Siirry sisältöön

Polttareiden tanssiseikkailu HiMOssa: Tanssia, Naurua ja Rentoutumista!

Polttarit ovat morsiamen elämässä melkoinen virstanpylväs, ja siksi polttareiden ohjelman onkin hyvä olla ikimuistoinen. Ja tämä onnistuu HiMOssa! HiMOn tilaustunnit ovat polttareiden ja bileiden (vaikka syntymäpäiväksi!) timanttinen huipennus!
HiMOlla on jänniä lajeja ja ihanat kauniit ja valoisat salit, joissa tunnelma nousee kattoon osaavien ohjaajien johdolla. Tunneilla (45-55 min) ei tarvita aiempaa tanssikokemusta ja tarjoamme tarvittaessa lajiin sopivaa rekvisiittaa.
Salitilat sijaitsevat osoitteessa Lönnrotinkatu 28 A, Helsinki.
Pyydä tarjousta info(a)myhimo.fi

Muutama esimerkki suosituimmista valinnoista: 

Glamour – tarjonnassa ovat mm.:

Charleston – varsinainen ilopilleri, irrottelua ja hauskanpitoa 20-luvun tyyliin. Hapsumekot, salakapakka, samppanjalasi käteen - glamourin parhaimmisto syntyy näistä!

Burleskitanssi – ehdoton polttarien suosikkitanssi! Shimmy, Shake, Bump and Grind! Tunti herättää tanssitaitoa ja ilmaisukykyä! Sheikataan, pidetään hauskaa ja saadaan samalla tiukkuutta keskivartalokorsettiin, iloa olemukseen ja naisellisuutta ryhtiin! Jos opettaja käyttää tunnilla rekvisiitta (esim. pitkät hanskat tai viuhkat) se kuuluu hintaan.

Eksoottista:

Dancehall – karkaa Jamaikalle! Dancehall on energistä ja suurieleistä, eikä se pyytele anteeksi. Se onkin asennelaji!

Tribal Fusion Bellydance – bileet eksoottiseen itämaiseen tapaan! Vatsatanssia maustettuna mustalaistanssilla, hiphopilla ja showtanssilla. Tunnelma, musiikki ja liikkeet ovat maagisia! 

Reggaetón – Kuuban katutanssien sheikkausta pohjoisen auringon alla.

Huippunaiselliset lajit:

Salsa Ladies styles – vauhdikas, kuuma tanssityyli! Salsan perusteet maustettuna supernaisellisuudella!

Baletti – ballerina-fiilistelyä ripauksella joogaa ja pilatesta. Ihana, lentävä tunti! Ja ballerinaksi saa pukeutua 😊 

Vogue Fem - naisellisin voguetyyli on valloittava, voimauttava ja inspiroiva! New Yorkin kaduilla ja klubeilla 70-80-luvuilla syntynyt kulttuuri ja tanssityyli korostaa vahvaa itseilmaisua ja asennetta! 

Heels - korkokengillä tanssimista! Koreografiat vaihtelevat sensuellista liikekielestä vauhdikkaaseen Commercial tyyliin!

Dancehall Queen Style - tunnilla keskitytään dancehallin naiselliseen puoleen. Tämä asennetunti sisältää paljon lantion ja bootyn käyttöä. Queen Styleen kuuluvat myös akrobaattiset liikkeet. 

Hikiset bileet luvassa, jos valintanne osuu:

Piloxing – huippuyhdistelmä nyrkkeilyä, pilatesta ja tanssia! Tunnilla hiki todella lentää! Ja tämä sopii myös ryhmille, jossa on miesvahvistuksia mukana. Tunnilla käytetään painohanskoja (kuuluu hintaan) ja parasta on olla paljain jaloin. 

Olette trendeissä mukana näiden jälkeen:

Twerk It! -  alavartalopainotteinen huippusuosittu laji tällä hetkellä, joka tanssitaan hip hop-musiikkiin. Pääsette harjoittelemaan sheikkausta ja pakaroiden hallintaa aivan uudella tasolla! 

Beyonce styles - Girls, we run the world! Tällä diivamaisen seksikkäällä tunnilla harjoitellaan naisellista kävelyä ja tanssiliikkeitä, missä otetaan vaikutteita commercial-, show- ja street-tansseista. Itsensä ja kavereiden voimaannuttaminen on ykkösjuttu tällä tunnilla!

Commercial tai Commercial Latin - kuumat lattarirytmit kihelmöivät mielessä ja kropassa! Tanssitaan niin kuin musiikkivideoilla, keskitytään koreografiaan, heittäytymiseen ja musiikin tulkintaan. 

Meillä myös tarjolla nämä:

  • Naurujooga
  • Kasvojooga
  • Herkkupaketti (karkit koko ryhmälle)
  • Juhlapaketti (alkoholitonta kuplivaa ja karkit koko ryhmälle)
  • Myös muiden tanssityylien järjestäminen onnistuu, käytännössä kaikki mitä on lajikuvauksissa – kysy jos on lisää kysyttävää ❤

Pyydä tarjousta info(a)myhimo.fi
Tervetuloa luomaan unohtumattomia muistoja kanssamme!