Siirry sisältöön

TsekkaaAIKATAULUT

Syksy 8.8.-21.12.2022

  • Pidätämme oikeuden muutoksiin.
  • Tunnit kestävät 55 min. ellei merkattu muuta.
  • Valitse aikataulusta kiinnostavin tuntisi, klikkaa ja pääset ilmoittautumaan!


KEVÄTKAUDEN 2023 aikataulu on tässä!

Kausi alkaa 9.1. Ennakkomyynti (alella!) 7.12.

Aikataulut

Timantit kertovat tunnin vaikeustason

Yhden timantin tunnit sopivat erinomaisesti aloittelijoille lajissa tai liikunnassa ylipäänsä – nämä tunnit sopivat kaikille naisille varmasti. Tästä alkaa timantit hioutua!

Kahden timantin tunnit ovat hyviä hieman enemmän harrastaneille: mikä tahansa kokemus tanssista, jumpista tai liikunnasta takaa onnistumisia ja kehittymistä näillä menevillä ja hauskoilla tunneilla. Tunneilla tehdään pidempiä koreografioita ja muistikin kehittyy! Opit uutta ja löydät uusia lihaksia omassa kehossasi. Täällä saat timantit loistamaan ja karaattikoko kasvaa!

Kolmen timantin tunnit ovat unelma kaikille naisille, jotka kaipaavat haasteita ja tykkäävät edistyä kaikin puolin liikunnan avulla. Aikaisempi kokemus erityisesti ko. lajista takaa elämyksiä ja hyvää fiilistä. Opit paljon uutta, muistat kuinka paljon osaat jo, ja varmasti nautit! Täällä timantit häikäisevät ja saatat tarvita tunnille Ray Banit tai vastaavat!

Ja muista: jos ilmoittaudut ja toteat, että timanttien määrä tai laji ei sovikaan Sinulle – voit siirtää tuntimaksusi toisille tunneille tai käydä korvaamassa maksetut kerrat eri tunneilla. Niin kuin kaikessa elämässä, ei oteta timanttejakaan liian vakavasti – meillä HiMO nauttia elämästä on kuitenkin pääasia! Stay tuned – Tervetuloa!

Pari vinkkiä tuntivalintaan

Hikeä, tanssia ja hyvää kuntoa ilman monimutkaisia koreografioita?

JAMMiNG in da club, PILOXING®, Twerk It!, Salsa Ladies Style

Tanssin iloa, asennetta ja tunnelmaa?

Burleskitanssi®, PILOXING®Barre, Show Ballet, Twerk It!, Urban styles, Heels

Lihaskuntoa, kiinteitä lihaksia, kalorien polttoa?

PILOXING®, PILOXING BARRE®, Buusti, Pilates, SKiNNY jenas workout®

Sheikkausta, tanssia, haasteita ja hyvää hikistä menoa?

Reggaetón Fusion, Twerk It! , JAMMiNG in da club, Dancehall Queen Style, Commercial Latin, Urban styles, Salsa Ladies Style, Heels

Glamouria, vintagea, jotain ennen näkemätöntä?

Charleston-tanssi, Burleskitanssi®, Tribal Fusion Bellydance

Helppo tulla milloin vaan:

PILOXING® , Pilates, Buusti, yhden timantin Burleskitanssi®, Twerk It! ja Reggaetón Fusion, Urban styles, SKiNNY jenas workout®