Siirry sisältöön

Vink vinkHYVÄ TIETÄÄ

HiMO on tanssistudio kaikenlaisille naisille Helsingissä ja on paljon enemmän kuin tanssikoulu! Tanssitunnit ovat rennompia kuin tanssikouluissa yleensä, mutta opetus on progressiivinen, joten opit varmasti valitusta lajista ja omasta kehosta enemmän kuin jumppatunneilla.

HiMOlla on ihana valoisa studio. Kaksi tanssisalia (harmaa ja pinkki), pukuhuone, kaksi wc:tä ja suihkutila. Pukuhuoneessa on kaksi hiustenkuivaajaa.

Jos muut menot estävät joskus tulon tunnille, voi aina tulla korvaamaan poissaoloja. Jokaisella tunnilla kerrataan aina opeteltuja liikkeitä ja sarjoja.

  • Korvausmahdollisuus koko kauden ajan (koko kauden tunneille ilmoittautuneilla) tai 1 kk sisällä (lyhyempi tuntipaketti tai tiiviskurssi) – etukäteen tai jälkeenpäin. 
  • Korvaus suoritetaan eri tunnilla kuin miltä on tullut poissaolo.
  • Poissaolostaan ei tarvitse ilmoittaa etukäteen, vaan se näkyy tuntilistalla.
  • Sairastapauksessa ilmoittautumisen voi lääkärintodistusta vastaan siirtää myöhemmäksi saman kauden aikana. Tiiviskurssimaksu voi siirtää eri tunnille 48h ennen tiiviskurssin alkua. 

HiMOn toimintaperiaatteet

1.Tunneille voi ilmoittautua verkossa: www.myhimo.fi/lajit tai www.myhimo.fi/aikataulut tai meilitse info@myhimo.fi

2. HiMO – tanssitunneille voi ilmoittautua koko kaudeksi tai haluamalle jaksoille. Koko kauden tunneille ilmoittautuneilla on myös aikaa korvata poissaoloja koko kauden ajan – etukäteen tai jälkeenpäin. Jos tuntipaketti on lyhyempi (tai tiiviskurssi), niin silloin korvausaika on 1 kk sisällä poissaolosta. Tiiviskurssimaksu voi siirtää eri tunnille 48h ennen tiiviskurssin alkua. 

Tunnin voi korvata myös etukäteen, ennen poissaoloa. Korvaustunteja ei voi käyttää samalla tunnilla, mihin on aiemmin ostettu tuntipaketti, eikä tiiviskursseilla.

Sairastapauksessa korvausaika voi lääkärintodistusta vastaan olla pidempi.

Jos mielenkiinnon tai omien aikataulujen takia haluat käydä tunneilla vaihtelevasti, kannattaa silti ostaa tuntipaketti. Ilmoittautumisen jälkeen voit tulla mille tunnille tahansa tunnille (ei tarvitse varata paikkaa etukäteen, jos tunnin kohdalla ei lue ”TÄYNNÄ”. ”TÄYNNÄ””-merkityille tunneille yleensä mahtuu myös, mutta paikka kannattaa varmistaa s-postitse). Eli jos ostit 10 viikon tuntipaketin, voit osallistua mille tahansa 10 tunnille.

3. Ilmoittautuminen on sitova ja paikat jaetaan maksujen saapumisjärjestyksessä. Jos maksamisesta huolimatta asiakas ei mahdu tunnille koska se ehtii täyttyä, ilmoittautumisen voi siirtää vastaavalle tunnille tai maksu palautetaan asiakkaan näin halutessa. Sairastapauksessa ilmoittautumisen voi lääkärintodistusta vastaan siirtää myöhemmäksi saman kauden sisällä. Mikäli sairasloma tai liikuntakielto kestää menevän kauden yli, maksamalla mahdollisen hintaerotuksen, asiakkaalla on mahdollisuus osallistua tunneille myös myöhemmin. Pyydämme huomioimaan, että HiMO pitää oikeuden tulevien kausien tuntitarjonnan ja aikataulun muutoksiin.

4. Maksu tulee suorittaa eräpäivään mennessä. Maksumuistutuksesta veloitetaan muistutusmaksu 5€.

Osamaksusopimuksella sopimuksen mukaan. Jokaisen maksuerään lisätään käsittelymaksu 10€. Osamaksusopimuksen voi irtisanoa ilmoittamalla asiasta info@myhimo.fi 2 viikkoa ennen seuraavaa eräpäivää. Korvausoikeus irtisanomistapauksissa sovelletaan paketin lopullisen pituuden mukaisesti.

Maksusuoritukseen on mahdollista saada lisää aikaa (jos odotat esim.liikuntaetua työnantajaltasi tai palkkapäivää) maksamalla 25% loppusummasta. Tämä koskee vain viikkotuntien pitkiä paketteja (yli 5 vko). Varausmaksua ei palauteta mikäli tahtotila tai omat aikataulut muuttuvat. Varatun tuntipaketin voi kuitenkin siirtää eri lajille saman kauden aikana maksamalla loppusumman.

5. Suosittelemme tuntien maksua suoraan verkkosivuillamme.

Maksu onnistuu myös käteisellä, pankkikortilla, luottokortilla (Visa tai Mastercard), Smartum Liikuntaseteleillä vastaanotossa.

Setelit voi myös lähettää postitse osoitteeseen: Lönnrotinkatu 28 A 00180 Helsinki. Muistathan ilmoittaa maksun yhteydessä yhteystietosi ja kurssikoodin.

6. Alle 18-vuotiaalta pyydämme vapaamuotoisen vanhempien allekirjoittaman luvan osallistua HiMO -tunneille.

7. Alennukset: Opiskelijat, seniorit, äitiyslomalla olevat ja työttömät saavat tuntipakettien hinnasta alennusta 10%. HUOM! Opiskelija- ja muut alennukset eivät koske Kuukausikorttia ja osamaksua.

Ajoittain meillä on myös muita tarjouksia ja alennuksia – seuraa nettisivujamme, Facebook-sivuamme ja tilaa uutiskirjeemme (osoitteesta info@myhimo.fi). Alennukset eivät koske kertamaksuja. Alennuksia ei voi yhdistää.

8. Asiakkaalla on mahdollisuus tulla tunneille kertamaksulla (19€), myös tiiviskurssille.

Uusille asiakkaille ihan ensimmäinen tutustumistunti on 10€ (viikkotunti, ei tiiviskurssi).

9. Mikäli HiMOn toimesta tunnit joudutaan peruuttamaan, palautamme maksun tai ilmoittautumisen voi siirtää toiselle tunnille. Mikäli yksittäistä tuntia/tuntipakettia tai kurssia joudutaan HiMOsta riippumattomasta syystä siirtämään, ilmoittautumisen voi myös siirtää toiselle tunnille tai lahjakortille.

Tanssitunnit voidaan myös siirtää kokonaan virtuaalisiksi (pandemiat) ilman korvausta tai maksun palautusta. Pyrimme kuitenkin aina löytämään jokaiselle asiakkaalle parhaimman mahdollisen ratkaisun.

10. Kuukausikortti sopii kaikille, jotka haluavat käydä vähintään 2 tunnilla tai useammalla tunnilla viikossa (vaikka joka päivä!), tai niille jotka eivät halua ilmoittautua yhdelle tietylle tunnille. Tällä kortilla voit tulla kaikille VIIKKOTUNNEILLE rajattomasti. Kuukausikortilla saa –50 % alennuksen kaikista HiMOn tiiviskursseista. Kuukausikortin pitää olla samaan aikaan voimassa tiiviskurssin/tuntipaketin aikana, eikä alennuksia voi yhdistää.

11. Asiakastiedot käytetään luottamuksellisesti laskutuksessa, tiedotusasioissa ja kurssien markkinoinnissa. Tietoja säilytetään niin kauan kuin se on tarkoituksenmukaista, mikäli henkilötietolaki ei toisin määrää. Koskaan ei tietoja luovuteta kenellekään kolmannelle osapuolelle.

12. Maksamalla asiakas hyväksyy HiMO -toimintaperiaatteet.

Henkilökuntamme ei voi joustaa säännöissämme, mutta pyrimme aina löytämään parhaan ratkaisun. Kuulemme mielellämme palautetta!

Palautteet ja valitukset voi tehdä myös kirjallisena vastaanottoon tai sähköpostitse: info@myhimo.fi. Kaikkien palautteiden, ehdotuksien ja valituksien kesken arvomme joka kausi HiMO-palkintoja. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja onnekkaiden nimet myös julkaistaan nettisivuillamme.

13. Yleistä

Tanssituntien yleinen pituus on 30-70 minuuttia riippuen lajista. Kestoajat löytyvät Ilmoittaudu –sivun listalla. Isoin osa tunneista kestää 55 min ja pidemmät ajat on erikseen mainittu mm. aikataulussa. HiMO pidättää oikeuden tilapäisiin ja pysyviin tunti- ja opettajamuutoksiin.

Kun saavut tunnille, muistathan kuitata läsnäolon vastaanotossa.

Tapaturmasuojan asiakas saa ottamalla henkilökohtaisen vapaa-ajan vakuutuksen.

Tiedotamme muutoksista ja uutuuksista kotisivuillamme ja sähköpostitse.

14. Nämä toimintaperiaatteet ovat voimassa toistaiseksi.

15. HiMO pidättää oikeuden sääntöjen muokkaamiseen.

HiMOn turvallisemman tilan periaatteet

  • Kunnioitetaan toisten henkilökohtaista tilaa, niin fyysistä kuin psyykkistä. 
  • Ei pilkata, ivata, halvenneta tai nolata ketään puheilla, käytöksellä tai teoilla. 
  • Tunnistetaan mahdolliset oletuksemme. Kunnioitetaan jokaisen itsemäärittelyoikeutta. Pyritään siihen, ettemme oleta esimerkiksi toisten taustaa tai mielipiteitä.
  • Annetaan ja tehdään tilaa. 
  • Kuunnellaan ja opitaan.
  • Ei oteta kuvia tai videoita ilman lupaa.

HiMOtar, jos koet ongelmallisia tilanteita, ota välittömästi yhteys vastaanottoon.