Siirry sisältöön

Naurujooga

Jos haluat mukaan, ota yhteyttä info@myhimo.fi

Naurusi on uniikki!

HiMOn uutuus! Naurujooga – löydä sisäinen kikattaja ja räkättäjä. Leikit, rentoutumista ja ihanaa yhdessä oloa!

Tervetuloa Naurujoogaan – ainutlaatuiseen tapaan edistää terveyttä ja hyvinvointia naurun voimalla! Naurujooga sai alkunsa vuonna 1995, kun intialainen lääkäri Madan Kataria innostui levittämään naurun iloa ympäri maailmaa. Hänen visionaan oli tuoda hymy kasvoille ja iloa sydämeen erilaisten harjoitusten avulla.

Naurujoogassa ei tarvita vitsejä nauramaan päästäkseen – tässä menetelmässä nauru lähtee liikkeelle tietoisesti ja elimistö seuraa perässä. Menetelmän takana on ajatus siitä, että nauru itsessään on terveyttä edistävää, ja sen voi tuoda elämäänsä milloin tahansa. Naurujooga yhdistää pranayaman eli joogisten hengitysharjoitusten voiman naurun iloon, luoden harmonisen kokonaisuuden.

Naurujoogan ytimessä on leikkimielisyys ja heittäytyminen – se on tilaisuus irrottautua arjen stressistä ja antaa itselleen lupa nauttia hetkestä. Harjoituksissa korostuu katsekontakti, liike ja tietoinen hengittäminen, jotka yhdessä luovat positiivisen ja energisen ilmapiirin. Naurujooga ei pelkästään tee hyvää keholle, vaan myös nostaa mielialaa ja yhdistää ihmisiä ilon kautta.

Suomeen naurujooga saapui vuonna 2001, ja siitä lähtien se on valloittanut sydämiä ympäri maata. Essi Tolonen oli Suomen ensimmäinen tri Madan Katarian kouluttama naurujoogaohjaaja, ja HiMOn Sveta ja Leena ovat hänen oppilaita.
Liity mukaan Naurujoogan iloiseen joukkoon ja anna naurun virrata vapaasti – terveys ja hyvinvointi odottavat!

Pukeutuminen ja varustautuminen Naurujooga-tunnille

Naurujooga- tunnille kannattaa laittaa mukavat vaattet, missä on helppo liikkua. Jumppavaatteet eivät ole tarpeellisia, vaan tärkeämpää on että itse viihdyt vaatteissasi.

[chart id="4275"]