Siirry sisältöön

What’s upUUTTA

Tervetuloa HiMOlle!

HiMOssa päätät itse milloin ja miten sheikkaat!
Voit ostaa pidempiä tai lyhyempiä tuntipaketteja, Kymppikortti tai tiiviskursseja.
Poissaolot voi korvata!

Kevätkausi kestää 19.6. asti ja pääset vielä mukaan!

Kesäkuussa alkavat KESÄTIIVARIT! Ilmoittaudu mukaan nyt!

Syksyn 2024 aikataulu is HERE!

Ennakkoilmoittautuminen (ja super alennukset) alkaa 3.6., lue lisää tästä!

Tervetuloa HiMOlle!

Maksuton tunti Afro – Latin Commercial

Commercial on nimensä mukaisesti ”kaupallinen” tanssityyli, joka yhdistelee eri tanssilajeja ja -tyylejä. Afro-Latin Commercial -tunti ammentaa vaikutteita afrikkalaisesta ja latinalaisesta kulttuurista. Tunneilla sovelletaan liikkeitä perinteisistä afrikkalaisista ja karibialaisista kansantansseista moderneihin lajeihin kuten afrobeat, reggaeton, salsa, bachata ja nykytanssi. Keskitymme koreografiaan, tekniikkaan, musikaalisuuteen ja itseilmaisuun – oman tyylin esille tuominen on enemmän kuin sallittua! Tärkeintä on kuitenkin pitää hauskaa. Tule nauttimaan energisestä tunnista juuri sellaisena kuin olet.

Sini Ohtonen Sini on tanssija, tanssinopettaja, koreografi ja ryhmäliikuntaohjaaja, joka on kouluttautunut Rovaniemellä, Ciudad Quesadassa (Costa Rica), Dublinissa ja Lontoossa. Rovaniemellä hän sai tanssijan tutkinnon, Ciudad Quesadassa ja Dublinissa hän perehtyi latinalaisiin tansseihin ja Lontoossa afrikkalaisiin ja karibialaisiin kansantansseihin.

Sinille tärkeintä on, että jokaisella on tunnilla hauskaa ja saa aivot narikkaan. Hän painottaa itseilmaisua ja oman tyylin etsimistä: ”Jokainen tanssii juuri niin kuin tuntuu hyvältä juuri sillä hetkellä. Meillä kaikilla on erilainen tanssityyli, ja juuri oma tyyli tekee meistä ainutlaatuisia.” Sini luo turvallisen ja lämminhenkisen tilan oppia uutta.

Sini on rohkaiseva, energinen ja motivoiva opettaja, joka kannustaa oppilaitaan kokeilemaan uutta ja joskus astumaan oman mukavuusalueensa ulkopuolelle. Hän huolehtii oppilaidensa toiveista ja tavoitteista, varmistaen, että jokainen tunti on ainutlaatuinen ja palkitseva kokemus.

Näytetunti Afro – Latin Commercial
Ke 5.6. klo 18:15-19:10
Hinta 0€
Ilmoittaudu: info(a)myhimo.fi

Tulossa kesätiivarit!

Kesä on pian täällä ja se tarkoittaa vain yhtä asiaa: aika heittää tanssikengät jalkaan ja ottaa kesäfiilis haltuun!
Haluatko kanavoida sisäisen diivasi ja heiluttaa lanteitasi kuin Beyoncé? Tai ehkä haluat oppia reggaetonin salat ja fiilistellä lattarirytmien tahdissa? Kokeilla Bollywoodin loistoa? 
Meillä on jotain jokaiseen makuun ja tasoon. Ja mikä parasta, voit tulla mukaan ilman sitoutumista pitkäksi ajaksi. Kesätiivari voi kestää joko 75 minuuttia tai tunnin kolme kertaa, joten voit valita juuri sinulle sopivan vaihtoehdon ja nauttia kesätanssista täysillä!
Klikkaa LINKKI ja tsekkaa lisää!