Siirry sisältöön

PILOXING® BARRE

Jos haluat mukaan, ota yhteyttä info@myhimo.fi

Sleek, sexy, powerful!

Kuvitelkaa hetki: Te, musiikin sykkeessä, tanssimassa ja samalla vahvistamassa kehon tukilihaksia. Piloxing Barre ei ole pelkkä tunti – se on matka oman kehon voiman äärelle, ja se on hurjan hauskaa!

PILOXING® BARRE on supertehokas koko kehon treeni, joka pohjautuu klassisen baletin tankoharjoitteluun. Sen pienet mutta tehokkaat liikkeet vahvistavat syvää tukivoimaa, jota nykyinen istuva elämäntapa heikentää. PILOXING® BARRE-treenin tulokset tuntuvat ja näkyvät nopeasti. Myös erilaiset selkä-, polvi- ja lonkkakivut helpottavat monilla.

Tunnilla koko keho työskentelee, mutta treeni polttelee erityisesti reisissä, pakaroissa ja pohkeissa. Tuntiin sisältyy myös ylä- ja keskivartalon harjoituksia sekä palauttavaa ja toiminnallista liikettä treenin päätteeksi. Liikkeet tehdään musiikin mukana, mikä tuo treeniin energiaa ja iloa, sekä auttaa jaksamaan myös ne viimeiset toistot. Tunnin jälkeen olosi on tiivis, ryhti ja aistit avonaiset ja mieli virkistynyt.

PILOXING® BARRE on balettitankoa hyödyntävä harjoitusohjelma, joka on täydellinen ja pehmeä yhdistelmä PILOXINGin parhaimmista liikkeistä! Takuulla loistava keskivartalo, notkeus, lihaksien kiinteytys, parempi tasapaino ja 200% hauskuutta, kevyitä jalkoja ja hikilentoa!

Ja HiMOlla järjestetään myös Barre Workshop, joka on täydellinen sukellus tanssitekniikkaan! Hyvä syvennys baletin terminologiaan lisää ymmärrystä oman kehon hallinnasta ja toiminnasta, luvassa ihania löytyjä lihaksissa ja pirteä mieli!

Pukeutuminen PILOXING® BARRE -tunnille

Tule tunnille joustavissa jumppavaatteissa, missä on helppo liikkua. Pitkähihaisia kannattaa välttää, sillä tällä tunnilla tulee hiki! Paljain jaloin on paras, ja HiMOlla myytävät Piloxing-sukat on myös hyviksi todettu! Hanskat ovat suositeltavat, mutta eivät missään nimessä pakolliset. HiMOlta voit vuokrata tai ostaa piloxing-hanskoja.