Siirry sisältöön

TsekkaaAIKATAULUT

Syksyn tunnit 12.8.-20.12.2024

HUOM! Tunteja ei pidetä: 5.12.-6.12.

  • Tanssitunnit ovat 55 min. ellei merkattu muuta.
  • Valitse aikataulusta kiinnostavin tuntisi, klikkaa ja pääset ilmoittautumaan tai lähetä meili.
  • Pidätämme oikeuden muutoksiin.
  • Voit osallistua myös kertamaksulla.


Aikataulut

Timantit kertovat tunnin vaikeustason

Yhden timantin tunnit sopivat erinomaisesti aloittelijoille lajissa tai liikunnassa ylipäänsä – nämä tunnit sopivat kaikille naisille varmasti. Tästä alkaa timantit hioutua!

Kahden timantin tunnit ovat hyviä hieman enemmän harrastaneille: mikä tahansa kokemus tanssista, jumpista tai liikunnasta takaa onnistumisia ja kehittymistä näillä menevillä ja hauskoilla tunneilla. Tunneilla tehdään pidempiä koreografioita ja muistikin kehittyy! Opit uutta ja löydät uusia lihaksia omassa kehossasi. Täällä saat timantit loistamaan ja karaattikoko kasvaa!

Kolmen timantin tunnit ovat unelma kaikille naisille, jotka kaipaavat haasteita ja tykkäävät edistyä kaikin puolin liikunnan avulla. Aikaisempi kokemus erityisesti ko. lajista takaa elämyksiä ja hyvää fiilistä. Opit paljon uutta, muistat kuinka paljon osaat jo, ja varmasti nautit! Täällä timantit häikäisevät ja saatat tarvita tunnille Ray Banit tai vastaavat!

Avoimen tason tunneilla saat mahdollisuuden jatkaa tanssitaidon kehittämistä ja ylläpitämistä. Avoimen tason tunneilla on ihanaa oppia uusia tanssiliikkeitä ja -tyylejä, mutta myös varmistaa, että jo opitut asiat ovat hallussasi ja kehityt paremmaksi tanssijaksi, ja me rohkaisemme sinua löytämään oma persoonallinen tanssityylisi. Näillä tunneilla jokainen timantti pääsee säihkymään, riippumatta karaattien määrästä. Vain taivas on rajana, ja taso on avoinna!

Ja muista: jos ilmoittaudut ja toteat, että timanttien määrä tai laji ei sovikaan Sinulle – voit siirtää tuntimaksusi toisille tunneille tai käydä korvaamassa maksetut kerrat eri tunneilla. Niin kuin kaikessa elämässä, ei oteta timanttejakaan liian vakavasti – meillä HiMO nauttia elämästä on kuitenkin pääasia! Stay tuned – Tervetuloa!