Siirry sisältöön

Pilates

Myynnissä olevat tunnit

Parasta sinulle!

Pilatesharjoittelusta saa suurimman hyödyn, kun sitä jaksaa harjoittaa kärsivällisesti, säännöllisesti ja pitkäjänteisesti. Pilatesmenetelmän kehittäjä Joseph Pilates on sanonut: ”In ten sessions you will feel the difference, in twenty you will see the difference, and in thirty you will have a whole new body.”

HiMOlla on sopivan pienet opetusryhmät, ja mahdollisuus saada hyvinkin henkilökohtaista ohjausta ja vinkkejä omaan harjoitteluun. Tätä ei kannata missata!

Pilatesharjoittelu on menetelmä, jossa harjoitetaan kehon syviä lihaksia ja opetellaan aktivoimaan niitä oikein, parannetaan ryhtiä ja vartalon linjauksia, kehitetään hengitystekniikkaa ja työstetään kehon lihastasapainoa paremmaksi. Liikkeet tehdään tarkasti, hitaasti ja tehokkaasti oikeanlaisen hengityksen tahdissa. Harjoittelu on todella tehokasta ja hyödyllistä oikein tehtynä; siksi onkin ensiarvoisen tärkeää, että opettaja on taitava ja tarkka ja että perustekniikka opetetaan hyvin.

Pilates on ensiluokkaisen toimiva harjoittelumuoto kaikille ihmisille, ja oikein harjoitettuna pilates auttaa ehkäisemään mm. selkä-, olkapää- ja  polvivaivoja. Tuloksena on vahvempi, toimivampi ja linjakkaampi keho! Tanssinharrastajille pilates on erityisen käyttökelpoinen työkalu, koska se opettaa tuottamaan oikeanlaista sulavaa, hallittua ja keskivartalosta lähtevää liikettä, jota tarvitaan aivan kaikissa tanssityyleissä. Pilateksen avulla saat nostettua tanssitekniikkasi ja kehonhallintasi aivan uudelle tasolle!

Jokaisen uuden jakson alkaessa kertaamme tarvittaessa pilatesharjoittelun perusteita, joten paras hetki tulla mukaan on ilmoittautua tunneille aina uuden jakson alkaessa. Teemme tunnilla aina joka viikko eri liikkeitä, koostaen niistä kauden edetessä tehokkaan ja tuloksia tuottavan kokonaisuuden. Osa harjoituskerroista voi olla hiukan kevyempiä, osa rankempia, mutta jokainen kerta on varmasti tehokas, turvallinen ja hyödyllinen! Vaikka pilatesharjoittelu lähtee aina keskivartalosta, on se koko kehoa kuormittava harjoitusmuoto, jossa myös jalat, pakarat ja ylävartalo saavat harjoitusta.

Parhaita lahjoja mitä voit kehollesi antaa, on pilates!

Pilates Flow by PILOXING® -tunti flow-twistillä!

Saavuta kuntotavoitteesi ilman ylikuormitusta ja loukkaantumisen riskiä. Vahvista ja kiinteytä sekä paranna joustavuutta ja hyvinvointia hyvältä tuntuvassa harjoituksessa.

Pilateksen mattoharjoitukset ovat loistava valinta kaikille aloittelijoista edistyneisiin opiskelijoihin, koska jokaista harjoitusta tunneilla muokataan niin, että saadaan sopivasti haastetta ja onnistumisen riemua. Pilates kehittää kestävyyskuntoa, lihaskuntoa, liikehallintaa, liikkuvuutta ja tasapainoa. Sen avulla voi opettaa kehoa liikkumaan laadukkaammin, kohentaa ryhtiä ja ylläpitää toimintakykyä - tuloksena on kivuton arki! Pilates Flow auttaa alentamaan stressitasoja sekä vahvistamaan henkistä hyvinvointia ja itseluottamusta niin, että mieli kevenee!

Pilates-menetelmän kehittäjä Joseph Pilates on sanonut: ”In ten sessions you will feel the difference, in twenty you will see the difference, and in thirty you will have a whole new body.” Ja me lisätään tähän: tunnin jälkeen huomaat sitä flow:ta jokaisessa askelessa, jokaisessa solussa!

Pukeutuminen ja varustautuminen Pilates- tunnille


Tule mukavissa vaatteissa, ja sukat on hyvä olla. Muista hikipyyhe, jota tarvitset tunnilla.