Siirry sisältöön

INTOpolttarit & tilaustunnitHIMOSTA

POLTTARIT & YRITYSTEN TILAUSTUNNIT

Polttareiden ja bileiden timanttinen huipennus! HiMO tarjoaa hauskat ja menevät tanssi- ja treenitunnit polttareihin ja muihin bileisiin ja tapahtumiin (myös Tyky, virkistyspäivät jne.)! HiMOlla on jänniä lajeja ja ihana valoisa sali, jossa tunnelma nousee kattoon osaavien ohjaajien johdolla. Tunneilla ei tarvita aiempaa tanssikokemusta.

HiMOlla aina: 

  • tunnit suunnitellaan aina ryhmällenne sopivaksi!
  • tunneilla ei tarvita aiempaa tanssikokemusta.
  • tunti kestää tyypillisesti 45-60 min
  • valitse kivoin laji Lajit-sivulta

Muutama esimerkki suosituimmista valinnoista: 

Charleston-tanssi – Kannat kattoon glamöröösin 20-luvun malliin!

Heels– korkokengillä tanssimista! Koreografiat vaihtelevat sensuellista liikekielestä vauhdikkaaseen commercial tyyliin!

Burleskitanssi – Glamouria, asennetta ja pilke silmäkulmassa! Yksi kysytyimpiä polttari- ja tilaustuntejamme ja hyvästä syystä.

Tribal Fusion Bellydance – Bileet eksoottiseen itämaiseen tapaan! Vatsatanssia maustettuna mustalaistanssilla, hiphopilla ja showtanssilla.

Dancehall (Dancehall, Queen Style) – Kuumat jamaikalaiset bileet!

PILOXING®– Reipas yhdistelmä pilatesta, nyrkkeilyä ja tanssia. Sleek, Sexy, Powerful!

Balettia – Ballerina-fiilistelyä ripauksella joogaa ja pilatesta.

Reggaetón – kuuban katutanssien sheikkausta pohjoisen auringon alla.

Beyoncé Styles – girls, we run this world! Tällä diivamaisen seksikkäällä tunnilla harjoitellaan naisellista kävelyä ja tanssiliikkeitä, missä otetaan vaikutteita commercial-, show- ja street- tansseista. Itsensä ja kavereiden voimaannuttaminen on ykkösjuttu tällä tunnilla!

Vogue Fem – naisellisin voguetyyli on valloittava, voimauttava ja inspiroiva! New Yorkin kaduilla ja klubeilla 70 – 80- luvuilla syntynyt kulttuuri ja tanssityyli korostaa vahvaa itseilmaisua ja asennetta!

Twerk It! – on alavartalopainotteinen huippusuosittu laji tällä hetkellä, joka tanssitaan hip hop-musiikkiin. Pääsette harjoittelemaan sheikkausta ja pakaroiden hallintaa aivan uudella tasolla!

Meillä myös tarjolla nämä:

  • Herkkupaketti (karkit koko ryhmälle)
  • Juhlapaketti (alkoholitonta kuplivaa ja karkit koko ryhmälle)
  • Ohjelmanumeroita juhliin!