauskan ja rennon twerkkauksen. Twerkataan lasi kädessä, turvallisuutta ja hauskuutta unohtamatta!

Huom! Tunti on K21. Ota polvisuojat mukaan.

Ilmoittaudu nyt!

Show Salsa- tiiviskurssi

Tiistai 23.04. - 21.05.
Klo 18:15 - 19:10
Hinta: 80€

Ohjaaja: Krista

Avoin taso

Show Salsa – tiiviskurssilla keskitytään naiselliseen ja sähäkkään menoon. Pääpaino on salsassa, mutta koreografioissa otetaan vaikutteita myös muista lattarilajeista ja kaupallisista tanssityyleistä.
Et tarvitse aikaisempaa kokemusta, mutta kokeneemmalle tanssijallekin on tarjolla haastetta ja edistystä – kurssi taso on avoin.
Tunneilla pysytään vauhdissa ja koreografiaa rakennetaan vähitellen liikkeiden kautta.
Aurinkoinen tanssi odottaa sinua!

Ilmoittaudu nyt!

Slow Swing

Torstai 02.05. - 23.05.
Klo 17:15 - 18:10
Hinta: 68€

Ohjaaja: Milla

UUTUUS!

Uutuus HiMOlla!
Slow swing -tiiviskurssi tarjoaa mahdollisuuden nauttia hitaamman swing-musiikin lumosta ja ilmaista itseään tanssimalla. Reseptinä tähän ovat sulavat mutta hauskat soolojazz-liikkeet rytmisin aksentein maustettuna. Liike pidetään jatkuvana, jolloin lopputulos on herkullisen mehevä. Neljän opetuskerran aikana treenataan soljuva soolokoreografia.

Ilmoittaudu nyt!

Chair & Heels

Maanantai 06.05. - 27.05.
Klo 19:15 - 20:10
Hinta: 68€

Ohjaaja: Diana

Avoin taso

Tällä tunnilla tanssitaan koroilla myös tuolin avulla luoden sensuellin ja voimaannuttavan tunnelman! Olit sitten vasta-alkaja tai kokenut tanssija, tämä tunti on suunniteltu avoimeksi kaikille, jotka haluavat kokeilla jotain uutta ja astua ehkäpä oman mukavuusalueensa ulkopuolelle. Koreografian tyyli on hyvin sensuelli ja tunnin taso on avoin. Mukaan voi tulla myös ilman korkokenkiä. Jos kiinnostaa kokeilla jotain uutta ja ehkäpä jotain oman mukavuusalueen ulkopuolelta – lämpimästi tervetuloa!
Let´s rock the heels (and chair)!

Ilmoittaudu nyt!

Pilates Flow

Tiistai 28.05. - 18.06.
Klo 18:30 - 19:45
Hinta: 80€

Ohjaaja: Sveta

Saavuta kuntotavoitteesi ilman ylikuormitusta ja loukkaantumisen riskiä. Vahvista ja kiinteytä sekä paranna joustavuutta ja hyvinvointia hyvältä tuntuvassa harjoituksessa.
Pilates kehittää kestävyyskuntoa, lihaskuntoa, liikehallintaa, liikkuvuutta ja tasapainoa. Sen avulla voi opettaa kehoa liikkumaan laadukkaammin, kohentaa ryhtiä ja ylläpitää toimintakykyä – tuloksena on kivuton arki! Pilates Flow auttaa myös alentamaan stressitasoja sekä vahvistamaan henkistä hyvinvointia ja itseluottamusta niin, että mieli kevenee!

Ilmoittaudu nyt!

Latin Styles

Torstai 30.05. - 20.06.
Klo 18:15 - 19:10
Hinta: 68€

Ohjaaja: Krista

Haluaisitko kokeilla kaikkea, mutta et ehdi usealle tunnille viikossa? Tiistaisin Latin Styles taas loppuun myyty kauden loppuun? Sitten tämä tiiviskurssi on just sulle, para ti, guapa!

Lajit ja koreografiat vaihtelevat usein ja pääset kokeilemaan kuubalaisia lajeja ja erilaisia latinalaisia tansseja: räiskyvää reggaetónia, pehmeä bachataa, seksikkästä salsaa, commercial-tyyliä latinotwistillä ja paljon muuta!
Tervetuloa lattareiden aurinkoiseen maalimaan! Sopii aloittelijoille!

Ilmoittaudu nyt!

Urban Styles

Keskiviikko 12.06. - 19.06.
Klo 17:15 - 19:10
Hinta: 68€

Ohjaaja: Marianne

Avoin taso

Heittäydy vaihtelevien rytmien ja tunnelmien vietäväksi! Kurssilla tanssitaan perusteellisen lämmittelyn jälkeen koreografioita monenlaisia tanssi- ja musiikkityylejä sekoitellen. Tyypillisiä elementtejä ovat erilaiset streetlajit (mm. reggaeton, dancehall, hip hop, house, funk) sekä salsa, show ja jazz. Yhdistävänä tekijänä on tanssin ja musiikin vahva liitto, ja pääosassa musiikillisuuden ja rytmin syvä ilmentäminen tanssien. Luvassa 2-4 erilaista koreografiaa, joiden vaikeusaste vaihtelee helposta hiukan haastavampaan, ja hiki lentää!

Ilmoittaudu nyt!

Historia