Siirry sisältöön

What’s upUUTTA

Lyrical Dance -näytetunti ke 27.3. klo 19:15

Tervetuloa Lyrical Dance -tunnille, missä tunteet ja musiikki löytää yhteyden! Vaikka olisit vasta aloittelija, älä epäröi liittyä mukaan. Tämä tunti on omistettu lyrical-koreografian opetteluun, esiintymistaitojen hiomiseen ja tunteiden ilmaisuun tanssin avulla.

Aloitamme kattavalla lämmittelyllä, joka tekee kehostasi valmiin kohtaamaan liikkeen herkästi ja turvallisesti. Opimme liikkeet vaihe vaiheelta ja siirrymme sitten yhdessä luomaan kauniita koreografioita, jotka kertovat tarinoita musiikin tahtiin.

Lyrical Dance on täynnä inspiraatiota jazzista ja nykytanssista, ja musiikkina kuulemme herkkiä ja tunteikkaita pop-lauluja. Tule mukaan rentoon ja kannustavaan ympäristöön, missä kaikki tanssijat, myös aloittelijat, voivat nauttia tanssillisesta ilmaisusta 💫💃🎶

Terveiset opettajalta: Tervetuloa tunnilleni! Olen Sani, tanssija Helsingistä – ihanaa, että pääsen opettamaan just sinua! Tunnillani käsittelemme koreografian opettelua sekä esiintymistaitojen kehittämistä. Luvassa on myös tekniikkaharjoituksia, jotka valmistavat meidät koreografian opetteluun. Viimeisessä osiossa harjoittelemme, miten voimme tuoda koreografiamme uudelle tasolle erilaisten esiintymisharjoitusten avulla.

Ke 27.3. klo 19:15-20:00
Opettaja Sani Ahre
Hinta 0€
Sitovat ilmoittautumiset: info(a)myhimo.fi

Alkamassa UUDET jaksot ja tiiviskurssit!

HiMOssa päätät itse milloin ja miten sheikkaat!
Voit ostaa pidempiä tai lyhyempiä tuntipaketteja, Kymppikortti, ja tuntien korvaussysteemi on joustava.
Tsekkaa aikataulu ja ilmoittaudu sieltä mukaan.
Tuntikohtaiset hinnat löytyvät kun valitset haluamasi lajin., osalla tunneista on vain 1-2 paikkaa tarjolla – ole nopea!
Tiiviskurssit on erinomainen valinta myös, don´t miss it!
Tervetuloa HiMOlle!

Seuraavaksi alkaa:
Charleston ma 19.2. klo 17:15 ja tunnilla vain 2 paikkaa!
Heels (aloittelijat) ma 4.3. klo 17:15
Heels ma 4.3. klo 18:15

Latin Styles ti 5.3. klo 17:15 ja on vain 2 paikkaa!
PILOXING ti 5.3. klo 17:15 HUOM! vain 1 paikka!
Reggaetón Fusion ti 5.3. klo 18:15 4 paikkaa
Twerk It! ti 19.3. klo 19:15 Jakso alkaa tekniikkatunnilla!

Pilates ke 6.3. klo 17:15
Girly Hip Hop ke 13.3. klo 18:15
Commercial Dance ke 13.3. klo 19:15

JAMMiNG in da club to 22.2. klo 17:15
Piloxing Barre to 22.2. klo 18:15 ja on vain 2 paikkaa!
Salsa Ladies Styles to 29.2. klo 19:15

Vogue Fem pe 1.3. klo 18:15

Maksuton tunti Sensual Twerk TÄYNNÄ!

Sensual Twerk -tunneilla keskitymme twerkin sensuelliin puoleen. Emilian Sensual Twerk -tuntien ideologiana on, että voit olla upea, säteilevä ja seksikäs ihan vain olemalla. Liikekieli on hidasta, tunnustelevaa ja jopa yksinkertaista, jotta voit keskittyä jokaiseen liikkeeseen ja sitoa ne yhteen upeaksi kokonaisuudeksi. Tunneilla aloitamme alkulämmittelyllä, sitten siirrymme Sensual Twerk -harjoituksiin ja lopuksi nautimme ihanasta, sensuellista koreografiasta. Näin jokainen liike saa ansaitsemansa huomion, ja kokemuksesta muodostuu kaunis ja kokonaisvaltainen.
Tunnin opettaa Emilia Parikka. Hän on tanssija, tanssinopettaja ja esiintyjä, jonka erikoisala on twerk. Hänen tavoitteenaan on, että opit twerkkaamaan, mutta myös rakastamaan omaa kehoasi ja löytämään oman feminiinisen voimasi. Emilia saavuttaa tämän innostavalla ja kannustavalla ohjauksellaan, joka rohkaisee naisia tuntemaan voimansa ja itseluottamuksensa. Emilia on lempeä ja positiivinen ohjaaja, joka luo turvallisen tilan voimaantumiselle naisellisella energiallaan

Maksuton näytetunti Sensual Twerk
Pe 1.3. klo 17:00-17:55
Hinta 0€
Ilmoittaudu jonoon: info(a)myhimo.fi

Maksuton näytetunti Heels pe 1.3.! TÄYNNÄ!

Kaipaatko vinkkejä korkokengissä tanssimiseen? Haluaisitko heittäytyä sensuellin koreografian pariin ja unohtaa hetkeksi arjen stressin?

Tule mukaan Heels-tunnille, jossa pääset tutustumaan sensuellin ja sulavan koreografian maailmaan yhdessä Robynin kanssa. Tunnilla paneudumme linjoihin ja lattiatekniikkaan, mutta keskitymme ennen kaikkea ilmaisuun ja oman kehon kuunteluun.

”Heels” on enemmän kuin pelkkä tanssityyli – se on mahdollisuus ilmaista itseään. Tämä avoimen tason tunti sopii niin ensikertalaisille, jotka haluavat kokeilla jotain uutta, kuin myös niille, joilla on jo aikaisempaa tanssitaustaa.

Robyn Vuorela on monitaituri: tanssija, näyttelijä, laulaja, koreografi ja tanssinopettaja, joka tuo mukanaan aurinkoista energiaa ja monipuolista osaamistaan. Hänen opetuksessaan korostuvat jokaisen oppilaan huomioiminen ja positiivinen ilmapiiri.
Robynin tanssitunneilla yhdistyvät lämminhenkinen opetus, liikeilmaisu ja koreografia. Hän näkee tanssin enemmän kuin vain sensuellina liikkeenä – se on intohimoa ja monipuolista ilmaisua.

Tule mukaan tanssin iloon ja anna Robynin opetuksen viedä sinut ainutlaatuiselle matkalle! Tunnille voi osallistua korkokenkien lisäksi myös lattari- tai karaktäärikengillä, lenkkareilla tai avojaloin.

Näytetunti Heels pe 1.3. klo 17:15
Opettaja: Robyn
Hinta: 0€
Tunti on täynnä, ilmoittaudu jonoon: info(a)myhimo.fi