Siirry sisältöön

Kehonhuolto ja venyttely

Myynnissä olevat tunnit

Rakkaudesta vartaloon!

Tämä on tanssin harrastajille ja kaikille muillekin liikkujille sopiva monipuolinen ja rauhoittava tunti, jolla huolehditaan sekä vartalosta että mielestä, olit ensikertalainen, istumatyöläinen tai aktiiviliikkuja! Tunti edistää palautumista, liikkuvuutta, koordinaatiota ja ennaltaehkäisee urheiluvammoja. Harjoituksien aikana jokainen osallistuja tekee liikkeet omassa tahdissa, oman kehon rajoja kuunnellen. Tunnin alussa keho herätellään erilaisin kierroin, rullauksin ja tasapainoa vaativin liikkein. Tunnin loppuosa käytetään rauhallisiin venytyksiin. Harjoituksien avulla kehon liikkuvuus kehittyy, lihaksista tulee kimmoisemmat ja tunnet itsesi viisi senttimetriä pidemmäksi!

Kehonhuolto Leidit

Näillä tunneilla huomioimme kehon tarpeet jokaisen leidin omista lähtökohdista käsin. Nivelten liikkuvuus ja tukilihasten herätteleminen ovat keskiössä. Kehon avautuminen ja vahvistaminen sekä liikkumista helpottavat harjoitukset piristävät mieltä ja parantavat mm. ryhtiä.
Tuntien alussa voi esittää myös omia toiveita ❤ 
Tunnit ovat avoinna kaikille HiMOttarille, mutta erityisesti suunnattu siis yli 60v leideille. 

Hatha & Yin Yoga 

Tunti alkaa dynaamisella Hatha-joogalla ja päättyy restoratiiviseen yin-joogaan.
Hatha-jooga vahvistaa ja avaa, yin-jooga rauhoittaa kehoa ja mieltä. 
Aikaisempaa jooga-kokemusta ei tarvita, kaikki ovat tervetulleita tunnille.

Pukeutuminen Kehonhuolto ja venyttely -tunnille

Tule tunnille rennoissa ja joustavissa vaatteissa, missä on helppo liikkua ja venytellä. Paljain jaloin on paras. Ota myös pitkähihaista mukaan, mikäli palelet helposti.